Találatok a következő kifejezésre: Elég gyakran és sokszor (5 db)

A kérdező hozzászólása: rendben, köszönöm.
Nekünk törpenyulunk volt, sajnos már nem él, pontosabban tesómé volt, de én is gyakran simogattam meg foglalkoztam vele, bak volt, de szintén mindig nekem támadt, volt, hogy tiszta erõbõl nekiment a kezemnek és csúnyán megharapott, különösebb ok nélkül. Sosem néztem volna ki ilyet egy nyusziból, elég nagy erõ volt benne. Akkor azt mondtam, talán, mert egyedül tartottuk és nem volt ivartalanítva, meg nem volt másik nyúl a közelében, azért agresszív, aztán végül nem derült ki, miért is volt ilyen.
szoktad racson at etetni? Mert ha igen, akkor kajanak nezi a kezed!
A kérdező hozzászólása: nem soha nem etetem úgy, mindig a tányérjába kap enni.
Ilyenkor nyomd le a fejét és a vállát a földre, nem erõsen, ne fájjon neki és csak akkor engedd el, ha lenyugszik.

23 hetes kismama vagyok es mostanaban eleg gyakran erzek tompa fajdalmat a farcsontomnal. Sokszor kenyelmetlen az ules. Ez normalis?

Legjobb válasz: Nekem is volt ilyen.Én azt hallotam hogy a farokcsont kampós és befelé áll és a terhesség alatt pedig kiegyenesedik.Vagy valami ilyesmi.Lehet hogy hülyeség ez. Szóval ne aggódj nekem is volt vagyis még olykor most is van ilyen.Fõleg ha sokat ülök. 36 hetes

Nekem is volt ilyen.Én azt hallotam hogy a farokcsont kampós és befelé áll és a terhesség alatt pedig kiegyenesedik.Vagy valami ilyesmi.Lehet hogy hülyeség ez. Szóval ne aggódj nekem is volt vagyis még olykor most is van ilyen.Fõleg ha sokat ülök. 36 hetes
Nekem is volt ilyen gondom a 25.het kornyeken, de teljesen normalis. Valtozik a tested. Probalj tornazni, uszni, az segit. En most vagyok a 34. hetben, es miota uszni jarok, semmim sem faj.

Fiúk és lányok is! Sokan osztjátok, hogy egy lánynak azért sokszor kell a kemény férfi kéz és elég gyakran nem árt pár keményebb füles?

Nekem eddig volt két olyan barátn?m aki nagyon szerette ha keményen bánok vele, akár szex közben is, kikötözés, fülesek, kemény szopatás, de szexen kívül is ha valami olyan volt, kijárt neki azért gyakran két pofon. Elég sok eset volt, amikor nézeteltérésnél csak két csattanós oldotta meg a helyzetet, de egy lánynak végül is ez kijár, nem?

Legjobb válasz: Bocs, mazo jellegût gondoltam.

Bocs, mazo jellegût gondoltam.
Engem egyszer ütött meg a volt barátom valószinüleg ezért csak volt.nem tûröm hogy engem bárki is megüssön másnap reggel már haza is költöztem...ezt nem érrtem hogy hogyan érted azt hogy "egy lánynak végül is ez kijár, nem?" miért járna ki? ezt magyarázd már meg hogy miért érdemli meg hogy megüsd a barátnõd... 25/L
Hát, összeakadtál két mazochista csajjal. Engem egyszer merne megütni valaki, úgy otthagynám, mint a pinty.. Egyébként valószínûlrg mindenki azt kapja, mint amit megenged a másiknak. Vannak nõk, akik hagyják, hogy így bánjanak velük, úgy kell nekik. Te meg valószínûleg azért verekszel, mert máshogy nem tudod megoldani a problémáidat. Nem tanultál meg értelmesen vitatkozni, vagy félsz valamitõl. Inkább ütsz, aztán rövid úton megoldottad a dolgot. Engem a helyedben nem érdekelne, mit mondanak a haverok. Gyorsan változtatnék ezen a hozzáálláson, mert egy értelmes nõ sem fog így megmaradni melletted.
Én lány vagyok, rám egyszer emelhetnének kezet, többet nem, mert abban a pillanatban otthagynám a kapcsolatot... Hallottam már olyan véleményt, hogy van, amikor olyan hisztirohama van a nõnek, hogy csak ez a megoldás, de én ebben nem hiszek. Bár én viszonylag nyugodt típus vagyok, nem tudom elképzelni, hogy teljesen kikeljek magamból, de ha ilyen meg is történik, ott a hideg zuhany. A csattanós pedig nem jár ki a lányoknak!!! Jesszus, rossz arra gondolni, hogy te és a sok haverod így gondolkodtok. Nem értem, hogy egy nézeteltérésnek hogyan lehet ez a megoldása. Egyáltalán, az erõszak nem is megoldás, semmilyen formában. Van egy probléma, nem juttok dûlõre, ezért a végén odasózol a barátnõdnek, te tényleg úgy gondolod, hogy ezzel akkor máris a te igazad felé dõlt a mérleg nyelve? Nem tudom elképzelni, hogy volt, aki tényleg szerette, ha így bántál vele. Vagy szegény lánynak nem lehetett túl sok önérzete. Persze az ágyban megengedettek a vadabb dolgok, ha mindkét fél élvezi. De "játékon" kívül szerintem tiltott a keménykedés. Nem attól férfi a férfi, hogy kezet emel egy nõre. Sõt, elég aljas dolog egy olyannal szemben gyakorolni az erõdet, aki természeti adottságainál fogva gyengébb nálad. Nem hiszem el, hogy manapság vannak olyan nõk, akik osztják a nézetet, miszerint a verés kijár nekik..! (mert hogy azt írod, lányok vegyes véleményen vannak, szóval van, aki egyetértene veled... ez elég szomorú)
Helyben vagyunk, kedves kérdezõ. A 00:39-es utolsó mondatában ott a kulcs, miért verekszenek a férfiak. Nevetségessé tette a barátnõje. Õ is csak egy gyáva f*, azért verekszik. Félt, hogy kiderül, és szemberöhögik a haverjai. Az Isten jó nagy testet adott neki, csak az agya nem fejlõdött hozzá, sajnos. Te is ilyen akarsz lenni?
Egyrészt én is felháborodnék a kérdésen..de sajnos értem mire gondolsz kedves kérdezõ. Én lány létemre nem gondoltam volna, de saját környezetemben tapasztaltam, hogy vannak olyan lányok akik egyenesen kiprovokálják az ilyesmit. Szánalmasak..ahogy azok a férfiak is, akik kis agyuknál fogva engednek a provokációnak. Nem véletlenül mondják, hasonló..hasonlót választ.
Nem a nõkkel kell keménykedni! lehet, hogy ez a kettõ szerette, de a nõk nagy többsége gyengédségre vágyik, és nem egy agresszív diktátorra.
Az a kettõ az hányból volt, mert nem mindegy, hogy 2-bõl 2, vagy 28-ból 2.... Nekem volt már volt jópár kapcsolatom, de senki sem pofozott le. Õszintén, meg is lepõdtem volna. Egy lánynak lehet, hogy kijár, márha olyan nyavíkoló r ibancokat vonzol be akik ettõl gerjednek mégpedig közvetlen a kemény szopatás után. Amúgy meg ha normális a kapcsolat, akkor úgysem jut el tettlegességig egy "nézeteltérés", hameg ilyen szado jellegû nõd van, azt verheted halomba nyugodtan, hálás lesz. Én ilyet nem ismerek. És olyat se, aki egy pofontól megnyugszik. Az én köreimben nem szoktak verekedni.
00:39 Gratulálok a probléma megoldó képességedhez. Sajnálom szegény barátnõdet, hogy találkozott veled. Remélem azért feljelent vagy legalább elütt az autójával. ez kellene neked.
Hát egykét pofon mindig kell hogy észhez térjenek.Ha nem viselkedik miért ne lehetne megütni.Megtudtam hogy megcsalt a csajom elvittem kocsikázni kitéptem a kocsiból kapott pár öklöst a burájába jól megrugdostam orrán száján folyt a vér, elvettem tõle minden iratot azt meztelenül az otthonától kb 400 km re kivágtam a kocsiból.Takarodj retkes ribanc.Amíg én nem csalom meg , szeretem addig elvárom hogy velem se tegyék meg mert nembíróm ha megakarnak alázni.Ja és azzal a csávóval akit vel megcsalt megittam pár sört ( Azt hitte hogy nincs senkije , rendes srác volt ) .A csajnak az összes ruháit cuccait kivágtam az utcára bútorait , autóját enyhén összetörettem a kisebbséggel .Pucér képeket amiket én csináltam róla felraktam internetre így elvesztette a munkáját vége a karrierjének, becsületét sok barátját.Kiteregettem a szennyest.Õszes értékét ami volt elvettem tõle kisemmiztem.Egy életre meggondolja hogy kit akart nevetségessé tenni.
Ahány nõt megütsz csak azt kívánom te is csak annyi verést kapj az életedbe
Jólvan, sejtettem hogy le leszek offolva...de akkor én is kívánok egy jót: menj te meg haza, tedd a fejed a barátnõd lába alá, aztán maradj úgy pár óráig, ennél nagyobb papucs akkor sem lehetsz már.....Miért nem lehet megérteni nem a verésrõl beszélt senki! Meg mondom hogy nem ütöttem még meg nõt! Meg azért a pofon és a verés közt elég nagy különbség van......bár nem érdekel sokat a sok offolás amit ezután is kapni fogok....De a tény az tény, a nõkkel nem lehet értelmesen beszélni! Miért? Ezért: "Egy nõt nem nehéz boldoggá tenni. :) - Csak legyél neki: 1. barát 2. társ 3. szeretõ 4. kisöcs 5. bátyus 6. apa 7. tanár 8. nevelõ 9. gyóntatópap 10. lelki barát 11. szakács 12. autójavító 13. szerelõ 14. villanyszerelõ 15. sofõr 16. hordár 17. takarító 18. lakáj 19. fafaragó 20. modell 21. lakberendezési mérnök 22. szexológus 23. pszichiátriai szakorvos 24. macsó és érzékeny egyszerre. - - A természeted is fontos. Legyél 1. kedves 2. sportos 3. okos 4. erõs 5. jólnevelt 6. határozott 7. gyengéd 8. érzékeny 9. romantikus 10. férfias 11. Móka Miki 12. vidám és bohó 13. komolyan veendõ 14. bátor, kemény férfias 15. a könnyeidet ne titkold. 16. Micimackós 17. sportosan energikus 18. gondoskodó de hagyjd, hogy a nõ a karrierjét építse 19. ideákban gazdag 20. ügyes de ne kérkedjen hogy Te oldasz meg mindent 21. szerény de olyan akire fel lehet nézni 22. megértõ és kemény férfias lelkületû 23. elegáns és laza 24. egyértelmû és szellemesen több értelmû 25. szeretetteljes és kemény férfi 26. hidegvérû és szenvedélyes 27. engedékeny és határozott 28. becsületes és jéghátán is megélõ 29. adakozó és sporolós 30. gyakorlatias és idealista 31. igazságos és csak a nõ pártját fogd 32. bármire legyél kész érte (akár kerítést mászni is) 33. reménytelen (a szerelemtõl) 34. nyugodt de temperamentumos 35. sármos de más nõ figyelmét ne keltsd fel 36. hûséges és népszerû a nõk körében 37. álmodozó de realista 38. karrierista de család centrikus 39. megbízható de kiszámíthatatlan 40. mindenki felnézzen rád 41. legyél kész áldozatokra, és mindenek elõtt gazdag. - - Ugyanakkor ne legyél féltékeny, aggódó de - - adj a nõnek szabadságot, ne kérdezz mindenre rá, de mégis mindig érdeklõdj... - - légy készen bármikor elkapni és megverni a tolvajt, aki ellopta tõle a ridiküljét, amiben olyan fontos dolgok voltak, mint a tükör és ajakrúzs. - - Nem szabad elfelejtened: 1. születésnapját 2. névnapját 3. házassagi évfordulót 4. az elsõ csók évfordulóját 5. menstruációját 6. a fogorvosnál foglalt idejét 7. a legjobb baratnõjének és a kedvenc nagynénijének a születésnapját. - - Sajnos a fent említettek tökéletes betartása sem biztos, hogy eredményre vezet. - A nõ ugyanis belefáradhat a tökéletes férfi jelenlétébe, és megszökhet az elsõ gitárossal. - * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * - És most a másik oldal: A férfi boldoggá tétele sokkal nehezebb. Ez azért van, mert a férfinak szüksége van - 1. szexre 2. ételre - - A nõk nagy része ezt a borzasztó igényességet rabszolgatartásnak érzi. Ezeknek az igényeknek a kielégítése meghaladja a nõ erejét... * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * Végeredmény: Az együttélés lehetséges, ha a férfiak végre megértik, hogy teljesen túlkapó követeléseiket korlátozniuk kell! :) ) " Ja, egymásnak tök ellentmondó dolgok: legyél kemény de gyengéd! Hûséges de nõk kedvence! Határozott de hagyd hogy vezessen, , , stb...De tényleg, akkor most mi a jó? Bármit csinál az ember, ha egy nõre rájön az 5perc akkor minden baj! Na amikor elkezdenek hisztizni, tiszta szívbõl én is lekevernék 1-2-õt...
Elöttem válaszoló! Neked sem kell nõvel kezdeni. Hogyha ennyire egyetértesz a kérdezõvel akkor találkozzatok és kupakoljatok egyet nyugodtan. Mint már írtam, nem szégyen, sõt, divatos és menõ. És még nem is szaporodtok. Maximális respekt kettõtöknek! Hajrá!
KEDVES KÉRDEZÕ NE TÖRÕDJ A FIKÁZÓ VÁLASZOKKAL ÉN ÉRTEM MIRÕL BESZÉLSZ, BÁR MÉG NEM ÜTÖTTEM MEG SOHA NÕT, DE TÉNYLEG NEM LEHET VELÜK ÉRTELMESEN VITATKOZNI! A FEMINIZMUSTÓL HÁNYOK ÉN IS, MEG A PINCSIKUTYA-PAPUCS "LEGÉNYEKTÕL" IS! MAXIMÁLISAN ÉRTEM MIRÕL BESZÉLSZ ÉS MAXIMALÁIS RESPECT NEKED! :)
Na mind1, szerintem kamu kérdés, csak kíváncsi volt a reakciókra.
Ja biztos amikor gyerek voltál, akkor apád a szemed láttára verte félholtra anyádat, és azt hitted ilyen egy normális család.Azért csinálod te is ezt.
Uh, te beszélsz arról, hogy a férfiasság kiveszik, miközben szõrteleníted magad, mert szerinted ez az ápoltság mérvadója!? A szõr "idejétmúlt", de a nõknek kijár a verés nézet nem?! Mellesleg, nem tûnik fel az, hogy nem értékekrõl beszélsz? A férfiasság mibenlétét olyan dolgokhoz kötöd, aminek az értelemhez semmi köze. Nem lehet sok eszed. Hallottál már a családon belüli erõszakról? Az ilyenek miatt létezik, mint te.
Te fas*szópó egy igazi férfi soha nem üt meg egy nõt, ha ilyen lenne egy igazi férfi már rég leszbi lennék
Ha szerinted minden nõt ütni kell , akkor remélem az anyád meg a nagymamád is kapott tõled már pár pofont ha nem azt csinálták amit te elképzelté. Amúgy sztm a kérdés kamu, nem hiszem , h ekkora primitív emberke létezi, vagy ha igen az komolyan 3.-ig nem tud számolni. Abban pedig igaza van, h az a nõ aki ezek után ott marad vagy visszamegy egy férfihoz megérdemli a sorsát , mert az tényleg mazohista, saját magától meg senkit nem tudsz megvédeni.
Nem vagy férfias attól, hogy nõket ütsz meg. Nem azért gondolom így, mert buta feminista lennék, hanem mert így van. A férfi attól férfi, hogy vigyáz a nõre, megvédi, nem boxzsáknak használja. Igazán sajnállak, hogy ennyire korlátolt idióta vagy. Engem ütne meg egyszer a barátom, akkor hagynám ott, de elõtt úgy tökönrúgnám, hogy maximum csak keresztapa lehessen már az életben!! Dühítõ, hogy egyes emberek mit meg nem engednek maguknak, és közben nyivákolnak, hogy a mai férfiak elférfiatlanodnak... Te nem vagy férfi, te egy szánalmas senki vagy.
A nõk olyan ostobák, hogy nem érdemes velük foglalkozni sem..Tiszta idõpocsékolás. Ergo: B*ZI BÁR TÁRVA NYITVA VÁR!
Nem is értem a kérdést!egy normális férfinak ilyen meg sem fordul a fejében!ja nyilván ez lehet a gond...egy NORMÁLIS férfinak nem fordul meg a fejében...ebben az esetben másról van szó
Hát oké. Nálad az igazság egyik verziója:)
Ha egy nõ annyira hisztis liba, hogy nem lehet elviselni, akkor ott kell hagyni a francba.Tök mindegy, hogy verés vagy csak pofon, mindkettõ ugyanolyan megalázó. Ne így akarj elégtételt venni a másikon.
te komolyan azt hitted hogy mindenki azt molndja , hogy jujj te mekkora férfi vagy, annyira jó vagy hogy meg tudsz ütni egy nõt ?!
Egyszer ez elõfordulhat. Többször nem. Mégpedig azért, mert nem tûröm h bárki is megüssön. Hagynám is ott azt a gyökeret, aki megüt egy nõt. Az ilyen az én szememben nem férfi, semmilyen tekintetben sem. Mibõl gondoltad h majd írják a lányok, h igen mi szeretjük ha vernek? Mér, te szereted ha pofánvágnak, megcsapnak? Ok, van pár ilyen egyén, aki szereti a szado-mazo játékokat. De akkor is. :S
Csak ha a lány is akarja.
na MOST OFF: álljon meg a menet, kedves 16:14 lehet, hogy általában körülötted forog a világ, de nem a te válaszodra reagáltam, hanem a kérdésre. egyébként ki mondta, hogy cigányokról beszéltem? (és még mindig a kérdés kiírójának szólt, nem neked) ON
Mert az egyetlen nõ aki igazán mertérdemli az az anyád, mert ilyet mint te, bûn volt a világra hozni..
"és meg tudja védeni az olyan állatoktól, mint te. szánalmas és undorító vagy." Most mér kell azér offolni ha leirom a véleményem? És még én vagyok a primitív. Amúgy a szabályzatban is benne van h nem a másikéra kell reagálni hanem a kérdésre. De látom egyeseknek ez magas. Az meg a teteje h még cigányozol is, hát képzeld, nálam jobban nem utálja õket senki, de látom õket nap mint nap és nem az jellemzõ ám rájuk h a férj veri az asszonyt, hanem az asszony sokkal verekedõsebb, meg az üti a férjet, többnyire....De tökmind1, könyörgöm, de idióta pic.a, ha nem értesz velem egyet, legalább ne offolj, én sem offoltalak téged, miért olyan nehéz megérteni ha valakinek más egy kicsit a véleménye és nem 67.-szerre is azt írja váalsznak h "ígymegölném úgymegölném"...pf
Tudod mit? ha netalántán a jó édes anyád van elvarázsolva, õt is térítsd észhez egy jobbegyenessel.
Neked meg az kellene, hogy jól agyonverjenek. El sem hiszem hogy még mindig élsz. Nem érted, hogy tökmindegy hogy pofon vagy, hogy agyonvered???Mindkettõ egyformán megalázó! Miért jó neked, a másikat megalázod? Milyen egy nagys rakár sz*r lehet a te kapcsolatod? nem az alá fölé rendeltségrõl szól ez az egész!Tudod hogy neked mi kéne? Az, hogy egy jó nagy darab b*zi jól helyretegyen. Akkor tudnád hol a helyed..
A kérdező hozzászólása: én sem agyonvberésrõl beszéltem! nagy különbség! csak alkalmankénti két nagy pofontól, hogy észhez térjen ha éppen kicsit el van varázsolva, ennyi, de ez meg kell
és itt az igazság! 15:45!
Na ide figyelj! Egyáltalán nem mondható el rólam, hogy feminista lennék. Nem bírom elviselni a nõket magam körül, mert idegesít a felszínességük. Úgy gondolom, hogy a férfinek az a dolga, hogy pénzt keressen, eltartson engem és a gyerekeinket, nekem pedig az a dolgom, hogy fõzzek, mossak, takarítsak rá, ha hazajön a munkából, meleg vacsorával várjam, DE egyszer próbálna engem megütni egy férfi, akkor látna utoljára, mert az, hogy valaki a gyengébbet megveri, az szánalmas és undorító. gondolom tudod, melyik kisebbségre jellemzõ ez a viselkedés, nem lennék meglepõdve, ha te is közéjük tartoznál, de nem ez a lényeg. Mint ahogy elõttem is leírták, egy férfi attól férfi, hogy gondoskodni tud a nõrõl, akit szeret, és meg tudja védeni az olyan állatoktól, mint te. szánalmas és undorító vagy.
Más az, ha hirtelen felindulásból megüti egy veszekedés során, de aki ezt így hangoztatja is, az elég gennyláda dolog.
Amúgy ha a nõk ostobák ahhoz, hogy vitázni lehessen velük, ráadásul ez még köztuddott is, ebben az esetben a tanácsom a következõ 4 szó: Nem kötelezõ nõvel kezdeni. De tényleg. Keress magadnak egy olyan intelligens és fasza csávót amilyen te is vagy.Aztán legyetek együtt nagyon férfiasak...Ugye érted. Nem szégyen, sõt már divat is a b.uziság.!
" legtöbb csajszival értelmesen nem lehet vitázni, mert nincs annyi esze, ez köztudott, így kár bele kezdeni is, és valóban a legrövidebb és leghatásosabb megoldás két pofon." Hát gratulálok! Mi az hogy köztudott hogy a nõknek nincs annyi esze?? Mert szerinted neked van, aki veri a lányokat, és szerinte ez normális? Szerintem te vmi kis nyápic lehetsz, aki kinézetre egy kigyúrt [email protected] (persze a tablettáktól), belül meg egy beszari kis alak, akit lenéznek és a nõk verésében éli ki magát.
Te sem vagy igazi férfi..A saját súlycsoportoddal állj ki, nem nõket üssél.Mondjuk az az idióta, aki összeáll egy ilyen sz.aralakkal mint te, az meg is érdemli a sorsát.Nem adok mindenben igazat a feministáknak sem, de a soviniszta f*szfejektõl is hányok. És ne felejtsd el, hogy téged is p.icsa szült a világra..
A kérdező hozzászólása: Csak ismételni tudom, mai fiúk annyira elnõiesedtek már, azt s etudjék milyen egy igazi férfi.
Engem egyszer ütött meg az exem, másnap kirúgtam. Baromira sajnállak hogy ilyen a gondolkodásod, biztosan nem vagy magyar. És ha még büszke is vagy rá, hogy nálad gyengébb nõt megütsz, hát GRATULÁLOK. IQ zero :)
Hát hallod, te atom-hülye vagy! Ezen a gondolkodásmódon kéne változtatni ahelyett, hogy itt hajtogasd! A nõkkel nõként kell bánni, gyengéden, nem ütni kell õket! Igy nem fogsz találni egy értelmes nõt, és nem is érdemled meg! Utálom az ilyeneket, mint Te!
A stílusodból ítélve te tényleg nem futhattál még össze értelmes lányokkal, csak ilyen díszp.icsákkal... Én, kérlekszépen tudok értelmesen vitázni, akiket ismerek és nõnemûek, azok is. Ugyanis egyetemre járok (nem "büfé"-szak, természettudomány), és szerintem olyan dolgokról is vitatkoztam már barátokkal és egyszerû ismerõsökkel, amikrõl a plázacicuskák nem is hallottak (talán te sem), nemhogy hozzá tudnának szólni... Szóval egyszerûen rossz helyen keresed az értelmes nõket, de még ha találnál is, amit itt látni lehet a személyiségedbõl, az alapján úgy gondolom, nem is lesz esélyed náluk... (09:40-es voltam)
A kérdező hozzászólása: Ez a baj itt látjátok, elõ jöttek ezek a feminista dolgok, aztán az igazi férfi-mentalitás meg elkezd kiveszni. Pedig egy lány nem árt ha tudja hol a helye.
Gratulálok, az ilyenek miatt vannak tele az anyaotthonok és a hasonló helyek!Te nem vagy férfi! ...28\F
Mi az hogy a legtöbb " csajszival"? Te is értelmes lehetsz.Aki meg szóba áll egy olyan emberrel (mint Te), aki szerint egyszerübb 2 pofont adni, mint a "csajszikkal" értelmesen vitázni, az meg meg is érdemli.Az biztos, hogy én messzirõl kerülöm az ilyen komlexussal megáldott embereket.
A kérdező hozzászólása: Dehogy gyávaság, itt csak arról van szó, hog yhiába írjátok, a legtöbb csajszival értelmesen nem lehet vitázni, mert nincs annyi esze, ez köztudott, így kár bele kezdeni is, és valóban a legrövidebb és leghatásosabb megoldás két pofon. Aztán az meg más kérdés, hogy szexben nem is egyel akadtam össze aki nagyon szerette keményebben ... meg is lepõdtem, ezek szerint sok mazo csajszi van.
00:39 Te undoritó egy féreg lehetsz.Na az ilyen embereket egyáltalán nem sajnálom, remélhetõleg a barátnõd bosszút fog állni.Megyek hányni.
Ha szerinted a nõknek kijár, hát szerintem néha a férfiaknak is kijárna néhány tökönrúgás! ALAP, hogy nõt nem ütsz meg, hacsak nem nõ vagy te is! A nézeteltéréseket nem lehet így megoldani csak a "szõnyeg alá söpörni". Az én barátom sosem ütne meg engem, ha kérném még akkor sem. Ha véletlenül mégis megtörténne, hogy szántszándékkal megüt, akkor többé nem látna, az tuti! És egy férfi egyébként is (általában) sokkal erõsebb fizikailag egy nõnél, ismerek olyat, aki ha lekeverne nekem egyet, akkor "instant" agyrázkódás lenne az eredménye. És ezek után az ilyen pofon nem helyretevés, hanem gyávaság leplezése az erõfölénnyel. 21/L
Ne attól egyen férfi egy férfi , hogy veri a nõket... Az a legkönnyebb... Legyen büszke, sugározzon róla az erõ, és hogy megvédi azt akit szeret, bármi áron legyen stílusos ( NE rózsaszíninges), udvarias és segítõkész, de ha a helyzet megkívánja, akkor üssön vissza, és lehet, hogy nem sokat számít, de ne gyantázza/borotválja a mellkasát és a nemiszervét. Ettõl férfi egy férfi, nem attól , hogy nála gyengébbeket ver. (09:40-es)
A kérdező hozzászólása: Micsoda? Mi tényleg nagypn más körben mozgunk akkor. Nekem eddig az összes létezõ csajszi evidensnek tartotta, h egy fiú/férfi is nyírja kopaszra, ne nagyon legyen rajta szõr, ez a Magnum-típusú hónaljkutyás férfiminta már a 60-as éveké. Most már lányoknak jobban bejön, ha egy fiú ápolt, igényes, ad magára minden értelemben. Szóval eltértünk a tárgytól, de ez ledöbbentett, szõrnek helye nincs, se lányon s efiún.
Akárhogy kinézhetsz, de akkor is egy tahó vagy aki boxzsáknak használja a nõit..:S
szia! úgy gondolom elõfordulhat olyan eset, hogy lekensz egy pofont, ha valami nagyon de nagyon durva dolog történik, mert azért vannak olyan nõk, akikre ráfér, de ha ez szerinted normális és néha belefér, akkor jó úton haladsz afelé, hogy pár év múlva már akár napi, heti rendszerességgel elverd a párod, csak mert szerinted ez belefér. Engem egyszer vágtak pofon, szerintem ok nélkül, csúnya verekedést rendeztem, mégha viccesen is hangzik ez egy nõtõl, azért az indulat megsokszorozza az erõt. Szerintem ha megütsz egy nõt az a gyengeség jele.
11.15! Ötletnek nem rossz..Azon én is kiakadtam, amit az az illetõ írt..:S Sztem jó barátok lennének az tuti:) Hogy is mondják.. Lelkitársak!! :D
szerintem kösd föl magad, vagy tudok jobbat: 0:39-es találkozzatok , és KÖSSÉTEK FEL EGYMÁST , 2 okádék!!!
Neked is hiányozna hogy valaki összeverjen de úgy igazán.Már leírták neked páran, hogy mi az igazi férfi, nem?? Hogy nem attól leszel te kemény csávó, hogy vered a barátnõd!Mondjuk mindegy, te úgyis csak primi libákkal akadtál eddig össze, az meg megérdemli, mert hülye. Aki hülye, csak viselje. Végülis mindenki úgy teszi tönkre magát ahogy akarja, hogyha együttmarad egy ilyennel..Mondjuk van egy olyan érzésem, hogy valamilyen téren te nagyon el vagy nyomva, és így tör elõ belõled az agrasszió a gyengébb felé.
mert primitív és buta vagy :) 8 általános meg van ?:)
A kérdező hozzászólása: na mindegy, én fenntartom, sajnos kiveszett az igazi férfi mára, és pedig pár lány megérdemli h néha valaki helyre tegye õket. Egyszerûen hiányzik nekik na, nemtom egyszerûbben mondani.
igen, pont ez a szomorú hogy nem méri fel ésszel ..
Az a szomorú az egészben, hogy még azt várja, hogy a vállát veregessük, hogy hú de faszagyerek vagy te..
Egy igazi férfi megvédi a nõket, nem pedig bántja. Ha verekedni támad kedved, keress a saját súlycsoportodban ellenfelet. Hogy lehetsz ennyire primitív?
ja és tévedsz, nem attól férfi egy férfi, hogy üt-ver és gitogtatja az erejét, hanem attól, ha gondoskodni tud a családjáról a barátnõjéröl , és FÉRFI tud maradni minden helyzetben, még akkor is mikor tényleg össze verne egy nõt ;) Ha igazi férfi akarsz lenni, ne a nõket üsd, hanem azokat akik a nõket bántják, ez a dolgod apukám, ettõl leszel férfi!
Van egy két lány aki tényleg megérdemli XD de nem alap vetõen, azok a lányok akik megérdemelnek egy két pofont nem átlag lányok és itt most átlagrol beszélnük, nagyon szomorú hogy megütsz egy nõt és szánalmas is , csak is rolad árulkodik ..Hm miért is ütöd meg? Mert fiukkal nem mersz keménykedni ? elég vicces:D biztos nagyon mûvelt ember lehetsz gratulálni tudok :) szerintem szégyeld magad és ne itt kérdezgess , mert SENKI nem ad majd igazat ebben, nevetséges vagy!!
miért nem egy súlycsoportot nézel és azt ütögetsd, engem egyszer ütne meg ügy tökön rugnám a többet nem merne

Elég gyakran hányok, és sokszor 2 perc után, hogy a gyógyszereket bevettem! Be merjem venni mégegyszer?

Mindig direkt várok reggeli után, hogy hogy is alakul a dolog, és még is gyakran el?fordul ez. Úgy érzem oké minden, azán meg még is szaladnom kell. Az elevitet már ezért nem veszem be csak délután. 14 hetes kismama

Legjobb válasz: Milyen gyógyszert szedsz?A Motiliumot próbáltad már?Nekem bevált hányás ellen!

Milyen gyógyszert szedsz?A Motiliumot próbáltad már?Nekem bevált hányás ellen!
A kérdező hozzászólása: MagneB6-ot javasolta a doki, de csak nagyon indokolt esetben szedjem, mert így is sokmindent szedek. Ezt mondta, úgy, hogy tényleg ritkán nyúlok hozzá, de nem is érzem, hogy használna.Aspirint, Neo-Ferro-Folgammat, folsavat, c-vitamint, elevitet szedek.
Szia!Amiket te szedsz, azok nem kifejezetten gyógyszerek, vagy max. az elsõ!A legjobb, ha tényleg különbözõ idõpontokban szeded õket, és próbálj enni rájuk valamit pl.pirítóst!Szerintem is megpróbálhatnád a Motilium-ot!
Miért szedsz az Elevit mellett C vitamint és folsavat?Abba minden benne van!
Én úgy tudom, az Aspirint szigorúan tilos terhesen szedni! Nagyon káros a babára. Még kisgyerekeknek sem szabad egy bizonyos életkor alatt. A vitaminok minek az Elevit mellé? Elvileg mindent tartalmaz, amire csak a szervezetednek és a babáénak szüksége van. A MagneB6-ot viszont kifejeztetten javasolják, az én dokim is mondta, hogy nyugodtan szedjem akár napi 3X is! Sokat segít. Hányingerre egyébként nekem bevált a citromos ásványvíz is, de az Elevitet is úgy vettem be, hogy 2 részletben. Kettétörtem és felét délelõtt, felét délután vettem be, így legalább egyik része tutira bennmaradt.
A kérdező hozzászólása: Mindent amit szedek a doki utasítására teszem. Az aspirinrõl én azt olvastam, hogy bizonyítottan csökkenti a vetélés esélyét. Nekem sajnos volt már kettõ. Szerintem a doki is ezért írta fel nekem. Eddig minden rendben van, és remélem így is marad.
Én a multivitaminoktól mindig hánytam, pedig kipróbáltam többet is (elevit, centrum). Mindegy volt, mikor veszem be, mit eszek, vagy nem eszek utána, ezért abba is hagytam és gyönyörû, egészséges kislányom született, semmi hátrány nem volt abból, hogy nem szedtem. (Mondjuk én csak D-vitamint szedtem a terhességem alatt.) Próbáld meg, ha gondolod, hogy nem veszed be, hátha jobban leszel, esetleg késõbb, ha elmúlnak a rosszullétek, újra elkezdheted szedni.
én a gravidától hánytam.mindegy mikor vettem be, reggel/délben/este, evés elött/közben/után.próbáld meg, hogy váltasz.kérdezd meg a dokit.próbáld ki az elevit helyett a gravidát.lehet neked ez jön be.nekem mondjuk fordítva volt.az elevittõl jobban lettem. boldog babavárást.
Én az Elevittõl voltam nagyon rosszul, egész napos hányinger, rossz közérzet, amióta nem szedem, jobban is vagyok! Nem kell túlzásokba esni ezekkel a vitaminokkal!

4 honapos kisfiam, amikor eszik elég sokszor visszabukja, de ez csak kb 1 hete kezdödött, és nagyon gyakran csuklik is. Mi lehet a baj? Tápszeres. Lehet tul eszi magát?

Legjobb válasz: Valószínûleg túl sokat eszik, emiatt feszül a rekeszizma (ez okozza a csuklást). A bukás meg azért is lehet, mert már többet mozog, tornászik, mint régebben :)) A bukás addig nem gond, míg rendesen fejlõdik és nem sír bukás után (nem marja a nyelõcsövét a visszajövõ dolog). A csuklást néhány korty víz elmúlasztja .))

Valószínûleg túl sokat eszik, emiatt feszül a rekeszizma (ez okozza a csuklást). A bukás meg azért is lehet, mert már többet mozog, tornászik, mint régebben :) ) A bukás addig nem gond, míg rendesen fejlõdik és nem sír bukás után (nem marja a nyelõcsövét a visszajövõ dolog). A csuklást néhány korty víz elmúlasztja .))

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!