Találatok a következő kifejezésre: Előfordul mással hogy (57 db)

Más kapcsolatban is előfordul az, hogy a férfi nem foglalkozik a nő problémáival? Nem értem miért ilyen a barátom.

Az én barátom SOHA nem beszél az érzéseiről. Egyszer nem jött oda hozzám, hogy "engem ez bánt, beszéljük már meg" vagy hasonló. Tudom, hogy a férfiak nem azok az érzelgősebb típusok és nem szeretnek az érzéseikről beszélni, de hogy soha??? Ha nekem valami problémám van, ami személyes, azt is megosztom vele. Jól esik, hogy meghallgat. Ilyenkor nem kérek tőle semmit, nem kell tanács, mert úgy sem érzi át, (amúgy is eléggé különbözünk) csak hallgasson meg és öleljen át. Bezzeg mikor a kapcsolatunkkal van valami probléma... Régen az volt a baj, hogy sokat hisztiztem, egyből letámadtam, ha bántott valami. Ezen változtattam. Egy hónapja nem is vitatkoztunk semmin. Ma felhoztam neki pár dolgot, ami nem tetszik és változtatni kéne (pl. kicsit unalmas a szex, változtassunk. aztán van a kertjükben egy csomó rózsa, néha meglephetne eggyel, mikor megyek hozzá, régen sokat kényeztetett, most már könyörögni kell azért, hogy megmasszírozzon) Ezeket tök higgadtan, normálisan, nem célozgatva, érthetően elmondtam neki. Az volt a válasza "nem érdekli a problémám, bocs" Aztán "leszarom, hagyjál békén, majd megbeszéljük" Annyira rosszul esik, hogy állandóan ezt csinálja. Lassan nem merem elmondani, ha bánt valami, mert tudom, hogy nem érdekli. De csak ilyenkor ilyen. Egyébként szeret, azt mondja velem akarja leélni az életet. De ha a gondokról van szó, mintha visszavonulna vagy én nem tudom.. Az érdekelne, hogy valaki tudja-e vagy van-e sejtése, miért csinálja ezt? Vagy én csinálok valamit rosszul? De ha bánt valami, azt meg kell vele osztani, nem? Vagy rosszul adom elő? Nem csak a jó dolgokat kell megbeszélni, hanem a rosszat is. Nem értem.. Segítsetek légyszi, bánt, hogy így viselkedik :(

Legjobb válasz: A párod pusztán kényelmi szempontok alapján utasít vissza ezekben az esetekben. Ahogy írod is, voltak korábban szép számmal alkalmak, amikor egybõl "letámadtad", ha valami problémád volt. Valószínûleg a párod nem tudta megoldani a problémáidat. Ezért úgy gondolja, hogy ha nem tud segíteni, akkor minek hallgassa meg, egyáltalán akkor minek Neked kitálalni vele. Mindössze azt nem gondolja át, hogy egy lány/nõ számára már önmagában az jó érzés, ha csak elmondhatja, mi bántja és a férfi elég, ha csak az õ pártját fogja. A problémák elõl való elfutás gyakori férfi magatartás. Sok esetben egy férfi egy olyan kapcsolatban szeretne élni, ahol nincsenek problémák és nincsenek rossz napok, csak üdítõ ünnepnapok. Ahol a nõ mindig kiszolgálja a férfit, mindig friss, vidám, és nedves. :) (Bocs a formáért) És ahol a nõnek sosincsenek problémái. A férfinak persze lehetnek, de azt a nõ mint egy jótündér egy varázspálcával egy koppintással megoldja. Az ilyen férfi azt nem látja át, hogy mindezt a nõ szeretné a legjobban a párjának megadni, csakhogy ezért a férfinak tennie kell. Rengeteg nõ életébõl hiányzik a beszélgetés a párkapcsolatban, mindez férj és gyerek(ek) mellett is. A férfi hajlamos azt gondolni, hogy ha már egyszer megszerezte a nõt, több dolga nincs is, hátradõlhet és várhatja a napi instant meleg kaját és szexet és közben nem veszi észre, a nõ mennyit evez a párja kényelméért. Amikor a párod azt mondja, hogy leélné Veled az életét, õ egy ilyen életet képzel el Melletted..., problémák nélkül, viták nélkül, de legyen minden a legnagyobb rendben. Pedig a férfinak a nõ lelkével és az érzelmeivel is kell szeretkezni, hogy igazán odaadó és igazán NÕ lehessen a partnere mellett. Ha nincsen kommunikáció, idõvel elhal minden és egy válás bekövetkezhet 25 év után 2 gyerek mellett is. Egy kapcsolatért közösen kell tenni, a problémákat közösen kell megoldani, mert a felek egyenrangúak. Ha csak egyik, vagy másik fél tartósan nem partner ebben, ki kell lépni, hogy új esélyt adhass Magadnak. És egy pillanatig ne legyen lelkiismeretfurdallásod, ha Te megtettél mindent.

A párod pusztán kényelmi szempontok alapján utasít vissza ezekben az esetekben. Ahogy írod is, voltak korábban szép számmal alkalmak, amikor egybõl "letámadtad", ha valami problémád volt. Valószínûleg a párod nem tudta megoldani a problémáidat. Ezért úgy gondolja, hogy ha nem tud segíteni, akkor minek hallgassa meg, egyáltalán akkor minek Neked kitálalni vele. Mindössze azt nem gondolja át, hogy egy lány/nõ számára már önmagában az jó érzés, ha csak elmondhatja, mi bántja és a férfi elég, ha csak az õ pártját fogja. A problémák elõl való elfutás gyakori férfi magatartás. Sok esetben egy férfi egy olyan kapcsolatban szeretne élni, ahol nincsenek problémák és nincsenek rossz napok, csak üdítõ ünnepnapok. Ahol a nõ mindig kiszolgálja a férfit, mindig friss, vidám, és nedves. :) (Bocs a formáért) És ahol a nõnek sosincsenek problémái. A férfinak persze lehetnek, de azt a nõ mint egy jótündér egy varázspálcával egy koppintással megoldja. Az ilyen férfi azt nem látja át, hogy mindezt a nõ szeretné a legjobban a párjának megadni, csakhogy ezért a férfinak tennie kell. Rengeteg nõ életébõl hiányzik a beszélgetés a párkapcsolatban, mindez férj és gyerek(ek) mellett is. A férfi hajlamos azt gondolni, hogy ha már egyszer megszerezte a nõt, több dolga nincs is, hátradõlhet és várhatja a napi instant meleg kaját és szexet és közben nem veszi észre, a nõ mennyit evez a párja kényelméért. Amikor a párod azt mondja, hogy leélné Veled az életét, õ egy ilyen életet képzel el Melletted..., problémák nélkül, viták nélkül, de legyen minden a legnagyobb rendben. Pedig a férfinak a nõ lelkével és az érzelmeivel is kell szeretkezni, hogy igazán odaadó és igazán NÕ lehessen a partnere mellett. Ha nincsen kommunikáció, idõvel elhal minden és egy válás bekövetkezhet 25 év után 2 gyerek mellett is. Egy kapcsolatért közösen kell tenni, a problémákat közösen kell megoldani, mert a felek egyenrangúak. Ha csak egyik, vagy másik fél tartósan nem partner ebben, ki kell lépni, hogy új esélyt adhass Magadnak. És egy pillanatig ne legyen lelkiismeretfurdallásod, ha Te megtettél mindent.
"leszarom, hagyjál békén, majd megbeszéljük" Ezen felsírtam XDXDXD Laza csávó
Nos, a barátodnak éppen olyan idegesítõ a folyamatos problémázásod. Érdemes lenne Popper Péter egy-két youtubeos pszichológiai elõadását meghallgatnod. Gyakorlatilag felesleges a másik embert a saját problémáiddal terhelni, mert úgy is csak te oldhatod meg õket (persze ez alól kivétel a közös probléma, pl. az általad is említett szexuális téma, mert azt értelem szerûen együtt kell megoldanotok). Volt nekem is ilyen barátnõm, persze meghallgattam én egy ideig türelmesen, de mikor már századszor fújta, minden nap a munkahelyi gondjait, stb. akkor már elegem volt. Mindig volt valami baja, amire természetesen tõlem várta a megváltást. Már az életkedvem is elment mellette, nem tudtam már vidám lenni, mert mindig csak lehangolt. Gyakorlatilag egyre idegesebb lettem csak a faxságaitól és rohadtul untam a gondjait hallgatni, nem érdekelt. Nem lelki szemetesláda akarok lenni, nekem egy vidám, életrevaló lány kell, aki tényleg akkor szorul támogatásra ha baj van és nem minden jelentéktelen szaron rugózik. 26F
A kérdező hozzászólása: Van olyan fiúismerõsöm, aki többet problémázik, mint egy csaj. Vele még inkább nem tudnék elképzelni kapcsolatot. Idegesít. De még mindig nem értem. Ha beszélek a bajaimról az a baj. Ha nem beszélek az a baj. Õ meg nem mond semmit. Mi idegesíti, mi zavarja, mi bántja... nem tudom. Volt egy olyan idõszak is, mikor látta rajtam, hogy van bajom, és rá is kérdezett. Én meg rávágtam, hogy semmi, és megsértõdött mert hazudok neki. De abban a pillanatban annyira nem akartam neki elmondani mi bánt, mert féltem attól, hogy megint veszekedés lesz belõle, vagy egyszerûen csak lesz*rja.
Mindezzel csak arra akartam utalni, hogy nem illetek össze, neked egy lányosabb, érzékenyebb fiúra lenne szükséged, neki meg egy vagányabb, kevésbé problémázós csajra.
Ilyen a személyisége, nem vagyunk egyformák, én is hasonló vagyok mint a barátod. Erõs jellem, akinek nincs arra szüksége, hogy másokkal beszéljen a problémáiról, mert képes azt magában lerendezni. Van az a típus mint te, akinek viszont folyamatosan másokra kell terhelni a gondját, baját, mert támaszra van szüksége. Általában az ilyenek kapcsolat, társfüggõk. 26F
A kérdező hozzászólása: Próbáltam. 1 hónapig nem beszéltem neki a problémáimról.(elkezdtem naplót is írni, hogy ott öntsem ki a bajaimat és ne õt b*sztassam vele) De azt, hogy unalmas a szex, hogy beszéljem meg a barátnõimmel? Vagyis, meg tudom velük beszélni, de megoldani csak a barátommal tudom. Vagy ez már megint a hiszti kategória? És csak magamat áltatom azzal, hogy megváltoztam? Én magamtól nem tudom, ha õ nem mond semmit.. Meg most, hogy belegondolok. Múltkor mondta, hogy lehetnék néha szexisebb, mert mostanában alvásnál mindig csak egy pólót veszek fel meg egy rövidnadrágot. Nem vágtam rá, hogy nem, ahogy õ tette. Azóta kis topokat veszek fel meg vettem új, szexi bugyikat. Szóval változtattam. De ha én kérem, hogy kényeztessen úgy, ahogy régen.. süket fülekre talál a kérésem. Oké, azóta még csak két nap telt el, most együtt sem vagyunk, de nem értem azt sem miért kell rávágni, hogy nem -.- Na mindegy, most várok. Azt mondta ma reggel, hogy nyugodjak le, meg fogjuk beszélni.
23 éves létére elég fura h így viselkedik.. (mert ha tízenéves lenne..) nem megbántás képpen de ha õt ennyire nem érdekli hogy mi van veled (és nem is lehet vele beszélni) akkor miért vagytok együtt ? viszont még mindig van megoldás.. mégpedig hagyd kicsit te se beszélj a problémáidról neki.. vannak barátnõid akik meghallgatnak :) lepd meg.. készíts neki süteményt esetleg egykis csokit vegyél neki nem kellenek nagy dolgok.. aztán (remélhetõleg) õ is kedveskedik neked valamivel.. ha nem akkor nincs mit tenni. :S nagyon el van laposodva a kapcsolatotok de két ember szükséges ahhoz h ezt helyre hozzátok. /10-es voltam. mellesleg nekem is ilyen idõs a barátom.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a tanácsokat :) õ 23, én 19
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! #6 Tudom, hogy unja azt, hogy a problémákról beszélek. Épp ezért kezdtem el változni kicsit, már nem hisztizve adom elõ. Sõt, ahhoz képest, hogy régen hetente volt ilyen, az elmúlt egy hónapban egyáltalán. Nem mentem úgy oda hozzá, hogy ez a bajom... Visszafogtam magam. De ha nekem unalmas a szex, és kicsit fel kéne dobni, akkor azt nem magamba fojtani és azt sem, hogy kényeztetésre vágyom. Máshol az a baj, hogy a felek nem beszélnek a problémákról ezért elhidegülnek egymástól. Én beszélek és ez sem jó.. Igen, általában nálunk is ugyanazok a kérdések ismétlõdnek. Vagy azok jönnek vissza, amit nem tudtunk normálisan megbeszélni. Értem én, hogy tegnap magával akart foglalkozni meg nem érdekelték akkor a problémáim. Nekem sem van mindig olyan hangulatom, hogy a problémákról beszélgessek. Azt nem értem , ezt miért nem tudja elmondani?? Úgy kezdtem a beszélgetést, hogy "lehet egérbõl csinálok elefántot, de engem idegesít, ezért beszéljük meg" az volt a válasza, ha hazaér, megbeszéljük. Elkezdtem mondani mi bánt, visszaírogatott, válaszolgatott, aztán egyre ritkábban, végül nem is írt, sõt lerázott azzal a szöveggel, hogy megy mosogatni. De nem mondta volna, hogy perpil nem akar most ezzel foglalkozni mert ez és ez a baja. Inkább tapintatlanul, másfél óra múlva benyögi, hogy hagyjam békén. Ha én megkérdezem mi baja, mindig az a válasza, hogy semmi. Meg soha nem jön magától oda, hogy "beszéljük már meg..." Ezért írtam, hogy SOHA nem beszél a bajairól. #7 Igazad van! Volt már olyan mondata is, hogy akkor jobban szeret, mikor nincs gond. Meg most, hogy 1 hónapig nem volt egyáltalán semmi vita, azt is mondta, hogy jobban szeret. Értem én ezt a kényelmi szempontot. De engem ki fog megérteni? Kivel beszéljem meg a problémákat? Meg nem arról van szó, hogy soha nem beszéljük meg. Általában ez úgy szokott lezajlani. Hogy felhozom mi bánt, elbeszélgetünk róla, aztán vagy benyög valamit, hogy mennie kell, vagy tapintatlanul beszól, hogy õt ez nem érdekli. Én meg ilyenkor kiborulok, hogy nem foglalkozik velem és sírok, mint egy hülye. Majd késõbb írja, hogy holnap megbeszéljük. És másnap tényleg, nyugodtan megbeszéljük. Tudom azt is, hogy neki idõ kell az ilyenhez. Ha összeveszünk sosem szerette egybõl megoldani/megbeszélni. Várni kellett. De másnap mindig meg tudtuk. Nem értem. Miért??? Miért jobb halasztgatni? Meg itt hol a kompromisszum? Én már változtam abban, hogy nem hisztizek, de ha valami gondom van, mindig várnom kell, hogy meghallgasson? És õ miben fog változni?
"leszarom, hagyjál békén, majd megbeszéljük" na ez az a stílus amit már nem kéne megengedni neki.. én ha már valami olyat mond h" kuss" vagy valami hasonló akkor egy pofon.. és megérti h velem így nem beszél. na de a témához.. a pasik nem igazán nyílnak meg.. lehet az egy gyermekkori sérelem.. esetleg egy múltbeli barátnõ akiben csalódott.. Én barátom se szokta elmondani nekem nagyon a problémáit a mai napig.. hogy miért a mai napig ? elmondom.. utóbbi idõkben volt egy kis gond a kapcsolatunkban láttam h valami nincs rendben.. régebben is volt h észre vettem h nincs minden rendben de akkor egyszer rákérdeztem azt mondta h nincs semmi (tipikus) aztán most megint és mondtam h nekem elmondhat bármit itt vagyok meghallgatom lehet nem tudok segíteni de mégis jobbha elmondja.. nem ment egyszerûen de elmondta h mi bántja.. (türelem és figyelmesség kellett hozzá) és lám elmondta.. én adtam neki tanácsot szorosan megöleltem és megígérte h elmond mostmár mindent nekem. De ha nincs meg a bizalmi alap akkor kár a gõzért.. de én azért megpróbálnék vele beszélni hogy neked nem esik jól h nem mondja el a gondjait mert úgy érzed nem bízik megbenned. (mert gondolom azért van benned egy ilyen érzés) A meglépésekhez meg az h te megszoktad lepni valami aprósággal? meg az h ráerõlteted sose jó mert akkor vagy nem csinálja vagy csak kényszerbõl. megkérdezhetem hogy hány évesek vagytok?
#5.nél van a kulcsmondat szerintem.. "Neked milyen életed lenne?" Gondolkodj, hogy el tudnád-e akár ezt 20 évig is viselni? Az elfojtott dolgok úgyis elõjönnek.. a "leszarom " és társai meg elég csúnyán hangzanak a szerelmünktõl.. az én párom, ha valami sok neki akkor egyszer csak elkezd autókról beszélni, innen szoktam tudni, hogy nem kell tovább ragozni a dolgokat :D viszont soha sem "koptatott" le durván.
Ott kezdeném hogy angyal az én sem vagyok és amikor volt barátnõm, kapcsolatom igen én is hibáztam alakult úgy hogy egy bizonyos idõnyi együttélés után nem õk hanem más kapta meg a "Pol" pozíciót ami a preferenciákat illeti, bár ekkor sem mondtam neki hogy "leszarom" vagy hogy nem érdekelnek a problémái csak nem úgy voltam vele nem teljes odakoncentrálással mint máskor. Nem mondom hogy a helyzetetek teljesen reménytelen viszont biztosan én nem felelek meg az ideáltipikus férfi képének de ha nekem egy lány nõ azt mondaná a problémámra legyen akár munka akár család akár más hogy "leszarom nem érdekel kuss keress rá magad megoldást...", én nem gondolom hogy folytatnám vele a kapcsolatot. Nyilván ezt nem úgy értem hogy egy feszült nap után mondja ezt hanem ha sosincs rá ideje érkezése hogy meghallgasson és valóban nem feltétlen az kell hogy egyet is értsen velem vagy hogy mondja meg a megoldást de ha van véleménye akkor az érdekel. Nem azt állítom hogy aki így viselkedik rögtön el kell hagyni, de soksok olyan kérdést hozzászólást látok ahol a fiúk pasik stb panaszkodnak hogy mondjuk külsõ tulajdonság vagy anyagi helyzet miatt nem jönnek össze velük a lányok de õk közben meg lehet hogy érzékenyebbek mint aki ránézésre "okay". Szóval ez is elgondolkoztató hogy nyilván belekalkulálva hogy mindenki változtat sok lány miért marad együtt olyannal aki leszarja a problémáit? A szex miatt? ugyanmár! Tudjuk mindannyian hogy ha egy lány nõ keres akkor könnyebben talál de elvesztegetni az életet (ha feltételezzük hogy csak egy van) nem szabad és ez nem önzõség...
Kedves kérdezõ, én is mostanában hasonló problémákkal küzdök a kapcsolatomban és engem is nagyon bánt a dolog. Sajnos én sem tudom, hogy miért ennyire nehéz velük beszélni. De szerintem nálunk az lehet, hogy már unja, hogy állandóan a problémákról beszélünk, nyûg neki. Lehetséges, hogy nálatok is valami ilyesmi az oka, hogy egyszerûen beleunt és semmi kedve újra és újra átbeszélni ezeket a dolgokat. Egyszerûen kényelmesebb nekik így, mint egy kis idõt szánni a megbeszélésre. Vagy talán azt várják el, hogy zárjuk le és rendezzük le magunkban a dolgokat, mert õk is ezt teszik, ha problémájuk van. Nem tudom, de nagyon nehéz így, mert én is tudom, hogy szeret, de bennem van az érzés, hogy akkor hogy számítsak rá, ha nem hallgat meg és nem törõdik az érzéseimmel? Gondolom te is valahogy így érzed magad, mintha nem lennél igazán fontos vagy érdektelen lenne az, hogy mit érzel. Tényleg rettentõ bántó tud lenni, de próbáld meg megkérdezni a barátod, hogy mi az oka, hogy elzárkózik ezektõl a dolgoktól. Bántja valami? Én tudom, hogy az én párom már beleunt, mert állandóan ugyanazok a dolgok jönnek vissza, de azok is azért, mert nehézkesen ment mindig a megbeszélés. Talán nálatok is mindig ugyanazok a beszélgetések ismétlõdnek és belefáradt, egyszerûen csak nyugalmat akar és jól érezni magát. Mondjuk ez a viselkedés akkor sem megoldás, mert akkor meg hol marad a te lelki békéd és boldogságod? Mintha az nem lenne fontos, hogy te jól érezd magad, csak az, hogy neki kényelmes legyen. Szóval a lényeg, hogy elõbb próbáld meg megkérdezni, hogy esetleg van-e valami oka, hogy ennyire nem akar beszélni. Hátha neki is vannak problémái, amik bántják, csak mint ahogy írtad, magától sosem beszél róla, mert nehezen megy neki. Talán ha látja, hogy elõbb érdeklõdsz az õ problémái felõl, nyitottabb lesz afelé is, hogy meghallgasson Téged és együttmûködõ legyen :) 23/L
Az nagyon szép dolog, hogy melletted akarja leélni az életét.DE gondolkodj el azon, hogy neked milyen életed lenne egy ilyen férfi mellett!
El sem olvastam végig. Mert minek? Egyszerûen tudom a választ és kész. :) Fiatal vagy? Nem vagy még házas? Nincs még közös gyereketek? Ha ezekre a kérdésekre igennel tudsz válaszolni, lépj le amilyen gyorsan csak tudsz. És hátra se nézz. Találsz jobbat, ugyan már. :) Senkinek nem kell az örökös feszkó. Ha boldogtalan akarsz lenni, akkor megtaláltad a megfelelõ társat magad mellé. De azt elárulhatom neked, hogy mellette igazán boldog sohasem leszel. Dönts te, te életed.
a párom hu oldal reklámja miért van megint ott? utálom hogy az a két hülye ott vigyorog a képükön. chrome-ra nincs, amivel a reklámot le lehetne tiltani, pedig egyre jobban gyûlölöm a reklámozó oldalukat. annyi értelmük van ezeknek a társkeresõknek, csak beszedik a regisztrálók pénzét és annyi! ne regisztráljon rá senki!!!
Két gondolatot fûznék hozzá most az elõzõ kommentem óta volt kommentekhez. Hogy kinek mondd el, ha bánt valami? Elmondhatod Anyukádnak, barátnõidnek, leírhatod naplóba..., ezek ideig-óráig talán segítenek, de a problémákra csak a pároddal közösen fogtok megoldást találni. Mint sok más lány, Te is ilyen érzelmi beállítottságú és személyiségû vagy. Nem hiszem, hogy jót tenne, ha ezen megpróbálnál változtatni a párodért, mert ezzel kicsit önmagad is megváltoztatnád, ami soha nem jó. Más az, ha olyan apróságokon változtatsz, mint éjszakára szexi bugyi, vagy top..., ez inkább azt mutatja, hogy alkalmazkodó vagy egy párkapcsolatban. Mi férfiak sem (és a nõk sem) vagyunk egyformák, és nem passzolhat mindenki mindenkihez. Az sem feltétlen vezet megoldásra, ha Te próbálod a párodat megváltoztatni. Én egy korábbi kapcsolatomból sokat tanultam errõl. Csak ott fordított volt a helyzet. Ha a páromnak volt valamilyen sérelme, nem tudta velem megbeszélni, pedig én kezdeményeztem hogy beszéljen róla. Ráadásul teljesen más rezgéshullámokon mozogtunk. Idõvel rá kellett jönni, hogy nem fog menni az, hogy megpróbáljuk megváltoztatni a másikat, mert ez csak stresszt és feszkót szül, ami aztán kihatással van a hétköznapokra, de még a szexre is. És ez már jócskán túlmutat az egészséges alkalmazkodóképességen. Ha már most így viselkedik a párod, késõbb egyre inkább ilyen lesz. Nálad idõnként el fog törni a mécses, ki fog borulni a bili, akkor a párod majd picit megsajnál Téged és "összeszedi" magát, de 1-1, 5 hét után minden visszaáll a régi kerékvágásba. Aztán még késõbb azt fogod észrevenni, hogy a párod egyre kevesebb idõt tölt el Veled, amikor már együtt éltek, egyre késõbb jár haza és a háztartás (plusz ha még gyerek is van) terhe csak a Te vállaidon fog nehezedni. Ezek a terhek és a ki nem beszélt elfojtott problémák testi tüneteket fognak eredményezni Nálad, sokszor fogsz betegeskedni és már nem leszel az az üde, szexi nõ a párod számára, aki megkívánna Téged, ezért megcsal Téged, de mondjuk a munkájára hivatkozik. És mindez azért, mert a pároddal egymásra erõltetitek magatokat. Ebben a helyzetben most még Te sem vagy hibás, és a partnered sem. Egyszerûen talán nem illetek össze. Egyikõtöknek sem kell gyökeresen megváltoznia. Lenne olyan férfi, aki megfelel a Te érzelmi igényeidnek és lenne olyan nõ, aki megfelelne a partnered igényeinek. A legfontosabb a Te boldogságot és a partnered boldogsága. És van úgy, hogy ilyenkor ennek érdekében el kell engedni egymást és új tiszta lappal indulni. :)

Előfordul más férfinál is, hogy új partner esetén nem tud az első alkalommal elmenni?

Három kapcsolatom volt, mindháromnál így volt. Szerintem túlságosan stresszelem magam, ezért lehet. Utána már nincs probléma, csak az els?nél vannak mindig gondok.

Legjobb válasz: Elõfordulhat, nem vagyunk egyformák. Lényeg, hogy aztán csak összejön. Akkor ne kapkodd el a dolgot! Éljenek a sunák!!:)

Elõfordulhat, nem vagyunk egyformák. Lényeg, hogy aztán csak összejön. Akkor ne kapkodd el a dolgot! Éljenek a sunák!!:)
Lány vagyok. A nõnek jó volt? Ha igen, ne stresszelj.
A kérdező hozzászólása: 2-nek jó volt. De végülis ez nem annyira fontos, mert normális csaj szerintem nem várja el, hogy minden tökéletes legyen az elsõ alkalommal. Kell egy kis idõ hogy egymáshoz csiszolódjon két ember. Csak annyi, hogy kínos "eredmény nélkül" abbahagyni az aktust, aztán errõl beszélni.
Velem is elõfordul, és egyik nõnek se volt ezzel gondja, legalábbis nem mondták. Mondtam, hogy kicsit izgulok, és olyankor nem megy. Aztán volt, aki mindent bevetett az eredmény érdekében, és sikeres volt :D Szerintem még jobban is jártam, mert szerintem odaadóbbak, kedvesebbek és figyelmesebbek lettek, miután megbeszéltem velük. Ez azért is jó, mert ilyenkor bennük is oldódik a gátlás, és a következõ alkalmat már jobban élvezhetitek. :) Aztán majd ha lesz valakid egy életre, akkor meg már mindegy. :)
Csak annyit kérdeztem, hogy jó volt-e :) Fontos
Kicsit elbizonytalanodtam a (férfi) szó láttán, mert ha ezt egy tizenéves írja akkor teljesen normális, hogy izgul elõtte , közbe és nem lesz meg a nagy öröm, de egy idõsebb faszinál már eléggé furcsállom, hogy ilyen problémái lennének. Bár! Nekem gumival elélvezni akárkivel akár hányadszorra... Mindig nehéz volt..
Nekem az elsõ kapcsolatomnál mûködött a dolog. Viszont a másodiknál (a mostaninál) az elsõ együttlét alkalmával ugyanaz esett meg mint veled (pedig a mostani barátnõm minden szempontból jobban tetszik mint az elõzõ, lehet, hogy ezért voltam feszélyezve). De én is megbeszéltem vele a dolgot, mondtam, hogy még véletlenül se az õ hibája, csak most én izgulok nagyon. Nagyon kedves volt, és másodszorra már ellõttem a szoba sarkáig (bocs a vulgaritásért :) ). Már másfél éve vagyunk együtt és azóta nem fordult elõ. Szerintem ne zavarjon ez a dolog, ha csak az elején fordul elõ, és késõbb mûködik. Fõleg ha ilyen megértõ a barátnõd.

20 hetes terhes vagyok, már eléggé kerekedik a pocakom. Éjszaka arra ébredtem hogy a hasamon fekszem és utána iszonyatosan fájt az egész pocakom. Lehet baja a babának? El kellene mennem dokihoz? Vagy ez előfordul mással is?

Legjobb válasz: Nekem egyszer a pizsi nacim dereka szorította éjszaka, de én nem is éreztem, hogy annyira szoros lenne a dereka, de reggelre nekem is fájt. Kb. egy nap alatt elmúlt, azóta nagyon figyelek, hogy ne szorítsa semmi. Ha rendesen érzed a mozgását, szerintem nem kell aggódnod. Talán a védõnõd hívd fel, hogy nyugtasson meg.

Nekem egyszer a pizsi nacim dereka szorította éjszaka, de én nem is éreztem, hogy annyira szoros lenne a dereka, de reggelre nekem is fájt. Kb. egy nap alatt elmúlt, azóta nagyon figyelek, hogy ne szorítsa semmi. Ha rendesen érzed a mozgását, szerintem nem kell aggódnod. Talán a védõnõd hívd fel, hogy nyugtasson meg.
nekem a dokim azt mondta, hogy ha elesnék hasra sem lenne semmi baj, mert a méhem+a magzatvíz+a zsírszövetek a hasamon meg minden megvédi a magzatot. de azért vigyázni kell. a hasrafekvéstõl semmi baja nem lesz.....
Ez nem túl jó. Ha érzed a mozgásokat nem hiszem, hogy baja lenne. Légy óvatosabb, póckold ki magad. Bár nem értem, ha már eléggé kerekedik a hasad, hogy sikerült ez.

Előfordul mással is, hogy sex-ről álmodik?

Elég vad szexuális álmom volt, és ennek következtében iszonyatosan megkeményedett a hasam, vagyis a méhem!

Legjobb válasz: Persze. Én is szoktam a szexrõl álmodni és olykor arra ébredek hogy orgazmusom volt. :) Ez normális, ne aggódj. Szép álmokat :):) 22 hetes kismami

Persze. Én is szoktam a szexrõl álmodni és olykor arra ébredek hogy orgazmusom volt. :) Ez normális, ne aggódj. Szép álmokat :) :) 22 hetes kismami
Elõfordul, pláne ha ritkán vagyunk együtt, vagy sokáig nem. Ill. akkor is, ha sokszor és ha ezek nagyon-nagyon-nagyon jó együttlétek. És ilyenkor álmomban folytatódik.
Én is ébredtem már orgazmusra:) )
Én azért álmodom vele, mert nekünk az orvos megtiltotta.Március óta nem voltam együtt a férjemmel és nagyon hiányzik.Hátha most már lehet... Addig meg maradnak az álmok...
Én tegnap éjjel kétszer is orgazmusra ébredtem! :) Ez a hormonok játéka, hol nagyon fogod kívánni, hol kevésbé, én legalábbis így vagyok vele. Most is alig várom, hogy apa hazajöjjön... Bár mi már mindegyikbe úgy kezdünk bele, hogy lehet, hogy az utolsó. Lehet, hogy azért ilyen jó? :) Minden jót nektek csajok 38 hetes
A kérdező hozzászólása: Igazából ez sokkal erõsebb orgazmus, mint amikor valóban csináljuk. Van úgy hogy napközben is tökre megkívánom a sex-et!!

Előfordul más babával is, hogy nem akar enni, pedig általánosságban jó evő? Velünk ma ez van.3 hónapos kicsilány.

Legjobb válasz: Nekem is most három hónapos a kislányom. :) Néha úgy tûnik, hogy csak nyamnyog immel-ámmal. Egy ilyen alkalommal lemértem és nagyon meglepõdtem, hogy amit én max. 20 grammnak véltem az 120 volt.

Nekem is most három hónapos a kislányom. :) Néha úgy tûnik, hogy csak nyamnyog immel-ámmal. Egy ilyen alkalommal lemértem és nagyon meglepõdtem, hogy amit én max. 20 grammnak véltem az 120 volt.
Én csütörtökön jártam így. Úgy tûnt, hogy átalussza az egészet és csak nyammog, majd amikor lemértem, 160g volt. Õ még csak 7 hetes.
A kérdező hozzászólása: a mérleg szernt is csak 40-et szopizott. 170 helyett. :-(( mára már jobb a helyzet. Köszi a válaszokat.

20 hetes kismama vagyok és nem minden éjszaka, de néha néhány másodpercre keményedik a hasam. Az is előfordul néha, hogy a hasam legalja, rövid ideig ugyan de fájdogál, kicsit félek, más is tapasztalt ilyesmit?

Legjobb válasz: Ez normális, ne aggódj, nekem is volt ilyen. A doki akkor azt mondta, hogy 1 órán belül nem lehet több 4-szeri keményedésnél, addig jó.

Ez normális, ne aggódj, nekem is volt ilyen. A doki akkor azt mondta, hogy 1 órán belül nem lehet több 4-szeri keményedésnél, addig jó.
Pihenés, sok folyadék, Magne B6.Az egész terh. alatt van csak az elején még nem ennyire erõs.A méh ezzel folyamatosan készül a szülésre.Akkor kell orvoshoz menni, ha pihenés hatására sem enyhül vagy nagyon erõs, esetleg vérzéssel párosul.
Persze, ne aggódj, ez normális. Most fog csak igazán nõni a baba és ezt meg kell szokni a méhednek. Nekem 28 hetes korom óta masszívan bekeményedik a hasam.Sokan írják, hogy napi 10 normális. Nahát nekem egész nap keményedik, legalább 20x és még éjszaka is. Én is féltem, de már 3x nézték a méhszájat (legutóbb tegnap)és változatlanul 3000-es az érték. Most 32 hetes vagyok. Rengeteg magnéziumot szedetnek velem és pihiznem kell, de bevallom semmit sem segít. Az orvos azt mondja, én ennyit keményedek, és kész, amíg a méhszáj nem nyílik, addig semmi gond. Azért próbáld meg a MagneB6-ot, neked hátha bevállik. Azzal nem ártasz a babának.
Szia! Én is ugyanígy voltam a 22.héttõl, voltam is orvosnál minden ok, azt mondták, ez van és pihenjek. Sajnos nem segített az esem. Magne B6-ból már 3*2-õt szedtem és ua. Magamtól átváltottam magnesium citrátra és azóta tök jól érzem magam! Kb napi 1-2szer keményedik a hasam! Esetleg próbáld ki Te is! Ebbõl a magnéziumból is elvileg 3*1-et lehet szedni (dokim mondta késõbb), de én csak 3*felet szedek, mert ez is elég! Nagyon megkönnyebbültem mondanom sem kell, mert nagyon aggasztott ez a keménypocak:-) Remélem segítettem! Vigyázz magadra! 26.hetes kismama
Én 21 hetes kismami vagyok és nekem is nagyon sokat keményedik a hasam. Nekem a doki felírta a Magnesium Citricet napi 3x1 -et de még így is keményedek. Az igaz hogy nem pihenek és sokat stresszelek.
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm válaszaitokat és a Magnézium citritet ki fogom próbálni, mindenkinek örömteli babavárást jó egészséget kívánok.

Mással is előfordul már, hogy becsapva érezte magát?

A párommal több éve élünk együtt.Szexuális életünk szerinte is változatos jó.Akkor miért van az ha együtt nézünk pornót alkalmazzuk is minden verzióját,Õ rá tizenkét órára ugyanarra a filmre maszturbál?

Legjobb válasz: Mert élnek benne a hormonok:)

Mert élnek benne a hormonok:)
Elõtted csinálja? Amúgy miért ne maszturbálhatna, te nem szoktál?
Ez olyan mint a kajálás. Hiába zabálja magát tele az ember ebédnél, pár óra múlva megkíván egy kis nasit. Szóval emiatt ne akadj ki, ha zavar, ugorj rá még egyszer. :)
A kérdező hozzászólása: Ugornék én de ez után durván egy hét szünet.Nem lehet hadra fogni!
velem elõfordult::) De csak ha tüsszentettem h besurrant az eleje:)
37 hetes vagyok, nálam már nevetésnél is néha becsurog, de tüsszentésnél köhögésnél is. Nem is csodálkozom rajta, éjjel van hogy 15 percenként megyek vécére, s nem kevés pisi jön.
en szules utan voltam igy.egy, ket csepp ki jott;))de elkezdtem ra tornazi, es rendbejott.barhol tornazhatsz, az agyban is, ulve is.csak osszehuzod.pisiles kozben is tornazhatod, parszor visszatartod a vizeleted, igy is erosodik.de ezt mar biztos tudod;))
Terhességi inkontinenciának hívják, ez is tünet. :) Így vannak a 70 évesek, meg mi is. :) Egyébként nálam is a tüsszentés gázos... Szülés után intim tornával állítható vissza! Így viszotn nagyon hamar! Javaslom, hogy szerezz be egy intim torna DVD-t, Kriston Andreáé nagyon jó, elmondja a helyes testtartást, és hogy mikor mit kell érezni a végbélben ill. a hüvelyben, ha a gyakorlatot helyesen végzi valaki.
A kérdező hozzászólása: Ok, nem pazázok:) Könnyû szülést neked utolsó!
Sajna velem is elõfordul, de néha én sajna észre sem veszem, de nem nagy mennyiséget képzljünk el csak egy két csepp, mert a zároizom nem zár úgy mint ha nem vagyunk terhesek, mert nyomja a béby.és szerintem ahogy a terhesség vége felé halladunk ez annál rosszabb.ugyhogy ne parázz!!! 38 hetes kismami
Sajnos megesik. Velem inkabb a vegen fordult elo, amikor mar nagyon lent volt a feje, es hiaba "szoritottam", csak-csak becsurrant.:( A helyzet akkor jott rendbe, amikor ismet el tudtam kezdeni sportolni. Gondolom ott lent is erosodtek az izmok.:)
nalam is foleg kohogesnel es tusszentesnel volt:-) lehet, nalad nagyon tele van a holyag es a baba is nyomja.
Nálam is így volt, de amikor tüsszentettem. :-) 17 heteske
A kérdező hozzászólása: Nálam ha nem ér semmilyen inger, akkor is megindul egy kicsit :( és naponta akár többször is.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat!

Előfordul mással is, hogy néha undok vagy nincs kedve a társasághoz?

Ez nem volt így de az utóbbi pár hétben gyakran el?fordul. Miért van ez? El fog múlni? 35 hetes vagyok

Legjobb válasz: Ne aggodj. El fog múlni. Egyre fáradtabb vagy, és egyre ingerlékenyebb. Ez ezzel jár. Nem érzel türelmet az emberek felé. Kevésbé vagy toleráns. De nagyon sok embert ismerek a ki nem terhes és mégis ilyen. Lehet szülés után is maradsz egy kicsit undok, de hát az meg az alváshiánynak lesz betudható. Szerintem a kismamák, és kisbabás anyukák nagy hányada így van ezzel. Egy idõ után miután kialudtad magad, újra a régi leszel. Jó babavárást, szép szülést, jó egészséget, és minden jót.

Ne aggodj. El fog múlni. Egyre fáradtabb vagy, és egyre ingerlékenyebb. Ez ezzel jár. Nem érzel türelmet az emberek felé. Kevésbé vagy toleráns. De nagyon sok embert ismerek a ki nem terhes és mégis ilyen. Lehet szülés után is maradsz egy kicsit undok, de hát az meg az alváshiánynak lesz betudható. Szerintem a kismamák, és kisbabás anyukák nagy hányada így van ezzel. Egy idõ után miután kialudtad magad, újra a régi leszel. Jó babavárást, szép szülést, jó egészséget, és minden jót.

Mas csaladban is elofordul, hogy gyermekvallalas utan az Apa zarkozik el a baratoktol es nem az Anya?

Ket gyermekunk van, mindketten 30 kornyeken vagyunk. Fiatalosak, lenduletesek voltunk mindig, nagy tarsasag volt korulottunk, jopar barat, sok haver, sok kerti parti, vagy sorozes, bulik, mindig volt kit felhivni, mindig volt, aki felhivjon bennunket, vagy csak spontan meglatogasson. A gyermekeink megszuletese utan ez epult le, ami egyertelmu, a tarsasagbol masnak meg nincs is gyermeke. A ferjem sokat dolgozott, en allandoan ejszakaztam a gyerekek miatt, nem volt segitsegunk, nem tudtuk oket kire bizni. Az elmult egy ev viszont mar katasztrofalis volt. Az en draga, allandoan jo kedvu, humoros ferjem egyre befasultabb, egyre kevesebbet viccelodik, az egy dolog, hogy mondjuk munka utan rohan haza, ennek orulok, de egykori legjobb baratainkkal dolgozik egyutt es konkretan alig szolnak egymashoz. En sokszor a ferjemen keresztul probaltam meg veluk tartani a kapcsolatot, kertem, hogy hivja el oket hozzank, stb, mindig jott a valasz: most nem tudnak jonni, masokkal jarnak ossze, nagyon megvaltoztak, most nincs kedvem oket idehivni, orulok, hogy negyesben lehetunk, stb. Igy szepen, aprankent en is tejesen eltavolodtam mindenkitol. De olyan szinten, hogy egykori legkedvesebb baratom (aki a ferjem munkatarsa is es szinten nagyon joban voltak) eskuvojerol facebook-on ertesultem. Fel evig szerveztek, a ferjem tudta is, az egy dolog, hogy nem hivtak, de meg el sem ert hozzam az info, hogy egyaltalan eljegyeztek egymast. Most nezem a facebookot es kiderul, hogy szinten ezen egykori baratom a ferjem (elvileg) legjobb baratjaval szilvesztereztek. Mi meg azert nem mentunk sehova, merthogy nincs kihez, senki nem szervez bulit. Eszem megall, komolyan, mintha a Holdra koltoztunk volna el. Most mar osszeallt a kep, hogy igazabol nem mindenki mas valtozott meg, hanem konkretan mi tavolodtunk el, mert en a ferjemre hagytam a kapcsolattartast, hiszen O a legtobb baratunkkal napi kapcsolatban van munkahelyen, igy rabiztam a kommunikaciot, a ferjem meg befordult es kb minden kapcsolatot megszakitott mindenkivel. Meg az is lehet, hogy nem az van, amit en gondoltam, hogy a tobbiek nem kivancsiak rank, hanem a ferjem kommunikalt ugy kifele, hogy mi nem vagyunk mar rajuk kivancsiak. Most akkor mihez kezdjek? Beszeltem mar vele es meg van remulve, mert O sem talalja sajat magat, megdobbent, hogy igy "besavanyodott", valtoztatna is, de nem tudja, hogy hol es hogyan kezdje. Arra gondoltam, hogy szuroproba szeruen irogatok ismerosoknek, beszelek meg talalkozokat, minibulikat. Van mar bebiszitterunk is, vagyis lenne, talaltam tokeletesen alkalmas embert, a gyermekek sem olyan kicsik, csak eddig meg nem volt szuksegem a segitsegere. Most talan kiprobalnam azt, hogy nem akkor hivom el a regi ismerosoket, amikor a gyermekeink ebren vannak, mert akkor ugyis a gyermekekrol szolna minden es rolunk, mint csaladrol, nem a baratsag visszaepitese lenne kozpontban, hanem hivok bebiszittert es elviszem valahogy a ferjemet egy fuggetlen helyre, egy talalkozora a regi baratokkal. De felek, hogy ezzel meg bedobom a melyvizbe, nem fogja jol erezni magat. Segitsetek, tudom, hogy hosszu volt ez vegigolvasni, de nekem ez most fontos! Adjatok oteleteket, mit csinaljak? Koszonom elore is!

Legjobb válasz: Szia! Nálunk nincs még gyerek, de ettõl függetlenül azt gondolom, hogy nincs mese, újból fel kell venni a fonalat. Nem muszáj nagy bulit szervezni. Ahogy írtad, szerintem jó. Átjön pl. egy másik pár. Biztos lesz mirõl beszélgetni. Aztán egy másik. Szép sorban, ahol úgy veszed észre, hogy fogékonyak erre, újraépíted a kapcsolatot. Nem az a fontos, hogy sok barát legyen, hanem kevés, de mély kapcsolat, és akit annak tartasz, valóban az legyen. És akkor ezt a kevés, de mély kapcsolatot ápoljátok.

Szia! Nálunk nincs még gyerek, de ettõl függetlenül azt gondolom, hogy nincs mese, újból fel kell venni a fonalat. Nem muszáj nagy bulit szervezni. Ahogy írtad, szerintem jó. Átjön pl. egy másik pár. Biztos lesz mirõl beszélgetni. Aztán egy másik. Szép sorban, ahol úgy veszed észre, hogy fogékonyak erre, újraépíted a kapcsolatot. Nem az a fontos, hogy sok barát legyen, hanem kevés, de mély kapcsolat, és akit annak tartasz, valóban az legyen. És akkor ezt a kevés, de mély kapcsolatot ápoljátok.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!