Találatok a következő kifejezésre: Elég szép mellem van (5 db)

Ebbõl a kettõbõl a mell érzékenység a kisebb gond. Nyilván pco szindrómád van.

Pasik, nektek fontos az, hogy pl. egy csajnak szép mellei legyenek, szép lába, feszes has. Vagy ha vannak kisebb hibák, de az összhatás jó, az is elég?

Legjobb válasz: Szerintem senki sem vár "tökéletességet". Ha az összhatás jó és belsõleg is olyan az illetõ, akkor a kisebb hibákkal együtt lesz tökéletes számunkra.

Szerintem senki sem vár "tökéletességet". Ha az összhatás jó és belsõleg is olyan az illetõ, akkor a kisebb hibákkal együtt lesz tökéletes számunkra.
nekem az összhatás a fontos, és hogy mennyire hasonló az érdeklõdési körünk
mindenki más, szvl ennek a kerdesnek nincs sok ertelme
Én sem vagyok tökéletes, meg senki sem. Akkor milyen jogon várnám el ezt bárkitõl is? Csak kiröhögtetném magam.
Hogy az is elég-e, ha jó az összhatás? Ha az jó, akkor mégis ki keresi a hibát? Hány éves vagy? :)
Tökéletes az csak a halálra retusált playboy meg a többi szar képeken van.Az összhatás számít, nálam a legfontosabb a szép arc.
Ha önmagamért kellek valakinek és Én is így gondolom, akkor az összhatás a lényeg. Ha csak érdekkapcsaolat, akkor csak a legmutatósabb [email protected] jöhetnek szóba.

Elég szép nagy mellem van csak az a baj, hogy lógnak. Mit tudnék tenni, hogy kicsit feszesebb legyen? 22 éves vagyok még csak.

Legjobb válasz: Nekem is lógnak..pedig csak 15 vok-->emiatt elég gátlásos lettem:( De én heti 4x végzek fekvenyomást 20kg-val 100-100kilót alkalmanként...még nem láttam eredményét.. De tervezem h.elmegyek edzõterembe 1kis segítségért..addig is kenem 1avonos krémmel, de az nekem nem segít..Ám ha találok rá vmi +oldást szólok:)

Nekem is lógnak..pedig csak 15 vok-->emiatt elég gátlásos lettem:( De én heti 4x végzek fekvenyomást 20kg-val 100-100kilót alkalmanként...még nem láttam eredményét.. De tervezem h.elmegyek edzõterembe 1kis segítségért..addig is kenem 1avonos krémmel, de az nekem nem segít..Ám ha találok rá vmi +oldást szólok:)
Sajnos a "lógó" mellek ellen nem tehetsz semmit, hiszen genetikailag adott a formája és mérete is. Nézd meg az édesnyádat, ha neki is hasonló, akkor nem nagyon lesz változás ( Esetleg mûtét, ha nagyon zavar) Nekem is hasonló a problémám, bár én 35 éves vagyok és 2 gyermeket szoptattam, de fiatal koromban is lógtak sajnos.
edzõtermekben gondolom bármelyik edzõ tud neked ajánlani speciális gyakorlatokat a mellizom erõsítésésre. De még az is fontos, hogy jó minõségû, azaz jól tartó, nagyon kényelmes melltartót hordjál, mert ha hanyagolod, akkor jobban lazulnak az izmok, és hamarabb lesz lógós.
én is nagyon fiatal vagyok és nekem is lógnak és csúnyák, és nagyok. szerintetek a pasik undorodnak ettõl? lesz így pasim egyáltalán, aki szeret a mellemmel együtt majd? mert én annyira rettegek, hogy 1 se látta még melltartó nélkül emiatt..:S
A mellizom erõsítése elég hatékony. Valamit segít a masszírozás is. Szerintem sokan szívesen vállalják, ha neked nincs kedved hozzá :-) Néhány krémnek is lehet valamelyes bõrfeszesítõ hatása. Létezik mûtét, de azt nem ajánlom. Esetleg majd akkor, ha már nem akarsz több gyereket. Kísérleteznek õssejtekkel is... meg lehet vele nagybbítani a melled (és persze feszesebb is lesz). Egyelõre a gyakorlatban még nem alkalmazzák...
Most nem azért de a mellizom erõsítésétõl nem fognak megemelkedni. Különben meg igazán nagy mell, ha nem szilikon mindig "lóg" a sok szilikonmaca miatt van az, hogy 15 éves nagymellû lányok mellizmot erõsítenek. Eltorzult a mellrõl/ szép mellrõl alkotott képünk. Gondoljatok csak a nagymellû szex-szimbólumokra. Pl. Samantha Fox http://www.civishir.hu/regi-debreceni-hirek/samantha-fox-201.. is lehet, hogy gátlásos lenne most.

6 hete szültem, és kb 2 hete annyi tejem van, hogy szopi után 1 órával már úgy érzem, hogy szétdurrannak a melleim. A babám egyébként 3-4 óránként eszik, és elég sokat, mert nagyon szépen gyarapodik. Mikor fog beállni a tej mennyisége?

Legjobb válasz: Szia!Én is így voltam rengeteg tejem volt örülj neki,hogy sok van.Fagyazd le anyatejgyûjtõ tasakba ,mert szükséged lehet rá.Képzeld el nekem 5hónap után egyik napról a másik napra elapadt a tejem és volt mihez nyúlni.Írd rá a dátumot,hogy mikor fagyasztottad le.Viszont ha nem akarod tartogatni szólj a védõnõdnek,hogy van feleslegbe anyatejed és biztosan talál olyan babát akinek szüksége van rá én is adtam.

Szia!Én is így voltam rengeteg tejem volt örülj neki, hogy sok van.Fagyazd le anyatejgyûjtõ tasakba , mert szükséged lehet rá.Képzeld el nekem 5hónap után egyik napról a másik napra elapadt a tejem és volt mihez nyúlni.Írd rá a dátumot, hogy mikor fagyasztottad le.Viszont ha nem akarod tartogatni szólj a védõnõdnek, hogy van feleslegbe anyatejed és biztosan talál olyan babát akinek szüksége van rá én is adtam.
Ha sok a tejed lefejheted és leadhatod anyatej gyûtõbe ahol más olyan anyukán tudsz segíteni akik rászorulnak és nincs tejük szoptatni. Õk ezt ingyen megkapják te viszont literenként 1800 forintot kapsz érte. Házhoz ki is mennek a tejért. Elõször szólnod kell hogy szeretnél leadni tejet és megvizsgálják, ha jó akkor semmi gond leadhatod minden nap. fejésnél figyelni kell hogy a mellszívó ki legyen sterilizálva és ne legyen párás nedves mert baktériumok szaporodhatnak el benne és fertõtõtt lesz a tej. Ezt õk ki tudják sterilizálni viszont azt hihetik hogy neked van valami bajod és gyógyszert ajánlanak. Ezt azért mondtam el mert barátnõm igy járt. " Pécsen ez így mûködik" Üdv: 31 hetes kismami
Szia.Az elõzõ válaszoló nagyon jókat írt, de ez attól függ hol laksz.Meg millió papír kell hozzá hgy elfogadják a tejedet.Pl: aids teszt, tüdõszûrõ stb.A legjobb az egészben hogy míg szopiztatsz nem engedik a tüdõszûrõt.Baján legalábbis nem engedték.A másik hogy nagyon kevés anyatejgyüjtõ állomás van és 40km-t már nem mennek a tejért.Bács-kiskunban, csak Kecskeméten van.Szóval ha sok a tejed fagyaszd le, még jól jöhet fõzelékhez vagy ha esetleg elkell menned otthonról .Én a lefagyasztott tejemet a bátyám kisfiának adtam aki 6 hónapig azt ette, így megúszta a tápszert.Igaz én 7és fél hóig fejtem, mert rengeteg volt a tejcsim, és a lányom 2 évig cicizett.

Szoval, az a problemem, hogy csinaltam tesztet az egyik csil szep rozsaszin a masik pedig eleg halvany lett, 9 napja kesik a menstruaciom. Az egyik mellem neha-neha faj is, Szerintetek mi van?

Legjobb válasz: csinálj képet róla és tedd fel légyszi kepfeltoltes.hu Így nehéz bármit is mondani.Mensi után 9 nappal nem szabadna már halványnak lennie.Rendszeres a mensid?Tuti 9 napja késik?

csinálj képet róla és tedd fel légyszi kepfeltoltes.hu Így nehéz bármit is mondani.Mensi után 9 nappal nem szabadna már halványnak lennie.Rendszeres a mensid?Tuti 9 napja késik?
Akkor drukk nektek. Hátha egy másik teszt már erõsebb csíkos lesz!
A kérdező hozzászólása: Terhes vagyok valoban!7 hetes a mult heten korhazba voltam , mert vereztem, de azt mondtak a 12-dik hetig elofordul.A baba pont a heteknek megfelelo nagysagu.
A kérdező hozzászólása: Olyan 4 evvel ezelottig oxxe vixxa jot meg, de mostma pontosan mindig.Akkor csinalok masfajat ma es meglatom mi lesz. Hasam is szok fajni egy csoppet.
Dehát a halvány csík is csík. Majd napról napra erõsebb lesz. Vártad a babát?
A kérdező hozzászólása: ugy voltunk vele, hogy nem vedekezunk jo ideje es amikor sikerul akkor sikerul.De nagyon orulnenk neki!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!