Találatok a következő kifejezésre: Elég gyakran és (151 db)

Normális, ha egy férfi pornót néz elég gyakran? Es egyéb szexuális tartalmú oldalakat böngészget?

De mindezt úgy,hogy van egy nagyon szép, jó alakú, formás fenekű,mellű barátnője...mégis a netes nőket nézegeti. Miért? Valószínű, hogy nem találkoznak eleget? Vagy hiányol valamit a kapcsolatból? Mindössze 3-4 hónapja vannak együtt. 22/N és 31/F

Legjobb válasz: Ezt az én barátom is csinálja, de engem ez nem zavar... Addig ameddig csak nézi nincs gáz. Én is szoktam pornót nézni, akkor õ miért nézhetne? 20(L)

Ezt az én barátom is csinálja, de engem ez nem zavar... Addig ameddig csak nézi nincs gáz. Én is szoktam pornót nézni, akkor õ miért nézhetne? 20(L)
Normális, csak szimplán szereti verni és ennyi.
Vannak pornó függõ emberek is. Ha már nagyon függõ valaki, akkor sokszor inkább pornóra veri, mint hogy punciba tegye.
hát mondjuk ne találkozzatok... ha pár hete szakítottatok ez nem tesz jót

Mostanában elég gyakran (túl gyakran) járok pisilni, reggelente feszít a hasfalam és futni kell a wc-re. Ez elég kellemetlen. Mostanában kezdtem el szedni az Amino 5600 nevű készitményt, lehet-e ennek a mellékhatása? Álljak le róla? Mit gondoltok?

Legjobb válasz: na hát kisérletezgettem kicsit :D elég meglepõ lett az eredmény. mikor szedtem az amino 5600at sokat jártam wc-re. aztán ahogy egy napot kihagytam minden megnit normális lett :D aztán megint szedtem és megint pisiltem, és igy tovább :D szoval szerintem nem vmi komoly vesebaj csak valami kisebb mellékhatás :D de azért elég kellemetlen.

A kérdező hozzászólása: na hát kisérletezgettem kicsit :D elég meglepõ lett az eredmény. mikor szedtem az amino 5600at sokat jártam wc-re. aztán ahogy egy napot kihagytam minden megnit normális lett :D aztán megint szedtem és megint pisiltem, és igy tovább :D szoval szerintem nem vmi komoly vesebaj csak valami kisebb mellékhatás :D de azért elég kellemetlen.
A kérdező hozzászólása: jah amugy még annyit, hogy a vizeletem szine ugyanoylan mint volt, ha ez számitana esetleg. és nem csak vizelési inger mert mindig kijön a normális adag pisi :D
Orvos látott? Valószínû õ többet tudna mondani egy laborvizsgálat után (vér, vizelet)! Minél elõbb menj orvoshoz, lehet vesegyulladás, vesehomok. Addig is igyál sokat! Az Amino5600-nak lehetnek ilyen mellékhatásai, hisz' ez egy izomgyarapító szer?! Mutasd meg az orvosodnak! Jobbulást!

Én másfél héttel ezelőtt abba hagytam a fogamzásgátlót, de nem jött még meg. Párommal azóta nem védekezünk és elég gyakran együtt vagyunk.2napja elég gyakran járok pisilni, kevés barna vérzésem szokott néha lenni. Mi lehet velem? Lehetek terhes?

Legjobb válasz: 1,5 héttel ezelõtt hagytad abba, és nem jött meg? Az elég fura, mert a 7 gyógyszermentes nap alatt még védett vagy, és ugye akkor szokás megjönnie. De terhes biztos nem vagy, mert a 1,5 hét kevés ahhoz, hogy teherbe is ess, és már tüneteket is produkálj.

1, 5 héttel ezelõtt hagytad abba, és nem jött meg? Az elég fura, mert a 7 gyógyszermentes nap alatt még védett vagy, és ugye akkor szokás megjönnie. De terhes biztos nem vagy, mert a 1, 5 hét kevés ahhoz, hogy teherbe is ess, és már tüneteket is produkálj.
Ha még az elején van, normális ha rendszertelen..ha viszont már megvan min 6 hónapja akkor az nem normális..
Kérdezõ, nyugi van, ez még bõven változhat. :) bár így sem rendellenes :)
Nueleth, mert rosszul számolod. Két mensi elsõ napjai között eltelt idõ a ciklus. Az én ciklusom olyan 35 nap XD
A kérdező hozzászólása: a lényeg az h ugye akkor nincs semmi bajom és h ez még változni is fog ..?
ursula, ezt akárhogy számolom, 16 nap...
nincs semmi baj, és ha nem változik is teljesen normális a 24 napos ciklus is! http://www.nogyogyaszat.eu/egyeb/a-szabalyos-menstruacios-ci..
A kérdező hozzászólása: még csak majd a 15 fogom tölteni nem sokára..akkor azaz nem kell paráznom nincs semmi baj??ez majd változni fog ??
rövidek a ciklusaid.Endokrinológust idõszerû lenne felkeresned.
de hisz ez teljesen normális, nem mindenkinek 28 napos a ciklusa, az csak egy átlag számérték, tehát plusz mínusz pár nap teljesen okés!
A kérdező hozzászólása: már egy éve meg van..elõtte nem ilyen hamar jött meg mindig ..ez a harmadik alkalom h így jön meg
Az a korodtól függ, meg mikor kezdõdött. Van akinek sok sok hónap, van akinek vagy 1-1.5 év mire beáll rendesen rendszeresre.
teljesen normális, 24 napra jött meg
A kérdező hozzászólása: köszi mindenkinek :) )

"Egészséges" a telefonnak ha gyakran újratelepítem az Android operációs rendszerét? Vagyis pontosabban: visszaállítom a gyári állapotra elég gyakran, mert mindig összegyűlik egy csomó szeméttel, és zavar!

Sony Ericsson Xperia Arc S-em van! Szinte 2 naponta visszaállítom a gyári visszaállítást! Nem lesz gond a kés?bbiekbe, nem lesz a telefonnak semmi baja? Nem káros?

Legjobb válasz: De akkor a felesleges cuccokat hogyan tudom törölni? (pl ilyen hülye mappák az sd kártyán meg a telefon memóriáján, mindenféle ismeretlen fájl meg egy csomó alkalmazás, amit kitörlök, de még mindig rajta vannak, mert jelzi, hogy megmaradt egy bizonyos része, ami xy MB-t foglal)

A kérdező hozzászólása: De akkor a felesleges cuccokat hogyan tudom törölni? (pl ilyen hülye mappák az sd kártyán meg a telefon memóriáján, mindenféle ismeretlen fájl meg egy csomó alkalmazás, amit kitörlök, de még mindig rajta vannak, mert jelzi, hogy megmaradt egy bizonyos része, ami xy MB-t foglal)
Mégis milyen szeméttel gyûlik össze?
Minek? Alkalmazásokat tudod törölni, cache-t tudod törölni, sd kártyárol tudsz törölni, híváslistát, sms-t tudsz törölni, akkor minek?
A kérdező hozzászólása: Mert egybe komputeren tudom hogy semmi felesleges sz*r nincs a telomob. De akkor ha nem tesz jót neki akkor nem telepíthéten mindig újra.
Igazából teljesen fölösleges. Ami szemét összegyûlik attól enélkül is meg tudsz szabadulni.
A linux nem Windows. Nem fog gigabyte-nyi helyeken DLL-eket tárolni, így nem kell újratelepíteni sem. A telefonnak semmi baja nem lesz tõle.
A kártyán lévõ mappák egy gyári visszaállítástól nem fognak eltûnni. Azt vagy formázod vagy letörlöd. Letörölni meg egy fájlkezelõvel egyszerûen meg tudod tenni. Ismeretlen fájlok: Attól, hogy nem ismered még lehet fontos. A telefonmemóriából nem igazán kéne kitrölöni semmit, mert lehet kell a rendszernek illetve valamelyik alkalmazásnak (mellesleg ehhez a memóriához hozzá se lehetne férni). Törölt alkalmazások: Ha még ott van az alkalmazások kezelése menüpont alatt akkor biztos nem lett letörölve. Ezért is írhatja ki, hogy még foglalt egy kis helyet. Az amúgy ténylegesen szemetet egy cache cleaner segítségével könnyen, gyorsan meg lehet oldani.

4 hónapos babám, elég gyakran meg van fázva, nem rég épp hogy meggyógyult de 4 nap múlva megint náthás lett, nem lázas csak folyik az orra és sokat kell pórszívoznom. Mit adhatnék neki megelőzésképpen hogy ne fázzon meg ilyen gyakran?

Legjobb válasz: Szia! Cebion cseppet nyugodtan adhatsz. Én 2*5 cseppet adok naponta. Esetleg egy kis limonádé igazi citromból, bár ezt sokan nem ajánlják. Fõleg ha szoptatod.

Szia! Cebion cseppet nyugodtan adhatsz. Én 2*5 cseppet adok naponta. Esetleg egy kis limonádé igazi citromból, bár ezt sokan nem ajánlják. Fõleg ha szoptatod.
Szopizik még, vagy már tápszeres? Hipoallergén tápit kap? Nálunk akkor volt így mikor átálltunk az 1-es típusú tápszerre. Azt mondta a dokinéni, hogy gyakran van ilyen tünete is a tejallergiának, hogy a babóknak nem múló felsõ légúti gondjai vannak.
A kérdező hozzászólása: Csak anyatejes.

A hajam elég gyakran vasalom, és most elkezdett hullani. Emiatt lehet? Mit ajánlotok, hogy ezt megelőzzem?

Legjobb válasz: szia.sztem nagyon valószínû hogy az okozza.hiába vannak ma már szuper hajvasalók,attól függetlenül a nagy hõfok még mindíg ugyanúgy erõsen igénybe veszi a hajat.pl 1ik barátnõmnek megállt a hajnövekedése a hajvasaló hatására.szóval sztem mindenféleképpen hanyagold,vagy ne egyenesítsd olyan gyakran a hajad.vagy ha már vasalod,elõtte használj valami ápoló hajbalzsamot.

szia.sztem nagyon valószínû hogy az okozza.hiába vannak ma már szuper hajvasalók, attól függetlenül a nagy hõfok még mindíg ugyanúgy erõsen igénybe veszi a hajat.pl 1ik barátnõmnek megállt a hajnövekedése a hajvasaló hatására.szóval sztem mindenféleképpen hanyagold, vagy ne egyenesítsd olyan gyakran a hajad.vagy ha már vasalod, elõtte használj valami ápoló hajbalzsamot.
Ne vasald a hajad!! Minek? Szerintem sokkal szebb egy göndörebb, dúsabb haj, mint egy egyenes, ritka, fejre lapuló haj..

Nekem 2napja van olyan érzésem mint ha meg akarna jönni néha van egy kis hasszurka és tegnap volt egy nagyon pici vérzés.8-án volt meg a menzeszem. Elég gyakran együtt vagyunk a párommal. Mi lehet ez?

Legjobb válasz: Szerintem peteérsésed volt...és a tüszõrepi miatt volt pici vér..az a legtermékenyebb napod..a hasszurka is lehet peteérés jele..nekem pl olyankor elég kellemetlen érzés..és nem mindenkinek félidõben van a pé--nekem már a 10 vagy 11.napon szokott lenni..és rá 16 napra jön meg..

Szerintem peteérsésed volt...és a tüszõrepi miatt volt pici vér..az a legtermékenyebb napod..a hasszurka is lehet peteérés jele..nekem pl olyankor elég kellemetlen érzés..és nem mindenkinek félidõben van a pé--nekem már a 10 vagy 11.napon szokott lenni..és rá 16 napra jön meg..

Elég gyakran kiírja azt a gépem, hogy a virtuális memória minimuma túl kicsi. Hol tudom ezt beállítani? És mennyi a maximum, amennyire be lehet?

Legjobb válasz: Sajátgép ikonjára jobb klikk > Tulajdonságok > Speciális fül > Teljesítmény beállítások > Speciális és ott legalul ismét Speciális. Akármekkorára állíthatod, ha van elég hely a gépeden, de érdemesebb venni RAM-ot a gépedbe, jobban jársz.

Sajátgép ikonjára jobb klikk > Tulajdonságok > Speciális fül > Teljesítmény beállítások > Speciális és ott legalul ismét Speciális. Akármekkorára állíthatod, ha van elég hely a gépeden, de érdemesebb venni RAM-ot a gépedbe, jobban jársz.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszodat.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!