Találatok a következő kifejezésre: Elég nagy vannak és kicsit (21 db)

push-up- azt hiszem erre gondoltál..
ez attol függ mekkora az a nagy. de ha igazán nagy akkor a push-up nem jó abbol csak kibuggyan a melled és nagyon kényelmetlen az állandó viselése. triumph-nak vannak nagyon szép melltartói nagy méretben is. én csak azt veszek mert azok adnak szép alakot és tartanak is. 75E a méretem, na sajna ez már nagyon nagy.
Hasonló cipõben járva, mint az elõttem szóló, csak 75F-el én azt mondanám, hogy vegyél csak merevítõs melltartót amibe se szivacs és mellesleg vastag a pántja! Sariana-ban is gyártanak gyönyörûeket, igaz borsos az ára(az enyém 5300 volt), de a biztos, hogy sokáig fogod használni és biztos, hogy kényelmes lesz és még szép is :)

Van egy lány aki 19 éves és állítása szerint nem volt szűz, és megtörtént a szex és vérzett és az elején fájt neki, az ujjazás is elég nehézkesen ment nagyon szűk volt. Néha beszúr neki vagy mitcsinál és kicsit pisilésnél csíp neki. Ez mitől lehet?

Erre kérnék javaslatokat h mi lehet? Csak azért nem értem mert elvileg a szűzeknél szokott vérzés lenni meg fájdalom, jó nem mindenkinél van vérzés.

Legjobb válasz: Lehet, hogy hazudott, de az is, hogy még csak egyszer feküdt le valakivel (egyéjszakás, mikor elvesztette) és a pasinak kicsi volt a szerszáma :D Sok lánynak csak több alkalom után szakad át, mert nyúlékony.

Lehet, hogy hazudott, de az is, hogy még csak egyszer feküdt le valakivel (egyéjszakás, mikor elvesztette) és a pasinak kicsi volt a szerszáma :D Sok lánynak csak több alkalom után szakad át, mert nyúlékony.
Többen írták, hogy nem volt elégé felizgulva, nos ez egyáltalán nem biztos. több mint 1 éve élek nemi életet, minden alkalommal baromira fel vagyok izgulva mégis ugyanolyan szûk vagyok és az eleje mindig kicsit nehézkesebb...gondolom alkati dolog, ahogy látom másoknál is van ilyen :) mondjuk vérezni nem szoktam.
4 éve élek nemi életet és még mindig szûk vagyok. Az elsõ párommal kb fél évig fájt, és a mostani párom (2. srác akivel lefeküdtem, többet nem is szeretnék) azt hitte szûz vagyok
Akkor nem volt eléggé felizgulva. Nem szed esetleg fogamzásgátlót? Mert nekem volt olyan, mialatt szedtem, hogy nem nedvesedtem eléggé, annak ellenére, hogy rendesen fel voltam izgulva. Ha ez a baj, akkor síkosító, ha nem akkor több elõjáték.
Sok-sok türelem és gyengédség! Lehet, hogy egy kicsit mellõzni kellene a behatolós részt, beleértve az ujjazást is. Szimpla simogatás, csókok ide-oda, amíg nem oldódnak a gátlások, amibõl egy kapcsolat elején (gondolom ott vagytok) van épp elég. Semmiképp se erõltesd a dolgot, mert a teljesítménykényszertõl csak rosszabb lesz a helyzet. Esetleg rá is kérdezhetsz, hogy mi miatt aggódott, mert ha nem betegségrõl van szó, akkor biztosan stresszelt valamin.
ez mai napig elõfordul velem is hogy fáj.. Lehet csak túl szûk velem is ez van.. izgasd többet ..
A kérdező hozzászólása: hát az ujjazásnál furcsa volt mert tényleg nagyon nehezen ment bele egy ujjam is , utánna nehezen ment bele a szerszám is és az elején fájt neki, mondtam hagyjuk abba de rajtam maradt eltelt kb 5 perc és ment neki de még közben is megállt mert fájt neki és benne sem voltam teljesen ( nem rendelkezem 20cm is szerszámmal nem kell erre gondolni :D )
Lehet, hogy az „elég nehézkesen ment” volt a hiba. Ha nincs eléggé rád hangolódva, akkor simán fájhat neki, teljesen mindegy, hogy elõtte hányszor volt már dolga férfival. Ha nem eléggé csúszik a dolog, kisebb-nagyobb sérüléseket okozhatsz, ettõl lehet a csípés, vagy akár vérzés is. Szerintem menjen el dokihoz, biztos, ami biztos, mert ha mégis valamilyen fertõzés van a dolog mögött, azt kezelni kell még mielõtt komolyabb baj lesz belõle. Ha nem talál semmit, akkor csak több türelem és romantika kell (+ esetleg egy kis síkosító) , ha meg talál, azt ált. pár tabival/krémmel kikezelik és jöhet a mehet.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a hasznos válaszokat :)
Egyébként milyen volt? Mármint az csak feltûnt volna ha nagyon tapasztalatlan.
Szerintem ha azt mondta akkor az is. Az ellenkezõjérõl többen hazudnak :D Szerintem az lehetett az ok, hogy túl keményen csináltátok.
2-es vagyok / 6 éve élek nemi életet és mindíg nagyon szûk vagyok .Idõ kell mire nem fáj..
szia ha sokat ujjazod attól van a csípés, vagy egy nagyobb, hevesebb kaland után nekem is szokott ...:D attól ne tarts, de a szûz témát beszéld meg vele
Szia nekem pár évig volt állandó párom , és amikor össze jöttem a második párommal elsõ alkalommal én is véreztem és nagyon furcsa érzés volt .. nemtudom. én sem hogy mitöl lehetett..
A kérdező hozzászólása: még annyira az elején vagyunk h még együtt sem vagyunk :) 2hete ismerem átjött filmet nézni közben meg megtörtént :) igen szed fogamzásgátlót köszönöm a válaszokat :)

Egy kutyafajtát keresek, nem igazán ismerem őket. Nagy testű (magamban csak borjúkutyának hívom), magas, hosszú lábai vannak és ami elég jellegzetes, mintha szakálla lenne. Hosszú feje van és kedves, kicsit bamba arckifejezése. Milyen fajta lehet?

Legjobb válasz: Ha "szakállas" kutyára gondolsz, valószínû az óriás snauzer lehet. Nézz errõl a fajtáról képeket és be tudod azonosítani. Ez a fajta van törpében is.

Ha "szakállas" kutyára gondolsz, valószínû az óriás snauzer lehet. Nézz errõl a fajtáról képeket és be tudod azonosítani. Ez a fajta van törpében is.
bocsi, a bedlington nem igazán nagy. az ír farkaskutya nagyon nagy és van szakálla. legjobb tudásom szerint az a legnagyobb kutyafajta. ha ez sem stimmel. akkor írj még, mert vannak még tippjeim.
Kedves Kérdezõ! Én bátorkodtam az óriás snauzerra tippelni. Csak azt tudnám, ki az a szerencsétlen, aki erre /az egyébként 100%-os válaszra!/ 75 %-ot adott? Újra élek a gyanúperrel: itt egy pontozómaffia "üzemel". Hogy lehet ez??? Csak zárójelben jegyzem meg, hogy tenyésztõ voltam és nem szeretek versenyezni az amatõrökkel még akkor sem, ha tiszteletben tartom a véleményüket.
ja persze, tudom :) azért írtam h keress rá, hogy kiderüljön, hogy arra gondoltál-e.
Szerintem meg a német dog nem szakállas, és a bedlington terier nem nagy.
én azt hiszem sejtem, hogy ez melyik lehet. talán a bedlington terrier. az borjúszerû kicsit és szakállas is. fehér sznû. ha beütöd a google-be megtudod, hogy ez-e az amire gondoltál.
talán nem a német dogra gondolsz, keress rá!
Ami még hosszabb lábú és szakállas mint a snaci, az az Ír farkaskutya
A kérdező hozzászólása: Kedves elsõ válaszoló! Nem igazán tudtam mire gondolok, a keresõbe meg mégsem írhattam be, hogy borjúkutya, bamba arccal... :DDDD
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!!! Az óriás snauzer nyert, ez az:) )) A többi fajta is nagyon aranyos, azokat is végignéztem!
A kérdező hozzászólása: Nem tudom, én azt sem tudom hogy mûködik ez a pontozás, az pedig, hogy mi értelme van, még ennyire sem látom át. Csak azt láttam, hogy ma én is kaptam valai 58%-ot, azért mert megkerestem és bemásoltam egy törvényszöveget, ami pontosan arra volt választ, amit valaki kérdezett... Sebaj, ha valakinek ez jó szórakozás, biztos boldog lesz tõle, engem meg nem hat meg. A válaszokat köszönöm mégegyszer mindenkinek!
Ezt nekem most nem sikerült megértenem.
szerintem ne próbáld befûzni voksán virágot.
Nem a csajnak kell tudnia használni, hanem a pasinak.
14-15cm az átlag, szóval nincs vele gond. Örülj neki, hogy nem 8-10centis:D
Hallod szerintem hagyd a piccs*áb, neked nem valók a lányok! Ez nem típus függõ:D Max annyit tudsz csinálni h keresel egy szüzet akivel megeteted h a 14 cm az nagy, bár szerintem inkább maradj szépen az 5combúnál:D
"Ha szeret a párod, akkor elfogad akármekkora van." Mintha ez ilyen egyszerû lenne.
Szerintem terhes vagy. Amugy azert mert "erti a temat" lehet normalis csaj es akkor nem erdekli a meret. Viszont egy ari felenk csaj is lehet egy ribanc aki a nagy [email protected] szereti csak. Az összes normalis nem ribi csajt nem erdekel mekkora. Meg a 14 centi 1 normalis atlag meret.
Mellesleg, ha érti a témát a csaj, akkor az tud használni akármilyet, nem?
Ha szeret a párod, akkor elfogad akármekkora van. De ezt nem lehet megmondani, hogy "kinél elég?" Attól, h valaki szende meg aranyos, még szerethetei a nagyot.. 22/L
A kérdező hozzászólása: Kösz a kommenteket
A kérdező hozzászólása: 17 vagyok
Túlsúlyos vagy? Nagy a hasad alján lévõ zsírréteg?
15:2=7.5! Olvass utána: Hús vagy vér pénisz.
Ez a normális. Ernyedt állapotban kicsi, egyébként pedig nagyra nõ.
normális vérpénisz, és nem húspénisz
Normális, csak arra vigyázz, hogy ehhez elég sok vér kell, és esetleg kevés jut közben az agyadba!
A kérdező hozzászólása: 65 kg vagyok, kicsiket koverebb, kicsit zsirosabb
Nekem is ilyen. Elõször eléggé frusztrált, de rájöttem, hogy igazából rohadt jó. Tudok vele kéz nélkül vizelni, illetve a gatyába se kell kényelmetlenül az egyik oldalra helyezni :D

Eleg zsiros a borom, mar probaltam sokmindent (szappant, kremeket. ) de nem nagyon segitettek. Van e valami ami az arcomat kicsit szarazabba teszi, mert ez szamomra kellemetlen es nagyon idegesito? !

Legjobb válasz: nem tudom bõrgyógyásznál jártál-e már, sokszor nemcsak kívülrõl, hanem szájon át szedhetõ gyógyszerrel kombinálva is próbálnak javítani a bõr állapotán. ha a bõrgyógyász is megvolt és nem tudott segíteni, akkor szerintem itt sem nagyon tudnak majd a laikusok.. az étrend is sokat számít, nemcsak zöldség-gyümölcs bevitelre gondolok, hanem vannak speciálisan aknés bõrûek számára kialakított diéták.

nem tudom bõrgyógyásznál jártál-e már, sokszor nemcsak kívülrõl, hanem szájon át szedhetõ gyógyszerrel kombinálva is próbálnak javítani a bõr állapotán. ha a bõrgyógyász is megvolt és nem tudott segíteni, akkor szerintem itt sem nagyon tudnak majd a laikusok.. az étrend is sokat számít, nemcsak zöldség-gyümölcs bevitelre gondolok, hanem vannak speciálisan aknés bõrûek számára kialakított diéták.
Az agyag és iszappakolások kordában tartják a faggyútermelést.Nem kerül annyiba, mint a bõrgyógyász.
Énis elég sokáig szenvedtem a bõrömmel. Zsíros volt meg pattanásos. Hatezerféle krémet vettem rá, meg külnféle dolgokat, de semmi se használt igazán. Ezután elegem lett, elmentem bõrgyógyászhoz, irt fel nekem antibiotikumot, amit szednem kellet, és mellé egy krémet. Na, ezek már használtak. Most teljesen szép a bõrõm. Szerintem hagyd ezeket a tv-be hirdetõs szuperkrémeket, és menj el dokihoz:)
Barátnõm szed a bõrére gyógyszert. A probléma annyi, hogy a mellékhatások nagyon durván kijöttek rajta: nem eszik rendesen, nagyon szokott fájni a gyomra, és van amikor lelkileg sincs toppon... Nekem is akartak felírni gyógyszert, csak én nem akarok szenvedni a mellékhatásoktól... ráadásul én a legtöbbre allergiás is vagyok, szóval nem olyan egyszerû :) De majd csak feltalálnak nekem/neked valami egészségre ártalmatlan gyógyszert!
Élesztõ. Reggel és este is egyél kicsit. Szebb tõle a bõr. Kenheted is vele ha egy pici tejjel elkevered. 10-15perc után mosd le. Hetente1-2x ismételd.
A kérdező hozzászólása: Mindenkinek koszi!

MI ez pattanás? Egy nagy lila cucc van az orromon ami elég gáz és idegesít és van még pont az orromon ami fáj hogyha megnyomom de csak kicsit piros valami 5let hogy mit csináljak?

nagyon gyorsan meg akarok szabadúlni tölle

Legjobb válasz: Éjszakára ragassz rá ragtapasszal egy kicsi darab paradicsomot! Elmúlasztja!

Éjszakára ragassz rá ragtapasszal egy kicsi darab paradicsomot! Elmúlasztja!
én mindig fogkrémet teszek rá.Az szárítja
Ha az elõzõek nem jönnek be akkor ajánlom a legközelebbi bõrgyógyászt. Szerinetm reggelre elmúlik. A paradicsom olykor csodákra képes.
A kérdező hozzászólása: ez biztos :D elég bizarr xd de mind1 megbróbálom köszi
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat
képek, növények, takarítás, színesebb tárgyak stb
Szia! Ha lány vagy szerintem rakjál az íróasztalra zöld vázában valami szép mûvirágot !Rakjál az ágyra zöld ágynemût , ha szereted a párnákat akkor az ágyra narancs, zöld dísz párnákat! Egyébként itt vannak ezek a linkek talán mg adnak pár ötletet! A Linkek:http://www.szuloklapja.hu/baba/admin_new/fototar/1330372250... http://haziasszonysuli.hu/wp-content/uploads/2012/02/haziass..

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!