Találatok a következő kifejezésre: Elég messze egymástól (9 db)

Elég messze lakunk egymástól a párommal, és csak hétvégén tudunk találkozni, ki lehet ezt igy birni?

Hát én nem nagyon tudom,hogy ennek van-e igy értelme,segitsetek,kérlek...

Legjobb válasz: szia, nekem 4 éve van távkapcsolatom csak hétvégeken találkozunk, közel 200 km-re egymástól, igaz gyerek és egyebek nincsenek benne ebben a kapcsolatban, igy rendben!! de elõbb utóbb közös céloknak kell, hogy legyenek pl család !! a szererelem-szeretet van akkor sem az idõ és sem a távolság nem ölheti meg a kapcsolatot, sõt!!! ha igazán egymásnak vagytok rendelve akkor ez a távolság nem szedheti szét a kapcsolatot, na persze az én esetem nem a "normál" kategóriába tartozik, de min 2 év után már tudni kell, hogy mit szeretnétek közös célt lakás, stb ezek a tényezõk függnek ugye, hogy suliba jársz-e még vagy már dolgozol. az a lényeg, hogy a fiú mit lép, ha neki igy megfelel akkor nincs mit tenni! ha pedig sürgeted, hogy döntsön, az sem jó! ha szeretitek egymást akkor pedig megoldjátok, hogy közös nevezõre tudjatok jutni! egyébként, pedig csak tapasztalat, nálunk minden 7vége mennyország, mert csak egymásra figyelünk, csak egymásnak élünk és napi 24 órát csak egymással foglalkozunk.. miért jó? mert a napi szürke hétköznapok nem mérgezik meg a kapcsolatunkat! :-)) de mint irtam a miénk elég egyedi! erre biztosan akik minden nap együtt vannak a párjukkal arra voksolnak, hogy inkább az, de hát vannak ilyen kapcsolatok is.. vannak olyanok akiknek a férjük 5 hetente látja a családját, mert külföldön dolgozik évek óta, a külföldi munkásoknak meg ilyen életük van, a kamionsoförõk élete sem különb ..stb sztem próbáld ki, ha nem megy akkor lépj!

szia, nekem 4 éve van távkapcsolatom csak hétvégeken találkozunk, közel 200 km-re egymástól, igaz gyerek és egyebek nincsenek benne ebben a kapcsolatban, igy rendben!! de elõbb utóbb közös céloknak kell, hogy legyenek pl család !! a szererelem-szeretet van akkor sem az idõ és sem a távolság nem ölheti meg a kapcsolatot, sõt!!! ha igazán egymásnak vagytok rendelve akkor ez a távolság nem szedheti szét a kapcsolatot, na persze az én esetem nem a "normál" kategóriába tartozik, de min 2 év után már tudni kell, hogy mit szeretnétek közös célt lakás, stb ezek a tényezõk függnek ugye, hogy suliba jársz-e még vagy már dolgozol. az a lényeg, hogy a fiú mit lép, ha neki igy megfelel akkor nincs mit tenni! ha pedig sürgeted, hogy döntsön, az sem jó! ha szeretitek egymást akkor pedig megoldjátok, hogy közös nevezõre tudjatok jutni! egyébként, pedig csak tapasztalat, nálunk minden 7vége mennyország, mert csak egymásra figyelünk, csak egymásnak élünk és napi 24 órát csak egymással foglalkozunk.. miért jó? mert a napi szürke hétköznapok nem mérgezik meg a kapcsolatunkat! :-)) de mint irtam a miénk elég egyedi! erre biztosan akik minden nap együtt vannak a párjukkal arra voksolnak, hogy inkább az, de hát vannak ilyen kapcsolatok is.. vannak olyanok akiknek a férjük 5 hetente látja a családját, mert külföldön dolgozik évek óta, a külföldi munkásoknak meg ilyen életük van, a kamionsoförõk élete sem különb ..stb sztem próbáld ki, ha nem megy akkor lépj!
simán ki lehet bírni.Én a párommal 1 éve vagyok együtt és 3-4 havonta jön csak haza ugyanis külföldön dolgozik.(idegenlégió...)Igaz hogy nem könnyü, sõt vannak borzasztóan nehéz pillanatok is, fõleg hogy most várok kisbabát.De közös céljaink vannak és már nem sok van hátra.Hiszem hogy ez a mi kapcsplatunk igazi próbája.
100% :) van egy barátom aki 300Km-re lakik a barátnõjétõl... :) és boldogan élnek. A távolság nem számít, ha szereted akkor kibírod. Ha nem akkor meg semmi értelme.
persze hogy van a nõvérem kollégista volt és a árjával csak hétvégén talákozott akk eggyütt aludtak és szombat vasárnap egymásra koncentráltak az biztos h õ nem a távolság miatt mentek szét szal a távolság nem probléma csak legyetek eggyütt amennyit tudtok
Tuti hogy kilehet bírni :) Ha igazán szeretitek egymást, ez nem lehet akadály. Az egyik kedves ismerõsöm is évek óta együtt van a párjával úgy, hogy csak hétvégén találkoznak. Hétköznap meg ottvan a telefon, msn... És hidd el, meg is erõsítheti a kapcsolatotokat. Többre tudod értékelni így õt, hogy ottvan neked és minden hétvégére már izgulva készülsz, hogy láthasd õt. Szerintem így a romantikus randevúk, találkozások sokkal tovább "elhúzhatók", mintha minden nap találkoznátok és lassabban köszöntenek be a megszokott hétköznapok is :) Bár tudom hogy nehéz, de mindenképp van értelme szerintem.
Sztem is ki lehet bírni, nem azt mondom, h simán, de ha szeretitek egymást, akkor minden együtt töltött percet élvezni fogtok, gyakorlatilag nincs idõ a veszekedésre. Ez a pozitív oldala :) Én is távkapcsolatban élek, kolis vagyok, a barátom meg otthon van, minden hétvégén találkozunk, és nagyon szeretjük egymást. A nõvérem is 300 km-re lakik a barátjától, õk már a közös jövõjüket tervezgetik, pedig az is távkapcsolat... Szóval itt csak az a kérdés, h mennyire szeretitek egymást és hogy mennyire vagytok napi kapcsolatban (telefon, msn). Kitartást! ;)
A barátnõm tõlem 260 km-re lakik. 1-2-3 hetente látjuk egymást, de nekem nagyon bejön ez az egész. Van szabad mozgásterünk, plussz megõrülök érte ha viszontlátom.Eddig nekünk mûködik!
Ez csak rajtatok és az érzelmeiteken múlik. Ha a sors egymásnak teremtett titeket, akkor kibírjátok, illetve tesztek azért, hogy összeköltözzetek. Én pécsi vagyok, férjem gyõri, a neten ismerkedtünk meg egy éve januárban . Elõször mi is hétvégén találkoztunk, vagy õ jött, vagy én mentem. Aztán febrár közepén már tudtuk, hogy össze akarunk költözni, felmondtam , de még 6 hetet dolgoznom kellett, így április közepén költöztem hozzá. Szeptemberben terhes lettem és azóta házasok vagyunk:-) Szóval majd megérzitek, hogy bírjtok-akarjátok ez ezt így, vagy nem erre teremtettetek..

Kisfiam fogai felül elég messze vannak egymástól. Változni fog ez még?

most lesz nyolc hónapos. alul már majdnem teljesen kint van két foga. felül is van kett? de az még csak most jön. de már látszik hogy elég távol vannak egymástól.

Legjobb válasz: Elvileg igen, összetolja majd a többi. Nekünk is igy van, kiváncsi leszek én is. De kiskoromban nekem is igy volt, és most nincsenek távol egymástól.

Elvileg igen, összetolja majd a többi. Nekünk is igy van, kiváncsi leszek én is. De kiskoromban nekem is igy volt, és most nincsenek távol egymástól.
A kérdező hozzászólása: köszi a gyors választ. mennyi idõs a babád?
Ezt a kérdést én is fel akartam tenni ma:) 9 hónapos a kisfiam és szintén ezen aggódom. sõt, felül az ínye megint be van duzzadva, de elég távolt a két felsõtõl. nem tudom normális e, de gondolom igen! én is úgy gondolom, majd összenyomja a többi fogacska:)
Hát tanulj meg írni:) Tényleg......tény~ténylegesen~tényleg
figyelj tuti hogy tetszel neki nemhiába õ ír rád beszéljetek meg egy találkozót és ne valami sörözõbe kávézóba hanem menyetek sétálni biciklizni korizni bólingozni a lényeg hogy mozogjatok élvezzétek amit csináltok de lehet hogy ell kell szomorítsalak 50-50% hogy fogtok még találkozni tul mesze laktok egymástol


lassan ér el hozzád a válasz a távolság miatt! nem lehet, hogy dolga van
Arany életed lehet, hogy egész nap semmi dolgod nincs azon kívül hogy a gép elõtt meredj :)
Attól függ, mit csinál a barátod. Nekem is rosszul esett, amikor több napig nem találkoztunk, és kb. 20 percenként írt vissza, mert játszott.
Kétszer kellet elolvasnom a kérdés, hogy biztos jól értem-e. :-) Igen, szerintem jogos. Én kizárólag olyan férfival tudnék elképzelni párkapcsoaltot, aki nem jár uszodába, biciklizni, edzésre, sétálni, nem feledkezik bele egy könybe, és a mellékhelyiségben ülve is azonnal válaszol a FB üzenetimre. A viccelõdést félretéve, nem merül fel benned a gyanú, hogy Facebook-függõ és kapcsolatfüggõ vagy egyszerre?
A távolság lesz a probléma ! A postás sem viszi egybõl a levelet mert másnak is kell vinnie ! A mûholdnál is ez van !:/

Valentin napra milyen ajándékot adhatnék szerinted annak a lánynak, aki többet érez irántam mint barátság és én is kezdek többet érezni iránta? (az a baj hogy elég messze lakunk egymástól és sajnos most nem fogok tudni elmenni hozzá)?

Legjobb válasz: Az attól is függ hogy hogy jutattod el az ajándékot, és milyen a lány személyisége. Semmiképp se spilázd túl a dolgot. Ne egy tucat rózsával meg egy csokibálnával indíts. A legjobb ha olyasmit adsz neki aminek kettõtök számára plusz jelentése van, esetleg egy kedves kis történet fûzõdik hozzá. Hidd el nagyon fog neki örülni :)

Az attól is függ hogy hogy jutattod el az ajándékot, és milyen a lány személyisége. Semmiképp se spilázd túl a dolgot. Ne egy tucat rózsával meg egy csokibálnával indíts. A legjobb ha olyasmit adsz neki aminek kettõtök számára plusz jelentése van, esetleg egy kedves kis történet fûzõdik hozzá. Hidd el nagyon fog neki örülni :)

Van egy fiú akivel kb 2 éve beszélek neten. Elég messze lakunk egymástól, úgy volt h nyáron tali de most összejött egy lánnyal. Még mindig írunk. én nagyon szeretném ha az enyém lenne. Mit tehetnék?

egyszer?en nem tudom ?t elfelejteni:(((

Legjobb válasz: Hat valoszinuleg a sracnak tobb esze van, es rajott, hogy neten keresztul egy fantazia kepbe szerelmesnek lenni egy emeletes baromsag, es inkabb a valo eletben keresett maganak valakit. Neked is ezt javasolnam, mielott begolyozol!

Hat valoszinuleg a sracnak tobb esze van, es rajott, hogy neten keresztul egy fantazia kepbe szerelmesnek lenni egy emeletes baromsag, es inkabb a valo eletben keresett maganak valakit. Neked is ezt javasolnam, mielott begolyozol!
hány évesek vagytok ti?
Ha nagyon messze laktok egymástól, abból valószínûleg úgysem lett volna semmi. A távkapcsolatok sokszor amúgy sem mûködnek, legalábbis egy idõ után nagyon sok felbomlik. Egy idõ után majd tudsz másképpen is gondolni rá, és nem fog fájni. Sok sikert.
ez olyan mintha egy sztárba lennél szerelmes, aki elérhetetlen.. fogadd el, hogy a távolság nem jó egy kapcsolatban.. beszélgessetek továbbra is...

Egy 15éves srác gondolhat komolyan egy kapcsolatot? Mert hát elég messze lakunk egymástól, és én szeretem de nem tudom hogy ő mennyire akarja ezt az egészet. Mindig mondja hogy szeret, de nem vagyok benne biztos hogy tényleg. Szerintetek mitcsiáljak?

Legjobb válasz: Lehet hogy te szereted, de szerintem boldogabb lennél egy hozzád közelebb lakó sráccal. :) A 15 éves fiú túl fiatal a komoly kacsolathoz és igazán nincsenek tapasztalatai.

Lehet hogy te szereted, de szerintem boldogabb lennél egy hozzád közelebb lakó sráccal. :) A 15 éves fiú túl fiatal a komoly kacsolathoz és igazán nincsenek tapasztalatai.
Na és persze a kitartásában (hûségében) se lehetsz elég biztos...
A kérdező hozzászólása: Hát igen, én is ettõl félek, mert ugye nem tudom követni meg ellenõrizni, õ pedig akármit mondhat.. Köszi a válaszokat:)
ha szereted akkor bízz meg benne, hidd el neki h szeret, de csak akkor hidd el neki ha bizonyítja vagy ha legalább megpróbálja valamiként bizonyítani neked h szeret téged. ami azt illeti kortól függetlenül a srác komolyan gondolhatja azt amit érez. a távolság meg anyira nem számít ha szeretitek egymást és van pénzetek buszjegyre:D
Én tapasztalatból írtam hogy nézz másik srác után! ;) Ugyanebben a helyztben voltam én is és hát finoman szólva megbántam az elfecsérelt idõt. :) Kérdezd meg magadtól: Ez a kapcsolat kell nekem? Boldoggá tesz? Igazán boldoggá? Ha õszinte vagy magadhoz, megtudod a választ! ;)
A kérdező hozzászólása: Hát végülis az az igazság, hogy érzem hogy még szeretem de már nem úgy mint az elején mert elég ritkán találkozunk, és az is igaz hogy vannak más jelentkezõk, de még ezt jól át kell gondolnom, hogy tényleg szakítani akarok vele, vagy még lehet más megoldás is! Nagyon Köszönöm mindenki válaszát:)
Unalom vam? Hát az már gáz. menjetek el valahova túrázni!
Ha márunatkoztos egymás társaságában söt úgy hogyritkán taliztokottmár valami em oké.Próbáljátok felendíteni a kapcsolatotok, menjetek sétálni, moziba, strandra vagytópartra, nem tudom mennyire engedi az anyagi háttér de esetleg vacsorázni valahova.Ne haragudj ha idáig még nem jutottatok el, ha igen akkor feldobhatjátok az együttléteket is különféle dolgokkal új pozíciókkal.Több ötletem így hirtelen nincs, és tényleg elnézést ha a szex még nem történt meg.
Ritkán találkoztok ? Az mit jelent ? Ha havonta 1-2- szer találkoztok az nem kapcsolat. (bocsi) Nem tudom miért unatkoztok, 2 év alatt már mindent csináltatok, vagy egyszerûen nem tudtok mit kitalálni? Sétáljatok, nézzetek meg vmi jó filmet, mi pl sütni is szoktunk együtt ( palacsintát, pizzát ) vagy focizni megyünk, menjetek strandra míg lehet, vagy horgászni...amit szerettek. 2 év alatt csak tudjátok ti is, hogy mit szeret a másik. 18/L

1 nap elég a Vezúv és Pompei megnézésére? Vagy túl messze vannak egymástól, és inkább két nap kell rá?

Legjobb válasz: Sok is ! Mi 4 orát töltöttünk Pompei-be Vezúvnal meg 1-2 órát ! Pompeibe ha érdekel a téma EGÉSZ nap eltudsz lenni , nekem még a 4 óra is sok volt :D De ha te szakma beli vagy biztos 1 napot is elbirsz tölteni , vezuv nem nagy cucc egy "füstölö" hegy...enniy :D

Sok is ! Mi 4 orát töltöttünk Pompei-be Vezúvnal meg 1-2 órát ! Pompeibe ha érdekel a téma EGÉSZ nap eltudsz lenni , nekem még a 4 óra is sok volt :D De ha te szakma beli vagy biztos 1 napot is elbirsz tölteni , vezuv nem nagy cucc egy "füstölö" hegy...enniy :D
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen a kimerítõ választ. :D


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!