Találatok a következő kifejezésre: Elég kicsik melleim (48 db)

14 éves vagyok és elég kicsi melleim vannak. Szerintetek ciki?

8.-os vagyok,már minden osztálytársamnka tök nagy melle van,nekem pedig tök kicsik,65B.Tavaly még be is szóltak miatta,akkor nem foglalkoztam vele,de mostmár egyre jobban zavar,nem is nézek ki 14 évesnek és kisebb is vagyok náluk.Visont nem értem,mert anuykámnak meg nagy mellei vannak.Szóval,nagyon zavar van olyan lengébb felsõm,amiben konkrétan alig látszik az a kevéske is.Szerintetek ciki?

Legjobb válasz: A B-s mell nem kicsi, hanem átlagos.

A B-s mell nem kicsi, hanem átlagos.
Nem ciki, de azért a nagy mellek a vonzóak.
Szerinted érdekli a normálisakat, hogy mekkora a mellméreted? Nekem például jelentéktelen, hogy kicsi, vagy nagy! A túl nagytól meg már irtózom!
65-ös az azt jelenti nagyon vékony vagy. Egy vékony testen pedig a B-s mell már óriásinak hat. Amúgy meg bõven nõhet még, lehet neked is csak terhesség után lesz nagy melled mint anyukádnak. Kérdezd meg tõle neki hogy mikor nõtt, így lesz egy halvány képed arról rád mi várhat cici fronton.
Hát próbálj fel egy felnõtt kosaras melltartót, és mondd meg az alapján, hogy mennyi. De amúgy mindegynek mondanám. 14 éves koromban még nekem se volt semmi cicim, és azóta is õszintén örülök, hogy nincs túl nagy, legalább A) tudok futni anélkül, hogy lifegne B) nem lesz F kosaram, mikor szülök :D
A kérdező hozzászólása: De nekem nem rendes felnõtt méretû melltartóm van, szerintem nem ugyanarra a méretre gondolunk xd. Women's Secret-ben lehet kapni ilyen my frist bra nevezetû melltartót, és abból van 65B, és az nem rendes kosaras melltartó.
Nekem 9. osztályban olyan 7o-75/A-s mellem van. Nem értem miért kell stresszeld magad , hogy minél nagyobb legyen a melled. A nagyobb mell csak nehezebbé teszi az életedet, miközben nem tesz értékesebb emberré. Aki szeretni fog, az nem a melleidért fogja tenni. Gondolkozz el ezen kicsit. 15/L
Ne aggódj, nõni fog még a csecsed!
Még nõni fog angy eséllyel, arról nem beszélve, hogy nem kicsi így se.
Én felnõtt vagyok, és szintén B-s melleim vannak, de nagyobb testhez (80B). Méghogy a B-s mell ciki??! Nem is kell nagyobb, a pasim imádja. Szüléskor amúgy a mell néha igencsak megnõhet, szóval a, z hogy anyukádnak mekkora, nem igazán szempont.
Semmi nem ciki amirõl nem tehetsz, pláne a melled mérete.
Ami késik, nem múlik. Nem kell ebben is versenyezni.
Egy 14 éves még böven gyerek, az a normális, ha még nem felnött nönek néz ki.
Egyáltalán nem :) És az is lehet, hogy még nõni fog.
A B-s mell egyáltalán nem ciki. Nem a szám a lényeg, mert az a mell alatti méret. A betût kell nézni, ami a kosarat jelenti.Az A-s mell a kicsi.Az AA-sról ne is beszéljünk. Nincs kicsi melled, csak vékony vagy.

Férfiak! Csalódás, ha az első együttlétkor kiderülne, hogy a lánynak elég kicsi melle van?

Az a problémám, hogy a férfi, aki tetszik.. hát, úgy gondolom, hogy a nagyobb mellekre bukik. Az enyémek meg sajnos kisebbek az átlagnál. Tudom, hogy ha szeret, akkor így kell szeretnie,stb., de azért mégis. Ez csalódás lesz neki? Vagy ha nem szeretitek eléggé a lányt, akkor ki is ábrándultok ennyit?l? Köszi a válaszokat.

Legjobb válasz: Miért, ismerkedéskor zoknival tömöd ki magad? Ha nem, akkor nem fogja meglepetésként érni, ha lekerül a melltartó...

Nekem a kismellû nõk jönnek be, és egyáltalán nem tetszenek a nagy csöcsök. Inkább az átlagosnál kisebb mell tetszik, de tudom, a férfiak nagyobbik része nem így gondolja. Pedig a nagyobb mellel nagyobb gond is jár, különösen idõsebb korban.
Miért, ismerkedéskor zoknival tömöd ki magad? Ha nem, akkor nem fogja meglepetésként érni, ha lekerül a melltartó...
én is ettõl félek, ezért nem merek levetkõzni elõtte.:(
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, némiképp megnyugtatott. :) És nem lúzer a pasi, messze megkaphatna bárkit, ezért is izgulok annyira. És nem szoktam zoknival kitömködni, de azért lehet korrigálni a helyzeten, meg bõvebb felsõk, ilyesmi... :)
Mikor ebben a lúzer életemben odáig eljutok végre, hogy együtt legyek egy lánnyal, a legkevésbé sem fog érdekelni a mellmérete. ha emiatt csalódik, vagy kiábrándul akkor felejtsd el.
az elsõ együttlétet meg kéne hogy elõzze a szerelem érzése, és akkor meg ugye már mindegy, mekkora a melle, mert úgy fogadja el a lányt, ahogy van, mert szereti! én ha nem szeretem eléggé a lányt, nem is járok vele...
egyrészt alapból is látszik, nem lesz meglepetés, másrészt nekem egyébként is jobban tetszik a kis mell
Ha tényleg szeret, akkor teljesen mindegy, hogy mekkorák a melleid, imádni fogja õket.
Jaj, ekkora butaságot rég olvastam itt:D Ne parázz, semmi gond nem lesz. Örül majd, hogy meztelenül láthat. Komplexusokat félre, és szexre fel! :)
Dehogy csalódás.Alapból lehet látni, hogy kis melle van.

Szerintetek nagyon gáz, ha kicsi mellem van? Elég sokat szenvedek miatta. Például a fiúk engem nem igazán néznek meg, mert kicsi a mellem, meg nem is vehetek fel bármilyen ruhát, főleg estélyit nem! A legtöbbet át kell szabatnom.

Legjobb válasz: Hagyjátok már ezt a hülye versenyt abba, hogy azt nézitek kinek mekkora melle van! Senki nem tehet arról, hogy milyen ütemben fejlõdik! Egy korán érõ lány sem értékesebb semmivel késõbb érõ társainál!!!

Hagyjátok már ezt a hülye versenyt abba, hogy azt nézitek kinek mekkora melle van! Senki nem tehet arról, hogy milyen ütemben fejlõdik! Egy korán érõ lány sem értékesebb semmivel késõbb érõ társainál!!!
Hány éves vagy?TÖBB INFÓT!
A kérdező hozzászólása: 14. A barátnõimnek sokkal nagyobb mint nekem. Lehet hogy hirtelen nõ?
14 éves. (!!) vagy , a tested rengeteget fog még változni, nyugi :)
vannak ezek a váll lejtõs ruhák. Ezek kifejezetten jól mutatnak kis mellû lányokon mert a vállra tereli a figyelmet és nem a mellre. Biztos láttál már ilyet nagy mellû lányon és eléggé fura volt rajta, igaz? :)
Annyira fiatal vagy még.. plusz hidd el, nem olyan nagy áldás a nagy mell. Nekem már 12 éves koromban akkora volt, mint egy 17 éves lánynak, és rettenetesen utáltam. Ahogy most is, mert fáj tõle a hátam, nehezen találok rá melltartót/fürdõruhát, pántnélküli ruha kizárva..stb.


16 éves vagyok és elég kicsi a mellem mit tegyek?

ez azt jelenti hogy csak a 65-ös melltartók jók, némelyik az is eláll. emellett nagyonszép vagyok a pasiknak is tetszem, mert jó a popóm is, és jó természetem van. tehát a mellméret nem jelent hátrányt mégis irtóra zavar, és néha elkapok egy-egy gúnyos megjegyzést is. mit tegyek hogy valahogy n?j?n? elég sovány vagyok ha hízok akkor segít? és mellé edzem hogy izmos maradjak.. akkor n?ni fog? segítsetek

Legjobb válasz: Adottság kérdése a mell mérete. van ismerõsöm aki dundi és kis mellei vannak. De olyan is aki vékony és ahoz képest szép méretesek.Szóval ezt el kell fogadnod, mert ha hízol akkor nem csak a melledre mennek a kilot hanem mindenhová és nem jelentõs lesz a méret változás. Ha te szépnek tartod magad és megvagy elégedve magaddal akkor a melleidet is probáld meg így elfogadni.

Adottság kérdése a mell mérete. van ismerõsöm aki dundi és kis mellei vannak. De olyan is aki vékony és ahoz képest szép méretesek.Szóval ezt el kell fogadnod, mert ha hízol akkor nem csak a melledre mennek a kilot hanem mindenhová és nem jelentõs lesz a méret változás. Ha te szépnek tartod magad és megvagy elégedve magaddal akkor a melleidet is probáld meg így elfogadni.
szia.én is ugyan ebben a hajóban evezzem sovány vagyok, nincs nagy mellem de visszont szép csaj vagyok, engem is zavar h nincs nagy mellem!Én próbáltam hizni de a mellre nem hiztam semmit csak a hasamra ugyh szerintem neked sem segit!sajnos bele kell h nyugodjunk h ilyenek vagyunk:(
Szia! Én is annyi vagyok mint te, vékonyka testalkatú de mindenki szerint nagyon szép arcú és a popsim is nagyon jó, de mellem egy deka sincs, szinte semmi, melltartót nem kell húznom, maximum a mellbimbóim emelkednek ki. Engem ez nem zavar, ne zavarjon téged se, és ne érezd magad feszélyezve, én szeretem így magam ahogy vagyok, a barátomnak így is tetszem, sok pasinak bejövök így is. Strandon nyugodtan veszem le a bikini felsõt, nem zavar, hogy látják, így is úgy is pici. Én szeretek ilyen lenni, és nem kell másokkal törõdni, szeresd meg magad így.
Hát én 15éves vagyok és..nekem nem nagy a mellem.Pedig a többi lány osztálytársamnak meg nagy..meg az egyik nõvéremnek is! a másik nõvéremnek nem nagy..anyukámnak sem.. és ezért félek attól hogy nekem sem lesz nagy .. de sokan mondták már hogy egy lány 20éves koráig is fejlõdhet, meg anyu is mondta hogy a nõvéremnek 18éves korában kezdett el IGAZÁN nõni a melle..amúgy én sem vagyok ronda és ha szeret egy fiú..oké ne azt nézze De akkor is zavar hogy máshogy ítélik el sokan a kis mellû lányokat és ez rossz érzés. szóval még lehet esélyünk nekünk hogy nõjön a mellünk..remélem fog :) ha meg nem hát nem :( legyünk arra büszke hogy szépek vagyunk :) ha valaki írni szeretne nekem hogy van e nekem is esélyem arra hogy még nõjön a mellem, kérem írjon! :(
Nekem is kicsik a melleim és 15 vok..viszont én is nagyon sok pasinak tetszek és ugyanúgy a fenekemet is angyon szeretik de engem is nagyon zavar az h kicsik a melleim..és nem tudok ellen mit tenni(am én 70b-et hordok)..de ha van egy két tipp ez ellen nagyon várnám..köszi:)
A kérdező hozzászólása: énis bejövök szinte minden pasinak nemis az a gond. mégis zavar
Nekem pl bejönnek a kismellû csajok. :) és ezzel vagyunk így páran szerintem pasik.
A melled még fog nõni jó ideig - és akkor is, ha késõbb gyereked lesz. A mellizmok erõsítésével pedig kiemelheted egy kicsit, amitõl szintén nagyobbnak látszik. A hízást nem ajánlom: elcsúfíthat mindenhol... a te szépségedhez nem illik.
szia! 18 éves korig nõ a mell kb. Amúgy meg nem a mellméret a lényeg, 18éves vagyok, nekem sincs hatalmas, és mégis jól érzem magam így. Amúgy a sportolástól lehet nagyobb, és magasabb is lehetsz, viszont ha úszol, akkor szélesebb lesz a vállad, és az amúgyse nagy mell mégjobban "elvesz" majd.
Ha nagyon nem bírod elviselni ott a plasztika :D

Clostilbegytet írt fel az orvos, mert a 14. ciklusnapon elég kicsi tüszőim voltak. Szerintetek más gyógyszer mellé nem kellett volna? Mi okozza, hogy nem elég nagyok a tüszők? Clostit szedők, nektek mik a tapasztalatotok?

Legjobb válasz: ne aggodj,bizz az orvosodban. nyilván hosszuak a ciklusaid is. a closty segit,hamarabb lesz peteérésed. a 14ik napon már 20milis tüszönek kell lennie kb. nekem closty elött a 12ik napon 9-11milisek voltak, clostys hhonapban 12ik napon 16-18milisek és a 15ik napon volt peteérésem. nem kell mellé más gyogyszer. ha babát akartok ajánlom peteérés után a palástfû teát.ja peteéréskor meg szex.

ne aggodj, bizz az orvosodban. nyilván hosszuak a ciklusaid is. a closty segit, hamarabb lesz peteérésed. a 14ik napon már 20milis tüszönek kell lennie kb. nekem closty elött a 12ik napon 9-11milisek voltak, clostys hhonapban 12ik napon 16-18milisek és a 15ik napon volt peteérésem. nem kell mellé más gyogyszer. ha babát akartok ajánlom peteérés után a palástfû teát.ja peteéréskor meg szex.
mindkettõ közepes legyen inkább
A kérdező hozzászólása: Nincs közepes....vagy ez vagy az...melyiket választanátok...
vagy ez vagy az van? több mint 3 milliárd nõ él, és vagy csak az egyik vagy csak a másik létezik? ...
Inkább a popsi legyen nagy, a kis cici is szép!
A kérdező hozzászólása: Melyik jön be jobban??????
Most írtam, hogy inkább nagy popsi és kis cici. Elõzõ vagyok.
nekem is nagy fenek, kis cici inkabb. 20F
Ne legyen már zéróseggû, viszont akkor legyen már kiadós, még ha nem is gerincrepesztõen :)
1.

14 vagyok és elég kicsik a melleim. Ez még úgy magában nem is rossz, mert nem akarok nagy melleket. De ráadásnak ezek a picik is lógnak már (tavalyhoz képest -8 kg-t fogytam). Nincs valami módszer hogyan lehetnének feszesebbek?

Vagy már minden el van veszve? = (

Legjobb válasz: 18 éves korodig fognak nõlni a melleid.Ugyhogy ég nem kell ezen aggódnod.Lehet hogy majd magától fog feszesedni.De ha 18 éves korod után is ilyen lógósak akkor vagy elfogadod magadat vagy plasztika.Szoval 18 éves korodig mindenképpen fog fejlõdni :)

18 éves korodig fognak nõlni a melleid.Ugyhogy ég nem kell ezen aggódnod.Lehet hogy majd magától fog feszesedni.De ha 18 éves korod után is ilyen lógósak akkor vagy elfogadod magadat vagy plasztika.Szoval 18 éves korodig mindenképpen fog fejlõdni :)
Eddz a mellizmaidra hátha feszesebb lesz;)
A kérdező hozzászólása: és milyen mellizom feszesítõ gyakorlatok vannak?
18 éves korodig nõni fog, nyugi. attól feszes lesz, de nem Minden reggel és este mosd meg elõször hideg, majd meleg vízzel, ez egyfajta "melltorna", jót tesz a ciciknek, nem fog annyira lógni.
A kérdező hozzászólása: köszi mindenkinek!=]
Ilyen marad. Szomorú, de ez van..Nekem is lóg nem is nagy, én 16vok, nõvérem18neki is ilyen hugom 12 és neki is..fogadd el..nekem még nem sikerült:(..de próbálkozom vele.

18 éves vagyok és elég kicsik a melleim és ahogy észre veszem nem is nagyon akarnak megnőni. Gondolkodtam mellnövelő tablettán és műtéten de hát az elég költséges. Mit lehetne tenni mégis?

Legjobb válasz: Fogadd el magad.A mellnövelõ cuccok semmit nem érnek.Ahogy látom te meg elég látványos változást akarsz elérni,azok a cuccok meg inkább feszesítenek mint növelnek..a mütét meg ostoba dolog.Kockázatos,nagyon drága,és fájdalmas.De te tudod..ha van rá felesleges 2-300ezer ft-od akkor hajrá.

Fogadd el magad.A mellnövelõ cuccok semmit nem érnek.Ahogy látom te meg elég látványos változást akarsz elérni, azok a cuccok meg inkább feszesítenek mint növelnek..a mütét meg ostoba dolog.Kockázatos, nagyon drága, és fájdalmas.De te tudod..ha van rá felesleges 2-300ezer ft-od akkor hajrá.
Egy csomó pasinak kifejezetten a kis mellû lányok tetszenek! Ne aggódj, nem a melleid miatt fognak szeretni, vagy éppen nem szeretni... ;-)
Én egy idõsebb szoknyavadász vagyok ha hozzászólhatok a témához... Nekem volt kis mellü barátnõm is, nagy mellû is, de meg kell hogy mondjam hogy az aprókeblü nõk sokkal dekoratívabbak és izgatóbbak szerintem.Én az apró kebelre szavazok.Ne bántsd magad, és eszedbe ne jusson mütétre meg tbl.-ra gondolni.
2-300ezer?:-O De jó lenne!Akkor megcsináltatnám újra.Számolj olyan 700ezer és 1millió között.Szerintem megéri a mûtét.Én 18évesen csináltattam és nem bántam meg.
A kérdező hozzászólása: Igen igaz lehet amit irtatok... barátom szereti is elfogad úgy ahogy vagyok csak magamnak nem tetszek így semmi mással nincs bajom csak ezzel...
vegyél fel szivacsos meltartót abbban nagyobnak látszik :P
Nézd holnap a Fókuszt:) Pont errõl lesz szó.
barátnõmnek nem volt melle, fél éve döntött, hogy megcsináltatja. 300 köbcentis implantátumot kapott 750K huf-ért, mûtét után mégis csalódott, mert nem érzi a magáénak, hanem egy idegen testnek...
hadd ne sajnáljalak.70 a-s mellem van 20 éves korom ellenére...igazán szar érzés h semmti nem lehet felvenni, mert széles a csípõm és szinte nevetségesen nézek egy feszülõsebb ruhába. csak a zsákruha és apolo a nyerõ

14 éves vagyok, elég kicsi a mellem 75A-s méret és az én korosztályomból már mindenkinek van melle, és gáznak érzem, hogy nekem nem olyan nagy mint a többieké. Még nõhet? Vagy tapasztalat?

Azt mondják szép kerek fenekem van, hosszú szõkésbarna hajam és 161 cm vagyok és 49 50 kg.

Legjobb válasz: A matek tanulástól nõ, szóval csak szorgalmasan!

A matek tanulástól nõ, szóval csak szorgalmasan!
A feleségemnek vannak hasonló paraméterei.. Nem amiatt szerettem meg és vettem feleségül.. :) Amikor szoptatott, egészen megnõtt neki :-) Szóval nem kell foglalkozni vele, biztosan szép lesz, vagy lehet, már most is az.
Nekem 14-15 évesen kezdett csak el nõni, az utolsók között voltam az osztályomban... manapság meg már 75D-s és a fene akarna nagyobbat, ez is útban van. Nõni fog az még, hidd el.
A kérdező hozzászólása: röhögve olvasom az ilyen válaszokat:)
Utso : es meg a matek se megy :D
En, a 15 eves 145 cm-es csontkollekcio es tomeny szarkazmus, rohogve olvasom az ilyen kerdeseket.
A kérdező hozzászólása: Jó, igen:) sportolok.. kenuzok. Tudom nem valami lányos.
Ne legyen kisebbrendûségi érzésed emiatt. Ez genetika. És még változni fogsz. Ja, és nem verseny. Természetesen nõhet, ahogy a magasságod és a súlyod is, ne aggódj. Ha elfogadsz egy tanácsot, sportolj valamit (de ne legyél izmos, kigyúrt), ha van idõd. Nincs semmi veszve.
A kérdező hozzászólása: ötös vagyok belõle
No para:) Hallgass mucsira: "neked semmi okod a búslakodásra na jó egy kicsi azért van, de nem sok" mellesleg mindenki más. nem verseny, hogy kinek van nagyobb melle. ugyanúgy imádjuk a kis mellû lányokat, mint a tõgyeseket. arc a lényeg, szép, megigézõ szemek és a mosoly:) ha kicsi is a melled, közelebb lehet kerülni a szívedhez:D :3


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!