Találatok a következő kifejezésre: Elég rakoncátlan van, (2 db)

Alapból, elég rakoncátlan hajam, göndörödő hajam van. Mivel lehetne megelőzni a sok gubancot?

Tavaly soha nem volt ilyen bajom, most meg kifésülöm hajmosás után, de a következ? hajmosáskor megint katasztrófa és egybe áll egy csomó tincs. Mit lehet tenni? ELég sok balzsamot, sampont, sparyt kipróbáltam de nem nagyon segített egyik sem.

Legjobb válasz: Kallos hõvédõ, igaz, hogy vasalt hajra való, viszont szép is lesz tõle a haj, és puha is. Nekem mindig könnyebb vele kifésülni. Hajmosás után a félszáraz hajra fújd rá, és néhány perc múlva elég jól ki tudod majd fésülni. De fodrászkellékesben jó hajformázók vannak, azok is tudnak segíteni szerintem. http://3.bp.blogspot.com/-1nYdaeqrSUg/Tl0-uaqoFxI/AAAAAAAABT..

Kallos hõvédõ, igaz, hogy vasalt hajra való, viszont szép is lesz tõle a haj, és puha is. Nekem mindig könnyebb vele kifésülni. Hajmosás után a félszáraz hajra fújd rá, és néhány perc múlva elég jól ki tudod majd fésülni. De fodrászkellékesben jó hajformázók vannak, azok is tudnak segíteni szerintem. http://3.bp.blogspot.com/-1nYdaeqrSUg/Tl0-uaqoFxI/AAAAAAAABT..

Elég rakoncátlan hajam van, ezért szinte minden nap használok hajvasalót, de inkább csak a fufrumat egyenesítem, nem az egész hajamat. Hogyan ápolhatnám, hogy egészséges és erős maradjon? A hajfesték jobban igénybe veszi a hajat, mint a hajvasaló?

Bár már régóta egyenesítem, de nem látszik meg rajta, picit töredezett, de félek, hogy hosszú távon tönkreteszi. Most L'oréal regeneráló balzsamot használok, de gondoltam Revalid hajer?sít? tablettára is.

Legjobb válasz: mind a 2 károsítja . nos csináld azt hogy miután megmosod akkor röktön nagyon alaposan fésüld ki használj vagy egyenesítõ vagy fésülést könnyítõ samont

mind a 2 károsítja . nos csináld azt hogy miután megmosod akkor röktön nagyon alaposan fésüld ki használj vagy egyenesítõ vagy fésülést könnyítõ samont
a hajerõsítõ ilyen téren nem segít vagasd le a fodrásszal a végébõl egy picit mindenképp igy talán könnyeb lessz kezelned
Hosszú távon a hajvasaló károsítja a hajat ezért használj még a balzsam mellé hõvédõ sprayt osis-flatliner.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!