Találatok a következő kifejezésre: Elég sokat a (1328 db)

Miért bukik vissza elég sokat a 4 hós kislányom?

Nagyon sokat büfiztetem, de az sem segít, néha nagyon sok tej visszajön neki, lehet túleszi magát?

Legjobb válasz: Szoptatott babák ritkán eszik túl magukat, mert ahhoz a szopás elég munkaigényes feladat. Lehet, hogy kicsit gyengébben zár a gyomorszája, és ez okozza, ha sok levegõt is nyel mellé. Ha egyébként nyugodt, szépen fejlõdõ, nem hasfájós baba, akkor valószínûleg kinövi majd. Amúgy a "nagyon sok tej" elég csalóka, és ijesztõ is látványnak, amikor szinte sugárban jön vissza a gyerekbõl. Valójában nagyon kevés tej is tud ilyet produkálni, ha egy nagy levegõbuborék szinte "kilövi". Ugyanaz a mennyiség meglepõen kevés lenne egy pohárba töltve, mint így visszabukás közben látva.

Szoptatott babák ritkán eszik túl magukat, mert ahhoz a szopás elég munkaigényes feladat. Lehet, hogy kicsit gyengébben zár a gyomorszája, és ez okozza, ha sok levegõt is nyel mellé. Ha egyébként nyugodt, szépen fejlõdõ, nem hasfájós baba, akkor valószínûleg kinövi majd. Amúgy a "nagyon sok tej" elég csalóka, és ijesztõ is látványnak, amikor szinte sugárban jön vissza a gyerekbõl. Valójában nagyon kevés tej is tud ilyet produkálni, ha egy nagy levegõbuborék szinte "kilövi". Ugyanaz a mennyiség meglepõen kevés lenne egy pohárba töltve, mint így visszabukás közben látva.
Fiam is rettentõ sokat bukott. Szinte mindegyik szopi után bukott vissza vmennyit, volt, hogy nekem úgy tûnt, hogy nem is keveset. Minden félével próbálkoztam- szopi közben is böfögtettem, Gastrotuss Baby, kiságy fejrészének megemelése- de nem használt egyik módszer sem. Aztán mikor elkezdtük a hozzátáplálást teljesen megszûnt és azóta sose bukik a fiam.
Nekem 10 hónapos a kicsi, és mostanra múlt el.
A kérdező hozzászólása: Köszi, megnyugtattatok, remélem majd ha elkezdjük a hozzátáplálást, akkor mi is kinõjük... végül is lehet igazatok van és csak nekem tûnik soknak, mert súlya gyarapodik, jó kedélyû baba...

Sziget fesztiválról véleményetek? Sok embertől azt hallom, hogy elég sok a drogos?

Legjobb válasz: Vannak páran mint ahogy Hegyalján/Volt-on, miért kérded? 21/F

Vannak páran mint ahogy Hegyalján/Volt-on, miért kérded? 21/F
minden fesztiválon sok a drogos. de van egy hangulata, nem véletlenül került elõkelõ helyre valami nemzetközi fesztiválrangsorban
Sziget az a hely, ahol bármit csinálhatsz nem fogsz kitünni a társaságból, tényleg bármit. Ha megérkezel egy másik dimenzióba lépsz be, ami felejthetelen élmény. Rengetg sátor, turista, szórakozási lehetõség. Ott aztán igazán elengedheti magát az ember.Felejthetetlen élmény :) Nem tudom ki drogos, ki nem, a lényeg, hogy mindenk boldog :)
Tesóm (bátyám) pár évvel ezelõtt még bõszen járt minden évben, egyetemistaként is utána is a Szigetre a haverjaival, de 2 éve már nem megy, mert túl sok a drogos. Én nem tudom, nem láttam, õ mondta.

Miért nem elég sokaknak a 130?

A hírekben látom sokszor, hogy a gyorshajtók autópályákon 200-350 el is mértek már be sokakat. Miért nem elég a 130? Magyarország nem olyan nagy, hogy napokig kelljen menni autópályákon, hogy oda érjenek.

Legjobb válasz: "jó dolog 2 kilóval repeszteni.királynak érzed magad." szerintem ha 80-al mész 40 tonnával a hátad mögött, sokkal nagyobb királynak érzed magad.

"jó dolog 2 kilóval repeszteni.királynak érzed magad." szerintem ha 80-al mész 40 tonnával a hátad mögött, sokkal nagyobb királynak érzed magad.
mert amíg egy tízéves opellal vagy suzukival már lehet érezni a 130-at addig egy 2l feletti diesellel vagy nagyobb autóval egy ritkásabb autópályán kb elalszol benne. M6-on inkább  150-160-al megyek bár ekkor már elég sokat fogyaszt, de nem diesel mondjuk. széles, nem sûrû forgalmas út, teljesen biztonságos ez a tempó.
jó dolog 2 kilóval repeszteni.királynak érzed magad.
ez nem így van, 80-al lehet pötyögni a külsõ sávban ami nem nagy élvezet.
Nekem elég. Sõt, néha a 100 is. Tempomat, jó zene és nem kell görcsölni az elõzéseken. Az autóm végsebességét elektronika korlátozza 250 km/h-nál, tehát nem azért megyek lassan, mert nem tudok gyorsabban. Ha nem akarok sok idõt az utazással tölteni, akkor 150, azért még nem büntetnek.
megszokás. németországban is, akár angliában is azt hiszem vannak olyan autópályák, ahol nincs sebességhatár. na meg általában azok mennek annyival, akiknek van pénzük arra is, ha sokkal többet fogyaszt az autó, meg az esetleges büntetésre is. nekem annyim sincs, hogy az autópályára felmenjek, úgyhogy eltolom 90-110-es tempóval.
Teljesen elég a 130as tempó. Itthon nincs vezetési kultúra, és a legtöbb sofõr tudománya megáll a kormány és a pedál szónál. Ezeknek korlátlan sebességet? Rögtön felkennék magukat a betonra!

Van egy lány akinek tetszem. A helyzet az hogy elég sok a korkülönbség (-4) köztünk (mellesleg 16 éves vagyok) Elég különbözők vagyunk, inkább ő húz utánam. Szeretném elmondani neki h ne fárassza magát. Vélemények-tanácsok?

Normális válaszokat kérek nem pedig fikázásokat!

Legjobb válasz: Mi a problémád? Kinyitod a szádat és jól formált hangokat adsz ki rajta (ezt hívják hétköznapi nyelven beszédnek).

Mi a problémád? Kinyitod a szádat és jól formált hangokat adsz ki rajta (ezt hívják hétköznapi nyelven beszédnek).
és persze artikulálva mondd el neki, hogy megértse
te vagy a fiatalabb? am csak mondd h téged zavar a korkülönbség is meg nem is szimpi és ennyi..:D
12 éves? miket csinált?
Azért csak leszopatnám :)

8 éve élek együtt a barátnõmell és elég sok a vita még mindig a szüzességével kapcsolatban mivel az elsõ együttlétünknél nem éreztem a szûzhártyáját és elég nedves állapotba volt és ki is volt tágulva a hüvely bejáratnál is szûz e volt?

ekkor barátnõm 15 éves volt és nem is vérzett le a farkam 16 cm 4cm vajon szûz e volt?

Legjobb válasz: El kéne már végezni azt az általános iskolát. Nehéz írni, mi?

El kéne már végezni azt az általános iskolát. Nehéz írni, mi?
istenem. nektek sincs min veszekedni mi?
Ki az a retardált, aki engedi a 15 éves lányát másnál lakni, a tetejébe évekig?
Én már régen kidobtalak volna, idióta f asz!
"a kérdésre válaszolná okoska lécci" A "válaszolná" az milyen igealak? ilyennel még nem találkoztam. A szexelést legalább az általános iskola elvégzéséhez kéne kötni Milyen az a barátnõmell? Jó melle lehet a barátnõdnek biztos. Tanulj már meg írni!!!
1. Miért érdekel ennyire, hogy a barátnõd szûz volt-e még? Én már a második ilyen veszekedésnél kidobtalak volna...és ha nem volt az? 2. A szüzesség nem attól függ, hogy meg van-e a szûzhártyája vagy sem. Ha még nem járt benn fiú/férfi akkor még szûz. A szûzhártyája pedig átszakadhatott masztizás közben is ( ha pedig fel is dugott valamit akkor lehet azért sem volt olyan szûk(ami egyébként egyénenként változó), de attól még szûz maradt), de akár sportolás közben is, bár utóbbi inkább csak akkor ha rendszeresen sportol és csak bizonyos sportoknál... 3. Az hogy elég nedves volt...örülj neki. Semmi köze a szüzességnek.
Te dugtad meg és mi mondjuk meg, szûz volt -e? És ha nem? Szerintem az volt, de ha te nem bízol meg benne, minek vagy vele? Az én elsõ barátom is megkérdõjelezte utólag hogy õ volt -e az elsõ, repült is, mint a gyõzelmi zászló!
Az elsõ barátnõmet úgy megdugtam, hogy nem hitte el, hogy elõtte nem voltam még nõvel. Ki is dobtam a hülye pi­csát. (Nem, de komolyan, mi a f­asz van veletek, emberek?)
Na az olyat agyon kéne ütni!!!
1. válaszoló elég primitív... Én bulimiás vagyok/voltam, járok pszichológushoz már több hónapja. Az elmúlt években többször izgultam amiatt, hogy a fogamzásgátló nem szívódott fel teljesen a hányás vagy a hashajtó miatt, de szerencsére nem történt baj, pedig megvolt az esélye.
A kérdező hozzászólása: Hát igen, elég primitív..... Az ilyen ne írjon ide.
Az nincs ráírva, hogy hûtve tárold? Ha nincs, akkor nyugodtan fogyaszd.
A kérdező hozzászólása: nincs :)

Lányok, mennyire zavar titeket ha valakinek elég sok a perverz és szexuális irányú megnyílvánulása?

De mellette normális meg minden, csak ezzel próbálja leplezni picit az önbizalomhiányát

Legjobb válasz: eléggé

eléggé
Egy dbig bírom, amíg "kordában tudom tartani" az illetõt, de egy szint után zavar. Van ilyen ismerõsöm, jófej srác, de néha nekiáll, és nyomja a szövegeket. Egyszer volt, hogy elküldtem a búsba, hogy komolyan mondom, hogy nem izgat... Akkor mondjuk észbe kapott. Szerintem ezt nem lehet töményen adagolni, mert nem vicces. Egyszer-egyszer egy apró poén még belefér, de egyfolytában az elég gáz. 20L
Engem nem zavarna, mert én is ilyen vagyok. Lenne mivel visszavágni :P 21/L
zárt osztályra
Én szeretem, csak az a baj, hogy sok fiú ezt nem meri megengedni magának, merthogy akkor bunkó lesz, pedig ez nem igaz.20/L
vannak olyan lányok akik élvezik..mer tõk is pervezrek..:D engem se zavar:D
Engem nagyon zavarna. 20L

Honnan tudhatom hogy rugdal vagy boxol a babám? 21+2 hetes vagyok, már pár hete néha látványos megmozdulásai vannak a kisasszonynak, de mostanában elég sok, a férjem is látja.

De nem tudom hogy fekhet most, egyik uh-n medencevég? rá 4 napra fejvég?, elég sokat foroghat, ami nem baj, és hol itt, hol ott érzem mozogni. De kb 1 hete sokat fent jobb oldalon érzem a köldök alatt 1-2 centivel, és ott a látványos. Van hogy elég nagyot rúb/boxol van hogy picit látszik csak. Ezt mijével csinálhatja? És a szeméremcsont fölött is érzem néha-néha, de csak ritkán.

Legjobb válasz: Szia. Én sem tudom még, én 27 hetes vagyok.Majd talán késõbb, mikor elfoglalja a végsõ helyét, akkor majd fogom tudni.Most még mocorognak sokat, mindig változhat.

Szia. Én sem tudom még, én 27 hetes vagyok.Majd talán késõbb, mikor elfoglalja a végsõ helyét, akkor majd fogom tudni.Most még mocorognak sokat, mindig változhat.
Ja, és nekem volt olyan uh, ahol pár perc alatt 3 fekvésben is volt, annyit mozgolódott.
a 33. hétben vagyok, és még itt sem mindig egyértelmû, hogy a koreográfia mely részét mely testrészekkel mutatja be, de nagyjából lehet sejteni. már nem forog, inkább csak helyzetet változtat. szerintem a lábacskák erõsebb mozgásra képesek.
A kérdező hozzászólása: Nagyon aranyosak vagytok köszi a választ. Azt hittem hogy késõbb valamibõl lehet tudni, de akkor csak találgatok és élvezem minden egyes mozdulását! Köszönöm! Szép hosszú hétvégét Nektek!
38+5 hetes vagyok. Kb. 2 hete tudom beazonosítani a testrészeket (már amelyiket), mert most változtatott picit a helyzetén. De csak körülbelül vannak sejtéseim.

Van köztetek olyan, akinek mozgott elég sokat a baba, de nem túl erősen, szóval nem ilyen "kirúgja a ház oldalát" módon? Ha igen, minden oké volt/lett vele?

Minden napszakban, sokat és mindenfelé érzem mozogni, de az első babám ilyenkor (25 hét) már nagyon erősen pogózott bent, ő meg csak úgy kavarog.

Legjobb válasz: Ja nekem is igy volt.az elsõ babám szinte majd megölt annyira mozgott és a bordáim még a szülés után is fájt.De a második már nyugisabb volt és most hogy már megnõttek az elsõ sokkal elevenebb.

Ja nekem is igy volt.az elsõ babám szinte majd megölt annyira mozgott és a bordáim még a szülés után is fájt.De a második már nyugisabb volt és most hogy már megnõttek az elsõ sokkal elevenebb.
Nekem se volt olyan hogy kirúgja az oldalam csak szépen mozgott, hullámzott!Most lesz 9 hónapos és nagyon nyugodt gyerek idekint is!!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!