Találatok a következő kifejezésre: Elég magas a (145 db)

Mik a tapasztalatok a körbetámlás gyerekágyról? Elég magas a leesésgátlója?

Ilyenre gondoltam:

Legjobb válasz: Igen elég magas a leesésgátlója, semmi gond az ággyal.Nekünk még leesésgátló sincs rajta, mégse esik le a gyerkõc:) Viszont azt tanácsolom, hogy ha van olyan ágy, ahol nem középen, hanem az ágy végében van az üres rész, ahol ki tud szállni a gyerek akkor inkább olyat vegyetek.

Igen elég magas a leesésgátlója, semmi gond az ággyal.Nekünk még leesésgátló sincs rajta, mégse esik le a gyerkõc:) Viszont azt tanácsolom, hogy ha van olyan ágy, ahol nem középen, hanem az ágy végében van az üres rész, ahol ki tud szállni a gyerek akkor inkább olyat vegyetek.
Nekünk ilyen tipusú van, nem esik le róla. Ha bizonytalan vagy, hogy a lejárónál nem guru-e le éjszaka álmában, akkor tehetsz oda valamit. Amíg meg nem szokta a kisfiam én a szopis párnát tettem oda.
Egy évesen raktam át ilyen ágyba, mert jött a kistesó. Semmi gond nem volt vele, nem esett le. Mondjuk én a lyukhoz eleinte betettem plusz egy bútorlapcsíkot, mert féltem tõle, hogy keresztbe fordul a gyerek és leesik. De erre sem volt sokáig szükség.
ez nagyon nyitott! nekünk csak a végénél van egy 20cm-es üres hely ahol leszállhat az ágyról. Errõl félnék, hogy leesik... De hány éves a gyerkõc?? Mert ha 3-4 éves akkor már érzi hogy hol az ágy széle...
elõzõ vok: nekünk ilyen van, csak magasító nélkül, Flexa. http://epitkezes-otthon.vatera.hu/butor/agy_matrac/fenyo_agy..
A kérdező hozzászólása: 18 hónapos.Én is attól félek, hogy leesne, de majd pluszba rakok oda valamit

Jövőhéten mennem kell egy teljes vérképet csináltatni, mert elég magas a vérnyomásom! Azt mondta a doki, hogy ott nézik a vesével, a szívvel, vagy a májjal nincs-e esetéeg valami baj! és ha mégis találnak valamit?

Legjobb válasz: Szia! Konkrétan mi a kérdés? A magas vérnyomásnak oka van. Ezt próbálja kideríteni a doktor. Ha a laboreredmények utalnak valamelyík szerv problémájára, akkor azt tovább vizsgálják. Ha meglesz a magas vérnyomás konkrét oka, akkor azt fogják kezelni gyógyszeresen, és valószínû vérnyomáscsökkentõ gyógyszert is kell szedni.

Szia! Konkrétan mi a kérdés? A magas vérnyomásnak oka van. Ezt próbálja kideríteni a doktor. Ha a laboreredmények utalnak valamelyík szerv problémájára, akkor azt tovább vizsgálják. Ha meglesz a magas vérnyomás konkrét oka, akkor azt fogják kezelni gyógyszeresen, és valószínû vérnyomáscsökkentõ gyógyszert is kell szedni.
Meteorák?
küldd a ppt-t
A kérdező hozzászólása: megtaláltam)))))) http://1.bp.blogspot.com/_Oi0kGZAA0U0/Siv0ptwtIYI/AAAAAAAAAZ.. amúgy ppt innen nem tudok csatolni, csak emailrõl
A kérdező hozzászólása: Hua Shan

Szerintetek ilyen görbével van esély babára vagy nem elég magas a höm hozzá?

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/1b3daf14fb99f39969446c..

Legjobb válasz: Köszi lányok!Nem elötte tényleg 38 nap volt!Elég furi ezért kezdtem el hömérözni és meg is lepödtem hogy már a 15.napon meg volt az ovum!

szép a görbéd, drukkolok neked!
A kérdező hozzászólása: Köszi lányok!Nem elötte tényleg 38 nap volt!Elég furi ezért kezdtem el hömérözni és meg is lepödtem hogy már a 15.napon meg volt az ovum!
Szorítok, mikor tesztelsz?
A kérdező hozzászólása: Nem is tudom mikor merjek tesztelni!Szerintetek?
szerintem simán van esélyed a babára! drukkolok!
nem mindenkinek van 37 fokos hõje! baromi érdekes mert nagyon szépen fennt van a hõd és a szárazság jó jel. az elõzõ 38 nap tévedés v. mindig ilyen hosszú a ciklusod? ha most összejöhetett akkor durván egy hét múlva tesztelhetsz is!!!
A kérdező hozzászólása: Persze hogy meg!De jó lenne már egy éve nem akar össze jönni!
Persze h lehet.Nekem terhesgörbénál 36, 9 volt a legmagasabb.Én is azt hittem, hogy tuti nem jött össze, de mégis, ráadásul nekem az alaphõm viszonylag magas 36, 5 körüli.Megírod majd mi lett? :)
Simán lehet baba, fõleg ha fentmarad a hõ. Nem kell az egekben lennie, csak legyen magasabb, mint az alaphõ, ami nálad megvan:) Majd drukkolok!
hétfõn-kedden, 14. dpo-n már meg lehet próbálni
A kérdező hozzászólása: Pár perc alatt elmúlt a roham, azt hittem infarktusom lesz. Mostanában elég sokat stresszelek betegség miatt.
Igen, így kezdõdik, de gyógyítgató. Minél hamarabb mész el terápiás kezelésre, annál kevésbé erõsödnek meg azok az agyi szinapszisok, amik a pánik állapotot kiváltják, és annál hamarabb felejti el az agy.
Egyél sok citromfüvet és járj kirándulni!
Kérdezõ: ez egy folyamat eredménye, és nem egyszeri eset. Ha nem teszel magadért, akkor állandósul, és egyre gyakoribb vendéged lesz. Ne hagyd, hogy legyõzzön.
végül is nem elképzelhetetlen, de azért furcsa.
Igen, én is úgy 14 évesen leálltam a növésben, aztán 18 évesen még nõttem pár cm-t.
Semmi furcsa nincsen benne, egyszerûen késõn érõ vagy. Genetika. Én is 15 évesen kezdetem el nõni, majdnem 25 éves koromig nõttem, nagyon magas ember vagyok, a családomban apám teljesen hasonló módon nõtt. Egy év alatt nõttem 12 cm-t. 15 éves koromig majdnem a legkisebb voltam a tornasorban, 18 évesen pedig a legnagyobb, és harminc fölötti volt jóval az osztálylétszám. (A fiúknál is magasabbra nõttem.) Tök normális, ne izgulj. :)
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat.
A kérdező hozzászólása: Erre a kérdésre kaptam egy olyan választ (nem tudom ez mennyire igaz), hogy a lányok kb. az elsõ menzeszig nõnek, utána már elég csekély esély van rá. Szerintetek ebben mennyi igazság van?
A 2. válaszoló vagyok, és lány vagyok. 12 évesen jött meg. Akkor szerinted?:P Valaki nagyon be akart hülyíteni. De ismerõseim közül is mindenki nõtt még a menstruációja után...
A porcok elcsontosodása 25 éves kor körül fejezõdik be, a csontok hossznövekedése eddig tarthat. Ha olyan sportot ûzöl (vagy balettozol), amely erõsen megterheli az ízületeket, emiatt lehetséges, hogy alacsonyabb maradsz, mint az genetikailag indokolt.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm. Most nem sportolok a sulin kívül semmit, régebben rockyztam, de az sem tartott olyan sokáig.

16 éves vagyok, és már 2 hete biztos, de lehet hogy régebb óta. Elég magas a vérnyomásom. Néha 130-135 de volt már hogy 145-147 mit tegyek?

Legjobb válasz: Káros szenvedélyeidtõl, ha vannak, szabadulj meg. Lehet, hogy azok okozzák (kávé, cigi), de mindenképp menj el orvoshoz, mert 16 évesen ez nem megfelelõ. Lehetõleg olyan orvoshoz menj, aki lelkiismeretesen kivizsgál. Ha a háziorovosod ilyen, kezdetnek õ is jó lesz. Tüneteid is vannak?

Káros szenvedélyeidtõl, ha vannak, szabadulj meg. Lehet, hogy azok okozzák (kávé, cigi), de mindenképp menj el orvoshoz, mert 16 évesen ez nem megfelelõ. Lehetõleg olyan orvoshoz menj, aki lelkiismeretesen kivizsgál. Ha a háziorovosod ilyen, kezdetnek õ is jó lesz. Tüneteid is vannak?
A kérdező hozzászólása: nem cigizek... és kávét sem iszom, csak kb havi 2-szer milyen tünetek lehetnek?

Fiúk azt veszitek észre, hogy elég magas a lányoknak (legtöbbnek) az elvárásai ti felétek?

Miben érzékelhető ez? Anyagiak, külsőségek, belső értékek? Vagy mind az egész együtt? Minap olvastam itt egy kérdésnél, hogy sok lány azt írta ide, hogy koszos, csóringer szakmunkással nem hajlandó összejönni, mert kétkezi munkás éa aluliskolázott. Sok ilyen lány van tényleg aki ennyire fenn hordja az orrát? De mire fel? Otthon ezt sulykolják bele, hogy legyen ilyen kiállhatatlan kishercegnő?

Legjobb válasz: A h.ulye pics.ák akik nagyra tartják magukat azok ienek. De a pasik kozt is megvan ez.

A h.ulye pics.ák akik nagyra tartják magukat azok ienek. De a pasik kozt is megvan ez.
Érdekes, itt mindenki látott már ronda pasit jó csajjal, csak én nem. Biztos direkt bujkálnak.
A kérdező hozzászólása: Én is láttam már csúnya pasit lánnyal. De az piszokul gazdag volt. Ma a vonaton láttam egy Istenkirálylány szépségû lányt, mellette volt az átlagos külsejû pasija, aki visszahúzódónak tûnt. Csak az a baj, hogy ebben is volt egy plusz, mert mikor a pasi megszólalt, mintha az rtl klubos bemondót hallottam volna, olyan jó orgánuma volt. Szval ha csúny avagy, akkor csak a pénz miatt lehet esélyed egy lánynál, de ha átlagos vagy akkor is kell valami plusz, mint pl ennél a gyereknél a hangja volt az.
Miért nem fogjátok már fel h mindenkinek más a szép???? Tényleg ennyire buták vagytok Én voltam csúnyácska pasival. Se gazdag nem volt se semmi extra csak jol elvoltunk
"Miért nem fogjátok már fel h mindenkinek más a szép????" Azért, mert nyálas önámító nõi hülyeség. De tegyünk egy próbát! Srácok, ki az, aki kidobná Megan Foxot az ágyából? OK És akkor ki feküdne le egy 120 kilós csajjal ingyen? Szóval szerintem azért a példából kitûnik, hogy a szép nagyon is egy irányba tendál. Max apró különbségek vannak.
Atya úr isten mekkora szar hímsoviniszta szoveg. Inkább nem is írok tobbet. Éljetek a saját hulye kis téveszméitek kozott. Sok sikert
A kérdező hozzászólása: Ez nem igaz, hogy mindenkinek más az ízlése, és mindenki mást ért szépség alatt. Ti lányok pl van 100 lány hát elgondolnám, hogy hány lány választaná Johnny Depp helyett Gyurcsány Ferencet. Kb 99-1 lenne az arány, az az 1 is Gyurcsány felesége lenne:) Szóval ezt hagyjuk, hogy mindenki másnak szép. Nekünk is hasonlóak fiúknak az ízlésünk, mert száz fiúból 99 választaná Angelina Joliet, Kiszel Tünde helyett, mág akkor is ha mind a kettõ átlag utcai lány lenne. Szval ez mese habbal, hogy mindnekinek más a szép.
A kérdező hozzászólása: Ja de azt hozzá tenném, hogy ha van pl 4 lány akik nem csúnyák, de abból 2 cicababa 2 meg átlag dekoratív lány, akkor a legtöbb fiú az átlag dekoratív lány választaná. Mert van eszünk és nem akarnánk pofára esni, mert tudjuk, hogy egy cicaba ha jön egy gazdag vagy jobb külsejû pasas, akkor tutira megcsal.
A kérdező hozzászólása: Ti viszont ha van 4 fiú, 2 átlag külsejû de szerethetõ külsejû és belsejû, és van 1 cicafiú és egy macsó aki bunkó, akkor tuti, hogy 100 lányból legalább vagy 70 ebbõl a két fiúból, vagy a cicafiút vagy a macsót fogja választani. Ez holt biztos, mert már tapasztaltam. Akkor ha ez nem így lenne, akkor a koliban a szembelakó jóképû pasas szobája ajtaja elõtt nem lennének sosem csajok, nem nyávognának hogy kedves x(egy utolsó tuskó egyébként, legyél szíves és engem tegyél este magadévá. Ha ez nem így lenne, akkor az átlagos külsejû pasas szobája elõtt vartyognátok, hogy legyetek a barátnõje, vagyis az én szobám elõtt. De mivel én ha kiteszem a lelkem, akkor sem csapkodja rám egy lány sem. Na jó van 1, de az meg nekem nem tetszik.
Azok a hulye libák akik sokat hisznek magukról?? Miért mindenki azok alapjan ítéli meg a noket? Most én is kezdjek el minden pasit az izomagyú állatok alapján megítélni??? Mint mondtam a szépség nézopont kérdése. Mindenkinek más a szép. NEKEM ÍGY SZÉP A PASIM. de lehet h másnak meg ocsmány.
A kérdező hozzászólása: 18:27-es. Persze, hogy együtt vagy vele, mert biztos piszkosul jóképû a pasid. De ha nem jóképû és még csak nem is gazdag, akkor gyakorlatilag lehúzhatja magát a klotyón. Mert hiába van tökéletes belsõje, ez nem szépíti meg a külsõt. Ha viszont jó külsõje van, akkor az a rothadó belsõt is valahogy elfogadhatóvá tudja tenni. Ez a nagy igazság, vagyis ezt látom, tapasztalom és érzem át, mikor elutasítanak a csajok, a haveromra, aki ritka nagy tahó de király arcú, arra meg mágnesként ragadnak. Ezért vagyok romokban.
nem feltétlen. én már láttam szép csajt csúnya pasival és mint mondtam nekem is volt nem túl szép pasim. Ez ugyan úgy megvan mindkét oldalról csak akik így álltalánosítanak azok ált csak a saját szemszogokbol látják a dolgokat.
Hát nem tudom, de lehet hogy egy szakmunkás értelmesebb, mint egy diplomás..
Nem. Azt sulykolják belé (és nem csak otthon) hogy legyen , , mai nõ". (értsd: neoribanc.)
Igen, fõleg ami a külsõségeket illeti, de sok lánynak anyagiak terén is. Belsõ értékek terén viszont egyáltalán nincsenek elvárásaik.
A kérdező hozzászólása: Itt pedig minden lány azt írja, hogy csak legyen a jövõbeli pasija, rendes, aranyos, szeretni való, okos. Akkor ez az egész egy nagy blabla?
Nahát kérdezõ... erre egyedül jöttél rá? Azt hiszem, itt az új Nobel-díjasunk XD
Hát már bocs de úgy unom ezt az állandó általánosítást!!! Az én barátom pl nem pánzes. Most melója sincs. Jó beszélgeto partner teljesen egy hangon vagyunk. Én ezért vagyok vele. Persze jól is néz ki de ez minden emberne (nem csak a noknek) számít (mondjuk volt már csunyácska pasim is). És am a szépség nézopont kérdése. Azok a hulye libák akikrol te beszélsz az én barátomra pl tuti rá se néznének mert pocikája van. De nekem o így is tetszik
A kérdező hozzászólása: Az a baj, hogy egy nem szép nõ, aki ráadásul még kibírhatatlan természettel rendelkezik, az is simán bármikor össze tud szedni egy jóképû pasit. Lásd Baukó Éva(vv Éva)és a pasija. http://www.google.hu/imgres?q=bauk%C3%B3+%C3%A9va+%C3%A1d%C3.. Fordítva viszont ez már szinte lehetetlen, mert a nõknek szerintem irreálisan magasak az elvárásai, vagyis a 90%-uknak.
Najó, ezek úgyis néznek ki, mint akik egymásra szorulnak...
Kedves kérdezõ, hagyd a francba úgyis letagadják. Meg kell tanulnunk, hogy minden nõ érzékenylelkû makulátlan tiszta virágszál, és mi közönséges földi halandók örülhetünk, hogy egyáltalán egy légtérben létezhetünk ezen éteri teremtményekkel. (gúny mellékelve)
Bent van már kórházban? Mert ha igen, akkor ne aggódj, helyrerakják:) Ha még nincs, akkor meg azonnal menjen be!
A kérdező hozzászólása: bent van..de elég sokan vannak állítólag..de ugye nem fog meghalni? :'(
A kórházban vigyáznak rá:)
A kérdező hozzászólása: hát remélem is..mert nagyon szeretem ♥ és nagyon köszönöm, hogy írtál..sokat jelent

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!