Találatok a következő kifejezésre: Elég, hogy a (4836 db)

2 óra elég, hogy a tabi felszívódjon?

Lindynette 20 tabit szedek 3 éve. Beteg voltam, vasárnap fél 9-kor bevettem a tabit, fél 11-kor hánytam.

Legjobb válasz: Olvasd el a betegtájékoztatót.Az én tabimra 4 óra felszívódási idõ volt írva,ha ezen belül következett be,akkor 7 nap kiegészítõ védekezés.De ahány tabi annyi szokás.

Olvasd el a betegtájékoztatót.Az én tabimra 4 óra felszívódási idõ volt írva, ha ezen belül következett be, akkor 7 nap kiegészítõ védekezés.De ahány tabi annyi szokás.
Általában 4 óra a felszívódás. És igen, biztos ami biztos alapon, jobb, ha a következõ levélig használtok óvszert.
Én is voltam így nemrég, hogy 2 órára rá vettem be, nekem nem lett bajom tõle! Ja és kb. 3 fajta gyógyszert szedtem a fogamzásgátlóval együtt!

SÜRGÕS! Igaz hogy a bettának elég egy 14x14x15 cm-es akvárium?

http://www.petnet.hu/marina/_betta_kit_blue_dragon_miniakvar..

Legjobb válasz: Elégnek elég...bár én nem szeretem az ilyen "betta akváriumokat" hadd tudjon már szegény hal úszkálni is abban az akváriumban.Amúgy el él benne de nagy akváriumba társas halként harsányabb, de ha csak egy bettát akarsz akkor ebbe is el van.

Elégnek elég...bár én nem szeretem az ilyen "betta akváriumokat" hadd tudjon már szegény hal úszkálni is abban az akváriumban.Amúgy el él benne de nagy akváriumba társas halként harsányabb, de ha csak egy bettát akarsz akkor ebbe is el van.
A kérdező hozzászólása: oké, köszi én is azért néztem nagyot, de sokan irják h ne3kik befõttesüvegben van
Még most látom az árát, 4500 ft+posta, abból egy 50 literes üveg akváriumot vehetsz!
Amit azon az oldalon írnak, abból negyede sem igaz csak marketing szöveg! Felejtsd el!!!
Na ezt nevezem állatkínzásnak!!!! Pfff....aki ezt kitalálta azt kéne bezárni egy akkora szobába, hogy csak 1 lépesnyire legyenek a falak és ott élje le az életét a szemét! Nehogy ilyet vegyél már! Nyisd már ki a szemed!
Elég bután néz ki egy ilyen piciben a hal, ennyi erõvel egy söröskorsóba is tehetnéd...
Szerinted a képen látható hal mivel tölti az idejét egy ilyen akváriumban? Mereng az élet dolgain.. mert mást nem igen tud csinálni. Ráadásul normálisan nem is lehet takarítani, kivéve ha ezt az egyébként érzékeny és igényes halat minden héten klóros csapvízzel akarod kínozni. Ha állatot tartasz, biztosíts neki megfelelõ körülményeket!
egyáltalán nem elég, átmenetileg kielégítõ de hosszú távon nem jó. egy ekkora akváriumban max fél éves élettartamra számíts!
A kérdező hozzászólása: oké köszi, csak egyet szeretnék
Te melyiket választanád? 20 nm-es lakás panelben vagy 100 nm-es családi ház zöldövezetben? Az "elég" nem jelenti azt, hogy jó.
Ezeket nyugodtan fel lehet nyomni, mivel a Május 1.-tõl érvényes új állatvédelmi törvény szerint ez az akvárium NEM ALKALMAS egy betta tartására és ÁLLATKÍNZÁSNAK minõsül, amit büntetnek. Túl kicsi a térfogata.

Ha megnyernétek a lottón a főnyereményt, miben változtatnátok meg az életeteket? Elég lenne a problémáitok megoldásához, hogy nem lennének többé anyagi gondjaitok?

Mire elég pár száz millió forint? Valóban megold mindent? Megváltoztatnátok az életkötülményeiteket? És mi lenne az egyéniségetekkel? Vajon megváltoztatná a jellemeteket a "megvehetem a világot kilóra" érzése? Eszetekbe jutna, hogy jótékonykodjatok?

Legjobb válasz: Ha megnyernétek a lottón a fõnyereményt, miben változtatnátok meg az életeteket? - Nem tudom , gondolom elköltöznék szüleimtöl és vennék egy saját házat , autot, stb, körbeutaznám a világot meg ilyen apróságok :D Elég lenne a problémáitok megoldásához, hogy nem lennének többé anyagi gondjaitok? - Nekem igen, elég lenne, hisz a mai világban már gyakorlatilag minden a pénzröl szól, nálam , nálunk sincs ez másképp. Mire elég pár száz millió forint? Mire elég ? Gondolj bele ha már csak beteszed a bankba akkor a kamataibol is megtudsz élni azután , hogy megvetted magadnak azokat a "nagyobb " dolgokat amire ugy gondolod szükséged van , szóval elég sok mindenre elég az a "pár száz" millió forint. Valóban megold mindent? - Nem mindent de sokkal jobb lenne mint most. Megváltoztatnátok az életkötülményeiteket? - Egyértelmüen. És mi lenne az egyéniségetekkel? - Semmi , nem bolonditana meg a pénz , és attól hogy azt veszek meg majdnem amit akarok még ugyanilyen maradnék. Vajon megváltoztatná a jellemeteket a "megvehetem a világot kilóra" érzése? - Ez igy teljesen nem igaz , mert azért a világot nem tudnám megvenni, ha nem pár száz milliot nyernék hanem pár száz milliárdot, akkor már tudnék venni magamnak akár egy szigetet is :D , de mint mondtam nem változtatná meg a jellememet. Eszetekbe jutna, hogy jótékonykodjatok? - Eszembe jutna, de nem tenném meg. Más se adakozik nekem , én miért tegyem? Az emberek szemetek egymással , én miért legyek jo? - És fõleg: elmondanátok valakinek, hogy nyertetek? Biztos hogy nem, én nem, a család , öcsém , tuti elmondaná egykét embernek , ugyhogy végulis tökmind1 lenne, de ha rajtam mulna senki sem tudná meg.

Szerinted ha elsõre nem tettszek valakinek, akkor ha ötösöm lenne a lottón, utána már tettszenék? (ya a pénzem miatt)
Ha megnyernétek a lottón a fõnyereményt, miben változtatnátok meg az életeteket? - Nem tudom , gondolom elköltöznék szüleimtöl és vennék egy saját házat , autot, stb, körbeutaznám a világot meg ilyen apróságok :D Elég lenne a problémáitok megoldásához, hogy nem lennének többé anyagi gondjaitok? - Nekem igen, elég lenne, hisz a mai világban már gyakorlatilag minden a pénzröl szól, nálam , nálunk sincs ez másképp. Mire elég pár száz millió forint? Mire elég ? Gondolj bele ha már csak beteszed a bankba akkor a kamataibol is megtudsz élni azután , hogy megvetted magadnak azokat a "nagyobb " dolgokat amire ugy gondolod szükséged van , szóval elég sok mindenre elég az a "pár száz" millió forint. Valóban megold mindent? - Nem mindent de sokkal jobb lenne mint most. Megváltoztatnátok az életkötülményeiteket? - Egyértelmüen. És mi lenne az egyéniségetekkel? - Semmi , nem bolonditana meg a pénz , és attól hogy azt veszek meg majdnem amit akarok még ugyanilyen maradnék. Vajon megváltoztatná a jellemeteket a "megvehetem a világot kilóra" érzése? - Ez igy teljesen nem igaz , mert azért a világot nem tudnám megvenni, ha nem pár száz milliot nyernék hanem pár száz milliárdot, akkor már tudnék venni magamnak akár egy szigetet is :D , de mint mondtam nem változtatná meg a jellememet. Eszetekbe jutna, hogy jótékonykodjatok? - Eszembe jutna, de nem tenném meg. Más se adakozik nekem , én miért tegyem? Az emberek szemetek egymással , én miért legyek jo? - És fõleg: elmondanátok valakinek, hogy nyertetek? Biztos hogy nem, én nem, a család , öcsém , tuti elmondaná egykét embernek , ugyhogy végulis tökmind1 lenne, de ha rajtam mulna senki sem tudná meg.
Röviden: igen, minden problémám/nk megoldódna, sajnos ez az igazság. A pénz nem minden, de mindennek az alapja. Jótékonykodnék is belõle, annyiban meg nem változnék meg tõle, h nagyképû legyek, a múlt-eddigi életem eleget formált ahhoz, h ne szálljak el magamtól. Elmondani: a család alap, h tudná, másnak meg nem kötöm az orrára szerintem, a pénzhiányunkról sem beszélek, akkor ha lenne pénzem miért mondjam el? Bér ezt így nem tudom, mit tennék. Szeretnék is egy esélyt rá, h megbizonyosodjak én magam is arról, h milyen ez a helyzet, és mit tennék. De ilyen nem nagyon lesz...
Ja és "Aki akar az tud tanulni": Na látod, ez sem teljesen igaz, ugyanis én pl azért (is) nem mentem idén egyetemre, mert a szüleim anyagilag nem tudnának támogatni: kollégium, rezsi, kaja, utazás, plusz egyebek, havi cirka 60 ezer. Szóval még ahhoz is pénz kell...
Én nem adnék belõle senkinek, na jó családtagoknak, rokonoknak pár milliót, de ilyen segélyszervezeteknek nem adnék milliókat.Én beraknám a bankba, és nem pocsékolnám!Pl nem vennék 200.000 Ft-ért egy nyamvadt ékszert, vagy 50.000 Ft-ért egy doboz parfümöt csak azért, mert "megtehetem".Kimennék Németországba, vagy Amerikába, vennék magamnak egy király 2szintes családi házat, egy fekete Nissan Navarát, gyönyörû szépen berendezném a lakásomat, és aztán nyitnék egy magán bölcsit, persze azt is szépen berendezném:-) Ja meg vennék magamnak a szobámba emeletes ágyat, meg mindenhol mûanyag ablakaim lennének, meg járólap lenne, nem linóleum, meg reluxa helyett redõnyöm lenne, meg vennék magamnak 3 különbözõ biciklit, hogy mikor melyikkel van kedvem menni :) Vennék magamnak egy nagykerekû rollert (vagy ha nem létezik olyan, akkor gyártatnék magamnak) és azzal közlekednék.Ami luxuscikket vennék, az az lenne, hogy vennék magamnak egy Combinot és építenék neki egy szobát, és nem lehetne vele sehova menni, csak úgy ott lenne, és ha akarnék, belemehetnék, meg ilyenek:D Ja meg a másik luxus cikkek, h vennék magamnak egy trambulint, meg egy olyan nagy felfújható csúszdát, ami a búcsúba van:D Ja meg lenne egy sofõröm is, mer nem akarok jogosítványt szerezni :D Ja meg elmennék grafológiai "vizsgálatot" végeztetni magamon :) )) Meg vennék egy futópadot :D Szóval el tudnám én költeni azt a pénzt :P De csak értelmes dolgokat vennék belõle:D
Itt hagynám a p*csába ezt a hülye országot!
Én mindenképpen el akarok menni innen, és ez csak egy nagy segítség lenne. Én elõször is befektetném a pénzt valami vállalkozásba, és nem szórnám csak úgy ész nélkül. Mert például ha veszek egy szép nagy házat, egy jó kocsit, és léha életet kezdek élni, akkor elfogy a pénz is. Nem tudom majd fizetni a házat se, a kocsit se, és teljesen elszegényedem. Ha tényleg ilyen fullgazdak milliárdos lennék, az se lenne elképzelhetetlen, hogy jótékonykodjak. És ha nem is akarnám senkinek se elmondani a nyereményem, úgy is kiderülne. Viszont addig tartanám titokban, ameddig lehet.:)
Megpróbálnám rendbe hozni az elrontott életem. Elõször is újra kezdeném az iskolát, s végre azt tanulnám ami szeretnék lenni. Közben beutaznám a világot, s olyan dolgokat próbálnék ki amire soha nem lesz lehetõségem. A pénzt egy részét eladományoznám, másik részét befektetném. Barátaim eddig sem voltak nagyon. Pénzzel sem lesznek. Alapvetõen nem változnék meg. Csak végre láthatnám a világot, s nem lennének anyagi gondjaim. 25/L
idõt vennék belõle, merthogy a munka: az idõnk és fáradtságunk eladása pénzért és az idõmbõl tanulnék tovább, (mint most) vén fejjel, csak éppen kényelmesebben meg nem a legolcsóbb, hízlalós kajákat enném, és elmennék végre egyszer fodrászhoz, meg kozmetikushoz, és kimasszíroztatnám a hátamat. Az aktákat meg tologassa más, ha már egyszer kell tologatni, de a régi kollégáknak is küldenék masszírozót. Vennék bõrcipõket, amikre vágyom. És sokat sétálnék, amire most idõm sincs. Valószínûleg nem veszélyeztetném magamat se utazással, se kocsikázással, se sporttal, élném tovább a csökött kispolgári életemet. és csakis névtelenül jótékonykodnék
Jelenleg sincsenek problémáim, de biztosan nagyon örülnék, mert végre valóra válthatnám az álmaimat: legelõszõr is létrehoznék egy olyan állatmenhelyt, amely mindent felülmúl, persze nem csak itthon, hanem más, "fejletlenebb" országokban is! Kiköltöznék egy farmra, ahol magamnak termelnék meg mindent, körülöttem a család, az állatok, nyugalom, teljes szabadság... Na jó, utazgatnék is egy kicsit.:)
Igen elég lenne, mivel más jellegû problémáim nincsenek. Más jellegû problémákat egyszerûen meg lehet oldani. Aki akar az tud tanulni, tud megváltozni, barátokat szerezni, de pl hiába vannak barátaim, ha közben végig kell néznem ahogy a kutyám éhenhal... -.-" Azon csak a pénz segíthet. Az más kérdés, hogy valakinek megárt hogy pénze lesz mert nem akar továbbfejlõdni, mert neki úgyis megvan mindene. De én vagyok magamban annyira biztos, hogy nem változna meg a személyiségem, azon kívül amennyire muszáj megváltoznia. Pl elmúlna a gyomorfekélyem ami attól van hogy hetekig bûntudatom van mert vettem egy farmert... Na ezt nem sajnálnám. Ja és nem mondanám el senkinek. Mondjuk lehet a szüleimet segíteném meg támogatnám az kutyás dolgokat.
De am a lottó az kamu, mert pont abban ne lenne v mi trükk? Nem most jöttem le a falvédöröl!
Én biztos belekattannék kicsit, de 2-3 milliárd megér annyit, nem? :D
Elköltöznék jó messzire.Megpróbálnám megvalósítani az álmomat.Megismerkednék velük.Azt még nem tudom, hogy de csak kitalálnék valamit.Pár évig velük lennék, vigyáznék rájuk, aztán ha látnám hogy minden rendben van, akkor nyírnám ki magam.Közbe persze beutaznám a világot+rengeteget jótékonykodnék.Segítenék a világon, ahogy csak tudok.Aztán távoznék.
Na jó, mégiscsak jótékonykodnék, úgy döntöttem:D Adnék vagy 10millát a barcikai kórháznak, h újítsák má fel végre azt a kib**** ambuláns részleget, mert annyira undorító, h hányni lehetne tõle
A legnagyobb részét eladományoznám gyerekotthonokba, segélyszervezetekhez meg ilyen helyekre. Persze pár milliót meg is tartanék belõle, de nem akarok pénzbõségben szenvedni. Ha valaki látná azt amit én, azt hogy egy közeli rokonom eszét( illetve az egész családja eszét) hogy vette el a pénz, és azt is hogy teszik ez miatt tönkre egy 6 éves kisfiú életét, akkor teljesen megértene. Persze tudom, hogy mások ezt így a gép elõtt ülve nem tudják elképzelni, de másoknak fogalmuk sincs róla, mit is jelent a "túl sok pénz" fogalma. 16/L
abbahagynám a sulit a fenébe, és minden áldott nap szívnék.
Megint elsõ, én is elmennék innen!
Elsõ vagyok. Nem úgy értettem, hogy el tud menni tanulni, hanem hogy ahhoz nem kell pénz hogy bemagoljak valamit.
Hát elõször is nem õrülnék meg: Értsd: Nem vennék luxusvillát a Rózsadombon, mert csak egyszer vagyok gazdag, és ha a pénz elfogy nem tudnám fenntartani a házat. Amit tennék: Vennék egy kocsit(ezt mindenképpen), indítanék egy családi vállalkozást (hátha sikerül), vennék néhány ruhát (de nem sokat, csak amennyi elég), rokonoknak megvenném amikre vágynak + barátoknak pénzt is adnék. Vennék egy kisebb családi házat, amit még el tudok tartani., Vennék egy ROLEXET... :) Amit nem tennék: Nem adományoznék belõle semennyit. Szeretek segíteni másokon, de nem pénzzel. (Azért nem adnék pénzt, mert azt még magamtól is sajnálom, nemhogy másoktól. Mire elég pár száz millió forint? -Amiket leírtam, arra mind elég. De még sok mindenre ezeken kívül. Valóban megold mindent? -Nem mindent. Pl: lelki problémákat korántsem oldja meg, meg az ilyesféle bajokat. Szerencsére most nincs ilyen jellegû problémám, de ha lesz azt nem oldhatom meg pénzzel. Megváltoztatná az életkörülményeimet? -Természetesen, igen. Mi lenne az egyéniségemmel? -Az nem változna. Vajon megváltoztatná a jellememet a "megvehetem a világot kilóra" érzése? -Nem. Nem változna meg a jellemem. Amint már írtam, nem õrülnék meg. Nem szeretem a ruhákat, cipõket, ékszereket, parfümöket, meg ilyesmiket. Eszembe jutna, hogy jótékonykodjak? -Igen eszembe jutna, de nem tenném meg(ahogy írtam magamtól is sajnálom a pénzt, nemhogy mástól) De ha nemcsak pénzzel lehet, akkor szívesen segítenék. Elmondanám valakinek, hogy nyertem? -Igen, de csak a rokonaimnak, akik megbízhatóak.
Sztem annyit adj neki, amennyi jólesik neki, úgyis jelez ha nem elég.vagy látod ha nm nagyon hízik, esetleg fogy...
Szia!Az én babám 5 hós és bennem is felmerült ez a kérdés.A védõnõm azt javasolta hogy napi 600 ml legyen meg, mert még pici.Persze nem mindig tartom be, mert nekem is az a célom hogy inkább gyümölcsöt és fõzeléket egyen.
Mennyi idõs a babó? Az én lányom 6 hós múlt, 5× eszik ebbõl már csak kettõ tápszer. Ha már 2, 5 dl-t megiszi egy nap a tápiból már tapsikolok örömömben. Tuti elég neki, ha nem kér sûrübben enni.
4 és fél hónapos

Elegem van, hogy a pasijaim szerint nem tudom kimutatni azt, hogy szerelmes vagyok! Pedig en ugy erzem, h maximalisan kimtatom, de mar tenyleg nem tudom h lehetne ezt fokozni, hogy el is higgyek!? 23/L

Legjobb válasz: Nem akarlak elkeseríteni, de ugyanez volt velünk is. Elegem lett abból, hogy folyton ezt várta el, és szakítottam. Remélem nem minden fiú ilyen s*ggfej. :S

Nem akarlak elkeseríteni, de ugyanez volt velünk is. Elegem lett abból, hogy folyton ezt várta el, és szakítottam. Remélem nem minden fiú ilyen s*ggfej. :S
nem tudod? ha azt bizonygatod magadnak, hogy nem tudom ezt, nemtudom azt akkor valóban nemtudod.
A kérdező hozzászólása: nem ertelek kedves valaszolo... en tudom, h mindent megteszek h kimutassam, hisz szerelmet vallok, bujok, atölelem, ereztetem vele hogy fontos nekem, söt el is mondom... megis neha ezt kapom vissza, h nem hiszi el h szeretem...vagy h szerinte nem vagyok szerelmes bele...
Szerintem csak kifogásol, és valójában már nem szeret téged, vagy más van a háttérben. De persze, llehet, hogy nem. LEhet, hogy neki tényleg nem elég ennyi:S Pedig ahogy leírtad, szerintem tényleg sok szeretet megadhatsz neki. Akkor nem tudom, hogy miért mondja ezt. Megkérdezted tõle, hogy pontosan miért gondolja úgy, hogy nem szeretgeted õt eléggé?
A kérdező hozzászólása: tudom h szeret engem mert naponta elmondja es erezteti is velem... es lehet h többet igenyelne de nem igazan tudom mar a szerelmem kimutatasat hogyan fokozni... Igen megkerdeztem töle, h miert nem hisz nekem, de csak annyit tudott mondani, h egyszerüen igy erzi...
A szexben nincs valami olyasmi, amit nagyon akarnának, te meg nem hagyod? (anál, orál, kitudjami) Bunkóbb pasik próbálhatnak ezzel a szöveggel rávenni dolgokra.
A kérdező hozzászólása: mindent megkap... mondjuk anallal ugy vagyok, h en azt kevesbe szeretem, de egyaltalan nem erölteti, bar teny h szeretne...de nem hinnem h ö ebben mérné azth en szerelmes-e vagyok bele, hisz nem vagyunk 15 evesek....
Mindig is azt az elvet vallottam, hogy a szerelmet&szeretetet éreztetni kell és nem mondani. Ha a pasid hiányolja, akkor ott egyéb okok lehetnek. Mondani pedig mindenki ki tudja mondani azt a néhány szót, de elhitetni már komolyabb ügy.
Szerintem a pasiddal van gáz. Hisz te tényleg kimutatod, az alapján amit leírtál. Ennél nem kell több! Szerintem nem illetek össze, neki nem felel meg az ahogy te szereted õt. Én a következõ ilyen után megkérdezném hogy nem érzded hogy szeretlek? Ha azt mondja nem, akkor megmondanám hogy ezek szerint nem õ az igazi, és lelépnék. Nekem kicsit érzelmi zsarolásnak tûnik ez az egész, saját magában bizonytalan és még önzõ is.
Igen, hidd el, sírna, ha kevés lenne. Ha jól alszik, van elég pisis-kakis pelus, akkor nincs gond. Jó egészséget és sok boldogságot Nektek!
Gratula a babához! Biztos eleget eszik, szólna ha nem. Az is jó, hogy 3 óránként eszik, az én kisfiam ennyi idõsen volt, hogy 4-5 órát aludt napközben, éjjel viszont nem sokat. Nekem ébresztenem kellett 3 óránként és mindig megetetni. Ha nem jutna elég folyadékhoz elkezdene sárgulni.
De mire elég. Mariora biztos elég lesz, de pl. BF4 már el sem fut 8k-s felbontáson kimaxolva a beállításokat.
A kérdező hozzászólása: mit értesz a 8ks alatt?
7680×4320
A kérdező hozzászólása: akorában persze én 1680*1050 es felbontáson tudok vagyis ez van
Milyen alaplap? Milyen táp? Minek az APU ha van VGA?
A kérdező hozzászólása: igaz nem gondoltam hogy szer re teszek egy vgat power 520w os és egy asrock 55 csipes lap a lapot cserélni szeretném legalább egy 75 csipesre
A kérdező hozzászólása: mostmár arock a 75 pro 4 lap+ egy frozer cpu hütõ hõcsöves

Csajok, nektek elég lenne az oknak szakításra, hogy a pasitok pornót, pucér csajokat nézeget neten?

Legjobb válasz: Nekem nem lenne elég szakitási indok ez természetes inkább neten nézegesse mint hogy eljárjon valahová ahol nézegethet meg csinálhat is valamit.

Nekem nem lenne elég szakitási indok ez természetes inkább neten nézegesse mint hogy eljárjon valahová ahol nézegethet meg csinálhat is valamit.
Hááát... a pornóval sosem volt bajom, de ha nézi, hogy xy milyen jó csaj, az azért már rosszul esik. Egyszer volt is ilyen és meg is mondtam neki, hogy jó akkor menjen ahhoz a csajhoz, mit keres mellettem, ha más jobban tetszik neki... Ez még önmagába nem ok szerintem a szakításra, de ha komolyabban érdeklõdik egy lány iránt (pl sokat nézegeti a képeit, megismerkedik vele, flörtöl vele) az már igen, akkor már gondolkodás nélkül dobnám.
Haha... Szerintem akkor egy pasinak sem lenne barátnõje. :D
Ha többet nézeget, mint én, akkor igen :D
Csak akkor, ha emiatt elhanyagolna engem és nem velem szexelne, hanem folyton ezekre verné ki. Amúgy nem zavar, normális, egészséges keretek között. Én is szoktam nézni. :) 24/l
Nem...nyugodtan csinálja, hiszen én sem bírnám ki anélkül hogy "Nézd már, Johnny Depp-en nincs póló *-*" :)
Röpülne mint a huzat az tuti. Én nem elégszem meg olyan pasival, aki mellettem más nõkre élvezkedik.
Hát ja:D.
A kérdező hozzászólása: Nem így gondoltam, hanem úgy nézeget pucér csajokat, hogy nem ismeri õket. Tehát ilyen pornó oldalakon, vagy hasonlókon.
szerintem egészséges h pornót néz mert kell a változatosság és inkább pornóra verje mint hogy megcsaljon
van akinek elég lenne, van akinek nem, ezt neked kéne eldönteni :D (ismeretlen pucér csajok, omg)
Nem.
Az én barátom is szokott pornót nézni, de elfogadom hiszen nem szexelünk minden nap, mert nem tudunk talizni. Örülj hogy nem élõben nézeget pucér csajokat :D
Nem 25/N
Ha ez ok lenne a szakításra, nem lenne olyan pasi, akivel össze tudnék jönni... Komolyan, a 90% néz, nem tudom mi a fenét ütköznek ezen meg a nõk... sok nõ is néz pornót!

Elegem van abból, hogy a barátom más lányok képeit kommentálja, és lájkolja! Lehet, hogy szeret, de nem tart elég jó csajnak, és ezért kifelé kacsintgat?

Bár szép arcú lány vagyok, de eléggé fiús alakom van, nincsenek cicijeim szinte. Tudom, hogy szeret, de akkor miért csinája ezt? Nekem ez nagyon zavaró és önbizalomromboló. :( Egy 22 éves lány

Legjobb válasz: Mond meg neki, hogy ez téged zavar. Ha ennek ellenére nem változtat, akkor lapát.

Ez most eléggé nagyképûen fog hangzani, de én elég jó csaj vagyok, eléggé el is voltam szállva magamtól, és tultengett bennem az önbizalom és az én barátom is ezt csinálta...olyan szinten lement ez önbizalmam hogy kb. már semmi nincs, megalázónak éreztem hogy itt vagyok neki én és más lányoknak kommentelget! Ebbõl lett egy nagy veszekedésünk, õ nem értette meg miért akadok ki ezen szerinte tul reagáltam, de miattam abbahagyta, nálunk volt már probléma is sose bíztam benne, keveset voltunk együtt....szakítottunk és most próbálok visszatalálni a régi önmagamhoz! Egyébként a mai napig szánalmasnak találom azokat a pasikat, akik minden csaj képét lájkolják, kommentelgetik...neke ez ugy jön le hogy annyira szerencsételnen hogy nem tud összeszedni magának egy csajt és neten bokolgat meg próbálkozik mindenkinél aki mozog!
Mond meg neki, hogy ez téged zavar. Ha ennek ellenére nem változtat, akkor lapát.
Attól, hogy lájkol pár képet és kommentelget, még nem dõl össze a világ, bár nem írta a Kérdezõ, hogy milyen kommenteket írogat a barátja. Ha barátságos dolgokat ír, és nem ilyen "hûûûû de sexy vaaaagy" -típusúakat, akkor szerintem nem vészes. Elvégre egy srácnak lehetnek lány barátai, ettõl még nem kacsingat kifelé. Ha nagyon zavar ez téged, Kérdezõ, beszéld meg vele, mondd el, hogy téged ez zavar, de ne támadd le, nem kell túlreagálni szerintem. 19 L
ja, és ez nem fészbuk-dolog, valszeg életben is ezt csinálja
ha ezt csinálja, nem szeret.
Szerintem egy kicsit túl féltékeny vagy.
MÉg jó hogy zavar. Ha nagy cicid lenne, akkor is zavarnia kellene. Ez a pali paraszt, kifelé kacsintgat....
13:07 Ezt komolyan gondolod? Ha a barátnõm azért dobna ki, mert merészeltem kommentelni mások képeit, sõt még egy lájkot is el mertem ereszteni, még meg is köszönném neki, mert megszabadított egy túlzottan féltékeny, önértékelési zavarokkal küzdõ libától. Nehogy már attól a gyökér fészbúktól függjön egy kapcsolat...
13:13 - És szerinted nem gyökérség kidobni valakit azért, mert kevés az önbizalma? Milyen lelkivilágod van neked?!
engem is bosszantana

Három óra elég átszállásra a frankfurti repülőtéren? Hogy fogom megtalálni, hogy melyik kapuhoz kell menni?

Vagy inkább menjek hamarabbi géppel és akkor majdnem 6 óra lenne átszállára, menjek inkább azzal?

Legjobb válasz: 1.bõven elég 2.megkérdezel egy ott dolgozót és õ elnavigál.

1.bõven elég 2.megkérdezel egy ott dolgozót és õ elnavigál.
Ez nagyban függ egy-két dologtól. Ha a Frankfurt Main az érkezõ és a továbbinduló oldal is, akkor a három óra elég. Akár terminálok között is tudsz váltani. A frankfurti reptér nagy, de nem "kiismerhetetlen". Amennyiben viszont az átszállásnál repteret is váltasz (pl. Hahn-ról Main-ra, vagy fordítva), akkor bizony a három óra semmire nem lesz elég. A két reptér 120 km-re van egymástól! Ezt mindenképp ellenõrizzed.
A kérdező hozzászólása: Ha tényleg 120 km-re lenne egymástól, akkor az nem is Frankfurt lenne már. Szerintem a Main-ra érkezik és onnan is indul tovább, ahogy néztem a menetrendeket. De szerintem korábban megyek, inkább felkelek hajnalok hajnalán csak legyek ott.
Elég. Nekem egyszer 55 perc volt, de mire befutott a gép maradt negyed óra...na azt a futást...az egyik végéböl a másikba ... de utsóként elértük a gépet, sajnos a csomagjaink már nem értek oda idöben.
Meg fogod találni, felül vannak kis kék táblák, amik irányítanak, lehetetlen eltéveszteni. De keress egy térképet a google-n, ha nagyon aggódsz, és nézegesd, vagy nyomtasd ki.(Elözö vtam)
(megint én - elözö) Volt olyan repjegyem, amire csak Frankfurt volt írva, és Frankfurt-Hahn-ra érkezett. Németo.-ban 3 Frankfurt van(am Main, an der Oder, és Hahn)!!!Frankfurt-Hahn a fapadosok reptere, am Main pedig a többié.
A kérdező hozzászólása: Hát én biztos, hogy nem fapadossal megyek.
ha nem fapados (ryan air, easyjet, skyeurope stb)akkor nem Hahn. de ez rajta van a jegyeden. egyszerûen leszállsz és információt kérsz, mi innen honnan tudjuk hogy hol landolsz és honnan repülsz tovább??? melyik termináltól? lehet hogy a szomszédos terminálról de lehet hogy vonattal kell menned, na az is 10perc és nagyon sûrûn jár a reptéren belül.
A kérdező hozzászólása: Jól van na. Még csak mostanság akarom majd lefoglalni a repjegyet, csak azt akartam tudni, hogy mennyi idõ kell átszállásra.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!