Találatok a következő kifejezésre: Elég sokat a fejem (17 db)

Elég sokat fáj a fejem. Néha hetekig semmi, aztán ha elkezdi, akkor napokig fáj szinte egyfolytában. Lehet, hogy migrénem van?

Ilyenkor rettenetesen fáj a nyakam és a tarkómon fölfelé és ezzel egyid?ben mindkét szemem mögött hátrahúzódva a koponyámba, néha a halánték is. Általában szédülök és hányingerem is van. Jó párszor el?fordult hogy a nagyon er?s fejfájástól negyed-, félóránként végighánytam a napot. Kétségbe vagyok esve, mert ha bevittek ügyeletre, a dokik azt mondták sima gyomorrontás.

Legjobb válasz: Már tényleg nem tudom, hogy mi mitõl van. Most akkor a gyomorrontástól fáj a fejem, vagy a fejemtõl van hányingerem? Elõre is köszönöm a válaszokat!

A kérdező hozzászólása: Már tényleg nem tudom, hogy mi mitõl van. Most akkor a gyomorrontástól fáj a fejem, vagy a fejemtõl van hányingerem? Elõre is köszönöm a válaszokat!
Szerintem minél elõbb menj neurológushoz.Az általad leírt tünetek jellemzõek a migrénre is, de az általában szemkáprázással, szikralátással is párosul.Ha netalán mégis migrén adok egy jó tanácsot, nekem a magnézium szedésétõl minimumra csökkent a migrénes rohamok száma.A magnéziumot orvos javaslatára szívre kezdtem el szedni, de nagyon jó a migrén megelõzésre is.
Szerintem is minél elõbb keress fel egy dokit. Az ügyeleten nem igazán törõdnek az emberrel, ott mindig sietnek, gyorsan akarnak megoldani mindent. Szerintem a fejfájás az okozója a szédülésnek és a hányingernek. Ne halogasd a vizsgálatot, mert még rosszabra is fordulhat ez az állapot.
iszol eleget? - tiszta vizet - a vízhiány is okozhat fejfájást! Aztán mennyire vagy feszült? szoktál rendszeresen lazítani? És természetesen mindenképpen menjél el dokihoz!
A kérdező hozzászólása: Miota az eszemet tudom vannak ezek a tuneteim. De nem voltak ilyen surun. Foleg miota dolgozok, azota egyre gyakoribb. Par eve voltam CT-vizsgalaton, es mindent rendben talaltak a fejemben. Szoval semmi tumor vagy ilyesmi. Inni pedig mindig ugyanugy iszok. Ha elkezd fajni a fejem, akkor meg duplan ugyelek ra, mert en is hallottam, hogy folyadekhianytol is fajhat. Es az elso valaszolonak: szikrakat szinten szoktam latni, foleg mikor mar nagyon erosen faj.
Ez migrén lehet. Van egy olyan intézmény, hogy fejfájás ambulancia. Én is csak úgy hallottam róla, de azok akik elmentek kaptak olyan kezelést vagy valamit ami segített! Keress rá a neten!!!Úgy tudom ott elõbb alaposan kivizsgálnak, nehogy valami daganat miatt legyen a fájdalom, vagy más betegség miatt és csak aztán kezelnek!
Ez a tünetek alapján minden bizonnyal migrén. Elsõ körben a háziorvoshoz érdemes fordulni, mert vannak kimondottan migrénre való gyógyszerek, ha a háziorvos nem írja fel, akkor továbbküld neurológushoz.
Az elsõ válaszoló vagyok, akkor irány a doki.Tényleg vannak a migrénre gyógyszerek, de ne felejtd el a magnéziumot, nem kell a legdrágább én a Dm-es Das Gesunde magnéziumot szedem, de nem a pezsgõtablettát , mert az meg a gyomornak nem tesz jót.Tavaly júliusban kezdtem szedni és azóta talán 2-szer volt migrénem.A havi 2-4 helyett.Ja és légyszi írd meg mit mondott a doki!
Lehet sajnos.
én 16 éves fiu vagyok, ugyanez volt velem tavaly, majd elmentünk orvoshoz és felírt egy múltivitami, magnikum(magnéziumkészitmény mely idegerõsitõ hatásu) bérescsepp, vastablettát és Domperidon alapú készitményt ami hányás és hányinger ellen van de csak alkalmanként kell bevenni, ajánlott még feszültséglevezetõ tornát és valeriána nagyon gyenge nyugatatót, nekem a suliban tapasztalt iszonyú mennyiségû hosszan tartó stressztõl és vérszegénységtõl alakult ki, azóta mióta ezt a kurát kiszedtem minden rendben van és többnyire tünetmentes vagyok, a hányinger is csak ritkán térvissza ebben a pocsék vizsgaidõszakban. remélen segitettem üdv

Lányom most 6 hónapos az normális azt vettem észre, hogy rázza a fejét elég sokat kb.1hete? :

Legjobb válasz: Mennyire sokat? É shogyan rázza? AZ én kislányom kb. 7 hónaposan kezdte ezt. AZóta megfigyeltem, hogy ezt akkor csinálja, amikor álmos már nagyon.

Mennyire sokat? É shogyan rázza? AZ én kislányom kb. 7 hónaposan kezdte ezt. AZóta megfigyeltem, hogy ezt akkor csinálja, amikor álmos már nagyon.
nekem is a fiam kb akkor kezdte rázni a fejét.mint amikor nemet mutat az ember , úgy rázta.mondtam is a dokinéninknek, és azt mondta, hogy normális dolog.most jött rá, hogy tud "játszani a fejével".szinte minden nap csinálja a fiam.olyan édes, mikor mutatja, hogy nem. 8 hós /S/
A kérdező hozzászólása: Hát végülis nem olyan sürün.Ugy rázza mintha ugye azt akarná mondani, hogy nem.Csak olyan ijesztö amugy én is arra gondoltam, hogy lehet azért , mert álmos nagyon.
Szia. Az én Babám is csinálta, csinálja. Kb. 8 hónaposan kezdte, én nagyon megijedtem, mert igen bizarr látvány volt. A védõnõ megnézte és megnyugtatott, hogy örömét leli ebbe a fajta mozgásba is, felfedezi, hogy ezt is tudja már csinálni és csak játszik. Az elején elég sokat csinálta, ma már csak akkor ha bohóckodik :) :) :) , pl. mikor áll és mondjuk neki, hogy tánci-tánci rögtön elkezdi a "fejriszát" :) szép napot nektek.
A kérdező hozzászólása: Akkor nem kell aggodni!?
Szia! Nem kell aggodni, csak probalgatja miket tud csinalni, söt... a kisfiam pl allandoan odament minden szekrenyhez es falhoz rendszeresen es azon kopogtatta a fejet :( Probalgatta, hogy mindenhol faj-e ha beüti. Aztan egy-ket honap mulva mar mast probalgatott. Azt kell csak megfigyelni hogy direkt csinalja-e vagy önkentelen a mozgas, mert ha az utobbi akkor az mar gaz. Ugyhogy nyugi, majd elhagyja.
A kérdező hozzászólása: köszike a válaszokat

2 napja elég sokat sírok, kicsit összecsaptak a hullámok a fejem felett... Árthatok ezzel a babámnak? Miben nyilvánulhat meg?

34 hetes terhes vagyok. Tényleg érzi, ha szomorú vagyok? Lehet baj bel?le?

Legjobb válasz: Szia. Azt szokták mondani, hogy nem jó ha stresszes az anyuka, mert azt a baba is megérzi. De szerintem max nyugtalanabb, aktívabb lehet. Azzal, hogy sírsz nem tudsz neki ártani. Nem tudom mi baj lehet, de próbálj megnyugodni és arra gondolni, hogy nemsokára a karodban tartod. Ha esetleg szívesen kiöntenéd a szíved egy vad idegennek, írj privit. Fel a fejjel! 30 hetes kismami

Szia. Azt szokták mondani, hogy nem jó ha stresszes az anyuka, mert azt a baba is megérzi. De szerintem max nyugtalanabb, aktívabb lehet. Azzal, hogy sírsz nem tudsz neki ártani. Nem tudom mi baj lehet, de próbálj megnyugodni és arra gondolni, hogy nemsokára a karodban tartod. Ha esetleg szívesen kiöntenéd a szíved egy vad idegennek, írj privit. Fel a fejjel! 30 hetes kismami
Szia Én is ilyen helyzetben vagyok, nagyon sok minden összejött most, ami soksor elszomorít. És igen, néha sírok én is, de utána azért jobb lesz. Fizikálisan nem teszel semmi rosszat, sõt sírd csak ki magad nyugodtan. Megérzi, hogy szomorú vagy, az igaz, de ártani nem ártasz. Arra azért figyelj, hogy nehogy annyira bestresszelj, vagy annyira sírj, hogy a szülés megindjuljon. Még bírj ki pár hetet, gondolj a picire. És nekem is írhatsz nyugodtan privit, szivesen meghallgatlak, nekem már az is segíteni szokott, ha kiöntehetem a szivem:-) FEl a fejjel, valahogy mindig lesz!!
Mindenképpen szedjél be ilyen esetekben Hova nyugtatót, nehogy a stressz megártson a babádnak és persze így neked is könnyebb lesz!
Reggeli rosszullét, fejfájás, fáradékonyság, savasodás. Élsz már nemi életet?
Ha élsz nemi életet, nem zárnám ki a terhesség lehetõségét sem, bár mondjuk amikor már ezek jelentkeznek, mármint terhességi tünetek, ott már a vérzés is késik. Vagy lehet több minden is. Fejfájás, hányinger lehet akár migréntõl is. Gyomorégés, gyomorgörcsök, hányinger pedig akár refluxtól, vagy valamilyen gyomorproblémától. Ajánlatos felkeresni a háziorvost és kivizsgáltatni magad!
A kérdező hozzászólása: Igen élek. Az elmult héten menstruáltam ugyhogy kevés az eselye hogy varandos lennek.... Es remelem is hogy nem vagyok az.

Mostanába elég sokat fáj a fejem! Szinte napi rendszerességgel. Ez 1 hete van! Mitől lehet?

15 éves vagyok.

Legjobb válasz: Fáradtság, alacsony vagy magas vérnyomás, szem gyengesége, idegesség

Fáradtság, alacsony vagy magas vérnyomás, szem gyengesége, idegesség
idõ...
Ha lány vagy és még nem menstruálsz, akkor lehet, hogy hamarosan fogsz.
A kérdező hozzászólása: fiú vagyok.
Hú, ha össze jöttök, figyeld meg, nem leszel kocka. Gépezés helyett dugni fogsz. :DDD
Semmiképpen ne a számítógép csodálatos cyber világán keresztül. Hû, de cinikus vagyok ma??!!? Ne ezzel kezd azért a második találkozón, ha lehet, elõbb beszélgess vele, keress közöz témát, bókolj neki, és figyeld meg, hogyan fogadja. Ha jól fogadja, akkor megmondhatod, és majd reagál rá valamit.
Igen hátrány, volt ilyen kocka pasim, soha többé nem is akarok. Inkább a gép elõtt ült mint hogy elmenjünk sétálni vagy kirándulni vagy bármi. Az ilyen maradjon egyedül.
Én is kocka voltam 15 éves koromig.. Hiba volt :D Találkozgass vele és az sokkal jobban fog tetszenni mint az hogy a gép elõtt ülsz.. Tedd ezt, hivd... Ne szarozz mert fejbeváglak.. :D Nem szabad húzzni az idõt, csapj le.. Ne gyere azal hogy nem mered.. Probáld ki... És utána lesik a haverok hogy a kocka haverjuk sosincs fent xfire-n, és nem lesz havonta 200 játszott órával több az overall hours-aiba.. xD
A kérdező hozzászólása: Sikerült kimentem vele az Augusztus 20-adikai ünnepségre célövöldében lõttem neki egy plüss elefántot nagyon örült neki!Kezdem érezni hogy tetszem neki de azt még mindig nem tudom hogy mondjam el neki hogy szeretem?
Próbáld meg a "szeretlek" szóval...

2 hete megszédült a fejem elég sokáig. Régebben is volt már szédülésem de az nem tartott egész nap. Szerintetek lehet valami komoly pl agydaganat?

Azóta amióta ez történt azóta bemesélem magamnak hogy valami komoly bajom van, és azóta tiszta ideg vagyok,már máson se jár az agyam csak ezen,azóta is egy kicsit szédülök és úgy érzem nem jó a memóriám pedig mindenki azt mondja jó.Kicsit hányingerem is van.Mindenki azt mondja hogy hipochonder vagyok mert azóta minden tünetet beképzelek.A fejem nem fáj! Nem agydaganat ugye? kérlek válaszoljatok ti mit gondoltok?(egy 19 éves lány)

Legjobb válasz: fúú ne húzz már fel hányszor kérdezed meg???Mindig más vagy egyszer fiú egyszer meg lány......Belinkeljem az összes eddigi kérdésed??? El lett mondva hogy NEM.:D:D

fúú ne húzz már fel hányszor kérdezed meg???Mindig más vagy egyszer fiú egyszer meg lány......Belinkeljem az összes eddigi kérdésed??? El lett mondva hogy NEM.:D:D
ez ügyben mikor vtál orvosnál?
Nem a vérnyomásod kéne elõször mérni? 19 évesen ennyit már tudni kellene.
az elõzõ kérdésébe 15 volt:)
agydaganatnál általában fejfájás a tünet ami folyamatosan tart és egyre erõsödik napról napra. Valószínûbb hogy valami problémád van a halló, egyensúlyozó központban, lehet hogy a szervben. Érdemes lenne ezt orvossal megnézetni. Nyilván a szédülés okozza a hányingeredet. Nem voltál mostanában valami hangos koncerten? mert egyik bnõmnek pl koncerttõl lett ilyen, hasonló problémája. Az is lehet hogy pl egy gerincvelõi ideged sérült meg. Attól is lehet. Nem estél nagyot mostanában? Mindenképp nézesd meg orvossal..
A kérdező hozzászólása: Én ma regisztráltam elõsször, tényleg nem írtam eddig ebbe a forumba, de komolyan!!!!!! A vérnyomásom 110/70 körül van, az igaz hogy tesi utáni nap jöttek ezek a problémák, lehet attol?
mit csináltatok tesiórán? volt valami bukfenc vagy akrobatikus mutatvány amivel mondjuk meghúzódhatott a hátad, v. nyakad? Mert attól is lehet szédülni. Folyamatosan szédülsz? Lehet inkább valami húzódésos dolog lesz...
Akkor egy dupla kávét.
Szia! Mi a párommal 19 évesek vagyunk, két éve vagyunk együtt. Amikor érettségire készültünk, elég sokat veszekedtünk, és elbizonytalanodtunk az érzéseinkben. Szünetet tartottunk, de inkább csak olyan fajtát, hogy ugyanúgy beszélünk egymással, csak kevesebbet, és csak épp nem járunk, nem találkozunk. Magyarul mintha barátok lennénk. Ez egy-két hétig mûködött, utána már tudtuk, hogy igazából még mindig fontosak vagyunk egymásnak olyannyira, hogy ezt folytassuk.
hát ennek csak egy szempontból van lényege, az a tüdõ. annak meg nem árt meg, ha edzed picit..

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!