Találatok a következő kifejezésre: Elöltöltős Whirpool zakatol! Mi (1 db)

Elöltöltős Whirpool mosógépem zakatol! Mi a gond?

Amikor centrifugálni kezd, elkezdi dobálni a forgódobot, és majdnem kiüti a gépház oldalát! Mi lehet a baj??

Legjobb válasz: Az elõltöltõs mosógépek általános betegsége,ezért olcsóbbak,mint a felültöltõsek.Itt a mosódob csak egy felfüggesztésen van,és az egy idõ után megfárad.(mosás mennyiségétõl függõen,de nevelõanyámnak 3 gyerek mellett 3-4 év alatt tönkre ment)A felültöltõs mindkét oldalán fogva van,így az sokkal jobban ellenáll a rázkódásnak.Hívj ki egy mosógép szerelõt azért,hátha gyógyítható,de csak ideig óráig lesz jobb.A felültöltõs amúgy is kevesebb helyet foglal.

Az elõltöltõs mosógépek általános betegsége, ezért olcsóbbak, mint a felültöltõsek.Itt a mosódob csak egy felfüggesztésen van, és az egy idõ után megfárad.(mosás mennyiségétõl függõen, de nevelõanyámnak 3 gyerek mellett 3-4 év alatt tönkre ment)A felültöltõs mindkét oldalán fogva van, így az sokkal jobban ellenáll a rázkódásnak.Hívj ki egy mosógép szerelõt azért, hátha gyógyítható, de csak ideig óráig lesz jobb.A felültöltõs amúgy is kevesebb helyet foglal.
Én több márkájú elöltöltõs géppel mostam, és csak a Whirpool hatodik érzékes mosógéppel volt ilyen tapasztalatom, hogy hangos, vergõdik. Az életben nem akarok ilyet látni többé.:) A többi csendes volt, és nem 2, 5 óráig mostak...
Lehet, hogy a beállításával van a probléma, mármint, hogy ezeknél az újfajta mosógépeknél fontos, hogy tökéletes vízszintben álljanak, ha nem úgy van, akkor mindegyik kattog.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

A fagyigépbe lehet a tejszínt tejjel helyettesíteni?

3

Hajdú Z120EK két éves villanybojlerünk úgy kb.2-3 naponta leveri az éjszakai áram 16A-es automatáját. Felkabcsolva újra megy, de most már naponta leveri, a vizet azért felfűti, tehát totál zárlat nincs. Mi lehet a baj? Köszi a segítséget.

11

Milyen vezeték nélküli telefont ajánlotok?

Ezeket találtam eddig jóknak, főleg a 2. tetszik:
De ha nektek másmilyen van, és meg vagytok vele elégedve, megköszönném, ha leírnátok a típusát. Ezekkel pl. az a bajom, hogy a gyártóról soha nem hallottam...

0

Hogyan kell használni a CHEAT ENINE 6.3 -MAT?

nemrég töltöttem le és nem tudnak róla sos válaszok!!!!!!

2

Melyik hűtőgépet vegyem: Samsung RB31FDRNDSA vagy LG GB3133PVGW?

A Samsung az új digital inverteres (nem mintha egész álló nap hallgatni akarnám a hangját), az LG régi motoros. TV-ben a Samsung talán jobb minőségű, mint az LG, de hűtőnél nem tudom...

Köszi előre is a tanácsokat!

21/L

0

Candy mosogatógépem tegnap óta nem reagál a KI/BE kapcsoló gombra, tehát se kép se hang. Valaki hasonlóval találkozott már? (a gép be van dugva)

3

Ha van kültérim és beltérim, lyuk is van fúrva és új csövek is vannak, mennyi lesz a beszerelés?

Klímáról van szó. Mindenki 40-et, 50-et mond, de ha egyszer nekem mindenem megvan, csak éppen fel kellene szerelni? Mennyi lenne így? Mennyi az órabér? Fehérváron nem tudtok esetleg olcsó klímást? Sürgős lenne!!

1

Valaki vett már közületek Topshop-os varrógépet? Vélemények?

0

Elromlott a hűtőszekrény, mihez kezdjek?

Elromlott a hűtőnk, mert totálisan csak húslevest tároltunk benne és elég forrón. Meg a múltkor egy szerelő is kijött, kivette a mosógépből a motort és átrakta valahogy a hűtőbe. Meg a mosógépből a forgó dobot is a hűtő tetejére rakta tálcának, ez normális?

8

Nyitott fali regálnak (tejes hűtő) mi lehet a hibája?

Ha a belső térben ahol a hűtő van 25 fok felé megy a hőmérséklet a hűtő nem hűt rendesen... A másik faliregál viszont igen (az is nyitott)
A hűtő ki-be kapcsol, - elvileg a termosztáttal nem lehet baj, vagy mégis? Vagy csak a gáz ment el?
Mennyibe kerülhet az utántöltés? A hűtő alul folyik is.

2

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!