Találatok a következő kifejezésre: Elég, hogy a 4 (144 db)

Hogyan foglalkozzak megfeleloen es eleg idot a 4, 5 eves lanyommal? Bovebben lent.

December 18.-an szulok, abbahagytam a magneziumot, sokat faj a hasam, raadasul 2 honapja nem mulik a megfazasom es arcureggyulladasom, nem kapok levegot, faj az orrom belulrol a sok fujastol, kohogok, faj az arcom, a mellkasom. Hasznaltam mar mindent, antibiotikumot is egyszer, bioparoxot fujom orrba de nem hasznal. A torkom is tiszta voros, alig birok beszelni es nyelni!

Legjobb válasz: Egy 4,5 éves már simán megérti, hogy beteg vagy, és pár napig pihenned kell. Dõlj le mellé, eljátszik egyedül is.

Egy 4, 5 éves már simán megérti, hogy beteg vagy, és pár napig pihenned kell. Dõlj le mellé, eljátszik egyedül is.
Semmit!!! Felholt allapotban vagy!!! Ilyen betegen es gyengen hogy fogsz szulni? A vege fele jarsz, ki tudja mikor indul be szules? PIHENJ ES GYOGYULJ!!!! Szedj antibiotikumot, aludj, fekudj, pihenj! Ha faj az orrfujas, akkor szivd le a gyerek orrszivojaval!
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Uh, szegénykém, ez nagyon durva! Mit mond az orvos? Nem adott gyógyszert? Ezzel mindenképpen kellene kezdeni valamit mihamarabb, mert így tényleg, hogy fogsz szülni? És ha meglesz az újszülött, hogy fogod betegen ellátni? És hát oké, hogy elvileg védeni fogja az anyatej, de azért egy ennyire durva és makacs betegség egyáltalán nem biztos, hogy nem jelent rá nézve is veszélyt!!! (amikor krupp miatt voltunk kórházban a kislányommal, teljesen megdöbbentett, mennyi ici-pici, pár hetes-hónapos, anyatejes!!! baba feküdt benn tüdõgyulladással, influenzával. Azóta azért szkeptikus vagyok az anyatejes babák totális védettségével kapcsolatosan) D vitamin, calcium, és infralámpázás a lehetõ legtöbbször!!! Jó az orrcsepp is, mert az nem csak, hogy segít kidugítani az orrod, de kicsit a váladékozást is csillapítja. Bár ha infrázod az arcodat, akkor a pont az lenne a lényeg, hogy kitisztuljon onnan a sok cucc... Mindenesetre pihenj a lehetõ legtöbbet, napközben, amikor egyedül vagy, ne foglalkozz a házimunkával (remélem, ezt a férjed is megérti), pihenj, aludj, kúráld magad. Aztán délután, amikor otthon a kislányod, próbálj vele "csak úgy" együtt lenni, bújjatok össze (bár ez is necces, nehogy elkapja tõled a betegséget), ha nem tudsz neki Te mesét olvasni, akkor nézzetek meg egy mesefilmet együtt (hidd el, 4, 5 évesen nagyon-nagyon értékelik ezt is!!!!). Hapicit jobban érzed magad, akkor tudtok pl. kártyázni, társasozni úgy, hogy Te elhelyezkedsz az ágyon, ahogy épp a legkényelmesebb.
És természetesen mielõbbi gyógyulást és könnyû szülést!

Merevlemezes probléma? Van egy 4 GB.-os + 69 GB-os vinyóm, később bővítve lett 120-al. Az a gond hogy a 4 GB-os az alapértelmezett, és amikor progit akarok vagy játékot felrakni állandóan letilt hogy már nincs elég hely a lemezen

Hogy tudom azt át irányítani hogy ne a c-re akarja rakni hanem a másikra ?

Legjobb válasz: ilyennel még nem találkoztam, de én azt tudnám neked javasolni, hogy telepitsd újra a windowst, (vagy még inkább telepittesd) de ne a 4 gigás vinyóra, hanem a 120asra, csak elõbb oszd ketté 10/110 arányban.

ilyennel még nem találkoztam, de én azt tudnám neked javasolni, hogy telepitsd újra a windowst, (vagy még inkább telepittesd) de ne a 4 gigás vinyóra, hanem a 120asra, csak elõbb oszd ketté 10/110 arányban.
Csatlakozom...de a jövõre való tekintettel a C-t inkább 15 GB-ra vegyétek.
Minimum 15 legyen de lehet több is. Ha szereted a nagy játékokat akkor fõleg.

Hogyan lehet, hogy a 4 hónapos kislányom 5-10 perc alatt eleget szopizik?

Legjobb válasz: egyrészt erõsebb, mint korábban volt. Másrészt, már akkora, hogy néha jobban leköti a külvilág, mint a szopizás, így csak annyi tejet iszik, amennyitõl nem lesz éhes (azaz nem eszi degeszre magát), és utána inkább nézeget, kommunikál. 4.5 hós kisfiú anyukája

egyrészt erõsebb, mint korábban volt. Másrészt, már akkora, hogy néha jobban leköti a külvilág, mint a szopizás, így csak annyi tejet iszik, amennyitõl nem lesz éhes (azaz nem eszi degeszre magát), és utána inkább nézeget, kommunikál. 4.5 hós kisfiú anyukája
A kérdező hozzászólása: Igazad lehet. Egyébként most 8 kiló, tehát eleget eszik :-)
Nálunk ugyanez a helyzet! Állanódan idegesítem magam rajta, pedig 7, 5 kiló 4, 5 hónaposan... Én este büfiztetés után megkínálom a másik mellembõl is. Mostanában el is fogadja, onnan is 6 percig szopik. Jól is alszik... :) De van, hogy nem kell neki. Ne aggódj, biztosan elég, ha szépen fejlõdik!
Lehet. Egyre erõsebb, ennyi idõ alatt is jóllakik. Kb. 5 hónapos kora óta mi is 5 perc alatt befejezzük.


A kapcsolattartás szabályozását még a válóperünk beadása előtt is kérhetem? Azt a gyámhivatalnál kell beadni? Az elég indok, hogy a 4 éves gyermekemet 5 óra helyett, este 11 kor hozza vissza az apja? Mert számomra ez elég durva.

Csak szeretném,ha mindig betartaná a megbeszélt láthatási id?t.Arról nem beszélve,hogy a tuttomon kívül viszi el a városból,mondjuk Debrecenbe,több napra és csak akkor vallja be mikor már ott vannak.

Legjobb válasz: Én értem mit mondasz, én csak próbáltam az apa logikáját megérteni. Én nem bírnám, ha csak kéthetente láthatnám a gyermekemet, de való igaz, hogy 11-kor már ágyban lenne a helye, de kérdés, mit nevezünk otthonnak. Én ha tényleg ritkán találkozhatnék a gyermekkel biztosan minden nap sírva aludnék el, iszonyatos lehet, tehát oké, hogy nem helyes, amit az apa tesz, de ha errõl van szó, akkor meg lehet érteni és ezen kell változtatni.

Én értem mit mondasz, én csak próbáltam az apa logikáját megérteni. Én nem bírnám, ha csak kéthetente láthatnám a gyermekemet, de való igaz, hogy 11-kor már ágyban lenne a helye, de kérdés, mit nevezünk otthonnak. Én ha tényleg ritkán találkozhatnék a gyermekkel biztosan minden nap sírva aludnék el, iszonyatos lehet, tehát oké, hogy nem helyes, amit az apa tesz, de ha errõl van szó, akkor meg lehet érteni és ezen kell változtatni.
Szia! Mit beszéltetek meg? Mármint mennyi idõt lehetne hivatalosan az édesapával? Én sosem tudnék pl. kibékülni kéthetente 2 nappal, nekem ez morbid, és biztos vagyok benne, hogy a gyermeknek is borzalmas. Persze jobb, mint együtt élni a gyerek kedvéért, holott a pár már régen elvált volna, de én csak ajánlani tudom ismerõsömék példáját. Elváltak és az apa imádta a gyermekeit, nem volt hajlandó belemenni abba, hogy alig láthatja õket, és így megegyeztek a nõvel, hogy a gyerekek azzal vannak, akivel akarnak, bármikor mehetnek apához, annyit alszanak ott, amennyit akarnak. És így heti 3 napot vannak a gyerekek az apjuknál, vagy ha van kedvük többet, ha nem ér rá az apukájuk, akkor kevesebbet. Náluk tökéletesen mûködik, tényleg csak ajánlani tudom. Nem lehet, hogy az a gond, hogy az apuka kevesli a neki szánt idõt? Ha valóban kevés, akkor ne haragudj rá, amiért ezt teszi, csak õ nem tud hétvégi szülõ lenni.
Csak a bíróság szabályozza.Ezt komolyan megkellene egymás közt beszélnetek, a gyereknek is ez az érdeke.Talán nem is gondolta végig, hogy ez nem helyes, csak minél több idõt akart együtt tölteni a lányával, mert mégis csak az édesapja.
Kedves Anyuka! Abban teljesen igazad van hogy pontosan a megbeszélt idõre kell visszavinni a gyereket.De azt azért engedd meg az apának hogy olyan programot szervezzen a gyerekének amilyet akar.Valószínû hogy ugyanolyan felelõsséget érez mint te, csak kellemesen akarja eltölteni a láthatást.Tudom mirõl beszélek én is ebben a cipõben jártam, ma a fiam 18éves.Ahova tudtam vittem, még ma is azokat emlegeti.És azt hiszem te is csak lutazol vele!
Persze, viheti, meg csinálhat vele programkat, csak akkr mondja meg elöre, hogy pl. elviszem Debrecenbe... Szerintem ez a normális, különösen ilyen kicsi gyerek esetében. (Együtt élö szülök esetében is megmondaom, hgy hová megyek a gyerekkel - nem csak eltünök vele)
Bocs , nem vitatkozni akarok de szerinted az anyuka mindig megmondja hogy hova viszi, utazik a gyerekkel?Nem mindegy a láthatáskor hogy hová mennek? Nem kell azt az apának részletesen elmondani, mert változhat is a programja.
Ha az anyukánál van a gyerek elhelyezve, akkor ö a felelös, és akkor igenis meg kell neki monadi, hogy hol a gyerek. DE ugy látom, hogy itt mindenki CSAK AZT FELEJTI EL, hogy itt egy 4 éves pici gyerekröl van szó, aki még nagyn rá van szorulva az anyai gondoskodára, és a rendszeres napirendre!!!!!!
Nincs elhelyezve, ezért kér tanácsot!Ebben az a szitu hogy inkább a gyerek érdekét kellene nézni vagy nem? Az apa ugyanolyan fontos a gyereknek mint az anya , vagy rosszul tudom? Mintha a volt feleségem hallanám.....
A kérdező hozzászólása: A gyerek másfél éve velem él.Én megyek vele táppénzre mert az apuka nem hajlandó.Oldjam meg én mindig mert õ nem tudja, ez a válasz.És elõfordul, hogy két hétig még csak egy telefont sem ereszt meg, hogy , hogy van a gyerek.Akkor?
A kérdező hozzászólása: kedves 19:12-es Most õszintén te nyugodtan tudnád azt fogadni, hogy a gyerek nem ott van ahová elengedted?Hanem pl:150km választ el tõle és nem tudod a pontos tartózkodási helyét?És ha bármi baj történik?
Hát ki kell ábrándítsalak, nõ vagyok :) Egyszerûen csak láttam már rá példát, amikor a nõ nevelte, az apa pedig érzelmileg belerokkant. És teljesen igazad van, ennek így kellene mûködni minden családnál, kivéve persze, ha bántotta a gyerekeket, vagy iszik vagy bármi kizáró ok van, akkor teljesen érthetõ, ha egyedül neveli a gyereket az anya. Számomra borzalmas belegondolni, hogy van egy családod, megromlik a viszonyod a pároddal és egyik napról a másikra már szinte gyereked sincs, csak hétvégén. Abban is teljesen igazad van, hogy nem a gyermek tehet róla, hogy a szülõk már nem szeretik egymást, és bárki bármit mond, egy gyermeknek ugyanúgy szüksége van apára, mint anyára.
Nincs nektek mobilotok? Akár a gyereknek is adj egyet! Bármi közbejöhet, pláne egy vidéki útnál. Az apja ne kelljen már kéretszkedjen, ha Magyarországon elmennek valahova!
Kedves 18:27-es te egy ffi vagy, ugye? Egy tulsagosan joo, baranylelku ffi. (nekem ilyet kellett volna a sorsnak kuldenie!!!). Az ismerosednel, akiknel a gyerekek akkor mennek apahoz, es akkor mennek anyahoz amikor csak akarnak, tudod ilyen 1000-bol 1-szer fordul elo. Sajnos. Igen, valoban ez lenne a legjobb megoldas. Hiszen, hogy a szulok nem tudnak mar egyutt elni, errol a gyerekek nem tehetnek. Viszont, sajnos nagyon ritka amikor korlatlanul lehetnek itt is ott is a gyerekek. Te is egy szulo vagy mar?
Kedves kerdezo, ne ide irjal, hanem a birosagnak! Minel elobb, annal jobb! Nem nekunk ide irkaloknak, hanem neked es a kicsinek! Ha irsz a birosagra, nem kell aggodnod mar. Most menjel, es irjal, holnap add postara a levelet. A levelben csak az adataitokat ird be, es hogy kulon eltek, kered a gyerekelhelyezest, lathatast...stb. Nem kell agyonfogalmaznod a levelet, ok mar tudnak mindent. Sok sikert amugy!:)
Jajj ne érts félre nem megbántani akartalak, tudom, hogy iszonyúan rossz aggódni, és tényleg még rosszabb, ha nem szól az apa, de én úgy gondolom a megoldás, hogy kicsit több idõt hagysz neki, feltéve ha van rá lehetõség. Én ha a saját verzióm amit fent leírtam nem lenne megvalósítható (más város, stb.), akkor hetente lehetne péntektõl vasárnapig az édesapjával. Tudom, hogy rossz megosztani a szülõket, és hogy nehéz igazságosan dönteni, nem is akarok bírálni senkit, mindenki tudja mi a jó neki, de egy próbát megér, ha rákérdezel, hogy kevesli-e az idõt és szeretne-e többet, mert ha csak ennyi a gond, lehet, hogy mindig otthon lenne idõre, nem kellene aggódni és semmi sem történne a hátad mögött.
Hat eloszor is azt kellene eldonteni a BIROSAG-nak, hogy kinel legyen a gyerek elhelyezve, nem? Add be a papirokat a birosagra, es kerd, hogy meg a valasotok elott rendezodjon a gyerek elhelyezes, gyereklathatas. A birosagon kell kerned mindent, nem a gyamugyon. A birosag dont mindenben.
A kérdező hozzászólása: Azt beszéltük meg, hogy 2 hetente péntektõl, vasárnap délutánig az övé, + ünnepek és nyáriszünet fele.De gondolom te nem egy anyuka vagy, aki halálra aggódja magát, hogy hol a francba van a kicsi gyereke az este közepén, amikor már rég aludnia kéne és kipihenni magát a másnap kora reggeli óvodába menéshez!
Akkor viszont jó nagy paraszt!!!utolsó voltam

Mi lehet az oka annak, hogy a 4, 5 hónapos kislányom nem szopizik annyit, mint amennyit kéne neki, pedig van tejem elég?

4 napja mérem a szopikat a gyerekorvos tanácsára, 950ml-t kéne ennie egy nap szerinte, de ? csak 600-650ml-t szopizik. Most voltunk 4 hónapos státuszon, ott kaptuk a mérleget. Ilyen most a súlygörbéje:

Legjobb válasz: Milyen a gyarapodása? Nem fejlõdik rendesen? Vagy miért fontos, hogy tankönyv szerint mennyit kellene ennie? Hány kiló most, és mennyivel született?

Milyen a gyarapodása? Nem fejlõdik rendesen? Vagy miért fontos, hogy tankönyv szerint mennyit kellene ennie? Hány kiló most, és mennyivel született?
Miért ne lehetne? Hízik a gyerek, szemmel láthatólag semmi baja, mint írtad, ráadásul ha jön a foga, örüljön a d.nõ, hogy ennyit is hízik.. :-)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a biztatást! Csak attól parázok, hogy nehogy az legyen, mint ismerõsnél, hogy õket meg már elküldte vérvételre, meg minden felesleges vizsgálatra, mert nem könyv szerint hízott a gyerek, aztán meg csak kiderült, hogy semmi gond nincs ott sem, jól meghurcolták szegény gyereket, meg az anyját is :-( Meg lehet ilyet tagadni, ha én meg érzem, hogy semmi gond? Le lehet rázni az orvost meg a védõnõ segédeit?
Ja, és nekem elsõ baba. Gondolom neked is, hogy a doktornõ ennyire be tudott paráztatni?! :-) A védõnõm azt mondta, hogy heti 100 gr-ot kell hízniuk ebben a korban vagy havi 400-at, mert a "drága" d.nõm is azt mondta, 2 hetente kell 300-400-at. Ne aggódj, ahogy elõttem is írták, hízogat szépen, úgyhogy ne aggódj!!!! :-D
A kérdező hozzászólása: Amúgy köszi a válaszokat! A kislányom tényleg ügyes, mosolygós gyerek, sokat mozog, forog hátról hasra és vissza, és kint van már két foga is, fent meg jön a többi, tiszta piros, dagadt az ínye. Talán ez is közrejátszik, hogy nincs olyan farkasétvágya, mint ahogy könyv szerint kéne.
Nekem is volt egy ilyen idõszakom, amikor a kicsi "csak" olyan 270 gr-ot hízott 2 hét alatt és a dokinõ pótlást akart neki adni, holott õ elvileg szoptatáspárti.. Kicsit gyakrabban etettem a gyereket, akár 2 óránként is, azóta meg nem is mérem egyáltalán etetések után, hízik, amennyit hízik, ha jókedvû, kiegyensúlyozott, látszólag semmi baja, akkor én tojnék a dokinõre. Nekem sem evett sose annyit, amennyit "kellene", max a felét, 3/4-ét és mégis jól táplált babóca..:-) Nekem is kb annyival született a lányom, mint a tiéd(3690 g), most olyan 7370 körül van, de õ az elsõ hónapban 1, 5 kg-t hízott.. :-D Nekem is azzal jött a d.nõ, hogy a jóltáplált gyerekek 3-4 hónapra dupláznak.. Hát istenem, a tiéd 5-6 hónapra fog, miért van ennyire oda tõle a d.nõtök?! Rakd csak el azt a tápszerreceptet a fiók mélyére és ne idegesítsd magad ezen! A gyerek tudja, mennyire van szüksége
A kérdező hozzászólása: Azért linkeltem a görbét, mert egy hasonlót mutogattak nekem a tanácsadóban, hogy ezen lehet látni, hogy nem fejlõdik rendesen a gyerek :-(
Én szoptatnék tovább. A gyerek ha nem kér többet, akkor nem kér többet. Nem arról van szó, hogy éhezik, csak nem kell neki. Miért kéne tömni ha egészséges, boldog gyerek?
A kérdező hozzászólása: 3700gr-mal született, most 6580gr. Egy hónappal ezelõtt 6140 volt, szóval most csak 440gr-ot hízott. Ezért kell írnom minden szopit, grammot, milit, stb. Egy hét múlva konzultáció újra a dokinénivel. De nem kér többet, mit csináljak? Kezdjem el a fõzelékeket adni neki? Vagy hagyjam?
Nem értem, minek neki tápszer, hiszen nem arról van szó, hogy kevés lenne a tejed, hanem õ nem igényel annyit, mint a könyv "elõir". Én kisfiam se szopizott annyit, amennyit a könyv elõirt, mégis szépen hizott, sõt, a védõnõ még csökkenteni akarta a szopik számát, mert gyakran szopizott. Ha hónapról-hónapra gyarapszik a súlya, akkor nem kell izgulni, neki ennyi az igénye. Felnõttek se egyforma adagokat esznek.
Az én fiam is 4, 5 hónapos, és szopizik 8-9-szer egy nap kb. 80-150 gramm között. Van, hogy õ is fele annyit eszik egy nap, mint az "elõírt", de hízik 30-40 dekát havonta, így engem nem érdekel. Mondjuk csodálkozom rajta, hogy lehet elég neki, de nem erõltetem, néha megpróbálom kínálni neki újra, vagy a másik cicimet, de csak vigyorog rám és nem kér.
Megmondod, hogy sajnos nem fogadja el a tápszert! Az enyémnek is írtak, már a cumisüveg látványától is ordított, akárhogy próbáltam, kanállal, pohárból, nem ette meg. Amúgy nem kicsi a babád, az enyém 4 kiló felett volt mikor megszületett, jól néztünk volna ki, ha 3-4 hónaposan 8 kiló lett volna!

Amikor közlöm valakivel, hogy a 4. gyereket várom, akkor elég furcsán néznek rám az emberek. Más többgyermekes anyuka is szenved ettől az érzéstől?

Mindegyik tervezett gyerek , akartam ?ket és még szeretnék többet is ,ha birom egészségileg.

Legjobb válasz: Én csak gratulálni tudok és minden elismerésem! :-) Amúgy értem a kérdésedet, nekem ugyan még csak egy kislányom van, de szeretnénk kistesókat, 2-t, 3-at, ahogy sikerül.:-)Ha valaki megkérdezi, hány gyereket szeretnénk és rávágjuk, hogy legalább hármat, akkor ránk is furán néznek. A mai világban nem divat anyának lenni, mert akkor hol marad a karrier? Nos én semmiért se adnám a gyerekemet, szerintem semmi nem ér annyit, mint õ, gondolom, ha többen lesznek, csak fokozódik ez az érzés. Szóval ne törõdj senkivel, gondolj arra, mennyivel szegényebbek õk! Sok boldogságot a picurokhoz!

Én csak gratulálni tudok és minden elismerésem! :-) Amúgy értem a kérdésedet, nekem ugyan még csak egy kislányom van, de szeretnénk kistesókat, 2-t, 3-at, ahogy sikerül.:-)Ha valaki megkérdezi, hány gyereket szeretnénk és rávágjuk, hogy legalább hármat, akkor ránk is furán néznek. A mai világban nem divat anyának lenni, mert akkor hol marad a karrier? Nos én semmiért se adnám a gyerekemet, szerintem semmi nem ér annyit, mint õ, gondolom, ha többen lesznek, csak fokozódik ez az érzés. Szóval ne törõdj senkivel, gondolj arra, mennyivel szegényebbek õk! Sok boldogságot a picurokhoz!
Szia! Én is a negyediket várom a "nagyok" 13, 10 és a legkisebb 2 és fél éves mind kislány most kisfiunk lesz. Én is nagyon gyakran megkapom hogy de bátrak vagyunk meg hogy fogjuk bírni? Nos köszönöm jól vagyunk és imádom a gyerekeimet szerintem aki el tud tartani 3, 4 vagy akár öt gyereket is és jól érzi magát anyaként és háziasszonyként otthon, támogatja a párja, az miért ne vállalhatna több babát hiszen a nõk erre (is) vannak programozva:) ! Gabi
Szia!Nekem is 4 gyerkõcöm van.Nagyon meg tudlak érteni , én is kaptam hideget , meleget egyaránt.Sõt volt olyan aki megkérdezte hogy teljesen normálisnak érzem-e magam.Akkor nagyon rosszul esett, ma már csak nevetek rajtuk!Imádom a gyerekeimet, és õk is egymást!Ja egyébként 15, 11, 7évesek a picurkám pedig 6 hós.Egy másodpercig sem bántam meg hogy megszültem Õket.Az igaz hogy nem úgy van nálunk mint olyan helyen ahol csak 1 gyerkõc van.Itt mindent osztani kell , de szerintem ez nem baj.Soha nem önzõk, mindig gondolnak egymásra.Így is megvan mindenük és nem nézik sóvárogva a többieket.Az a baj hogy sokan úgy gondolják hogy ahol több gyerek van , azok a családok teljesen lecsúsznak.Tényleg nehéz , sok lemondással jár, de ezt az ember elfelejti rögtön ahogy végignéz rajtuk.Szerintem ne foglalkozz senkivel!Élvezd minden pillanatát a babavárásnak és a gyönyörû nagy családodnak!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat ! Eggyetértek azzal . hogy a mai világ nagyon anyagis. Szerintem sem ettõl kellene függnie , hogy ki hány gyermeket vállal. Mi sem élünk nagy lábon , de megvan minden , ami csak szükséges a boldogsághoz. Van fedél a fejünk felett , megvan a napi ennivaló , nekünk ennyi elég. Ha elõrõl kezdhetném , akkor sem csinálnám másként, sõt elõbb kezdtem volna , mert már lassan kifutok az idõbõl. Egyébként szívesen leveleznék privibe hasonló nagycsaládosokkal!
Szívbõl gratulálok! Testvéremnek is 4 gyermeke van 3 lány, 1 fiú. Amikor megtudtuk, hogy állapotos a negyedikkel, bevallom nagyon aggódtam. Mostanára viszont elszállt minden aggodalmam, hiszen látom, hogy (bár szerényebb körülmények között) mekkora szeretetben, összetartásban élnek. Öröm rájuk nézni és igenis büszke vagyok a Nõvéremre!
Szia! Mi is 4-en vagyunk tesók.Miért ne vállalnád, ha anyagilag, lelkileg felvagy készülve rá! Nekem eddig egy lányom van, még egy babócát szeretnénk és annyi.Sajnos az anyagiak miatt mi nem vállalhatunk többet. Neked gratula, sok szerencsét, jó egészséget, hogy feltudd nevelni a gyerkõceidet!Minden jót!!!!
Mi is szeretnénk több gyereket (nálunk is a minimum 3), még csak az elsõnél járunk, õ fél éves. 6-an vagyunk testvérek, 2 testvéremnek 5-5 gyermeke van, kettõnek meg 3-3. Az utóbbiak is szeretnének még. Boldogok vagyunk ilyen nagy családban. Csak az ítélhet el, aki ugyanilyen körülmények között él, s nem tetszik neki. Ilyet meg úgyse találsz. A többi véleménye nem számít. Ne foglalkozz velük.
En masodik gyerekemet varom de nalam mas a problema :a korom .38 eves vagyok es mar hallottam olyan beszolast mastol hogy:na ez most anyja vagy nagyanyja akar lenni annak a gyereknek?En ezert izgulok egy kicsit hogy mit fognak szolni az emberek hogy egy tiz eves gyerek utan jon a pici?Neked (a paroddal egyutt)csak gratulalni tudok!Addig amig az ember kepes ugy gyereket vallalni hogy ne szenvedjen szukseget se a gyerek se a tobbi csaladtag, csak gratulalni lehet!
Én is gratulálok! Én is nagy családot szeretnék (remélem teljesül majd egyszer)és sok erõt, boldogságot kívánok neked és ne foglalkozz az ostoba emberekkel. :)
Én is a 4. gyermekemet várom, nekem azt szokták mondani, hogy bátrak vagyunk a párommal.Szerintem ez nem anyagi kérdés, legalább is nem kéne, hogy az legyen.Az emberek többsége mégis úgy gondolja, hogy manapság nagyon nehéz egy gyereket eltartani, ezért nem kellene vállalni.Valóban nem könnyû, de én hiszem, hogy szeretettel és türelemmel szerényebb körülmények között is boldog gyerekkora lehet mindegyik porontyunknak.
Szia én a 4. babám várom!és ennél szebb dolog nincs a világon az bizti!, , tudom ehez nagyon kell mérlegelni ezt mi is megtettük és itt vagyok vagyunk...ez ilyen emberek szokták bebizonyitani milyenek is valojában az emberek gyarlók és mindent akarnak csak éppen azt nem tudják mi is az igazán jó!Hidd el a mi gyerekeink jobban fogják értékelni az életet ...Szia Anna
Szia! Én március elejére várom a 3. gyerkõcöt.Hát nekem is mindig azt mondják, hogy , de bátrak vagyunk, mert, hogy ebben a mai világban már egy gyereke is sok.Szerintem meg az az élet értelme, hogy gyerekeket szülünk és felneveljük õket.Gyerek nélkül leélni egy életet, annak nincs értelme.Igaz, hogy anyagilag mi sem állunk éppen a helyzet magaslatán, mert 4 éve csak egy vályog parasztházat sikerült megvennünk, és még csak egy szoba lakható a kettõbõl.De így, hogy egy szobában vagyunk még egyenlõre ennek a gyerkõcök még örülnek is nagyon(5éves és 3 évesek).Egyébként semmiben nem szenvednek hiányt.Úgy érzem mindenük meg van. Üdv:31 heteske
Szia! Mi a 3. babánkat várjuk, én is kaptam hideget-meleget. Sajnos a terhessegem nem problémamentes, és a nyáron volt egy magzatelhalásos terhességmegszakításom e miatt is nagyon félek. Erre kaptam olyan megjegyzést is, hogy "mit izgulok úgyis van már kettõ elég az"! Sajnos az emberek elég begyepesedtek és anyagiasak a mai világban. Ez van sajnos! Boldog babavárást, és jó egészséget nektek!
Köszi ezeket a hozzászólásokat nektek! Épp a héten tudtam meg, hogy "becsúszott" a 4. terhességem. A sok-sok lemondást és nehézséget mérlegelve (hogy éppen most álltam talpra a 3 után, kezd a testem és a karrierem is rendben lenni, sõt idegileg is topon vagyok) lehet hogy ti segítettetek a döntésemben. Akinek 3 van, valószínûleg tényleg anyatípus. Így vállalnom kell, ha ez lett rám kiosztva... Eddig sem bántam meg, imádom mindet és jó helyen vannak! Hát jöjjön, akinek jönnie kell! Gratulálok neked! H
Szia!!Gratulálok a babádhoz.Én is a 4. babámat v babáinkat várjuk még nem tudjuk hogy egy vagy kettõ van. Én is ugy gondolom hogy ha van lakásunk, élelmünk és ruhánk mi kéne még több? Attól viszont hogy elmondjuk a családnak rettegek, mert a családom tagjai csak anyagiakban mérik a gyerekvállalást. Mi 3 babát vagyis 3 kislányt terveztünk és meg is van, most egy lyukas gumi miatt várunk megint babát meglepiként:-).Most 8 hetes vagyok.Holnap megyek orvoshoz megirom mit mondtak és azt is hogy sikerült a szülõkkel tudatni.szép napot és csodás babavárást és sok nyugalmat. A hardik babánkkal végig nevettem a tehességem és a babánk egy füligszász kiscsaj :-)

4 honapos kisbabám 220 ml viz, plusz 7 kiskanál tápszert eszik. A 4 orát is alig birja ki vele. Elég nagy baba 7kg felett. Kicsit aggodom, hogy sok neki, és nem tudom mit csináljak. Almát néha eszik du. , de mást nem akar. Mit kellene csinálnom?

Az éjszakt átalussza. Este 8-tol, reggel 6-ig.

Legjobb válasz: Szia! Kicsit próbáld meg érthetõbben feltennia kérdést mert igy csak hülyeségeket mondunk majd."a 4 órát is alig birja ki vele" ....."Kicsit aaggódom hogy sok neki" a két mondatnál elég nagy az ellentmondás...most vagy sok vagy kevés

Szia! Kicsit próbáld meg érthetõbben feltennia kérdést mert igy csak hülyeségeket mondunk majd."a 4 órát is alig birja ki vele" ....."Kicsit aaggódom hogy sok neki" a két mondatnál elég nagy az ellentmondás...most vagy sok vagy kevés

4 hónapos babám mostanában a kettő helyett 3-szor, van hogy 4-szer ébred éjszaka sírva, nyöszörögve. Olyankor csak a szopitól nyugszik meg. Talán nem lenne már elég neki a tejcsim, annak ellenére, hogy úgy érzem van?

Legjobb válasz: Az enyém 8 hónapos 4 hónapos kora óta csinálja, nem tudom miért, ciczik éjjel 2-3x. Tejem elég neki, lefejt tejet pluszba, ha adtam, vagy nem kellett neki, vagy ugyanúgy felébredt. Nemrég próbáltam fürdés elõtt pépet adni neki, akor is ugyanúgy felkelt. Paszz.

Az enyém 8 hónapos 4 hónapos kora óta csinálja, nem tudom miért, ciczik éjjel 2-3x. Tejem elég neki, lefejt tejet pluszba, ha adtam, vagy nem kellett neki, vagy ugyanúgy felébredt. Nemrég próbáltam fürdés elõtt pépet adni neki, akor is ugyanúgy felkelt. Paszz.
Szia! Az Én 4 hónapos babám is ugyanezt csinálja! Eddig 1* kelt szopizni és kész. Most már 3* kel és csak a cici nyugtatja meg. Nyöszörög, nyûglõdik, forgatja a fejét. Arra gondoltam, hogy a foga miatt lehet, mert eléggé be van duzzadva az ínye. Lehet kéne adni neki este valamit fogzásra, hátha nyugodtabban aludna. Lehet a Te babádnál is ez van.
elsõ Chamomilla, Viburcol, Dentinox- ezek közül egyik sem használt
Második vagyok. Igen, tudom valakinél semmi nem használ fogzásra, de azért mindenkinek meg kell próbálnia, mert nem egyformák a babák. Van akinek a borostyán lánc válik be, van akinek a homeos bogyó, van akinek az ecsetelõ. Mindent meg kell próbálni, hogy nyugodtabban aludhasson a kisbabánk:-)
Nem lebeszélésnek írtam.
Remélem nekem használni fog valamelyik;-) (második voltam)

HD 7850 1366x768-ra elég lesz 3-4 évig ahhoz hogy 60 fps-el tudja viszonylag jó grafikán futtatni a játékokat?

Igaz, mondjuk anizotrópikus sz?rés nélkül, az én szemem nem talál különbséget a 16x-os és az 1x között :\

Legjobb válasz: Olyan kis felbontásra szerintem böven elég lene HD7770, GTX650Ti -t venned. 3-4évig ha ilyen monitorod marad akor szerintem felesleged egy Full HD kártya... . processzorod milyen? mert nem árt FX6300 minimum vagy egy i5 Sandy/Ivy ilyen kis felbontásnál

Olyan kis felbontásra szerintem böven elég lene HD7770, GTX650Ti -t venned. 3-4évig ha ilyen monitorod marad akor szerintem felesleged egy Full HD kártya... . processzorod milyen? mert nem árt FX6300 minimum vagy egy i5 Sandy/Ivy ilyen kis felbontásnál
A kérdező hozzászólása: Athlon 2 X4 750-ben gondolkodtam
Kisfelbontásnál nem a legjobb proci ilyen erös vga melet föleg HD7770 böven jó lesz hozá Full HD n persze jó lene akár még 7870 melé is iletve ha tuningolod procit az sem ártana . elég feleslegednek érzem 7850 mint már irtam ekkora felbontásara és ha ez marad is proci a szintén Full HD hoz jobb mint nagyon kis felbontásara...
Szerintem jó lesz az...
Ja jó lesz, csak a vga-t 50-60%-nál jobban nem fogja tudni leterhelni. És akkor mi értelme van?
Hát az igazi baj nem is vga val és cpu val vam:) hanem ilyen kisfelbontású monitoral méghozá 3-4év ajajaj... . hardverapro.hu n érdemes lene szétnézned szoktak 20ezer és alata is akár, árulni full hd (1920x1080) monitorokat (persze TN panelest) . mostani monitorod meg ha LCD/TFT (tehát "lapos") akkor kb. 10ezret csak adnak érte... vagyis nem olyan nagy kiadás a váltás . újonam meg 30ezer körül és kicsit alata már vanal full hd -k
Valószínûleg igen, bár ez cpu-tól is függ.
A kérdező hozzászólása: Akkor szerintem inkább GTX 650 Ti-t veszek. :D
Azzal is ugyanez lenne a probláma, mint a 7850-nel. Akkor már a 7850-et vegyél.
Formázd át NTFS-re, mert FAT32-n nem tudsz 4 GB-nál nagyobb fájl másolni.
Gondolom az a memóriakártya FAT32-es fájlrendszerû, ami azt jelenti hogy kb. 3, 5 gigánál nagyobb fájlt nem enged rámásolni.
A kérdező hozzászólása: köszönöm!! hogy kell formázni??
A "Sajátgép"-ben kattints jobb gombbal a (gondolom) "Cserélhetõ lemez" nevû ikonra, és nyomj a "Formázás" opcióra. Válaszd ki az NTFS-t és kész :) Elsõ voltam, zöld mancsot kérek! :)
A kérdező hozzászólása: igen, de ott van, hogy formázás meg minden de nem engedi NTFS-be formázni csak FAT32-be :SS csak ezt az 1 opciót adja meg
Ez esetben találtam neked egy leírást: http://www.tutorial.hu/fat32-konvertalasa-ntfs-re/
A kérdező hozzászólása: közönöm !! nagyon sokat segítettél! :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!