Találatok a következő kifejezésre: Elég élénk a mensim (2 db)

Elég élénk piros a mensim. Jelenthet ez gondot?

tegnap megjött.olyan volt mintha fel lett volna "vizezve".ma meg elég élénk piros és nagy nyálkahártya darabok vannak benne.elég sok is.több mint szokott.nem fáj er?sebben mint máskor.azt hittem most terhes vagyok mert úgy éreztem.gyógyszert nem szedek,és 18 éve menstruálok.még nem volt így soha.mit?l lehet ez?

Legjobb válasz: Lehet, hogy terhes voltál, de szerintem menj el holnap nõdokihoz, õ biztos meg tudja mondani, hogy mi ez.

Lehet, hogy terhes voltál, de szerintem menj el holnap nõdokihoz, õ biztos meg tudja mondani, hogy mi ez.
Lehet, hogy terhes voltál, és ez a vetélés. Menj orvoshoz!
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat.már alig van.fura.a mellem még mindig erõsen fáj duzzadt és eres.lehet terhes vagyok mégis?
Szia! Sajnos nem lehet baba.Szurkolok hogy minél hamarabb összejöjjön!Fel a fejjel! Üdv:V
Ha megjött és élénk pirso volt, akkor már sajnos nem lehet baba. Ha csak pici vérzésed lett volna, akkor még lenne rá esély, de így már nem. Sajnálom, de ne adjátok fel, legközelebb sikerülni fog! :)
Valószinû hogy nem baba valami más lehet a háttérben amitõl késett a menszeszed.Sok sikert kivánok nektek hogy elõbb utóbb sikerüljön.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat, remélem a következõ hónapban már végre sikerülni fog:) nagyon szeretnénk már babát
Szia! Ne keseredj el, de szerintem sincs baba. Én is hasonló cipõben járok mint te. Nekem 53 napra jött meg a menzim. Egyébként 28 napos a ciklusom. Már tiszta ideg voltam 2x voltam dokinál aki nem látott semmit az Uh-on, csináltam tesztet ami negatív lett. Mi is már nagyon szeretnénk babócát. Azt mondta mindenki, hogy csak a hormonok játszanak velem. Fel a fejjel, új hónap, új esélyek és hajrá...
A kérdező hozzászólása: Nagyon sajnálom és szurkolok hogy nektek is összejöjjön:)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!