Találatok a következő kifejezésre: Elég 1dl sör, (2 db)

Tegnap ittam 1dl sört ma is ihatnék egy dl sört társaság jön vagy nem szabad elég?

24hetes

Legjobb válasz: Én azt mondom, nyugodtan igyál 1dl sört, attól nem lesz semmi baja a babának. Én is ittam, ha azt kívántam, 3 gyönyörû és okos gyermekem van.

Én azt mondom, nyugodtan igyál 1dl sört, attól nem lesz semmi baja a babának. Én is ittam, ha azt kívántam, 3 gyönyörû és okos gyermekem van.
Akkor inkább üdítõzz, bár nem hiszem hogy 1dl megárt, de azért jobb vigyázni.
Nyilván tudod, hogy terhesség alatt nem javasolt alkoholt fogyasztani. Én nem innék, nem is ittam egy kortyot sem, de ez a Te lelkiismeretedre van bízva. Gondolom azért 1 dl sörtõl semmi bajotok nem lesz.
Igyál alkoholmenteset. :)
A kérdező hozzászólása: az ami nincs itthon:(
A kérdező hozzászólása: köszönöm nem jelent gondott majd teázgatok csak rákérdeztem kivánni kivánom de nem elsödleges hanem a baba az elsö
Ne legyünk már álszentek, mi baja lesz a magzatnak attól, ha 1 dl sört megiszik az anyukája?!Pont semmi!Idd meg nyugodtan, egészségetekre!3 gyerekes
Nyugodtan megihatsz akár naponta is 1 dl sört. Ha jól esik, egészségedre!
Én több helyen olvastam, hogy az elsõ 12 hétben nem igazán ajánlják az alkohol fogyasztását még kisebb mennyiségben sem, késõbb viszont nincs kockázati tényezõje. Bár ha szétnéz az ember a neten, nincs egyértelmû válasz erre. A bort a vas miatt is ajánlják a kismamának, persze nem a tablettásat, hanem igazi bort. Én is kívánom néha a sört, igaz csak az ízesítettet, mondjuk az kevesebb alkoholt is tartalmaz. És én is csak keveset iszom meg, ezzel nem ártunk. A sört aztán szülés után is ajánlják, tejtermelés miatt, persze nem üvegszámra. Szóval igyál nyugodtan. :)

Elég 1dl alkoholmentes sör, hogy újra termelődjön a tejem?

Nagyon nem szeretem, de most iszok egy fél pohárral, mert kevés a tej a babómnak. Mennyit igyak? Mikor lesz hatása?

Legjobb válasz: Azt mondják hogy napi 1 pohár - na de mekkora pohár? Én egy dobozt szoktam elkortyolni.

Azt mondják hogy napi 1 pohár - na de mekkora pohár? Én egy dobozt szoktam elkortyolni.
Nem kell egy pohárrah ami egyébként 3 dl-t jelent meginni, elég ha többször a párod sörének a habját lekanalazod, ha az nem elég, abban van a legtöbb hatóanyag, akkor megihatnál egy hordót is az sem segítene. Tehát egy dl bõven elég.
Amikor marhahust ettem, rengeteg tejem volt.A haltol is!
Szia! Mekkora a babád, és mennyit szoptatod még? Mert a tejet alapvetõen a szoptatás termeli, nem a sör! Írj, és segítek!
Szia! Én is kipróbáltam sok mindent, és a kulcs a folyadék és a pihenés, nálam nem merül ki fekvésben délután kötelezõ aludni egy másfél órát, és biztosan lesz tejcsi!!!! Két nappal ezeltt kezdtem amikor azt hittem ha hideg jön kevesebb a tejem, mert így szokott lenni, ezért nehéz volt megvalósítani, hogy ne adjak tápszert még akkor se ha csak 50got szopizott a 4 hetes kisfiam. Én most mérek és számolok. De lehet már fölösleges is. Én nem tudom igaz e, és mennyi idõ alatt áll be aza bizonyos kereslet kínálat, de nekem úgy tûnik két nap alatt beállt. Ne akadjatok ki, de napi 5-6 liter folyadék. ebbõl egy liter laktoherb tea.. de csak egy filterrel.. sztem nincs jelentõsége, a lényeg hogy folyadék legyen, és szoptatás közben kell inni, úgyis akkor vagy a legszomjasabb. Én most kezdek ráállni hogy egy szopi fél liter folyadék. Plusz eszek ugye ebédre vmilyen levest, és a többi sima víz!!! Nincs titok. CSak ennyi. Remélem neked is segít!!! Jah és még annyit, hogy a babának ennyi tejcsivel is ki kell bírnia1 órát minimum, ha sír akkor az hiszti. Nekem üvöltött nagyon, mert el is van volt kapatva. De 5-10 percnél tovább úgysem üvölt mert elfárad. Szopi után mindig tisztába teszem játszunk egy kicsit, mondjuk20-30 percet, és akkor minden igénye ki kell legyen elégítve! Próbáld ki remélem sikerrel jártok!!! kiskacsa :)
azt nem írtam, hogy nem minden alkalommal jutott 50 g. hajnalban 170el indítottunk majd 125, 105, 95, 85, és csökkent, de aztán meg annyiszor adtam neki ahányszor kellett. Most ott tartunk, hogy pl, éjjel csak nem volt elég neki az egyik cici amiben volt 105g. Odaadtam a a másikat abból még evett 65g. És rá 3 órára a 65gos cicivel kezdtem és kiszívott 130at :) Sok sikert kiskacsa :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!