Találatok a következő kifejezésre: Elégett a a (128 db)

Sos! Tegnap este szoliztam és elégett a popsim. Ég, forró, fáj. Míddig fog fájni?

Mit csináljak vele?

Legjobb válasz: Ha akarod, megfújom.

Ha akarod, megfújom.
Én ugyanígy jártam. 2 napig elég kellemetlen volt, mostmár a 3. napon sokkal jobb. Én ilyen nap által okozott égésekre/égési sebekre való krémmel kentem, nem mondom, hogy kevésbé égett, vagy fájt, de nem húzódott úgy. És szépen be is barnult. De nekem a hátam meg a hasam is kikészült, elszámoltam magam.
A kérdező hozzászólása: pont nálam romlott el a gép. 7 percet kértem, befeküdtem, ellazultam, aztán egyszer csak azt éreztem hogy fáj a popsim, kinyitottam a szemem, már 11 percnél tartott a gép. Gyors kipattantam, de már késõn :(
Panthenol !

Nektek nincs elegetek a facebookbol?

Mindenki ott beszélget, es eloben semmi, van aki ott ismerkedik, es sokak a likok alapjan itelkeznek.

Legjobb válasz: ezért inkább kiírsz egy kérdést egy internetes weboldalon..

ezért inkább kiírsz egy kérdést egy internetes weboldalon..
Nem a törlés a megoldàs, sok ismerõsöm elköltözött velük csak ott tudom tartani a kapcsolatot, amúgy: If you look throught the window at night you can see the dark.
Nekem az emberekbõl van elegem. Õk viselkednek hülyén, a fészbúk, mint eszköz, nem csinál semmit. Esetleg rá lehetne már jönni.
Egyszerû a megoldás. Töröld magad ha annyira irritál. Nekem nincs fb-m és nincs is ilyen gondom.
8as kedvencem az is, amikor direkt angolul irkálnak ki dolgokat, hogy mutogassák, hogy mekkora menõk... FULL hibásan :D
#8 Ezért lett a több mint 7-800 ismerõsömbõl hirtelen alig 100. Meguntam az ilyen majmokat.
Engem ez dühít: Kiírja, hogy "olyan szomorú vagyok" Vâlasz: - Mi a baj?....- Nem akarok beszélni róla. Akkor minek írta ki, hogy szomorú?? Kiírjàk, hogy esik az esõ. Tényleg bameg jó, hogy szolsz, mert nekem nincs ám ablakom. Meg a hülye idézetek, persze angolul, a 10 ezer smàrolós kép ami a râadâsul a fõoldalon megjelenik, mert engem termèszetesen a szerelmi életük is roppantul érdekel.
de, nekem rohadtul elegem van, mindenki csak ott lóg:)
na meg tudod, nem a víz a hülye, ha a kacsa nem tud úszni..:DDDD
én sosem ítélek meg senkit a likja alapján. hiszen olyanja mindenkinek van, de senkit sem érdekel a másé.
Engem inkább az dühít, hogy az emberek képtelenek nélküle élni. Jó ha van, hasznos, meg minden, de azért van egy határ, amit elég sokan átlépnek, ha a fb-ról van szó...
facebook a kapcsolattartásra lett kitalálva, az unokatestvérem messze lakik, és ott szoktunk beszélgetni, mert személyesen ritkán tudunk, és interneten ismertem meg egy lányt, mert egyikünknek sem megy túl jól az ismerkedés, és az utcán fõleg csak ku*v*kat lehet találni, és még nem találkoztunk, most ezzel mi a gond? nekem is sok bajom van a facebookkal, de van jó oldala is, csak ki kell használni
én is ott ismertem meg a pasimat, 3éve járunk. mi ezzel a baj? és ki mondja, h élõben semmi sincs? vannak barátaim, haverjaim..:)
a mindneki az senki. ugyanugy beszelgetunk szemlyben is, legalabbis a normalis emberek. nem tudom mirol beszlesz. annyit kell cisnalni h beszervezed a talalkozot es kesz is. kicsit fura h ennyire...butak neha az emberek...tenyleg bocs, de te nem vagy tul okos ember, igazam van?

Voltatok már úgy, hogy elegetek volt a munkahelyetekből, és másnap már nem mentetek dolgozni?

Legjobb válasz: ja, ès nagyon megbántam. Azota sincs melóm.

ja, ès nagyon megbántam. Azota sincs melóm.
Nem. Amikor eljött az idõ, szépen megterveztem mindent, kerestem másik állást titokban és akkor léptem.
Volt, és nem bántam meg. Szerintem egy csomóan irigyek voltak rám, hogy ezt meglépem:D Lehetek akármilyen csóró, nem fogok hozzájárulni a rabszolgatartó munkahelyek gazdagodásához. Addig lesznek sz-r körülmények, ameddig mindenki lapul, 400-as órabérért, sõt még pitiznek is, hogy õk bizony olcsóbbért is vállalják... Szóval jah. Ahányszor méltatlan helyen találom magam, annyiszor fogok így kisétálni, aztán bekap6ják.
Olyan volt már, hogy "véletlenül" lebetegedtem. De amelyik munkahelyembõl tényleg rohadtul elegem volt, azt egyszerûen otthagytam. Munkanélküli voltam 2 hónapig, de megérte.
simán. nekem többet ér a lelki békém mint pár vacak ezres. mondjuk általában szerencsém volt, mindig hamar találtam új állást ha a réginek kitelt a becsülete.
Igen, rögtön az elsõ munkahelyemen. Egyszerûen bevillant, hogy akkor ettõl kezdve az életem ott fog lezajlani, a hétvégéket leszámítva évente mindössze 20 nappal rendelkezem szabadon, és rájöttem, hogy nekem ez nem megy. Azóta is szabadúszó tolmács vagyok. Nincs az a pénz, amiért alkalmazottként dolgoznék.
Én pont most mondtam fel hétfõn, azóta nagyon rosszul érzem magam.Egy elegáns üzletben voltam, jól is kerestem, de olyan hangnemet ütött meg velem a fõnök és egy másik alkalmazott is, hogy egyszerûen besokaltam. Fõleg akkor amikor elcsesztem valamit a számítógépen, erre elvörösödött a feje és kiabált is, káromkodott is, sajnos eszembe juttatta az apámat aki eléggé egy pulykakakas ember és ezért mondtam fel. Most megint kezdõdhet a keresgélés, de jobbat nem hinném, hogy találok, hiszen így csak 2 hét tapasztalatot sikerült szereznem, ezzel meg kinevetnek majd másik helyen. Megbántam nagyon:(
Velem nem volt ilyen, de volt egy új tanárnõ nálunk, akit már szeptember elsõ hetében leku...ztak a cigány "tanítványok" az iskolában. Õ másnap már nem is jött be. Meg soha többé.
IGEN

Férfiak, volt már olyan, hogy hullámvölgyben elegetek volt a feleségetekbõl de nem tudtátok megmagyarázni, miért vagytok allergiásak rá?

Mi most így vagyunk, a férjem minden mondatomra ugrik, minden mögött bántó szándékot vél felfedezni, ugyanakkor azt mondta, szeret és nem akar elválni. Õ 48 én 45 leszek.

Legjobb válasz: Valószínüleg sok mindenért szóltál, ami valójában õt is nyomasztja. Én gyerekként, tinédzserként ugyanezt tapasztalom anyukámmal, ugrom minden mondatára, szívesebben vagyok egyedül, mert mindig úgy érzem nyaggatni fog. Meg kell próbálni megbeszélni, félrebeszélés, illedelmeskedés nélkül. 16/f

Valószínüleg sok mindenért szóltál, ami valójában õt is nyomasztja. Én gyerekként, tinédzserként ugyanezt tapasztalom anyukámmal, ugrom minden mondatára, szívesebben vagyok egyedül, mert mindig úgy érzem nyaggatni fog. Meg kell próbálni megbeszélni, félrebeszélés, illedelmeskedés nélkül. 16/f
Talán üljetek le és beszéljétek ki magatokból kinek mi a problémája, aztán keressetek közösen megoldást.
A kérdező hozzászólása: Megpróbáltuk, azt mondja, nem tudja, miért van ez. És így megoldás sincs.
Esetleg humor. Próbáld megnevettetni, amikor ilyen. Hátha kizökkenti, ha mondasz valami vicces baromságot. Szóval ne arra menj rá, hogy kielemezzétek, hogy mi a baj. Az sokszor csak bezárja a másikat, meg magunkat is a vitába. Hanem arra, hogy hogyan lökheted vissza a jó kedélyét a normál mederbe. A lényeg, hogy valahogy a feszült pillanatból gyertek ki. Lehet egy hirtelen téma váltás is valami kellemesre, kedvesre is. Nem tudom.
az én férjem sem tudta megmagyarázni. aztán ráhagytam, nem szóltam semmiért, kizártam magamból. mindketten egyedül bolyongtunk, amikor volt ideje gondolkozni, és rájött, hogy már nem én idegesítem, hiszen jelen sem vagyok, hanem annyira kiborul mástól, hogy az én megszólalásaim már csak az utolsó cseppek. beszélgetéssel nem jutottunk sehová, csak az után, hogy erre rájött, és megosztotta velem.
Bár ilyen egyszerû lenne!
Már megint? Én már belefáradtam... A szocializmus is akkor szûnt meg, mikor a legjobb volt.
Nincs.
Ugy-e te sem érted amit irtál?

Nincs elegetek a vallásokból?

Néha olyan érzésem van, hogy a vallások csak saját anyagi hasznuk érdekében korlátoznak az Istenhez vezető utak számában, ugyanis kétlem, hogy az a kreatív teremtőerő mely létrehozta ezt a komplex világot és a benne élőket, bármilyen módon is gátat szabna a felé vezető úton! Szerintetek?

Legjobb válasz: Az emberi kapzsiság vallástól, kortól és nemtõl független.

Az emberi kapzsiság vallástól, kortól és nemtõl független.
Abból van elegem, ha a képembe nyomják.
Attól függ melyikbõl... az ezotéria nevû katyvaszból nagyon-nagyon, (rengeteg újságból, könyvbõl, tv-bõl ez a vacak ömlik, sõt a társadalomtudományok is megfertõzve) a JT-bõl is elegem van és így tovább...lehetne sorolni... "csak saját anyagi hasznuk" -vannak felekezetek ahol nagyon kilóg a lóláb...pl szcientológia "Istenhez vezetõ utak száma" -egy ilyen Út van, keresni kell
"...az a kreatív teremtõerõ mely létrehozta ezt a komplex világot és a benne élõket, bármilyen módon is gátat szabna a felé vezetõ úton!" Ha te azt szeretnéd, hogy valaki eltaláljon hozzád, szabsz neki valamilyen gátat? Legalábbis ellátod az illetõt útbaigazítással. Megmondod, hogy öcsém, erre és erre menj, erre a buszra szállj fel és itt erre fordulj, ha el szeretnél jutni hozzám. Ha nem követed az utasításaimat, nem fogsz eljutni hozzám. Az Úr is így van vele. Megadta az útbaigazítást, aki követi, eljut hozzá, aki nem, nem. Ilyen egyszerû.
Nos a Bibliát valóban emberek írták, mint egy 40-en. De ezek nem az Õ gondolatuk. Ugyan honnan tudhatta volna percre pontosan Mózes amikor elkezdte a Genezist leírni, hogy, hogyan kezdõdött, az egész teremtés, meg Ádám lázadása, stb, amikor nem is volt ott? Sõt a bibliát írók kijelentik, hogy amit leírtak az nem az Õ gondolatuk vagy értelmezésük, hanem a Teremtõé- (2Timóteusz 3:15, 16) . . .. 16 A teljes Írás Istentõl ihletett, és hasznos . . . Katy Weaver
1, ;-az nem "biblia" hanem Sefer h'Torah! emberek irtak ugyan, de mi ezert mondjuk igy "Kol 'H", vagyis az UR Szava! -(es semmiesetre sem sefer 'H, vagyis az UR konyve, mert nem az UR irta)- az UR egyetlen valamit irt amit atadott Moishe Rabbenu-nak a Sinain levo Har Horeb-en a Torvenytablakat!!
Én 11 éve lettem megkeresztelve, de azóta se nagyon voltam templomban, nem az én ötletem volt akkor sem. Soha nem voltam vallásos, nem is hiszek ebben. Én pogánynak tartom magam, viszont a Wicca, mint természetvallás hosszú évek óta foglalkoztat. :) Én személy szerint tiszteletben tartom mások vallását, hitét, egészen addig amíg nem akarják rám erõszakolni, hiszen én sem teszem ezt. Ha véleménykülönbség lépne fel, szépen megtartom a 3 lépés távolságot, nem esek senki torkának, ha nem azt szajkózza, amit én :) 23/N
A new age, újpogányság, és bizonyos neoprotestáns felekezetek pofátlanságából már néha bizony elegem van :) A zsidókból azért van elegem, mert ha bekapcsolom a médiát, akkor az akaratomon kívül is a pofámba nyomják, hogy a zsidók így meg úgy ... a muszlimokból akkor van elegem, ha Keresztényeket üldöznek az országaikban mert újonnan ez a menõ náluk ...
To:Soulpushing From:Scavenger Of Human Sorrow Subject:Religions De igen. Ugy van ahogy irtad, nagyjabol. Az en olvasatomban a vallas egyszeru, bar jol alcazott es kivitelezett Lelekdiktatura. Tisztelet a kivetelnek. Biztos van normalis vallas is. Talan Sur az aki vagja ezeket, de lehet, h keverem, s nem o a "vallaskutato filozofus". (Es ez nem guny, tenyleg otthon van ezekben).
2-as! azt hogy a zsdok igeg ugy eppen ti ketresztenyek obegatjatok!
Azzal én is egyet értek, hogy a vallást nem kell (kellene) ráerõltetni senkire... Igen, Magyarországon tulajdonképpen a vallás egyenlõ a kereszténységgel és ez engem is zavar. A gyerek beleszületik egy családba, beíratják hittan órára, aztán akkor õ is keresztény lesz. De szerintem az embereknek maguknak kellene kiválasztaniuk, hogy miben tudnak hinni. (a buddhisták például nem terjesztették erõszakkal a vallásukat, nem erõszakolták rá senkire és szerintem ez lenne a normális... :P )
23/24 és 24/24 ennyi erõvel akkor majd ne tanítsd meg a gyermekedet beszélni, hanem majd ha megnõ, akkor õ eldönti, hogy melyik nyelvet is akarja tanulni. Milyen dolog már az, hogy beleszületik egy családba és az adott család nyelvét tanulja meg és ráadásul még az iskolában is azon a nyelven beszélnek (magyar óra stb) pfujjjj micsoda dolog ez!! :D
A kérdező hozzászólása: Nekem ezzel alapjában véve az a gondom, hogy mindig a bibliát idézik...mintha azt nem emberek írták volna....
Néha elegem van belõlük, amikor úgy érzem, inkább elválasztják egymástól az embereket, mintsem összehoznák õket. De ez hozzáállás kérdése. Valójában azért jó, hogy vannak vallások, mert sok embernek megnyugvást és erõt adnak, illetve a "valahová tartozás" érzését. Na meg a legtöbb vallásban nem is maga a vallás a lényeg, hanem amit képvisel: Istent, vagy akár egy nemes eszmét... Ha a vallások kölcsönösen el tudnák fogadni egymást (és az ateizmust is), akkor nem is lenne itt semmi baj.
A kérdező hozzászólása: Tehát hiszünk benne, hogy releváns?
az UR meghagyta az embernek a szabad valasztas lehetoseget-jogat!!Noah-nak megigerte tobbe nem szol bele abba hogy mit miert es hogyan tesz ember-ember ellen!! kizarolag rajtunk embereken all-(vagy bukik)-az ut kereses sikere, vagy kudarca!! az UR ket lehetoseget adott!! 1?.-koveted a jo osvenyt melyet az UR jelolt ki szamodra! 2, ;-magad keresel osvenyt magadnak! -a masodikat valasztoknal-(sajnos a legtobb ma is!!)-van egy olyan tendencia hogy mast-(pl, ;az ugynevezett satan-t)-hibaztatjak a helytelen utkereses valasztasa miatt!! holott a bunos onmagaban keresendo elsosorban!!!!!
Szerintem meg minden út, minden lélegzetvétel, minden cselekedet és gondolat a teremtõhöz vezet, ha létezik. Nem lehettek annyira hülyék, hogy azt hiszitek, hogy egy olyan lényhez, ami/aki mindenhol egyszerre jelen van csak egy út vezet. Képzeljétek ezt el úgy, hogy van egy kör, a közepén õ áll, mi meg a végtelen pontok vagyunk a kör szélén. Ezt ateistaként írtam, csak azért, hogy kezdjetek már el gondolkozni, és pont ti ne legyetek földhözragattak!
Földhözragadtak*
6-os! lehet!!-de az osveny megis valtozo ember-es-emùber kozt
Kedves Kérdezõ. Nem csak az embereknek van "elegük" a vallásokból. Hanem magának a Teremtõnek is. De ezt hamarosan Jézussal az élen lezárja. Egy kis türelmet kér, hiszen ez mindenki érdekeit szolgálja de addig is még lehet változtatni mindenkinek, mert bõven van javítani valónk. (Jelenések 18:2) . . .„Elesett! Elesett Nagy Babilon, . . . (Nagy Babilon= hamis vallások összessége, székhelye) Katy Weaver
Nekem nincs elegem egyáltalán a vallásokból. Abból van elegem, hogy a magyar ember számára a vallás egyet jelent a kereszténységgel. Meg a kereszténységbõl is elegem van, de nem magából a vallásból, hanem azokból, akik gyakorolják. Fõleg, mikor úgy osztják nekem az észt, hogy még a bibliát sem olvasták el. Igen, erre is sok példa van... Sajnos nagyon ráerõltetik az emberekre, hogy kereszténynek kell lenni, sokan nem saját akaratukból lesznek azok, hanem nevelés vagy kényszer hatására, így nem is igazán tudnak/akarnak azonosulni a dologgal. Leszarják magyarul. A buddhizmusból, hinduizmusból, spirituális sátánizmusból, és ehhez hasonló dolgokból például miért lenne elege bárkinek is? Õk nem térítenek, nem basztatnak senkit, követik a vallásukat amit maguk választottak, és nem zavarnak vele senkit, nem foglalkoznak vele, hogy más milyen vallása van. Legalábbis hazánkban ez így van.
A kérdező hozzászólása: Miért releváns a Biblia?
Azért kedves kérdezõ, mert Isten fia, Jézus aki a megváltónk erre az írásra mondta, vagy jelentette ki, hogy Istentõl jött, és abszolút igazságnak nevezte. A többi könyvre nem mondott ilyet. Más részt nincs is összhangban Isten szándékával akaratával, mert neki van egy terve, amit megvalósít, és ezt egyetlen más könyv sem tartalmaz, Ez a könyv tartalmazza a kezdetet, a lázadást, és a megoldást arra, miként fogja Isten helyre állítani a földön azt amit eleve eltervezett. (János 17:16, 17) . . .. 17 Szenteld meg õket az igazság által; a te szavad igazság. Tehát az Biblia az Abszolút igazság, minden ami ebben van az tartalmazza Istenrõl az igazságot, és a terveket akaratot, kéréseket, stb. A Teremtõ egy és az akarata is egy, ami a világban van az pedig megosztottságot okoz, mert szabadon akarnak Istenképet alkotni, és "vallást" gyakorolni, nem úgy ahogy a teremtõ egységesen kéri, és elvárja mint imádatot. Katy Weaver
tegnap 23:29 Gondolkodtam rajta, hogy lemegyek a szintedig és elmagyarázom neked, hogy mi a különbség a vallás és az anyanyelv között, de ma annyira jó napom van... nem akarom elrontani. Ha csak viccnek szántad, akkor bocs... de nem röhögtem. 24-es voltam.

Ha elégetem elmúlik a hatása?

Az egyik barátnőm segíteni akart,és a tudtomon kívül csinált egy szerelmi kötést. Egy kis doboz ami teljesen le van zárva,nem tudom hogy miket rakott/írt bele.Eddig nem zavart,csak azóta sokkal rosszabbul alakulnak a dolgok,hirtelen mintha egy szakadék lenne köztünk.A barátnőm nem érti hogy miért fordítva alakult a dolog. Tudom hogy csak segíteni akart,de így nekem csak ártott. Ha elégetem akkor elmúlhat a negatív hatás?

Legjobb válasz: ez most komoly?? te hiszel az ilyenekben? fordulj ahhoz aki csinálta

ez most komoly?? te hiszel az ilyenekben? fordulj ahhoz aki csinálta
A kérdező hozzászólása: nem volt sikeres, közölte hogy õ nem csinálja vissza, úgyhogy végül elégedtem azóta talán picit jobb lett a helyzet, de az biztos hogy õt többé nem avatom bele a magánéletembe
nem tanácsolnám hogy elégesd! ugyanis ha jó a kötés sikeres volt akkor ha tüzbe veted amit csinált"atok akkor a szerelmetek fog felégetni benneteket... ha pedig forditva sül el a dolog akkor is ugyanez a helyzet eléget titeket a szerelmetek minden apro bosszusága..szoval azt tanácsolom hogy aki ezt igy meg tudta csinálni pontosan ugyanazokkal a mozdulatokkal, és ugyanazon sorrendben oldja fel ahogy azt elkészitette..ha viszon már nincs meg a kötés megsemmisitettétek akkor már nem lehet visszacsinálni...
LOOOL Alapszabály hogy csak olyat csinálj amit vissza is tudsz csinálni. vidd vissza, kinlódjon meg vele õ, és ha neki se megy akkor esetelg elégetheti.
az hogy fordítva mûködött nem csoda, mert csak egy tapasztalt boszorkány tud ilyet rendesen megcsinálni. Próbáld meg elégetni, de nem biztos hogy sikerül elérni a kívánt hatást, esetleg rosszabb is lehet. Fordulj tapasztalt boszorkányhoz!!!
1 próbát megér...
Szerintem igen.
A kérdező hozzászólása: nem hittem az ilyenekben, nyugodtan le lehet szólni, de tök jó volt minden, a barátnõm rá akart segíteni meglepetésképen és azóta minden rosszra fordult, jobb az óvatosság mivel ha nem is igazán hiszek benne utána néztem és azt olvastam hogy gyakran csak rosszul jár vele az ember, a barátnõm meg nem ért hozzá, azt mondta hogy valami netes "mágustól" kért tanácsot rendben, köszi, elégetem és vigyázok remélem így minden rendbe jön
Igen, égesd el, megtörik a mágia, de biztonságos helyen, nehogy tüzet csinálj!
Bontsd fel, nézd meg, vagy égesd el tök mindegy-- de azért nem úgy alakulnak a dolgaid, mert tele vagy majréval, tehát nem valami babonaság miatt, hanem csak saját magad miatt!!

Nektek nincs már elegetek a sok bunkó emberből ezen az oldalon?

Helyesírási problémák,Undorító beszólások és stb......

Legjobb válasz: De igen,, teljesen egyetértek veled :D !

De igen, , teljesen egyetértek veled :D !
Ha valaki említést tesz a helyesírásra az mért bunkósság???? Meg kéne tanulni talán helyesen írni -.- ALAP MÛVELTSÉG
Hát a gyakorikérdések oldala az tényleg olyan mintha egy pöcegödör, olykor már hányingerem van a sok birkától de fõleg az igazságtalan moderációból, olyan mintha diktatúrában élnénk... Ja meg persze ott vannak a kis pisisek akik nem bírják kezelni az igazságot ezért inkább jelentenek mérgükben :D
én nem vagyok fent olyan sokat hogy elegem legyen :D
Nincs. Az nem számít milyen a helyesírásuk meg miket szólnak be, az inkognitójuk védi õket. Ez csak egy nagy közösség ahol bárki bármit megtehet. Nem szabad mellre szívni semmit.

Ezzel elégetem a kalóriát?

Tegyük fel, hogy most ebédelni fogok, de kevesebbet eszek, mivel éppen diétázom...ha étkezés után fekv?zöm, vagy felülésezem egy jót, akkor a felszedett kalória elt?nik?

Legjobb válasz: mark86 igen! szénné égeted!

mark86 igen! szénné égeted!
Igen, de étkezés után várj 1 vagy 1, 5 órát.

Ha az embert elégetik a krematóriumba akkor kb.2 kg hamu lesz belőle, ez igaz?

Legjobb válasz: az emberi test 75%-ban tartalmaz vizet, ez elégetéskor elpárolog

az emberi test 75%-ban tartalmaz vizet, ez elégetéskor elpárolog
Egy ember hamvainak súlya 1, 5-2, 5 kilogramm között van.
Miért kit akarsz kilóra elégetni?
Csak azt nem tudod kié! Magasról lesz..ják, kapsz valami kotorékot azt annyi!
A kérdező hozzászólása: Orbán Viktort és pribékjeit
Igen, igaz. Nem csak a víz párolog el, hanem a szerves anyagok is elégnek. A Youtube-on van egy jó videó róla, hogyan csinálják.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!