Találatok a következő kifejezésre: Elég nagy vannak (874 db)

Van 1 fiu akivel 2 hete járok és anális szexet szeretne. Neki elég nagy van. Rendes már volt, szerintetek engedjem? Fájni fog az első?

Legjobb válasz: Hát nem is tudom, én ha lány lennék nem engedném hogy valaki két hét után a seggembe dugja farkát, ebben azért vagyok biztos mert nincs olyan lány akinek két hét után bedugnám a f a s z o m a s z a r o s seggébe...

Kérdezõ: a sz-rban turkálás beteges dolog. Nagyon fiatal is vagy. Miért akarod tönkretenni az életed? miért nem hagyod, hogy a szép szerelem megtaláljon? hm? így egy életre elkerülhet, az ami a legszebb az életben, amiért érdemes élni..
Hát nem is tudom, én ha lány lennék nem engedném hogy valaki két hét után a seggembe dugja farkát, ebben azért vagyok biztos mert nincs olyan lány akinek két hét után bedugnám a f a s z o m a s z a r o s seggébe...
Nehogy megengedd neki!!!! Es inkabb hagyd ott a francba.
Nem, csak kicsit nagyon.
Én biztos nem engedném meg neki, de te tudod.
Basszus, hogy téged se az eszedért szeretnek...! Most gondolj bele, mennyit jelentesz neki, ha két hét alatt már ráunt a mufflonra, és be akarja vágni a se..ggedbe?? Gyakorlatilag nem tart többre egy guminõnél, amin minden lukat szét kell kúrni. Aztán ott fog hagyni, erre mérget vehetsz. Gratulálok. Szerinted van-é különbség közted meg egy guminõ közt, vagy ennyit érsz és érdemelsz????
2 hét után? wtf? hány évesek vagytok... én fiú létemre nem másznék rá 2 hét után a csajra... max petting 15/f
beteg állatok, ne ide járjatok már élvezkedni!
A kérdező hozzászólása: en 16 vok, õ meg 20
2 hét alatt megvolt a 8 lövetû revolver ? Az igen

Tegnap csináltattam orrpiercinget, és elég nagy van most benne, csúnya, de 3 hétig nem cserélhetem ki. El tudnám valahogy takarni?

Legjobb válasz: tegyél rá olyan ragtapaszt ami nem olyan erõs és könnyel le tudod szedni róla

tegyél rá olyan ragtapaszt ami nem olyan erõs és könnyel le tudod szedni róla
A kérdező hozzászólása: igen, gondoltam rá. de akkor meg nem lesz baj hogy nem szellõzik? és úgy nehezebben gyógyul, nem?
van egy mefix nevû tapasz ami légáteresztõ

Babám fejbőre koszmós, bekentem olajjal, de elég nagy a haja, nehéz olajozni. Viszont szaga is van, ez nagy gond? Mit tehetek még, hogy elmúljon?

Legjobb válasz: A Babénak van egy koszmó elleni sampona,gyógyszertárban be tudod szerezni.Elég drága (2000 körül van),de sokáig elég és nekünk használt.

A Babénak van egy koszmó elleni sampona, gyógyszertárban be tudod szerezni.Elég drága (2000 körül van), de sokáig elég és nekünk használt.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a segítséget. Megpróbáljuk.
A Babé koszmó elleni sampon segített nekünk is. Kislányom fejbõre nagyon koszmós volt, ezzel a samponnal finoman bedörzsöltem fürdéskor, rajtahagytam, amíg a testét lemostam tusfürdõvel, utána lemostam a sampont is. Úgy a második hajmosáskor már látható is volt az eredmény. De fürdetés elõtt én mindig bekentem a fejét egy kis étolajjal is, és pár perc után alaposan kifésültem, hogy feloldjam a koszmót. Sok sikert, a Babé biztos segít Nektek is!
Szia!Ezt a kérdést éppen én is írhattam volna hónapokkal ezelõtt.:) Hidd el, a Babé-s sampon valóban segíteni fog, szuperjó készítmény és bár tényleg nem olcsó, de megéri megvenni.Kisfiamnak is dús, nagy haja volt, hiába olajoztam, vakarásztam, nem javult a helyzet.És szintén nagyon szagos volt a feje, mert már annyira felhalmozódott rajta a koszmó.Aztán onnantók kezdve, hogy a Babé samponnal mostuk, talán 2-3 nap is elegendõ volt, hogy eltûnjön.Tényleg csak ajánlani tudom!!!!
Nekünk a kamillás Johnson's baby sampon vált be, 2 hós korától azt használjuk és azóta nem koszmós. Most 8 hós felesleges a drága gyógyszertári cucc.
A kérdező hozzászólása: Köszi mindenkinek. Kipróbáljuk ezt a sampont.A Johnsons samponnal mostam már, de nem segített.
Babe a legjobb, nekem a gyerekorvos is ezt ajánlott, mi 2490-ért vettük, lehet egy kicsit drága de kevés kell belõle és elég sokáig elég.
Babe koszmó elleni sampon (gyógyszertár), plusz fürdésután finoman dörzsöld át a buksiját baba hajkefével. Nekünk 3 nap alatt elmúlt így. Igaz vissza tud jönni ettõl még, de akkor megint mosás. Ez nem baj, majdnem minden babának van.
mi is a babé-t használjuk.nekünk használ, de ha nem használom 3 nap múlva már újra koszmós a buksia.igy 2 naponta mosom neki, az elején mig el nem múlt az elõször akkor meg naponta, és elötte negyed órával bedörzsöltem a fejét olajjal.na igy már használt.az olajos bedörzsölést már csak akkor használom ha jobban koszmós a fejbõre.


Elég kínos, de van egy kis bajuszom. Nagyon zavar mert elég nagy és más barátnőimnek nem nagyon van, vagy ha van is szőke. nekem pedig sötét. Kozmetikushoz nem akarok elmenni. Inkább valami otthon praktikát szeretnék kipróbálni . Valaki tud segíteni?

Olvasgattam párat... ki is próbáltam egyet a csipesszel való szedést.. ami nagyon fájt és sok időbe tellett.. és viszonylag hamar visszanőtt .. és az a baj hogy nagyon fiatal vagyok ( 13).. de nagyon zavar a bajusz..

Legjobb válasz: Rossmanba lehet kapni arcra való gyantát. Azzal gyorsan és könnyen le tudod szedni, még ilyen aloeverás törlõkendõ is van hozzá, hogy a maradék gyantát le tudd szedni. A fájdalmat ki lehet bírni, mert a szépségért meg kell szenvedni. ;)

Rossmanba lehet kapni arcra való gyantát. Azzal gyorsan és könnyen le tudod szedni, még ilyen aloeverás törlõkendõ is van hozzá, hogy a maradék gyantát le tudd szedni. A fájdalmat ki lehet bírni, mert a szépségért meg kell szenvedni. ;)
a gyanta az jó, de ha egyszer elkezded azt már folyamatosan csinálnod kell és nem hagyhatod abba, szóval gondold meg!
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat :)

Nem nő a mellem, pedig már 14 vagyok. Azt mondták nézzem meg mekkora anyunak, nekem is kb akkora lesz, de ő el van hízva így elég nagy neki. Honnan tudjam, hogy mekkora lesz?

Legjobb válasz: A nõ 24 éves korára "forr ki". Szóval csak nyugalom, lesz ott cici :) Amúgy az anyukámnak nagyon pici mellei vannak/voltak, az apukám családja kicsit jobban el van engedve a témában. Nõvéremnek elég nagyok, nekem úgy a kettõ között volt. A szülés óta hatalmasok :S Türelem ;)

A nõ 24 éves korára "forr ki". Szóval csak nyugalom, lesz ott cici :) Amúgy az anyukámnak nagyon pici mellei vannak/voltak, az apukám családja kicsit jobban el van engedve a témában. Nõvéremnek elég nagyok, nekem úgy a kettõ között volt. A szülés óta hatalmasok :S Türelem ;)
kérdezd meg anyukádtól, hogy neki milyen volt (már ha nem gyerekkora óta van elhízva)
Szia! Nyugi van nekem is olyan bnõm, aki most 15 és még csak most kezd nõni neki!Nekem 10 éves koromban kezdett, szóval genetikától is függ!Vissza üthet nagyszülõre vagy dédire etc. 15/L
Tények: a hízástól és a szülés után nõ az ember melle, hiába hasonlítgatod. Plusz könyörgöm ... 14 vagy, még gyerek, hova akarsz te fejlett melleket? Gondolkozzál már, az ember 18-20 éves koráig nõ és fejlõdik, mit akarsz te 14 évesen??
azért nem nõ a melled mert kukid van :D
hát igen... 6ikos vagyok és 75/B :P nem olyan jó mint gondolod pl.: tesis napra sportmelltaró ami 4000Ftnál kezdõdik... vagy ha bámulják :S
Fúú. most nagyon irigyellek halod.. =/ én is 14 vagyok, de nekem 80/D -s a mellem.. feszes meg minden, meg melltartó nélkül is szép tartása van, de hidd el, nem olyan jó a nagy mell :S Fõleg, mikor (még a lányok is!) nem veled, hanem a melleddel beszélgetnek .. =// Szal ne akarj nagy ciciket :) )) Így vagy jó, ahogy vagy !
Még évekig nõhet! Fogadd el magad olyannak amilyen vagy, mert Te úgy vagy nagyon szép és értékes, ahogy vagy!!!! Minden elképzelhetõ jót kívánok Neked!!!
Nekem szülésig nagyon pici melleim voltak, pedig a családban mindenki tejcsárda. Hát, most nekem is kb kétszer akkora, mint volt, hasonlítok már a többiekre. Pedig már nem szoptatok. Bár nekem kicsinek jobban tetszettek, most már lógnak.
azt mondják, ha hízik az ember akkor is nõhet kicsit.
ezzel azért vitatkoznék! anyának nagy cickói voltak/vannak.nem olyan hatalmasak csak olyanok amiket mindenki szeretne. nekem és tesómnak viszont kicsi ciciink vannak.nõvéremnek még kisebbek is mint nekem. 24N
nekem 2 nõvérem van. az 1iknek már 12 évesen bazinagy mellei voltak, és mára már tiszta kicsik neki. a másik nõvérem még 15 évesen is totál deszka volt, ma meg nagyon nagyok mellei. úgyhogy nagy melleid lesznek :)

9 hetes yorki kiskutyámnak van a vállánál egy elég nagy púp a bal oldalán, megnyomkodtam neki, de nem fájt úgy vettem észre csak elég kemény! Ma játék közben elég nagyot esett véletlenül elcsúszott elképzelhető, hogy akkor szerezte? El fog múlni?

Eléggé aggódom érte, biztos vannak itt tapasztaltabb emberek nálam, tudok valahogy segíteni rajta vagy valamit csinálni vele?

Legjobb válasz: szerintem célszerûbb lenne elvinni egy állatorvoshoz.õ biztosan megmondja mitõl van és esetleg valami krémet vagy hasonlót is ír fel.remélem semmi komoly (:

szerintem célszerûbb lenne elvinni egy állatorvoshoz.õ biztosan megmondja mitõl van és esetleg valami krémet vagy hasonlót is ír fel.remélem semmi komoly (:
A kérdező hozzászólása: Ma nincs állatorvos azért írtam ide hátha valakinek van ötlete, hogy mitõl lehet ez, nagyon remélem, hogy semmi komoly abba bele is betegednék...
Tuti hogy megütötte, bnõm rotijának is volt ilyen, õ futás közben nézte a többi kutyut és nekiszaladt oldalról a fának :S két hétig volt egy citrom nagyságú púp az oldalán. Volt vele dokinál, azt mondta hogy majd elmúlik :) Szal ne aggódj.
Nem oda kapta az oltását? Ha igen, akkor 100%, hogy oltási csomó, ami idõvel magától el fog múlni.
A kérdező hozzászólása: Pont ma mondta egyik barátnõm, hogy odakapta az oltást és tuti attól van, de akkor ezek szerint az el fog múlni... Köszi a válaszokat most már megnyugodtam, hogy nem komoly!

Van olyan h nem érezzük a belövellést s mégis megtörtént? Nagyon félek h nem elég ami van a kicsinek, tanácsokat szeretnék tőletek- Többi lent.

holnap egy hete szültem császárral.még nem történt meg szerintem a belövellés...van egy fiam, akit 4hónapig szoptattam nála emlékszem h egyik reggel ugy keltem h látványosan nagyobb teltebb lett a mell, feszült-szinte fájt s mintha mázsás súly huzná le. ez még nem volt... a kicsim sárga is, igy nagyon lusti enni is lassan és sokáig eszik folyamatos nyaggatás közben h ne aludjon be. 2-3oránként eszik 40eket. de van h 1-1,5óra mulva ha felkel mellre teszem. tudom minnél többször...de nem telnek fel a melleim...nagyona ggodom h elég e neki, vagy inkább pótoljak kicsit...ezen pörgök egész nap h etetés-etetésbe megy át, s ott a nagyfiam is aki 22hónapos, nem állhat egész napom a kicsi etetéséből...

Legjobb válasz: Belövellésnek inkább a legelsõ feltelést szoktuk hívni; szerintem te inkább a tejleadásra gondolsz. :) Az nem baj, hogy nem telnek fel a melleid a szopi idejére, sõt, számodra még "jobb" is, mert így kisebb az esélye, hogy megpang a tejed. A mell mérete nincs összefüggésben azzal, hogy mennyi tejed van, legalábbis nem lehet ennyire számszerûsíteni. Ha a babád sárga és lustán szopik, akkor egyelõre nem nagyon tudsz mást tenni, mint folytatni a gyakori szopit. Tudom, hogy tesó mellett ez nehéz - próbáld õt magadra kötni, ha van kendõd, így jobban tudsz közlekedni a kicsi szoptatása mellett is. Én elsõre azt mondom, hogy a mennyiségen (illetve az éhségén) ne aggódj most, inkább a sárgaságát kellene eltüntetni, de erre meg az anyatej a legjobb ugye. Azt azért figyeld, hogy a kutacsa hogy áll, jut-e neki elég folyadék. De hogy grammra mennyit szopik vagy épp mennyit hízik, szerintem inkább a következõ lépés. Ha elmúlik a sárgaság, vélhetõen erõre fog kapni, ügyesebben fog szopni és akkor a tejed is több lesz és õ is meglódul majd. Reméljük. :)

Belövellésnek inkább a legelsõ feltelést szoktuk hívni; szerintem te inkább a tejleadásra gondolsz. :) Az nem baj, hogy nem telnek fel a melleid a szopi idejére, sõt, számodra még "jobb" is, mert így kisebb az esélye, hogy megpang a tejed. A mell mérete nincs összefüggésben azzal, hogy mennyi tejed van, legalábbis nem lehet ennyire számszerûsíteni. Ha a babád sárga és lustán szopik, akkor egyelõre nem nagyon tudsz mást tenni, mint folytatni a gyakori szopit. Tudom, hogy tesó mellett ez nehéz - próbáld õt magadra kötni, ha van kendõd, így jobban tudsz közlekedni a kicsi szoptatása mellett is. Én elsõre azt mondom, hogy a mennyiségen (illetve az éhségén) ne aggódj most, inkább a sárgaságát kellene eltüntetni, de erre meg az anyatej a legjobb ugye. Azt azért figyeld, hogy a kutacsa hogy áll, jut-e neki elég folyadék. De hogy grammra mennyit szopik vagy épp mennyit hízik, szerintem inkább a következõ lépés. Ha elmúlik a sárgaság, vélhetõen erõre fog kapni, ügyesebben fog szopni és akkor a tejed is több lesz és õ is meglódul majd. Reméljük. :)
Én nem éreztem egyáltalán, és a fiam 30 ml-ket evett maximum (inkább 10-20-at) mégis gyarapodott, és 14 hónapos koárig szoptattam - 6 hónapig kizárólagosan). Szerintem ne aggódj, ha 40ml-t tud enni belõle, akkor van elég tejed. Majd ha több kell, akkor termelõdik több. Nem feltétlenül kell a belövellést érezni. Még ne táplálj hozzá, fõleg, hogy a kicsi nem panaszkodik, csak te:) Ha gyarapszik, és elég sokat pisil, akkor elég lesz neki. Sok boldogságot nektek!
A kérdező hozzászólása: nagyon köszönöm h irtál! csak furcsa h most nincs olyan h feszül-nehéz a mellem és csöpög a másik ha az egyikbõl szopik a kicsi...de remélem még 1hét után ennél jobban is beindul majd... remélem h hamar sikerül kikeverni a sárgaságból, de érdekes mert pl egész nap alszik-ébreszteni kell, de egész éjjel förör és szuszakol, akkor nem sárga? :) ) nem tudom h tudnám megforditani ezt neki... nagyon nagy aggodalmam nekem ez a szoptatás, félek h nem elég neki...de remélem sikerül felornázni a mennyiséget..már beszeretem homeos bogyot + laktoherbet is...reménykedem:)
Várj csak, éjjel többet van fent? Mert akkor lehet, hogy nem is ezzel van a gond, hanem esetleg cseréli a napszakokat..
A kérdező hozzászólása: igen, éjjel aktiv-nappal meg alszik, szinte nem lehet magához tériteni...
Akkor felcseréli a napszakokat. Vissza kellene állítani, hogy tudj pihenni. Nappal ébreszd gyakrabban, akkor szopizni is többet fog. A mennyiség miatt meg ne aggódj annyit! Nem kell minden újszülöttnek egybõl 100-akat ennie!
Egyetértek, akkor szerintem se a mennyiség a gond. Nappal sokat legyen világosban, fényben, keltsd (finoman) szopizni, legyen körülötte "élet". Éjjel viszont sötét, félhomály és csak suttogás, hogy tudja, aludni kell. Persze éjjel is szoptasd õt, amikor igényli, de finoman, nagyon finoman! megpróbálhatod esetleg picit széthúzni a szopikat. De ezt inkább csak akkor, ha úgy érzed, mindenképp szükséges ÉS úgy látod, hogy nincs annyira ellenére. (Tudod, a ritkább szoptatás papíron tejapasztó hatású..) Max. 5-10 percekben érdemes itt gondolkodni, nem többen, fõleg, ha esetleg rá is zendítene közben. - De elsõre szerintem még ez se lesz aktuális, bízzunk benne, hogy saját magától is (a fenti napszakos segítséggel) hamar rá fog jönni, hogy mikor van aktív és alvós idõszak.
A kérdező hozzászólása: nappal folyamat ébresztve van enni, a 21hónapos nagyfiam mellett bõven van élet, kb nincs csend a lakásban, csak mikor ebéd után õ is alszik. éjjel meg a javasolt körülmények adottak. majdcsak átáll...már javult is talán az elõzõ éjszakához képest a mostani valamelyest...ma meg pl reggel 7óta folyamat fent van. nézeget-sirdogál, talán lassan beájul, e déleben muszáj ennie, mert megyünk 3/4 1re orvoshoz vele vérvételre (sárgaság ellenõrzés) s mondták h elötte egyen...szoval szegény elalszik s már zaklathatom is... éjjel is 3oránként keltettem eddig ugyanugy (sárgaság miatt mondták h ne hagyjam aludni, mert nem biztos h azér tnem kel mert nem éhes) szerintetek hagyjam tovább aludni ha ugy van éjjel? nagyon hálás vagyok a válaszokért...
Ha már megy le a sárgaság és úgy látod, éberebb, jobban jelez, akkor szerintem hagyhatod aludni. Vagy hogy biztosra menj, keltsd még pár napig, de ritkábban. De pl. a dokit is megkérdezheted errõl, ha úgyis mentek ma. A sárgaság részét õ jobban látja, mint mi a képernyõn át. :)

Elég nagy gondom van. Segítesz?

szóval van egy tuningolt slavia 630-as puskám egy 4x20as távcs?vel.ennek a puskának az effektív l?távja (tunin az elvileg max 15-20 métert dob rá)12 méter, viszont én már találtam el vele célt 62 méterr?l is és átlagban55 méteres távolságból lövöldözöm.a nehéz ebben csak az hogy a távcs? milrados besztás nélküli célkeresztettel rendelkezik és ezzel elég nehéz kikalkulálni a magasságot meg a szelet.a kérédsem:szerintetek megérné-e vennem egy komolyabb távcsövet a puskára, aminek ugyan elég durva ára van (15e) viszont rendelkezik beosztásokkal vagy inkább maradjak meg a réginél?

Legjobb válasz: Hát barátom, most nem azért, de ez az az "Elég nagy gond?" Szerintem nem tudhatod, hogy milyen egy nagy gond! Ha tudnád, más címet választottál volna! Hogy a kérdésedre válaszoljak! Azt, hogy ebben az esetben megveszel e 15 ropiért egy másik távcsövet, vagy sem, szerintem csak azon múlhat, hogy a jelenlegi távcsõvel el tudod e érni azt amit szeretnél, vagy sem! Ha igen, akkor minek másik? Ha nem, akkor nyilvánvaló, hogy szükség van rá! Neked kell ezt eldöntened, illetve tudnod, hogy mi az, ami kielégíti az igényeid. :)

Hát barátom, most nem azért, de ez az az "Elég nagy gond?" Szerintem nem tudhatod, hogy milyen egy nagy gond! Ha tudnád, más címet választottál volna! Hogy a kérdésedre válaszoljak! Azt, hogy ebben az esetben megveszel e 15 ropiért egy másik távcsövet, vagy sem, szerintem csak azon múlhat, hogy a jelenlegi távcsõvel el tudod e érni azt amit szeretnél, vagy sem! Ha igen, akkor minek másik? Ha nem, akkor nyilvánvaló, hogy szükség van rá! Neked kell ezt eldöntened, illetve tudnod, hogy mi az, ami kielégíti az igényeid. :)
nemkell venni am meg 15 ezer nem brutális ár a puskát loptad? egy normáis pityu 100 ropi.. ha számtani zseni vagy és szeretsz számolgatni akk vegyél beosztásost jobb vele lõni de ha a sajátoddal megtanulsz könynebb lessz késõbb
A kérdező hozzászólása: kösz a választ és azért kérdeztem hogy szerintetek felesleges e venni egy komolyabb távcsövet ami nagyobb lõtávra való, mert lehet hogy a puska már úgysem visz el addig vagy sem. :) hát igen ami a kérdést illeti minden kérdésemet így teszem fel mivel ha kiírom hogy pl puska távcsõ-gond akkor a kutya sem nézni meg hogy ponosan mi is a kérdés..így meg eddig több válaszom érkezett na mondjuk most ez a kivétel mert már egy ideje kiírtam de még csak most kaptam választ.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a választ mondjuk annyivall azért megtisztelhettél volna hogy összefüggõen alkotsz mondatokat de mindegy megpróbálom kibogozni:legelõszöris lehet hogy te csak így simán kicsengetsz 15öt meg nem tudom hány ezreket egy fegyverre de tudod nem mindenki úszkál a pénzben...ezért is tettem fel a kérdést mert át akartam gondolni de mindegy.a puskát ismerõstõl vettem és mint írtam egy slavia 630asrõl van szó ami egy elég régi puska ezért viszonylag olcsón 12 ezerért hozzájutottam és nem pedig loptam.és igen szerintema számolást komolyabb távon nem lehet kikerülni mert rendes lövészeknél is igen körülményes még mindent ponosan megállapítanak és azt pedig nem értem miért lenne könnyebb késõbb ha a beosztás nélkülivel lövök?
A kérdező hozzászólása: most nem tudom mégis mi bajod van ember. a kérdést rendesen tettem fel a válaszokra is kúltúráltan válaszoltam erre meg jössz itt hogy pofátlan vagyok. azért álljon már meg a menet visszafoghatnmád egy kicsit magad mert én nem sérteggetem senkit ellentétben veled.
A kérdező hozzászólása: aztak*rva szedd már össze magad.most az értelmi szinteket ne vegyük sorba mert az csak olaj lesz a tûzre.a kérdsben pedig segítséget kértem azzal kapcsolatban amit alább olvashattál szóval volt hozzá köze.az meg amit írsz hát ahhoz meg hadd gratuláljak anyádnak én még a te nagy észosztásodra is többé kevésbé normálisan válaszoltam most meg jössz itt nekem a szomorodás szövegeddel hogy paraszt vagyok meg stb. komolyan mondom ha tudnék akkorát fingani kifejezném a véleményem rólad de hát sajnos nem tudok
ne mutterozzál, te kis "minek is nevezzelek"! te tényleg ekkora s*gg vagy, vagy most továbkébzésrõl jöttél? elég kiábrándító, hogy a hozzád hasonló kis "minek is nevezzelek", még fingani sem képesek... Részemrõl én itt befejeztem a veled való diszkkurzust! Nincs kivel... Ha még a kérdésed és az azt felvezetõ kérdés között lévõ különbség sem tûnik szembe neked, nincs mirõl, nincs kivel vitázni! És én nem az anyádat szidtam, hanem rólad alkotott véleményemnek adtam hangot! Ha csak annyira telik a kis puha p_ö_c_ö_r_õ_d_b_õ_l, hogy anyáz, részvétem, anyádnak! Szánalmas kis beképzelt okostojás féregnek tartalak, ennyi! szevasz, és szép napot neked, f_i_n_g_o_s!
A kérdező hozzászólása: tök jól elismételted azt amit én írtam hallod, ülj le.egyes.
hát hallod, te tényleg hülye vagy! :) de nagyon!

Nekem elég nagy melleim vannak, ruhában, melltartóban nagyon jól néz ki, de nélkülük elég lógós. Épp ezért, mert nagy. Ha valaki szeret, akkor elfogadja így is? (még nem volt szexuális kapcsolatom senkivel)

Legjobb válasz: Szerintem A pasik nagyrészét letudod venni a lábáról a nagy mellekkel.Ha pedig igazán szeret akkor ez biztos nem okoz majd problémát . Am nekem tetszenek ezek a fajta cicik. :) 18/F

Szerintem A pasik nagyrészét letudod venni a lábáról a nagy mellekkel.Ha pedig igazán szeret akkor ez biztos nem okoz majd problémát . Am nekem tetszenek ezek a fajta cicik. :) 18/F
Én is csaj vagyok, nagy 75-DD-s mellel, és hát nekem is elég lógós. De "feldolgoztam" nagyjából, hát nem egyszerû. Régebben elég sokáig ki voltam bukva miatta, nem volt kedvem kimozdulni, bulizni a barátnõimmel, stb. Aztán egyszer mikor már holtponton voltam, egyszer csak túlestem a holtponton. Nem tudom leírni.:D Még én sem szexeltem, de olyan jó olvasni másokat is ezzel a "problémával". (Most nem a kárörömre gondolok, félre ne értsétek, hanem arra, h nem vagyok egyedül.) Amúgy ezt az "inkább kicsi legyen, mint lógós, vagy késõbb lógjon" szöveget a környezetemben csak a semmi mellû lányok mondják, akik máskor meg azért sírnak, mert nincs nagyobb mellük.^^ Most akkor mi van?-.- Szóval csak az irigység megy, ne foglalkozz az ilyenekkel, én már immúnissá váltam az ilyenekre. 18/L
hát pedig inkább lógósabb legyen mint kicsi. Bár ez annyira nem számít, mindig olyan lánytetszik meg végül aki ellentétes az aktuális ideálommal....
Nekem 75 d-dd kosaras melltartó kell, és tényleg, hiába a torna, súlyzó, a gravitációt nem cselezheti ki az ember lánya.A párom nagyon szereti õket, el is nevezte:) és már 8 éve a rajongójuk, úgyhogy nyugi, ha valaki igazán megszeret, akárhogy is lógnak, "úgyis ez kell csak a dolgozónak":) Aztán a terhesség alatt a duplájára nõttek, 85-90 e kosárral mentem szülni...úgyhogy örülj a mostani méretnek!:)
Lehet, hogy velem van baj, de én pl szeretem a kissé lógó melleket. :P Meg egyébként sem ez alapján válaszztok párt. Az összhatás a fontos.
Az enyém DD-s és bizony eléggé lóg :( Eddig minden pasim imádta és elfogadta. A mostani párom is bolondul értük. Sokáig le se vettem a melltartót ha valakivel voltam. De ezek a pozitív élmények meggyõztek hogy aki velem van annak igy kellek:)
Ha szeret, elfogad így is. Egyébként én ugyan ebben a cipõben járok... Sajnos a gravitációval nem lehet mit csinálni. Nagy cici magától nem áll meg úgy, mint egy A-s, vagy B-s cici, legalábbis nagyon ritka szerintem. 25/L
Ha valaki emiatt hagy ott ne foglalkozz vele, nem érdemli meg, hogy törõdjön velük :) Amúgy én személy szerint a dús keblekért vagyok oda!
hm, igen, én is a 75D-DD-s melltartót viselõk táborába tartozom, és ha tetszik ha nem, be kell ismernem h nekem sem állnak úgy a cicijeim mint a B kosarasoknak. sajnos nem tudok vele mit csinálni, ez a gavitáció, csak sajnos ezt sok idióta pasi nem tudja felfogni, mert ugya a szilikon nagy mellek a nyakban vannak melltartó nélkül is. na de ezeket a mûmell rajongókat le kell ejteni. én is megbarátkoztam velük, úgy ahogy vannak, fõleg h a barátom rajong értük:) és ha jobban belegondolok kritikát még enm kaptam, igaz enm sokan láttak melltartó nélül:) mindenesetre melltartóban magabiztosabb vagyok:)
A kérdező hozzászólása: Azért gondoltam, mert a többség azt mondja, hogy inkább kicsi legyen, mint lógósabb. De akinek alapból nagy, az nem tud vele mit csinálni.

Elég nagy vizhólyag van a talpam/bokám környékén, egy hete ott van és elég nagy. Érdemes lenne kibökni vagy mit kezdjek vele? Kép lent.

Csak saját felelõsségre:)

Legjobb válasz: Én mindig kibököm:D aztán leragasztom ragtapasszal, ha megyek valahova, hogy ne bántsa.

Én mindig kibököm:D aztán leragasztom ragtapasszal, ha megyek valahova, hogy ne bántsa.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!