Találatok a következő kifejezésre: Elöny vagy ha egy férfinak (5 db)

Előny vagy hátrány egy férfinak, ha első egy nő szexuális életében?

Persze ha mindez érzelmekkel együtt történik... Értelmes válaszokat várok.

Legjobb válasz: Lehet, hogy egyedül leszek a véleményemmel, de azt gondolom, mert az a tapasztalatom, hogy egy lány jó-e az ágyban vagy kevésbé, azt korántsem az dönti el, hogy mennyi tapasztalat áll a háta mögött, hanem a temperamentuma, vérmérséklete, régi szóval élve a tüzessége. Mert ugye van aki 20 év gyakorlat után is meg tudja fagyasztani maga körül a levegõt és mások, akik már az elsõ szerelmes éjszakán elbûvölik a párjukat odaadásukkal és szenvedélyességükkel. (nekem volt ilyen barátnõm, aki olyan vadmacska volt azon az éjszakán, amikor a szüzességét elvesztette, mint sok tapasztalt lány nem!) Elõny lehet a férfinak, ha õ az elsõ a lány életében, persze csak akkor, ha jó hatással tud lenni rá a szexuális szokásainak a kialakításában.

Lehet, hogy egyedül leszek a véleményemmel, de azt gondolom, mert az a tapasztalatom, hogy egy lány jó-e az ágyban vagy kevésbé, azt korántsem az dönti el, hogy mennyi tapasztalat áll a háta mögött, hanem a temperamentuma, vérmérséklete, régi szóval élve a tüzessége. Mert ugye van aki 20 év gyakorlat után is meg tudja fagyasztani maga körül a levegõt és mások, akik már az elsõ szerelmes éjszakán elbûvölik a párjukat odaadásukkal és szenvedélyességükkel. (nekem volt ilyen barátnõm, aki olyan vadmacska volt azon az éjszakán, amikor a szüzességét elvesztette, mint sok tapasztalt lány nem!) Elõny lehet a férfinak, ha õ az elsõ a lány életében, persze csak akkor, ha jó hatással tud lenni rá a szexuális szokásainak a kialakításában.
Elõny, mert jó szûk lesz a csaj.
Egy férfinak elõny, ha õ az elsõ (szerintem egy ajándék). Csaja válogatja viszont, ha õ az elsõ egy pasinak.
Miért kell minden egyes kibebaszott nap megkérdezni? Nem számít, de nem hátrány ha szûz.
Egyrészt jó, mert állítólag ha véget is ér a kapcsolat, visszajön még hozzád egyszer biztos. Aztán hátrány, mert nagyon türelmesen kell velük bánni és még lehet, h akkor se jó eléggé nekik a dolog.
Ha szeretsz blöffölni és parancsolgatni- elõny. Ha eljátszod a szendét- lehet elszalad a kislány.
Elõny. Mindig ragaszkodni fog hozzád és ha netalántán szakít egy késõbbi párjával + egy alantas rib*anc, akkor bármikor megkaphatod õt.
Inkabb hatrany, maceras is, szegyellosek is... Jobb ha mar van tapasztalata es tudja hogy jo neki.

Elöny vagy hátrány ha egy férfinak szörös a melkasa? A csajok szeretik vagy nem?

Legjobb válasz: sztem ez nagyon megosztó kérdés a lányok körében, én pl eléggé utálom, dús mellszõrös pasitól már lehet el is menne a kedvem am... de egy kicsi nem para... am meg azt javaslom, h úgy hord, ahogy neked tetszik, mer mondom ez sztem nagyon megosztja a lányokat, ergo ez alapján nagyon nem tudsz választani, aztán majd ha lesz egy bnõd aki külön kéri es egyiket/másikat, akkor...

sztem ez nagyon megosztó kérdés a lányok körében, én pl eléggé utálom, dús mellszõrös pasitól már lehet el is menne a kedvem am... de egy kicsi nem para... am meg azt javaslom, h úgy hord, ahogy neked tetszik, mer mondom ez sztem nagyon megosztja a lányokat, ergo ez alapján nagyon nem tudsz választani, aztán majd ha lesz egy bnõd aki külön kéri es egyiket/másikat, akkor...
Én a mértékkel szõröset szeretem...:)
ez is a legutolsó dolgok közt van, ami érdekel egy fiún, de ha választani kell, akkor már inkább a természetesen szõrtelen.
sztem szexes...csak azert tisztalkodjal....;)...da emugy nincs vele baj...:D...a pasimnak is van..sen ugy birom...:D
Imádom ha szõrõs!!! Persze akinek gyárilag nem szõrös, az nem tehet róla, de aki gyantáztatja, az undorító!
Én csak azt nem szeretem ha a válla szõrös valakinek, de én perverz vagyok.
Teljesen mindegy, amelyik nonek azert nem jossz be, mert szoros a mellkasod, az nem erdemel meg Teged! Ennyi......Szep napot!
Én szeretem ( szeretném) a mostani pasim gyárilag nem szõrös. A hatalmas dús szõrt nem biztos, hogy szeretném, de az átlagos mennyiségû teljesen rendben van:)
Jaja, van aki így szereti, van aki úgy. Én pl szeretem, ha a pasim mellkasa egy kicsit szõrös, de a sok szõr inkább taszít...
Az én férjem tök szõrös és én imádom!!!
Én nem igazán...
is is
Nálam elõny.
A kérdező hozzászólása: kort is írjatok
nem tudom, az összhatástól függ.
a férfi attól férfi, hogy nem kisfiú...akkor szerinted elõny, vagy hátrány?!
Szerintem elõny, nálam legalábbis
nálam hátrány.
bizonyos szempontból elõny, mert késõbb látszik rajta az öregedés :) egy komolyabb munkánál hátrány, mert nem biztos, h eléggé komolyan veszik. illetve az sem biztos, h a barátnõjének jó érzés, h hiába õ a fiatalabb a srácnál, mégis idõsebbnek nézik nála :P kinõttem már abból, a korból, h külsõ alapján válogassak, nekem az elsõ a személyiség, az intelligencia, és az ápoltság. innentõl lehet akár karakteres, akár kisfiús arca is a fiatalembernek :) 25L


Nálam hátrány. bocsi
Ki mi hol?
ha te vagy Mystery, akkor valszeg nem hátrány.
nem, nem csak akkor az. akkor is ha az a david akárki csinálja(az a híres pasas), akkor is az, ha a pistabácsi akkor is
A kérdező hozzászólása: uri geller csak egy kókler, aki pénzért ver át másokat, én szórakoztatás céljából csinálom, hogy mások mosolyogjanak, nekem ez a fizetség :) egyébként akkor vásári egy trükk, ha el tudod mondani pontosan hogy hogy csináltam és utánam is tudod csinálni elsõre. Akkor tényleg vásári trükkrõl van szó , drága. :)
de ezeket én oda sorolom akár milyen ügyes vagy benne. ezek vásári trükkök még ha Uri Gellertõl lested el akkor is.
A kérdező hozzászólása: Nem is vásári trükkökrõl volt szó..:)
Elsõ vagyok. Azért mert nem vagyok oda a vásári trükkökért! Cirkuszba sem járok vagy ilyesmi
A kérdező hozzászólása: de a miértet is legyetek szívesek :)
Hátrány.
A kérdező hozzászólása: írnátok okot is, ha nem nagy gond?
A kérdező hozzászólása: ?

Milyen előnyök és hátrányok származnak a későbbiekben abból ha egy ember lefekszik az egyetemi tanárával? Lehet akár nő vagy férfi a tanár.

Akár a fiú diák a n?i tanárával, vagy a lány diák a férfi tanárával . A kés?bbiekben milyen el?nye és hátránya lehet?

Legjobb válasz: Ugyan, dehogy rúgják. Nálunk a tanárok versenyeztek, hogy melyikük fektet meg több diáklányt egy szemeszter alatt. Azt hiszem, ezzel a kérdezõ is választ kapott...

Ugyan, dehogy rúgják. Nálunk a tanárok versenyeztek, hogy melyikük fektet meg több diáklányt egy szemeszter alatt. Azt hiszem, ezzel a kérdezõ is választ kapott...
általában csak hátrány.
Uhh én le nem feküdnék egy tanárommal se...
kirúgják õket.
Ti ilyen balkáni egyetemekre jártok?
Attól, hogy te nem tudsz róla, nem biztos, hogy nálatok ilyen nincs.
A kérdező hozzászólása: Oké, elõny, hogy meglesz a jegy, de milyen hátrány lesz a késõbbiekben ha PL: egy fiú diák szempontjából aki lefeküdt a nõi tanárával ???
Hosszú egyetemi pályafutásom alatt talán 3-4 olyan tanárnõm volt akit megdugtam volna. De õk se az a tipikus milf-ek voltak.
Barátnõméknél csak elõny lett belõle! Házasság, és két szép gyerkõc! :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!