Találatok a következő kifejezésre: Előfordul h nap (6 db)

Már éreztem apró kaparászást, mozgolódást, ami valószínűleg a baba volt. De volt két megerőltetőbb napom, szinte egész nap talpon és azóta (3nap) nem érzem ezeket egyáltalán. Volt már másnak is ilyen? Ilyenkor még előfordul h nem érzem mindennap?

Majd csak egy hét múlva megyek UHra, és aggódom hogy nehogy baj legyen.

Legjobb válasz: Tök jó volt olvasni a kérdésedet és a válaszokat is rá. Én is pont ebben a cipõben jártam: 18 hetesen (másfél hete) éreztem elõször, hogy tutira Õ csiklandozza belülrõl a hasamat (nagyon vicces volt), aztán néhány napig semmi, és mostanában is csak mintha pici mozgásokat éreznék. Nekem is átfutott az agyamon, nincs-e valami gond, és azért nem mocorog. Ráadásul a múlt héten elvágódtam egy csúszós járdán, és izgatottan vártam az UH-t. Hál' Istennek, minden rendben. Hajlamos vagyok bepánikolni minden apróság miatt, de ilyenkor segít megnyugodnom, ha arra gondolok, hogy Õ már egy életrevaló, önálló kis lény, akit Istentõl kaptunk ajándékba. Az Õ élni-akarása szerintem erõsebb, mint azt én gondolnám. Szép várakozást! (mármint a baba születésére:) egy 19hetes 4napos kismama

Tök jó volt olvasni a kérdésedet és a válaszokat is rá. Én is pont ebben a cipõben jártam: 18 hetesen (másfél hete) éreztem elõször, hogy tutira Õ csiklandozza belülrõl a hasamat (nagyon vicces volt), aztán néhány napig semmi, és mostanában is csak mintha pici mozgásokat éreznék. Nekem is átfutott az agyamon, nincs-e valami gond, és azért nem mocorog. Ráadásul a múlt héten elvágódtam egy csúszós járdán, és izgatottan vártam az UH-t. Hál' Istennek, minden rendben. Hajlamos vagyok bepánikolni minden apróság miatt, de ilyenkor segít megnyugodnom, ha arra gondolok, hogy Õ már egy életrevaló, önálló kis lény, akit Istentõl kaptunk ajándékba. Az Õ élni-akarása szerintem erõsebb, mint azt én gondolnám. Szép várakozást! (mármint a baba születésére:) egy 19hetes 4napos kismama
Szia! Szerintem nincs semmi baj. De hogy megnyugodj menj le a védõnõdhöz és kérd meg, hogy nézzen szívhangot. Engem is ez nyugtatott meg. Sajnos én sem kímélem magam, állandóan cipekedek, minden nap reggeltõl délután 4-5-ig talpon vagyok, emelgetem a kutyáimat, sokat szaladgálok, vásárolok, stb. Tudom, hogy nem szabadna megerõltetni magam, de egyszerûen nem tudok felhagyni ezekkel a dolgokkal, egy percig sem tudok a fenekemen nyugton ülni. De nem hiszem, hogy ezzel valami nagy bajt okoznék. Ne aggódj, a babádnak nem lesz semmi baja ha egy kicsit hiperaktív vagy :) Minden jót! 21 hetes kismami
Ó, totál feleslegesen izgulsz! 18 hetesen még nem is kell õket minden nap érezni! Én 22.5 hetes vagyok, de még nekem is van, mikor egy nap alig érzem. Néha a babák is lustábbak. Nem kell izgulni, lehet fél óra múlva bejelentkezik. :) Ja és nekem sem mindig rúgdos! Van, mikor "csak" mocorog és olyan mintha buborék vagy "gáz" mozdulna el vmilyen irányban, de ezt is õ csinálja. :) Ne izgulj, minden rendben! :)
Igyál sok folyadékot mert ebbõl még baj is lehet(jó kis bélcsavarodás)!
A kérdező hozzászólása: Hát ezt már mondták ... és vhogy sosem jön össze h sokat igyak egy nap.
Egyél minden nap pár evõkanál lenmagot úgy, hogy nem rágod össze. Nekem bevált.

22 hetes terhes vagyok. A kisfiunk januar elsejen mozdult meg eloszor. De sokszor elofordul h nem erzem ot. Az normalis ha vannak olyan napok, hogy szinte alig erzem?

Elso terhessegem, ugyhogy nem tudom mi a normalis. Olvastam errol, de jobb szeretnem meghallgatni tapasztalt anyucik velemenyet is.

Legjobb válasz: igen normàlis,èn 19 hetes vagyok ès nekem is elsö babàm ès van,hogy alig èrzem egy nap.

igen normàlis, èn 19 hetes vagyok ès nekem is elsö babàm ès van, hogy alig èrzem egy nap.
Èn ùgy tudom hogy 23-24 hèttõl kell napinszinten èrezni...de pl anyukàm mindig azt mondja ha most születnèk a fràsz kerülgetnè, èn nem rúgtammeg soha 2 naponta megsimogattam hogy megvagyok mèg ès ennyi...akkoriban uh sem volt.
Szerintem normális, bár nekem a doki azt mondta, hogy 22 hetesen már legalább napi 1x érezni kell. Ettõl függetlenül volt úgy, h elmentem a védõnõhöz , h nézzen szívhangot, mert egyszerûen semmit sem éreztem, kiderült, h vszínûleg a gerincét feszíti a hasamnak és hátrafelé rugdos, mert a szívhang rendben volt teljesen.
A kérdező hozzászólása: Most mar mintha naprol napra kicsit tobbszor, erosebben rugna... Nem tudom... De pont tegnap vettem eszre, h ha valami fincsit eszem, annak nagyon tud orulni. Biztos apja fajta, o is olyan boldog ha eszik. Foleg ha valamelyik kedvencet keszitem... :-D kedden vagy csutortokon megyek dokihoz. Remelem minden rendben! Koszi a valaszokat!


A gyerekek tudják mennyi elég, ha nyugodt, mosolygós biztos elég neki.
Az én 8 hónaposaim is ugyanígy esznek és nagyon szépen gyarapodnak, úgyhogy szerintem elég.

Mi lehet a baj? Kb 6 hetes nyuszi ürüléke 2 napja megváltozott, sötétebb színű, néha fekete is, és előfordul, h puha. De emellett rendesen is ürít, a megváltozott bogyók kb a negyedét teszik ki.

mi lehet a baj? okozhatja egyszer?en csak az, h 2 napja elfogyott a vegyes táp, és most csak szénát és zöld tápot kap(olyat, amivel állatkertben lehet etetni)?

Legjobb válasz: 3 hónapos kor alatt egyáltalán nem kaphat zöldségeket,gyümölcsöket. 3 hónapos kor után is csak fokozatosan (3-4 naponta egyfélébõl egy kicsi darab) szabad hozzászoktatni. Ne adj neki még semmi zöldet csak a tápot,abból is reggel-este egy szûk nõi maréknyit.

3 hónapos kor alatt egyáltalán nem kaphat zöldségeket, gyümölcsöket. 3 hónapos kor után is csak fokozatosan (3-4 naponta egyfélébõl egy kicsi darab) szabad hozzászoktatni. Ne adj neki még semmi zöldet csak a tápot, abból is reggel-este egy szûk nõi maréknyit.
VEGYÉL VEGYES KAJÁT !
A kérdező hozzászólása: nem adok neki zöldségeket, cs szénát és tápot köszönöm a válaszokat, úgy látszik megoldódott azzal, h azt a zöld tápot nem adom neki:)

Előfordul h egyik nap igen aktív a kis manó aztán utána meg alig alig mozog?

35.h hétben járok és kicsit aggódom!A köldökzsinór is ott van el?tte mindig!Félek h elnyomja v körétekeredik!

Legjobb válasz: Szia! Mit jelent, hogy alig mozog? Biztosan érzed a mozgását, csak ritkábban? A vége felé már kevesebbet mozognak, mert nincs helyük. De! Nem akarlak megijeszteni, ha nagyon kevés a mozgás lehet, hogy valami miatt nem kap elég oxigént. De sajnos én úgy jártam, hogy nem tudtam eldönteni, hogy a pici mozog vagy a méhem keményedik (kb. két órán keresztül). Bementünk a kórházba, s már nem élt. A köldökzsinórba keveredett bele, legalábbis mást nem állapítottak meg. 36 hetes voltam. Én a helyedben mennék a kórházba, s megmutatnám a babát. Azért ne izgulj, ez nagyon ritkán fordul elõ!

Szia! Mit jelent, hogy alig mozog? Biztosan érzed a mozgását, csak ritkábban? A vége felé már kevesebbet mozognak, mert nincs helyük. De! Nem akarlak megijeszteni, ha nagyon kevés a mozgás lehet, hogy valami miatt nem kap elég oxigént. De sajnos én úgy jártam, hogy nem tudtam eldönteni, hogy a pici mozog vagy a méhem keményedik (kb. két órán keresztül). Bementünk a kórházba, s már nem élt. A köldökzsinórba keveredett bele, legalábbis mást nem állapítottak meg. 36 hetes voltam. Én a helyedben mennék a kórházba, s megmutatnám a babát. Azért ne izgulj, ez nagyon ritkán fordul elõ!
én 32 hetes vagyok, idõváltozások elõtt egész nap alszik, mikor beáll az idõ rendszeresen mocorog.Amikor alvósabb van, hogy csak reggel meg este érzem egy picit, ha egész nap rohangálok, pakolok akkor kevesebbet érzem, ha nyugton vagyok és pihenek aktívabb.biztos, h fontos odafigyelni, de ha biztosan tudod, h õ mozog, akkor szerintem nincs baj, csak lustább aznap.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!