Találatok a következő kifejezésre: Elöször csókoloztam, 1 (2 db)

Vagy egy barátnőm akivel egy 1 hete először csókolóztunk. Nem volt senki körülöttünk. (Jó volt) De van egy kis gond?

Az a gond vagy probléma hogy egy suliba járunk, szinte majdnem minden szünetbe szoktunk találkozni. Ha találkozunk akkor CSAK puszi és ölelés van se több se kevesebb. Próbálok mindig úgy közeledni hozzá hogy kilehessen találni mit szeretnék de helyett csak ölelés... miért lehet ez? szégyenlős? kérdeztem tőle van e velem bármi baja, de ő erre azt válaszolta hogy egyáltalán nincs. de hát akkor mi lehet az oka hogy mások előtt nem képes megcsókolni?

Legjobb válasz: Fél a többiek véleményétõl :D Ilyen egyszerû, de ha nem szeretné ne erõltesd rá mert az nem jó :P

Fél a többiek véleményétõl :D Ilyen egyszerû, de ha nem szeretné ne erõltesd rá mert az nem jó :P
Szerintem tök normális, hogy nem az iskolában, mindenki elõtt akar szexuális életet élni. A csókolózás nem tartozik a nyilvánosságra.
Szerintem érthetõ, hogy nem szeretne mindenki elõtt csókolózni, különben is ez valahogy magánügy.Abból már úgyis látják, hogy együtt vagytok hogy megöleled vagy megpuszilod.
A kérdező hozzászólása: hát lehet benne valami, de ha ez számítana is mindig azt mondják ránk a csajok hogy: de cukik vagytok :)
némileg bunkóság mások elõtt csókolózni, bár a mai világban már bármi elfogadott
A kérdező hozzászólása: igazatok van, köszönöm a válaszotokat :D
Enszerintem a csaj szegyel teged .. vagy szegyell valamit ami veled kapcsolatos ... ha van merszed akkor kerd meg tolle h akar veled kapcsolatban valmi komolyabbat , jarna e veled ? ha nem kerded meg egyhamar ugy sem kapsz valaszt erre a temara

Elöször csókoloztam, rá 1 hétre, égetö érzést ézeztem a nyelvemen. Mi az oka? Valamit elkaptam?

Legjobb válasz: Lehet, valami kisebb fertõzés. Ne ijedj meg! Öblögess vagy ecsetelj Glykoseptel(patikában lehet kapni) az jó rá!

Lehet, valami kisebb fertõzés. Ne ijedj meg! Öblögess vagy ecsetelj Glykoseptel(patikában lehet kapni) az jó rá!
A kérdező hozzászólása: Folytassam a kapcsolatot ?
Nem hiszem hogy egy csók tönkreteheti a kapcsolatot :)
Szerintem ilyen miatt ne hagyd ott a kapcsolatot.. Egy ilyet elkapni olyan mint a nátha.. ha azt elkapod a barárnõdtõl/barátodtól ott hagyod?? nem..:D


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!