Találatok a következő kifejezésre: Elöny vagy ha egy (65 db)

Előny vagy hátrány egy férfinak, ha első egy nő szexuális életében?

Persze ha mindez érzelmekkel együtt történik... Értelmes válaszokat várok.

Legjobb válasz: Lehet, hogy egyedül leszek a véleményemmel, de azt gondolom, mert az a tapasztalatom, hogy egy lány jó-e az ágyban vagy kevésbé, azt korántsem az dönti el, hogy mennyi tapasztalat áll a háta mögött, hanem a temperamentuma, vérmérséklete, régi szóval élve a tüzessége. Mert ugye van aki 20 év gyakorlat után is meg tudja fagyasztani maga körül a levegõt és mások, akik már az elsõ szerelmes éjszakán elbûvölik a párjukat odaadásukkal és szenvedélyességükkel. (nekem volt ilyen barátnõm, aki olyan vadmacska volt azon az éjszakán, amikor a szüzességét elvesztette, mint sok tapasztalt lány nem!) Elõny lehet a férfinak, ha õ az elsõ a lány életében, persze csak akkor, ha jó hatással tud lenni rá a szexuális szokásainak a kialakításában.

Lehet, hogy egyedül leszek a véleményemmel, de azt gondolom, mert az a tapasztalatom, hogy egy lány jó-e az ágyban vagy kevésbé, azt korántsem az dönti el, hogy mennyi tapasztalat áll a háta mögött, hanem a temperamentuma, vérmérséklete, régi szóval élve a tüzessége. Mert ugye van aki 20 év gyakorlat után is meg tudja fagyasztani maga körül a levegõt és mások, akik már az elsõ szerelmes éjszakán elbûvölik a párjukat odaadásukkal és szenvedélyességükkel. (nekem volt ilyen barátnõm, aki olyan vadmacska volt azon az éjszakán, amikor a szüzességét elvesztette, mint sok tapasztalt lány nem!) Elõny lehet a férfinak, ha õ az elsõ a lány életében, persze csak akkor, ha jó hatással tud lenni rá a szexuális szokásainak a kialakításában.
Elõny, mert jó szûk lesz a csaj.
Egy férfinak elõny, ha õ az elsõ (szerintem egy ajándék). Csaja válogatja viszont, ha õ az elsõ egy pasinak.
Miért kell minden egyes kibebaszott nap megkérdezni? Nem számít, de nem hátrány ha szûz.
Egyrészt jó, mert állítólag ha véget is ér a kapcsolat, visszajön még hozzád egyszer biztos. Aztán hátrány, mert nagyon türelmesen kell velük bánni és még lehet, h akkor se jó eléggé nekik a dolog.
Ha szeretsz blöffölni és parancsolgatni- elõny. Ha eljátszod a szendét- lehet elszalad a kislány.
Elõny. Mindig ragaszkodni fog hozzád és ha netalántán szakít egy késõbbi párjával + egy alantas rib*anc, akkor bármikor megkaphatod õt.
Inkabb hatrany, maceras is, szegyellosek is... Jobb ha mar van tapasztalata es tudja hogy jo neki.

Jelenthet valamilyen előnyt/hátrányt, ha egy weboldal egyetlen -több képernyő magasságot lefedő- oldalból áll, vagy több oldalból (fő és aloldalakból)? Betöltődés, SEO, használhatóság, ergonómia, egyéb szempontok tekintetében?

Legjobb válasz: Igen elõzõvel hasonló véleményen vagyok. Gondolj bele,ha listázol egymás utáni cikkeket,a sok kép csak lassítja az oldalt és megnehezíti az áttekinthetõséget. Lehet a SEO-nak jobb,hogy egy helyen van valami,de fontosabb a rövid link és a meta tagok összhangja a tartalommal.

Igen elõzõvel hasonló véleményen vagyok. Gondolj bele, ha listázol egymás utáni cikkeket, a sok kép csak lassítja az oldalt és megnehezíti az áttekinthetõséget. Lehet a SEO-nak jobb, hogy egy helyen van valami, de fontosabb a rövid link és a meta tagok összhangja a tartalommal.
Ha a tartalom megengedi célszerû lehet egy lapra tenni mindent. Az emberek nem szeretik a túlbonyolított honlapokat, mert nehezen igazodnak ki rajtuk, és sókkal jobban szeretik a scroll gombot használni, mint klikkelgetni. Pl egy online portfóliót célszerû egy lappal megoldani, fõleg, ha munkát is szeretnél vele találni, mivel így nagyobb az esély arra, hogy végig is nézik/olvassák azt.

Előny vagy hátrány egy párkapcsolatban ha nagyon hasonlóak vagyunk?

Hosszútávon. Nem csak úgy értem, hogy az érdekl?dési köreink nagyon hasonlóak, hanem személyiség, jellemvonások is. Mert hallottam ilyeneket, hogy az ellentétek illenek egymáshoz...

Legjobb válasz: ez hülyeség! pont,hogy az ellentétek nem maradnak együtt sokáig hosszútávon. Szerintem két hasonló ember kiegészíti egymást,fõleg,hogy nagyon sokszor vannak egy hullámhosszon. Nekem is ez van a barátommal, és másfél éve együtt vagyunk,eddig soha egyetlen problémánk se volt egymással..

ez hülyeség! pont, hogy az ellentétek nem maradnak együtt sokáig hosszútávon. Szerintem két hasonló ember kiegészíti egymást, fõleg, hogy nagyon sokszor vannak egy hullámhosszon. Nekem is ez van a barátommal, és másfél éve együtt vagyunk, eddig soha egyetlen problémánk se volt egymással..
Az ellentétek vonzzák egymást mondás a mágnesre igaz... Az életben szerintem a hasonló embereknek van együtt jövõje:)
Szerintem elõny. Nem megunjátok egymást, éppen ellenkezõleg: egymás legjobb beszélgetõtársai, barátai lehettek. Egy hasonló érdeklõdésû emberrel lehet olyan programot szervezni, amit tényleg mind a ketten élveztek, vele lehet közösen élvezni, majd vitatkozni egy jó filmen, vagy könyvön.
Az a hátrány, hogy hasonlítgatod magad!
voltam már tökéletes ellentéttel...semmi jó nem sült ki belõle... most én is egy olyannal fogok "kísérletezni" aki majdnemhogy a hasonmásom ami a belsõt illeti...rövidtávon, eddig nagyon jó...attól tartok, mi van ha elunjuk egymást egy idõ után, de szerintem jól fog elsülni... 22/L
Egy idõben én is azt hittem, hogy az ellentétek vonzzák egymást, de aztán megtapasztaltam és szörnyû volt... Két dudás egy csárdában. Ha hasonlítotok, az jobb ! :)
ha például mindketten akaratosak vagytok, az nem biztos, hogy jó. Tapasztalatból mondom, hogy kér vezéregyéniség nem fér meg egymás mellett. Ha pedig mindketten visszahúzódók vagytok, az sem biztos, hogy szerencsés, mert ellaposodhat a kapcsolat a késõbbiekben. Nem a teljesen különbözõ emberek kapcsolata az ideális, de nem is az ugyanolyanoké. ezt így leírtam, de szerintem ha jelenleg boldog vagy, akkor ne azon agyalj, hogy mi lesz késõbb.
Ha minden porcikarezzenésetek klónja a másikénak, az valóban idegelõ lehet huzamosabb idõ után, de az alapjaitokban való egyezés még szükséges is, kisebb eltérések férnek bele.
A kérdező hozzászólása: És szerinted miért hátrány?
szerintem hátrány, de látom ezzel a véleménnyel egyedül vagyok
Beszélek butaságokat... ha KÜLÖNBÖZTÖK, az a jobb :) Utolsó voltam.

Fiúk! Nektek az hátrány vagy előny, hogy ha egy húszas évei közepén járó kiszemelt barátnőjelölt még szűz?

Megtiszteltetésnek vennétek, hogy ti vagytok neki az elsõ, vagy ebben a korban már hátrány a tapasztalatlanság? Kort is írjatok!

Legjobb válasz: Én örülnék neki:D de csak ha nem kelleti magát évekig:D

Én örülnék neki:D de csak ha nem kelleti magát évekig:D
Elõny. De ha ezzel kezdi a bemutatkozását, akkor hátrány.
Elõny. Kivétel ha még tartogatni akarja pár évig.
Igen, megtiszteltetésnek venném, ha én vehetném el a szûzességét, és egyántalán nem hátrány a tapasztalatlanság...csak akkor az elsõ akivel van a csaj, az "jó" tanár legyen, ne olyan aki megb**sza és szeva :D 25/F
Én senkit nem hajtanék el azért sem, mert hogy már nem lenne szûz, ha tetszene az illetõ, de ha szûz lenne az illetõ, az önmagában csak jó lenne.....
4-es vagyok, elrontottam, egy m betû kimaradt " Ilyen esetben lehet tõle"+m tehát tõlem
Hatalmas elõny! 21F
Rendkívüli elõny! BÁRMIT megtennék egy ilyen lányért :) Nem nagyon érdekel, hogy tapasztalatlan, könnyen, gyorsan meg tudja tanulni amit meg kell. Persze, hogy megtiszteltetésnek venném. Ilyen esetben lehet tõle 1 vagy akár 4 évvel is fiatalabb. De egyébként a tõlem 1-2 évvel idõsebbek jönnek be. 23/F
Én nem örülnék neki, fõleg azért, mert egy 20-as évei közepén járó egyénnel már komolyan tervez az ember, késõbb pedig szeretne másba is belekóstolni, elõbb vagy utóbb ez be fog következni. Mielõtt kezdenénk jól élje ki magát és qrvából lesz a legjobb feleség:)
Amíg nem voltam túl ilyenen, addig vágytam a szûzlányokra. Most már ez a gebasz feloldódott a kis koponyámban, szal tökre nem érdekel, h szûz vagy vízöntõ, csak szeressem és szeressen. A szüzesség amúgy sem ajándék, hanem átok, mert annyira ráfeszülnek az emberek.
Attól függ: van egy megérzésem - talán egy rossz elõítélet ez -, hogy aki ilyen sokáig tartogatja, az azért eléggé nagy fapina tud lenni. Persze remélem nincs igazam. De ha már valaki ilyen sokáig tartogatja, akkor legalább legyen nyitott az új dolgokra is, ne ragadjon meg egy szinten. Azt meg jobb tisztázni, a kapcsolatban, hogy ha kedve támadna kiélni magát, akkor mi legyen.
Egyik se, nem tartom se kevesebbnek, se többnek azt aki szûz.
Attól függ, hogy miért az még. Sok oka lehet ennek, és közel sem azt jelenti feltétlenül, hogy a kiszemelt jelölt szellemi okok/ meggyõzõdés/elvek miatt tartja még meg a szüzességét. A tapasztalatlanság pedig biztosan nem hátrány.... vagyis nekem nem lenne, hiszen ha élvezi, akkor hamar bele fog jönni. Inkább arra figyelnék, hogy fokozatos legyen, ne pedig mély vízbe dobás. 25
Sokkal szívesebben harapok bele egy érett almába, amibe még nem harapott senki, mint egy olyanba, ami már 1-2 ember beleharapdált.
Nekem aki most tetszik szintén szûz (L 20 lesz) és nagyon is örülök annak, h én lehetek az elsõ neki, ezért is próbálom megszerezni õt, de a szex csak a második dolog nálam, inkább komoly kapcsolat miatt
10-esnél a pont! Elõny, de ha még mindig tartogatni akarja egy pár évig akkor hátrány.
Jah 22f
Örülök, hogy sokaknál nem számít hátránynak, remélem én is majd olyan pasit találok magamnak aki megértõ lesz :) 22/L
A 2. dögösebb.:D
Természetesen azt, ha józanul van önbizalma. Nem bírom a fullrészeg, gátlástalan pasikat.
Egyértelmûen a 2.
Második.
Nekem ez a kérdés fel sem merül. Nem szeretem a részeg pasikat - ha spicces, semmi baj nincs, de hogy annyira ne ismerje a saját határait, h olyan részeg, h egyfolytában hány, meg alig áll a lábán és összefüggéstelenül karattyol... onnantól elvágta magát nálam, mint pasi, meg mint ember... Úgyhogy természetesen a józan pasira szavazok és hihetetlenül vonzó az, ha megvan az az egészséges önbizalma.

Fiúk! Ti milyen lányokra mondjátok, hogy pimasz? Hátrány, vagy előny nálatok, ha egy lány ilyen?

Legjobb válasz: Aki nem csak visszaszól,de magától is kezdeményez,cinkelget. Nálam elõny.

Aki nem csak visszaszól, de magától is kezdeményez, cinkelget. Nálam elõny.
azt leszámítva hogy ezt a szót még soha nem használtam... mit jelent eza szó?
#19:30 azt kb hogy szemtelen
jaa, értem kösz :D az olyan lányokat inkább pofánvágnám mint hogy randira hívjam õket.

Számotokra előny/tetszik, ha egy lánynak vastag szája van? Esetlek plasztikai? Vagy az már nem vonzó?

Legjobb válasz: Szerintem nem szép szeretem a vékony ívelt szájakat!

Szerintem nem szép szeretem a vékony ívelt szájakat!
Nem, k*rvára nem!
Nem jön be a kacsacsõr.
Szerintem a természetesen telt ajkak szépek. Mármint ha természetes állapotukban olyanok, nem pedig szarrá csücsörítve. A plasztika meg már undorító.
Én lány vagyok, utálom a saját számat. Az alsó vastagabb, míg a fölsõ vékonyabb... :/

Fiúk! Nálatok hátrány vagy előny az, ha egy lány szereti a számítógépes játékokat?

Legjobb válasz: A férfiak 90%-nak nem.De attól függ min játszol pl simset nem nagyon fogják érdekelni hanem például bf,cod,cs,Wow,samp

A férfiak 90%-nak nem.De attól függ min játszol pl simset nem nagyon fogják érdekelni hanem például bf, cod, cs, Wow, samp
Hát ha WoTozna, akkor egy Jagdtigerrel levenne a lábamról :) Sõt még lehet feleségül is venném :)
Jóhogy elõny :D:D csak ne verjen meg mortal combat-ba mert akk headshot lesz
Attól függ hogy milyen érdeklõdésû az a bizonyos. Ha õ is foglalkozik ilyennel nyilván közös téma->elõny Ha nem érdekli sõt mondjuk kifejezetten utálja nem beszéltek róla-> semleges És ha (mint elõttem írták többet foglalkozol a géppel mint vele ->hátrány
Amíg a rangsorban a gép elõtt vagyok addig pont tökmindegy. Bár kicsit elõny, mert legalább lehet néha coop-ozni.
Együttlakásnál nem jó fõleg ha csak egy gép van . Ha külön éltek akkor teljesen mindegy .
Szerintem is elõny :D
elõny, ha nem viszi túlzásba
Ha normális játékok akkor elõny.
Hátrány ha a lány jobban függi mint én.
elõny
ha többet foglalkozik a géppel mint velem akkor hátrány
90%-nál nem hátrány, a maradék 10%-ból 5-öt meg abszolút nem érdekel.
Elõzõ vagyok a 90%-át nem hátrány
Ezaz nem vagyok egyedül!

Lányok ha egy fiúnak fülbevalója van az nektek előnyt vagy inkább hátrányt jelent a szimpátiában?

Legjobb válasz: Attól függ hány van és milyen a fülbevaló. Azoktól a köves nagy fülbevalóktól rosszul vagyok, fõleg ha mindkét fülében van. Viszont ha mondjuk az egyik fülében van akár lent vagy fönt egy kis karika vagy az a pici pontszerû fülbevaló, az kifejezetten tetszik.

Attól függ hány van és milyen a fülbevaló. Azoktól a köves nagy fülbevalóktól rosszul vagyok, fõleg ha mindkét fülében van. Viszont ha mondjuk az egyik fülében van akár lent vagy fönt egy kis karika vagy az a pici pontszerû fülbevaló, az kifejezetten tetszik.
Nekem nem igazán jön be, de attól függ hogy jól áll-e neki.
Attól függ illik -e hozzád, (arcodhoz, öltözködésedhez, ) :)
A második válaszoló véleményével szó szerint egyetértek:) A köves fülbevaló visszataszító számomra, de egy kis karika tetszik, az elõny.
Hátrány
nekem nagyon tetszik :)
Lehet elõny, ha jól áll neki, de legyen egyszerû! Nekem például az tetszik, ha csak az egyik fülében van, ha mindkettõben, az már nem! :)
A köveseket nem bírom, de a többi kifejezetten tetszik, fõleg a kis ezüst pontok, vagy helixben karika :)
nekem is tezszik.szntem aranyos(már akinek jól áll).:)
szerintem jobb ha nincs, nekem ugy jobban tetszik, de ha amugy jól áll akkor sem hátrány. de ne legyen túl csicsás..
Elõny, ha valami vagány, fekete vagy ezüst kicsi férfi fülbevalóról van szó. Hátrány ha csillogós, köves, vagy nagy karika.
Hátrány, nekem komolytalanságot sugall. Az összes fülbevalós férfi, akit ismerek komolytalan és nem ritkán megbízhatatlan, gyerekes.
A kérdező hozzászólása: köszi az eddigi válaszokat :) még jöhetnek vélemények :)
mindenképpen hátrány.

Elöny vagy hátrány ha egy férfinak szörös a melkasa? A csajok szeretik vagy nem?

Legjobb válasz: sztem ez nagyon megosztó kérdés a lányok körében, én pl eléggé utálom, dús mellszõrös pasitól már lehet el is menne a kedvem am... de egy kicsi nem para... am meg azt javaslom, h úgy hord, ahogy neked tetszik, mer mondom ez sztem nagyon megosztja a lányokat, ergo ez alapján nagyon nem tudsz választani, aztán majd ha lesz egy bnõd aki külön kéri es egyiket/másikat, akkor...

sztem ez nagyon megosztó kérdés a lányok körében, én pl eléggé utálom, dús mellszõrös pasitól már lehet el is menne a kedvem am... de egy kicsi nem para... am meg azt javaslom, h úgy hord, ahogy neked tetszik, mer mondom ez sztem nagyon megosztja a lányokat, ergo ez alapján nagyon nem tudsz választani, aztán majd ha lesz egy bnõd aki külön kéri es egyiket/másikat, akkor...
Én a mértékkel szõröset szeretem...:)
ez is a legutolsó dolgok közt van, ami érdekel egy fiún, de ha választani kell, akkor már inkább a természetesen szõrtelen.
sztem szexes...csak azert tisztalkodjal....;)...da emugy nincs vele baj...:D...a pasimnak is van..sen ugy birom...:D
Imádom ha szõrõs!!! Persze akinek gyárilag nem szõrös, az nem tehet róla, de aki gyantáztatja, az undorító!
Én csak azt nem szeretem ha a válla szõrös valakinek, de én perverz vagyok.
Teljesen mindegy, amelyik nonek azert nem jossz be, mert szoros a mellkasod, az nem erdemel meg Teged! Ennyi......Szep napot!
Én szeretem ( szeretném) a mostani pasim gyárilag nem szõrös. A hatalmas dús szõrt nem biztos, hogy szeretném, de az átlagos mennyiségû teljesen rendben van:)
Jaja, van aki így szereti, van aki úgy. Én pl szeretem, ha a pasim mellkasa egy kicsit szõrös, de a sok szõr inkább taszít...
Az én férjem tök szõrös és én imádom!!!
Én nem igazán...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!