Találatok a következő kifejezésre: Elég az pár (304 db)

Fontos az, hogy az embernek legyen egy nagyobb társasága? Vagy elég az, ha van pár barátja, akikkel jól elvan?

Legjobb válasz: Az a lényeg, hogy neked, vagy az adott személynek mi elég. Ha kell a társaság, akkor kell, ha nem, akkor nem.

Az a lényeg, hogy neked, vagy az adott személynek mi elég. Ha kell a társaság, akkor kell, ha nem, akkor nem.
Én igényelek sok havert (nem kamubarátot, csak nem olyan közelit), társaságokat ÉS (jó)néhány igaz barátot. Szerencsére ez mind meg is adatott nekem. :) )
Nekem nem fontos, jól megvagyok egyedül is évek óta.
A kérdező hozzászólása: köszönöm az eddigi válaszokat:)
*kapcsolatotok nem fog emiatt megromlani.
Ne félj ettõl. Ha te mindig ott vagy neki, és tudja hogy megbízhat benned, illetve õ is támogat téged, mindegy hány fõs a társaságotok, a kapcsolatotok nem emiatt megromlani. Ha annyi esze van szegénynek, hogy egy igaz barátot eldobjon 10 kamubarátért, nem kár érte.
A kérdező hozzászólása: A barátnõm most nagyon arra hajt, hogy bekerüljön valamelyik társaságba, én viszont nem nagyon hajlok rá, hogy ebben kövessem. Attól tartok, hogy elõbb-utóbb én társasági szempontból "kevés" leszek neki, és szép lassan elhal a barátságunk. Amúgy 16/L
nem fontos, az a fontos hogy magadtól hol tartasz az életben. egyébként az emberek úgyis jönnek mennek az életben.
Egyénfüggõ. Nekem egy igaz barát is elég lenne. Társaságra nem vágyom, mert azokban régebben mindig csak háttérben éreztem magam, állandó volt a balhégenerálás is.
Kinek mire van igénye? Nekem az a fontos, hogy legyen néhány hozzám közelálló ember.
Szerintem ez egyénfüggõ. Van, aki egyedül érzi magát a legjobban, van, aki szûk társaságban, és van, aki egy egész hadsereggel.
senkinek nem kell nagy társaság mert a fele nem is igazi barátod vagy haverod. De az emberek éheznek arra, sokkal és sokkal több legyen nekik. nem elégszünk meg azzal amink van hannem mindig csak többet akarunk
A kérdező hozzászólása: Ja, azt elfelejtettem, hogy eddig is pótoltam neki, de tápszerrel.
Valószínû õ még nem érett ezekre a dolgokra. Ebben az esetben én maradnék az anyatejnél+tápszer. Várnék olyan 2 hetet és újra megpróbálnám:)
Az enyém is ugyanígy volt, pár falat után mindent kihányt. Aztán rájöttem, hogy hígabbra kell keverni. Az üveges bébiételeket is higítottam vízzel, már majdnem folyósra, és úgy kanalaztam bele volt amit le is kellett botmixereznem mert a legkisebb csomócskától is hányt. Úgy ette szépen. Aztán hónapok alatt átszokott a rendes állagú bébikajákra is.
Ennek nem eleget kell tenni, hanem hagyni. 16/L
PÁROS LÁBBAL RÚGD KI!!!! Mi az, hogy emlegeti a volt barátnõjét? Én elsõ alkalommal közölném, hogy soha többet nem akarok hallani az exrõl, a második alkalommal még talán, de a harmadik alkalommal úgy vágnám ki, mint macskát sz*rni. Ráadásul fitymálja a fõztödet, pedig nem kis munkával készül gondolom, ha akkor emlegeti, hogy milyen jól fõzött az exem, az pláne sértõ, és úgy, hogy még utána hozzád sem nyúl. Akkor fõzzön magára, b*ssza meg!
A kérdező hozzászólása: Annyi a különbség hogy a jelenlegi nem ver
Az milyen volt, ha ez a jobbik?
Hát akkor kérdezõ, ne a legaljából válogass.
nekem úgy tûnik, hogy rosszpárkapcsolatból szintén rosszba kerültél. ez nem normális ha a férfi ilyeneket mond és így viselkedik.
A kérdező hozzászólása: Ami azt illeti kölcsönös a szerelem.Miatta léptem ki egy nagyon rossz párkapcsolatból
Te aztán egy izmos férfit fogtál ki. Ha nem jó a kaja, napokig duzzog. Gondolom a férfias kisugárzása fogott meg. :D
Egy kis cián a pöribe, aztán kuss lesz!
Ezeken kívül szereted a párod? Én a helyedben már kiadtam volna az útját. Ne gondolja már, hogy bármit megtehet! Fõzzön magának, és menjen vissza a nõjéhez, ha õ kell neki. Jobbat érdemelnél.
Látod én egyáltalán nem is fõzök, így nem tudnak belekötni. Nem is szoktak. Sõt, már szóvá sem teszik. :) (Hozzátenném, hogy nem otthon "pihengetek" egész nap, dolgozom, jól keresek, házimunkát is végzek- csak épp nem a fõzés "jutott" nekem). (És csak arra célzok, hogy talán túlságosan meg akarsz felelni, ez a baj!)
Sajnos az elsõvel értek egyet :(
Szerintem hagyd õt a francba.Nem is szeret igazán ha ilyeneket csinál.És mond meg neki, ha ennyire hiányzik és ennyit hajtogatja a volt barátnõjét húzzon hozzá vissza!
hagyd már ott a francba és keress olyat aki megbecsül 19F
Gyorsan szabadulj meg tõle! (Hacsak nem vagy mazochista, ez esetben nem szóltam).

Miért van az, hogy egy lány lehet akármiylen ronda, testi hibás mégis lesz hamar már tiniként párja, míg egy fiúnál sokszor elég az, ha csak átlagos külsõre és jó fiú típus és egy lány sem akar tõle semmit sem, sõt sokan lerondázzák, megalázzák?

Nem értem, miért van az, hogy van egy fogatlan, rothadó fogú lány ismerõsöm és bárkit megkaphta, van is pasija, addig van egy tök normálisan kinézõ, szép fogsorú, jó fej, humoros fiú haverom és õt meg folyton lekoptatják a lányok. De ez csak egy példa, sok olyan fura lányt láttam már, akik jellemre voltak például ritka aljasak mégis volt pasijuk, ráadásul nem is akármilyen sokszor jobban nézett ki a hapsi, mint a lány! A másik meg, hogy én is jó fiú típus vagyok, bár elismerem külsõre nem egy álompasi, mégis egy kövér lány is csak kinevetet, hogy mit akarok én vézna, nyomiként tõlem. Nem értem, ennyire jól megy a kevésbé vonzó lányoknak is, de nekünk fiúknak meg csak a szar jut az élettõl. Ezek szerint mi fiúk jobban beletörõdünk, ha a párunk csúnya, de a lányok nem képesek járni csúnya fiúval, de még átlagossal sem sokszor. Ez a másik, ami kicsapta nálam a biztosítékot, fõleg, ha azt nézzük, hogy foylton a lányok áradoznak itt is arról, hogy neki a belsõ fontosabb és egy csúnya fiú is megszépülhet, ha kedves stb.

Legjobb válasz: Ne izgulj. Igyál meg egy sört

Ne izgulj. Igyál meg egy sört
Mert a fondaságokra buktok, azért.
Ettõl összességében inkább jófiú vagy. Ezt nem bántásból mondom, de ez gondolom meg is látszik azon hogy hány nõvel voltál eddig.
#9 akkor én vagyok a köztes példány ( a fekete bárány) Udvarias, tisztelettudó, kedves minden nõvel és így is próbálok/tam csajozni. VAN saját véleményem és hangoztatom is kulturált formában.
Köszönöm 9-es a tájékoztatást...most már én is képbe vagyok :-)
8: Alapvetõen az a különbség, hogy piedesztára emeli-e a nõket vagy sem. "Jófiú": Udvarias, tisztelettudó, kedves minden nõvel és így is próbál csajozni. Nincs saját véleménye és inkább a papucsabb irányra hajaz a személyisége. "Rosszfiú": Határozott, van önbizalma, domináns, nem helyezi a nõket önmaga elé.
Elmagyarázná nekem valaki hogy ki a tököm a jó fiú? mit kell ez alatt érteni? Rendesen tanul..nem ült sitten..nem ver félholtra embereket a kocsmába és nincs ellene rendõrségi eljárás? Nincsenek drog ügyletei? És a rossz fiú? Ilyen totál balhés egyént kell elképzelni? Vagy csak simán tajparasztnak kell lenni? Csajt [email protected] venni..lekur..ázni...megalázni..? Akkor a mostani csajok nem normálisak.....
Akkor én most megcáfolom azt, amit írtál. 18 éves, átlagos lány vagyok, nincs rothadó fogam, nem vagyok túlsúlyos és anorexiás sem, ápolt és igényes vagyok, jobb pillanataimban szépnek látom magam. Viszont még soha nem volt pasim, senki se próbálkozott nálam. Akkor hogy is van ez??
A kérdésed a férfiak és a nõk nemi szerepeinek és a nekem evolúciós biológiájának mély meg nem értésérõl tanúskodik. 100 nõ és 1 férfi egy lakatlan szigeten ragad: A férfi viszonylag hamar teherbe tudja ejteni a nõket. 100 férfi és 1 nõ egy lakatlan szigeten ragad: Akár hogy is tunkolják a nõt minden lyukán, 9 hónapnál-1 évnél gyakrabban nem fog gyereket szülni. Egy nõnek és férfinek a szépsége nem ugyanúgy számít a másik nem felé! A két nem kismillió dologban nem egyenlõ és a mai társadalom egyik nagy problémája, hogy az emberek tömegesen nem értik a másik nem mûködési elveinek alapjait, de sajnos sokszor még a saját nemükét is. A következõ részek olyan általánosítások, amik nem húzhatóak rá mindenkire, de a lakosság többségére igen. Ami egy férfinek számít egy nõn alapvetõen: A külseje, hogy mennyire szép genetikailag és hogy mennyire nõies és hogy mennyire bontakoztatja ki a szexualitását. Ami a nõnek számít egy férfin alapvetõen: Az önbizalma, magabiztossága és dominanciája. Hogy mennyire férfias. Emögött jön a kinézet is.
LOL. Nekem mindig azt szajkózták, hogy különlegesen szép, kívánatos lány vagyok, mégsem volt kapcsolatom tizenévesen. Utána sem volt jó ideig normális párkapcsolatom, mindig csalódtam, és egyik sem tartott fél évnél tovább. Szóval rendesen jutott a sz.arból nekem is, pedig még buta sem vagyok, sem pedig rosszindulatú. Nem rinyálni és méltatlankodni kell, hanem elõre nézni, és küzdeni, hogy a legjobbat hozd ki a külsõ-belsõ adottságaidból, legyen szilárd értékrended, és ennek felelj is meg, legyenek elveid! Láthatóan nincsen semmi önbecsülésed, és ez nem túl vonzó senkinek sem. És nem, nem kifogás az, hogy nem kaptál visszajelzést, mert azokból nem lehet táplálkozni. Magadat kell felépíteni, és legalább magad elõtt legyél õszinte és méltóságteljes! Bár a kérdésed alapján neked ezt hiába magyarázom, olyan szinten üres, felszínes és gyenge ember lehetsz, hogy hírbõl sem ismered azokat a dolgokat, amiket leírtam.
T9bb olyat ismerek, aki kifejezetten jó nõ, és meg se szólítják a [email protected] pasik. Pedig de szívesen fogadnák!
Ez nem így van... csak egyszerûen olyan emberek találkoznak akik kompromisszumot kötnek. Te meg nem...
Mert ez az élet rendje.
RONDASÁGOKRA (Kezdem megunni ezta ..... telefont!!!)

Tisztelt Doktor úr! Gynazol 20Mg hüvelykrémet kaptam és Fluconer kapszulát kérdésem. Este 1-szer kell alkalmazni, éjszakás vagyok okozhat ez problémát? Kapszulát 1 páromnak kell bevenni de ő azt mondta neki nincs gondja! Azt is bevegyem? Vagy elég az 1 ta

Tisztelt Doktor úr! Gynazol 20Mg hüvelykrémet kaptam és Fluconer kapszulát kérdésem. Este 1-szer kell alkalmazni, éjszakás vagyok okozhat ez problémát? Kapszulát 1 páromnak kell bevenni de ő azt mondta neki nincs gondja! Azt is bevegyem? Vagy elég az 1 tabletta?Köszönettel:Erzsébet

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! A gyógyszerek biztosan nem fognak problémát okozni. Az adagolást illetően a gyógyszereket felíró kollégát kell mindenképpen megkérdeznie! Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! A gyógyszerek biztosan nem fognak problémát okozni. Az adagolást illetően a gyógyszereket felíró kollégát kell mindenképpen megkérdeznie! Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Doktor úr! Gynazol 20Mg hüvelykrémet kaptam és Fluconer kapszulát kérdésem. Este 1-szer kell alkalmazni, éjszakás vagyok okozhat ez problémát? Kapszulát 1 páromnak kell bevenni de ő azt mondta neki nincs gondja! Azt is bevegyem? Vagy elég az 1 ta

Tisztelt Doktor úr! Gynazol 20Mg hüvelykrémet kaptam és Fluconer kapszulát kérdésem. Este 1-szer kell alkalmazni, éjszakás vagyok okozhat ez problémát? Kapszulát 1 páromnak kell bevenni de ő azt mondta neki nincs gondja! Azt is bevegyem? Vagy elég az 1 tabletta?Köszönettel:Erzsébet

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! A gyógyszerek biztosan nem fognak problémát okozni. Az adagolást illetően a gyógyszereket felíró kollégát kell mindenképpen megkérdeznie! Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! A gyógyszerek biztosan nem fognak problémát okozni. Az adagolást illetően a gyógyszereket felíró kollégát kell mindenképpen megkérdeznie! Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Kimaradt egy szem a levél első hetén, másnap pótoltam a következővel. (Belara) A tájékoztató szerint ilyenkor 1hét kiegészítő védekezés szükséges. Ezt betartva rá 2hétre voltam együtt párommal. Biztos elég az 1hét ahogy írja? Voltatok így?

Legjobb válasz: Másnap pótoltad,remélhetõleg 12 órán belül.Én még nem voltam így,viszont általánosságban az elsõ levéltõl vagy védett,illetve ha a menstruációd elsõ napján kezdted el szedni,akkor véd az elsõ naptól.

Másnap pótoltad, remélhetõleg 12 órán belül.Én még nem voltam így, viszont általánosságban az elsõ levéltõl vagy védett, illetve ha a menstruációd elsõ napján kezdted el szedni, akkor véd az elsõ naptól.
Csak fekvõtámaszozással nem fogsz tudni tömeget növelni.

A firefoxom kiírja, hogy alaphelyzetbe állt, elég gyakran. Pár perc után beléphetek, de ennyiszer nemlehet túlterhelve az oldal, mert régen nem volt ilyen problémám. Mit tegyek vele?

"Ha a számítógépet vagy a hálózatot t?zfal vagy proxy védi, ellen?rizze, hogy a

Legjobb válasz: Jah! És amikor megvan nyitva a BitTorrentom sokkal gyakrabban csinálja ezt..

A kérdező hozzászólása: Jah! És amikor megvan nyitva a BitTorrentom sokkal gyakrabban csinálja ezt..
A kérdező hozzászólása: Semmi, haver...De azért kössz a választ.Nem lehet, hogy a BitTorrent valamiben közrejátszik?Mert amikor elindítom raplizik, és amikor régebben eindítottam nem volt ilyen probléma -.-"
A kérdező hozzászólása: És ezzel mit csináljak?
A kérdező hozzászólása: Megpróbálhatom...De csak inkább holnap reggel.Majd leírom, hogy jobb-e vagy sem.Köszi a választ :)
Eszközök/Beállítások/Haladó/Hálózat/A Firefox internetkapcsolatának megadása
Az lehet, torrenttel ez elõfordulhat.
Lehet, hogy trójai falovad van, le kellene futtattni a virusirtót.
A kérdező hozzászólása: Lepróbáltam, de ugynaz mint eddig, talán olyan fél fél max 1 fokkal jobb

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!