Találatok a következő kifejezésre: Elég sokat Ártok (4 db)

Ha magától ül (akkor is, ha a FELüléshez segíteni kell), akkor már bírja a gerince, elég erõsek az izmai.
Szerintem így már nem árt a gerincének, hiszen tartja magát, nem hajlik elõre vagy oldalra.Esetleg, ha túl sokat ücsörög, más pozícióba rakhatod néha egy kicsit.
Amennyiben EGYENES HÁTTAL ül, úgy szerintem nem ártasz neki. De amennyiben görnyedve ül, úgy igen, mert akkor még a gerince nem bírja el a saját súlyát. Ha a kis segítség az, hogy az ujjaidat odanyújtod neki és felhúzza magát, akkor már nemsokára szerintem fel fogja magát húzni pl a játékszõnyeg ívének segítségével :) .
Ez így már rendben van. A gerince már elég, ha egyedül megtartja az ülést, és csak így tud két kézzel manipulálni. Ültesd fel bátran! konduktor-anyuka

5hetes terhes vagyok és a munkámbol kifolyolag elég sokat gyalogolok, ártok vele a magzatnak?

Legjobb válasz: Szintén 5 hetes vagyok, így nagy gyakorlati tapasztalatom nincs, de eddig én csak azt hallottam, hogy a séta csak használ, a babucinak. Sajnos nekem ülõ munkám van, az biztos kevésbé használ, de igyekszem majd én is sokat sétálni :-) Gratulálok, és a legfontosabb: NYUGI

Szintén 5 hetes vagyok, így nagy gyakorlati tapasztalatom nincs, de eddig én csak azt hallottam, hogy a séta csak használ, a babucinak. Sajnos nekem ülõ munkám van, az biztos kevésbé használ, de igyekszem majd én is sokat sétálni :-) Gratulálok, és a legfontosabb: NYUGI
Szia! Én is hipermarketben dolgoztam, napi 8-9 órán át mentem, 28 hetes koromig. Semmi baja nem lett a babámnak, most 2, 5 hónapos.:) A cipelést próbáld meg elfelejteni. Szólj az állapotodról, és nem kötelezhetnek a cipelésre!
szia nemtudom mennyit gyalogolsz, de én kb. 2órát mentem mindennap a terhességem ideje alatt.még az utolsó nap is. 4hónapos, egészséges kisfiú anyukája sok boldogságot
Jo neked, hogy csak gyalogolnod kell. Sajnos nekem cipekednem is! Hipermarketben dolgozom. :(
Szoltam mar vagy 3 hete, de mult heten korhazba kellett mennem, mert ennek ellenere polcot toltottem fel. Azota jol vagyok, es legutobb hala Istennek csak penztargepen voltam, ill. rendbetettem a polcot, vagyis elorebb huztam a termekeket, hogy ne legyen osszevisszasag, ehhez pedig nem kellett cipekedni. De nem tudom mi lesz legkozelebb....muszaj vigyaznom!
Szia, biztos nem ártasz, rosszabb, ha valaki egyáltalán nem mozog. Én a 30. hétig dolgoztam, pult mogott, karácsonyi foszezonban, akkor már sajna 20kg plusszsúllyal futkároztam egész nap, mindketten egészségesek vagyunk. Ha az orvos nem lát valamilyen egészségi problémát, nem kell elhagyni magunkat, de persze persze, túlvállalni sem:)

Elég sok energiamentes üdítőt iszok, mert ezeket tudom mostanában meginni. Nem ártok a sok mesterséges anyaggal? 18 hetes vagyok.

Legjobb válasz: Egy pillanat...ha jól látom te energiamentes italról beszélsz, nem pedig energiaitalról...akkor mi a bajotok ezzel??? Részemrõl annyi, hogy én mindent megiszok, de mértékkel. Többnyire sima vizet, de naponta iszok 1-2 pohár üdítõt is, néha rostosat néha szénsavasat. Szerintem ettõl még senkinek sem lett baja. Minden jót!

Egy pillanat...ha jól látom te energiamentes italról beszélsz, nem pedig energiaitalról...akkor mi a bajotok ezzel??? Részemrõl annyi, hogy én mindent megiszok, de mértékkel. Többnyire sima vizet, de naponta iszok 1-2 pohár üdítõt is, néha rostosat néha szénsavasat. Szerintem ettõl még senkinek sem lett baja. Minden jót!
De igen. Asvanyviz egy kis citrommal mindenkinek jobbat tenne.
Hát, szerintem rakd le, mert biztos nem használ, csak árt nektek. Az ásványvíz citromlével tényleg szuper, de egy pici szörpöt is önthetsz bele.
Feltétlen hanyagold!!nekem az egyik kollegám alleriás lett õ is napi több doboz energia italt ivott...Ne tedd ezt a babával.Inkább házi szörpöt igyál bubis vízzel vagy simával, vagy citromos vízet ha bírja a gyomrod.De ne mérgezd szegényt ennyire, persze ha nagyon megkívánod igyál kicsit de ne állandóan.36hetes kismama
Hát ha pl. cola ligh-ra gondolsz, amit iszol, vagy a mûcukros üditõk, akkor tényleg jobban tennéd, ha felváltanád ezeket rostos gyümölcslére, ásványvizre, gyümölcsteára. A mesterséges anyagok nagyon nem tesznek jót a babának. Ártasz vele!!


Elég sokat köhögök. Ártok vele a babámnak?

Megfáztam és emiatt elég sokat köhögök. A köhögéstol nem lehet baja? Lehet, hogy buta a kérdés, de eléggé aggódom. 12 hetes kismama

Legjobb válasz: Ne izgulj nem ártassz neki. Jól elvan õ a magzatvízben. Nagyobb biztonságban van bennt,mint kinnt. Bolgod babavárást kívánok!

Ne izgulj nem ártassz neki. Jól elvan õ a magzatvízben. Nagyobb biztonságban van bennt, mint kinnt. Bolgod babavárást kívánok!
Nincsen aggodalomra ok. Én is sokat köhögök, mert allergiás vagyok. Azt mondta a dokim, hogy nem kell aggódnom. Tehát én is ezt tanácsolom neked. Ne aggódj. 20 hetes babás
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a gyors választ Nektek. Megnyugodtam. :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!