Találatok a következő kifejezésre: Elég a igazolvány (45 db)

Elég a személyi igazolvány mindenkinek, mivel Uniós országba mentek...
Elég a személyi igazolvány. (A nem kártya is jó.)
Személyi igazolvánnyal kell igazolnia az átvevõnek a személyazonosságát.


Tényleg elég.tutira. :)
Elvileg nem kell útlevél, igen.
A kérdező hozzászólása: jajj de jó.:$$:DDD

Ha Ausztriába akarunk menni 8 hónapos babával és 6 évessel oda nekik is elég a személyi igazolvány?

Legjobb válasz: Igen,elég,de az mindenképp kell.Ha van idõ rá ,érdemes ingyenes Eu-s betegkártyát is csináltatnotok,azonnal megcsinálják nem kell várni rá és 2 évig érvényes.Az OEP-nél kell igényelni.

Igen, elég, de az mindenképp kell.Ha van idõ rá , érdemes ingyenes Eu-s betegkártyát is csináltatnotok, azonnal megcsinálják nem kell várni rá és 2 évig érvényes.Az OEP-nél kell igényelni.
úgy van ahogy az elõzõ válaszoló mondja :)
Igen, elég.
A kérdező hozzászólása: ok köszi :)

Egy gyors kérdés, Londonba elég a személy igazolvány vagy csináltatnom kell Új útlevelet ha lejárt? Másfél éves kisgyereknek milyen papírra van szüksége utazáshoz?

Legjobb válasz: Elég a személyi. Múltkor a 10-11 éves gyerekek mentek személyivel Német országba. Úgy hogy sztm elég

Elég a személyi. Múltkor a 10-11 éves gyerekek mentek személyivel Német országba. Úgy hogy sztm elég
Nem árt útlevél.Az angolok elég hülyék ilyen téren
Elég a személyi, én már többször voltam és nem volt semmi gondom. Csak emiatt ne csináltass új útlevelet.
Mi mikor átkeltünk komppal, csak és kizárólag útlevelet fogadtak el. 13-14 évesek, plusz pár felnõtt volt a buszon.
Én eddig 4x voltam Londonban és mind a 4 alkalommal újfajta (kártyás) személyivel a zsebemben. Senkinek egy szava nem volt, elfogadták. Úgyhogy természetesen elég, ha újfajta személyid van. A régit sajnos nem fogadják el.
A régit is el kell fogadniuk, de praktikusabb a kártyás.
A régit nem fogadják el. Már csak azért sem, mert totálisan magyar nyelvû az egész. Az angolok meg néznek majd, mint a lukinyúl, hogy ezmiez..? Szóval a régi biztosan nem jó. Új kell, vagy útlevél.
Ha a régi biztosan nem jó, akkor vajon anyámnak miért fogadták el?
1 hete jöttem haza Angliából. Kompoltam is. Elég volt a kártyás személyi. Útlevelem nincs (a régi is le van járva). Beengedtek, nem görénykedtek. Visszafelé meg szó szerint szärtak rá. Szóval elég, nyugi! :) Jah és nálunk is voltak gyerekek, nekik is elég volt a személyi. Max az igazolást kérhetik el, ha nem a saját szülõjével utazik.

Kell útlevél ha repülővel megyek Európa vmelyik városába vagy elég a személy igazolvány?

Legjobb válasz: EU-n belül elég a személyi, mindegy mivel utazol. EU-n kívül is elég az új, kártyás személyi pár országba, de abban nem vagyok 100%-osan biztos, hogy ez nem csak a közúti határátkelésre vonatkozik.

EU-n belül elég a személyi, mindegy mivel utazol. EU-n kívül is elég az új, kártyás személyi pár országba, de abban nem vagyok 100%-osan biztos, hogy ez nem csak a közúti határátkelésre vonatkozik.
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszi:)
ahova közúton elég a kártyás személyi, oda repülõvel is.
Elég a személyi.
Már vagy 4 éve nem kell.
Elég a kártyaformátumú személyi igazolvány. Ha ez nincs, akkor érvényes útlevélnek kell lenni.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, egy Görögországi úton morfondíroztam, de nincs útlevelünk, gondoltam itt egybõl lesz válasz.

Szükséges e útlevél, ha az Egyesül Királyságba szeretnék utazni, vagy elég a személyazonosító igazolvány?

Szeptember végén utazunk Angliába. Elmúltam már 18 éves. Elég a személyazonosító igazolvány a kiutazáshoz?

Legjobb válasz: Elég a személyi.

Elég a személyi.
Már 9 éve elég a személyi, de nyugodtan kérdezzétek meg egy nap 12-szer, ahelyett hogy visszaolvasnátok.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Visszaolvastam, de nem találtam, csak egy nagyon régi kérdést. Azért kérdeztem meg, mert kitudja, hogy mikor változik a szabály.
A kérdező hozzászólása: Elnézésedet kérem, hogy megmertem kérdezni. Csak egy ártatlan kérdés volt. Nem értem miért kell ezen ennyire felkapni a vizet. Elég, ha annyit írsz, hogy nem kell útlevél, vagy pedig nem is kell semmit se válaszolni. U.i.: Még egyszer köszönöm szépen a válaszokat.

3 éves kislányomnak elég a személyi igazolvány, hogy kijusson angliába 1 hetes kiruccanásra? Vagy mindenképpen szükséges az útlevél?

Legjobb válasz: elég a személyi természetesen ingyenesen megcsinálják, de akár 30 nap is lehet az ügyintézés, ezért kezdjétek el idõben

elég a személyi természetesen ingyenesen megcsinálják, de akár 30 nap is lehet az ügyintézés, ezért kezdjétek el idõben
elsõ ha nem tudod a választ, akkor inkább ne írj fals információt, évek óta lehet személyit csináltatni akár csecsemõknek is
Oké, rosszul tudtam elnézésedet kérem kedves utolsó ettõl még nem kell kioktatni, de te is egy tipikus magyar vagy.
Utolsó Te tévedhetetlen vagy azaz vagy a jó választ tudod vagy nem tudod a választ. Te sem tudtál még soha semmit rosszul. Nem értem miért kell ebbõl olyan nagy ügyet csinálni. Azt hiszem a 83%-om azt jelöli, hogy az esetek többségében hasznos a válaszom. Egyszer valamit tévesen tudok , már azonnal egy idióta vagyok mert Fals infókat közlök. Bocs az off-ért kérdezõ.
3 éves???? Gondolom 13 éves. Kell az útlevél mivel még gyermekkorú.
Elég a személyi! Persze ha csak 3 éves akkor szülõi kíséret is kell :) Utolsó: nincs igazad. A te tipikus sajnos inkább te vagy, aki nem tudja a választ, de löki a fals infót. És ha kijavítják akkor hirtelen még neked áll feljebb ahelyett, hogy szépen megköszönnéd és szimplán belátnád, hogy most hibáztál!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!