Találatok a következő kifejezésre: Elég sok eszünk (111 db)

Nem sokat, de egy kevés kilót szeretnék felszedni, és ez nem nagyon megy. Pedig azért elég sokat eszem. Hogy tudnám ezt megoldani?

Legjobb válasz: Szia! Szerintem egyél naponta ötször és lehetõleg mindenbõl válaszd a kalóriadúsabbat például alma helyett banán stb. Egyél sok tésztafélét, a sajtok is elég zsírosak. No meg ott vannak az édességek :-).

Szia! Szerintem egyél naponta ötször és lehetõleg mindenbõl válaszd a kalóriadúsabbat például alma helyett banán stb. Egyél sok tésztafélét, a sajtok is elég zsírosak. No meg ott vannak az édességek :-).
ha sokat eszel és sovány vagy , ez pajzsmirigy mûködési zavar is lehet. Menj és méresd meg.Keress fel egy dietetikust , aki szakszerû táplálkozási tanácsot személye szabva ad.
A kérdező hozzászólása: Nem hinnem hogy a pajzsmirigyemmel lenne gond, mivel anyukam/testvere/apukaja...szoval az egesz csalad ilyen vekony volt. Anyum 19 evesen 42 kg volt..most meg azert eleg formas lett.:P Szoval nem is lenne olyan nagy gond ezzel, mert nem vagyok en olyan nagyon nagyon sovany...csak a labaim kicsit vekonyabbak...s ez nemtetszik. De ha nincs megoldas, akkor jo lesz igy :p majd ha nagyobb leszek ugyis meghizom ha akarom ha nem XD
Ne viccelj!Ha a lábaid vékonyak, azt edzéssellehet formálni, nem evéssel!!
Én 22 éves koromban is csak 70 kilós és 180centis fú voltam egész addigi életemben azon mesterkedtem, hogy lehetnék több, aztán az életmódváltás sajnos meghozta az "eredményt" 20 év alatt plusz 20 kiló! Mostmár nem a hízás a gond, hanem a fogyás, és az elért szint megtartása.de szerencsére sikerült rendszeres sporttal(úszás) és kevesebb evés(semmi szigorú diéta meg hókuszpókusz)lemenni 85kg ra

Van 2 magyar vizslám, és elég sokat esznek, de hiába adok nekik többször enni egy nap, mindig úgy habzsolnak, hogy néha még félre is megy, és köhögnek. Hogy tudnám leszoktatni őket a habzsolásról?

Legjobb válasz: Sehogyan nem lehet leszoktatni rolla az én kutyám is igy eszik mindig meg is ilyedek hogy nehogy megfuladjon. ezt ök tudják hogy milyen gyorsan jó nekik.Én is leszoktatnám róla de nem tudom.

Sehogyan nem lehet leszoktatni rolla az én kutyám is igy eszik mindig meg is ilyedek hogy nehogy megfuladjon. ezt ök tudják hogy milyen gyorsan jó nekik.Én is leszoktatnám róla de nem tudom.
Az õsökre térnék ki egy kicsit: biztosan tudod, hogy a farkasok és más kutyaelõdök is így esznek. Meg kell tömniük magukat, mert nem mindig szerezhetnek élelmet, ez az egyik, a másik az, hogy a másik elõl is meg kell enniük. Ez egyfajta ösztön, melyet a szelektálás során némely fajtákból kiszûrtek, de némelyekbõl nem. A magyar vizsla nem hajlamos a hízásra, viszont naponta többszöri sétát igényel. Ha már egy éves kor felett járnak a kutyák naponta egyszer adj nekik enni. Mindig kunyerálni fognak, míg élnek, ezt meg kell szoknod, de ha adsz nekik, rászoknak és a végén lopósak lesznek. Az egyszeri étkezés a vacsora: ekkor egy adagnyi kaját raksz eléjük és meg van oldva. De azt is habzsolva fogják megenni, erre számítanod kell. :)
Ó istenem, a drága vizslák! :D Mi is büszkélkedhetünk eggyel :D gondolom te is tudod mirõl beszélek ha azt mondom hogy többé nem szeretnék másféle kutyát. :D A miénk olyan szinten fal, hogy mindent leeszik a veteményes kertbõl, és még a fára is nyújtózkodik, hogy leegye a gyümölcsöt, mintha éheztetném. Amikor kapja a napi ennivalóját, olyan mint egy porszívó, pillanat alatt eltûnik a kaja, és nem tudunk mi sem semmit csinálni vele. Pedig elég neki. Én mondjuk "csak" 2* adok neki enni, este a fõ étkezés és reggel általában zöldséghéjákat, gyümölcshéjákat kap, és hát amit leeszik napközben a bokrokról stb., mégis falja az esti kaját.
A kérdező hozzászólása: ohh istenem szerintem estvérlelkek lehetünk. nem tudnám elképzelni az életem a vizsláim nélkül (= mi is 2szer aduk nekik enni, egyszer reggel száraz eledelt, és egyszer este. én is büszke vagyok hogy vizslám lehet. (=

Terhessegem alatt eleg sokat eszem, majdnem egesznap van valami a kezemben, igaz gyumolcsot is eszek, de tobbnyire mast, felek, hogy nagyon hozzaszokom es nemfogok tudni errol leszokni a szules utan sem. Lehet erre esely, vagy elmulik?

Legjobb válasz: szerintem elmulik,elvégre is egy pici kényszert is érzünk az evésre,én terhesség elött is ilyen falatozos voltam,nálam biztos nem fog.27 hetes kismama.

szerintem elmulik, elvégre is egy pici kényszert is érzünk az evésre, én terhesség elött is ilyen falatozos voltam, nálam biztos nem fog.27 hetes kismama.
Ha korábban nem voltál ilyen, elmnúlik, hisz most más állapotban vagyunk, ez a kívánnósság terméeszetes, csak néha tudj parancsolni magandnak.Én du-n vagyok a legkívánósabb, van, hogy 5-9 ig 3x eszem.Nagyon nehéz, és nem kell fogyózni, de azért ha teheted este ne egyél nehezeket, és sokat.Utána majd ott lesz a pici, és a hormonok is gondoskodnak róla, hogy ne az evésen járjon az eszed.Tudom nem vígasztal, de ne félj, nem vagy egyedül.:-)
Én terhességem elején ettem sokat, de most meg alig-alig. nem baj, ha eszel, hisz nem véletlen kívánod azt, amit.. Arra figyelj, hogy inkább egyél többször kevesebb ételet, próbálk kerülni a kimondott édességet egyél inkább gyümit, joghurtot. Próbálj egy 3 órás evésre beállni, az segíthet . REggel reggeli, 10-kor joghurt, délben ebéd, délután gyümi, este vacsi.. A rendszeresség sokat segíthet.-)


17 éves fiú vagyok és az a gondom hogy elég sovány vagyok, 178cm és 60 kg, elég sokat eszek, nincs gond az étvágyammal de mégse hízok. Szeretnék hízni és izmot fölszedni magamra, mit javasolnátok?

Otthoni gyakorlatokra gondolok pl, nem konditerem valamint a kreatint írták sokan de abból is több fajta van valamint hogy kell őket használni,mire jók?

Legjobb válasz: Töltsd le a fegyencedzést és alkalmazd. Legyen tömegnövelõ étrended. Napi 2g x testtömeg kg fehérje és 5-6g x testtömeg kg szénhidrát. Edzés utánra jól jönne egy tömegnövelõ, pl mhn gainer, jumbo prof. Vagy veszel proteint és ahhoz teszel edzés után 50g dextrózt vagy maltodextrint.

Töltsd le a fegyencedzést és alkalmazd. Legyen tömegnövelõ étrended. Napi 2g x testtömeg kg fehérje és 5-6g x testtömeg kg szénhidrát. Edzés utánra jól jönne egy tömegnövelõ, pl mhn gainer, jumbo prof. Vagy veszel proteint és ahhoz teszel edzés után 50g dextrózt vagy maltodextrint.
A kérdező hozzászólása: persze nem akarok nagyon kigyúrt lenni, csak jól kinézni..de elõre köszönöm mindenkinek a segítségét:)
Nagyon kigyúrt sosem leszel naturálban ettõl ne tarts.;)
A kérdező hozzászólása: valamint egyik helyen azt olvastam hogy a tejpép is segíthet mindebben, arról mit gondoltok?
A kérdező hozzászólása: ja és amúgy focizom is, a lábam elég vastag meg stb. fölül kéne erõsítenem inkább
Tejpép? Tejsavóproteint vegyél. De a lényeg a tömegnövelõ étrend.

176cm magas vok és 60kg, az nagyon sovány? Am elég sokat eszek, de hogy hízzak kicsit?

17/F

Legjobb válasz: elég kevés fiú létedre. kezdj el izmosítani, edzeni

elég kevés fiú létedre. kezdj el izmosítani, edzeni
Izmot szedj fel edzéssel!
Velem is ez van, de szerintem idõsebb vagy mint én 12/L
A kérdező hozzászólása: Én 18 éves vagyok van egy 7 honapos kis fiam terheség alat is csak 10 kg ot hiztam de szülés után egyböl le is ment!! Most meg nem vagyok 50 kg semm:(
Hasonló alkat vagyok. Hidd el, sokan irigyelnek ezért minket.
esetleg struma? vagy csak simán stressz.
A kérdező hozzászólása: Nincs strumám.Elég sokat böfögök..
stressz??
Adj neki egy kis fõtt krumplit, lágyra keverd a fõzõvizével!
Nyugondtan benyomhazsz még neki uzsira, tizoraira 1-2 rendes kaját is.Mármint gyümi, zöldség hasonlók.
Ekkora babának még minimum 5, de inkább 6 étkezés kell! Az a doki egy érdekes fajta lehet...
A kérdező hozzászólása: köszi a tippet.jo ötletnek tünik.almát kap, csak du.Répával is probálkoztam, de még nem nagyn megy neki. azt mikor adjam neki? déli kaja elõtt vagy közben? honnan tudjam mennyit kell neki adni? és mennyi tejet adjak még utána?
21:35- ös vagyok. Gondolom kb 7- kor kel, rögtön tápi 210 víz + 7 kanál tápi, 10- kor 180 víz +6 kanál tápi, 14- kor 210+7 tápi, fél hatkor 180+7 tápi, hogy mikor lefekszik 8-9 között tudjon egy nagy adaggal beszlopizni:) valahogy így. Az sem lenne baj, ha csak 180- asból inna napi ötször, de ha többet kíván, had igya. Lassan a gyümiket is kéne kezdened délelõttönként.
A kérdező hozzászólása: köszi a jotanácsokat! jo babázást nektek is!:)
A kérdező hozzászólása: de 210-hez 7, épp ma kezdtem neki 220- vizzel csinálni...
A kérdező hozzászólása: nekem a doki azt mondta, hogy 5 étkezésnél több ne legyen.... a négyre maga állt rá.. hogy váltsak neki étkezési szokást? mennyit és mennyiszer adjak neki? ötször, kb mennyit?
Ugy oszd el a napotokat, hogy öt etetés beleférjen. Kevés neki a négy. Amugy igy a tápi, ahogy adod, vizezve van, nem 210 ml vizhez adunk 7 kanállal? Nem eszik sokat, neki ennyi kell. Négy hósan van egy kis fejlõdési ugrás, fél évesen meg majd visszább fog venni. Szerintem azért esznek ilyen korukban többet, mert tankolnak , készitik a testüket a forgásra, kúszásra majd mászásra.
Szerintem a napi 4-szeri étkezés kevés.Az én lányom 4 hónaposan még 6-szor evett ugyanekkora adagot.Két étkezés között már adhatsz neki gyümölcsöt...
A kérdező hozzászólása: köszi mindenkinek a válaszokat! p :)

Elég sokat eszek, de miért nem hízok?

15 éves vagyok,45 kg,és nagyon magas :S

Legjobb válasz: de én az egész napomat szinte az evéssel töltöm :S nekem étvágygerjesztõ nem kell :S-,-:S am köszi

A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat amugy sportolok is, heti 2x röplabda, heti 1x foci edzés...
A kérdező hozzászólása: de én az egész napomat szinte az evéssel töltöm :S nekem étvágygerjesztõ nem kell :S-, -:S am köszi
Azért nem tud fogyni, mert este eszik. Ha reggelizne egy kiadósat és vacsorára csak gyümölcsöt enne, akkor elképzelhetõ lenne a fogyás.
én is ugyanigy vagyok, annyit eszek mint egy ló de mégse hizok semmit, pedig zsiros kajákat eszek meg olyat amibe sok kalória van de egy kilót se hizok! és anyám is ugyanilyen õ se tud hizni, de apám meg ennek pont az ellentétje, nem tud fogyni mert hát eléggé kövér pedig õ csak este szokott enni amikor hazajön, egésznap csak iszik. És ez tényleg a gének miatt van. hát én is azt mondom hogy sportolj mást nem tudok tanácsolni. 16/f voltam és 52 kg :D
Szerintem meg csináld azt, hogy számold ki mennyi kalóriát eszel egy nap.Növeld ezt a mennyiséget 250 vagy akár 500 kalóriával egy nap.Így két hét alatt, vagyis:14X250=3500 kalóriát eszel, ami fél kilót jelent!Ha 500 kalóriát eszel pluszba minden nap, akkor pedig a fél kilót egy hét alatt szedheted fel.Azt ajánlom egyél 100g ementáli vagy trappista sajtot minden este, mert azokban benne van az a plusz 250 kalória.Nem ajánlom, hogy egyél túl zsíros ételeket, vagy gumicukrot, csokit, mert attól csak elmegy az étvágyad!Ne aggódj, mert az anyagcseréd csak gyors, nincs semmi baj vele!!:) Ha ezt betartod akkor sikerülni fog a súlygyarapodás!www.kcal.hu
A kérdező hozzászólása: fogyás?!:O
Ienek a génjeid apai v anyai részrõl:/ sajnos ehetsz bármennyit nemlesz látható változás, mint ahogy nálam se szüleim is gebék voltak és 20 éves koruknál állapodott meg a súlyuk onnantól már jól néztek ki am orvos csak étvágy gerjesztõt írna fel, ami szintén nem használt nálam se :( 16/F
Ne csak egyél sportolj is, akkor nõ az izom, ha használva van. gondolom nem hájasodni akarsz!
Talán rossz a metabolizmusod (anyagcsere), de okozhatja az is, hogy még 15 éves vagy és más célra fordítódik nálad a kalória. Egy dolog viszont hasznos lehet: az állandó súly, de ez korodhoz még korai.
"Nyúlós" fázisban vagy, ne aggódj, idõben elmúlik majd!
Üdv. Én 23 éves vagyok, általában napi 3000 kalória mellett mégis fogyok:( 55kg-ról indultam, már 43kg vagyok. Úgyhogy nem kell elkeseredni:)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!