Találatok a következő kifejezésre: Elég, ha védekezünk az (4 db)

Elég, ha óvszerrel védekezünk az első alkalommal?

Nekem meg van már vagy fél éve a menstruációm és még sz?z vagyok!lassan a barátommal lefogok feküdni, mivel? az elég ha óvszerrel védekezünk ? 15 éves vagyok , teherbe is eshetek ha semmit nem használunk és sz?z vagyok ?

Legjobb válasz: Szia! Elég ha óvszerrel védekezel,ha valami probléma van(PL:kiszakad, sérül stb)Még mindig ott van az esemény utánni tabletta, amit az ügyeleten írnak fel,bár nagyon ritkán fordulnak elõ ilyen balesetek.Mivel elég fiatal vagy én azért azt javaslom ne siesd el a dolgot, csak akkor tedd meg ha biztosan akarod.Az elsõ élmény meghatározó.

Szia! Elég ha óvszerrel védekezel, ha valami probléma van(PL:kiszakad, sérül stb)Még mindig ott van az esemény utánni tabletta, amit az ügyeleten írnak fel, bár nagyon ritkán fordulnak elõ ilyen balesetek.Mivel elég fiatal vagy én azért azt javaslom ne siesd el a dolgot, csak akkor tedd meg ha biztosan akarod.Az elsõ élmény meghatározó.
igen teherbe eshetsz, mindenképp védekezzetek! az óvszer elég kell hogy legyen
Igen elég természetesen MEG NE PRÓBÁLJÁTOK GUMI NÉLKÜL!!! de arra figyeljetek, hogy ne kerüljön a srác vagy te kezedrõl sperma a gumi külsejére. a higéniára figyelj, nehogy baj legyen. Jobb az óvatosság mint 15 évesen egy abortusz...
Olyan simán teherbe eshetsz mintha már régóta elveszítetted volna!Meg ne próbáld szerintem se!A fiatalok többsége az elsõ alkalomnál óvszerrel védekezik :) Tényleg ne siesd el, csak akkor tedd meg ha tudod, na igen, Õ AZ IGAZI! SOK SIKERT :)

5 hónapja nem szedek gyógyszert, babaprojekt miatt. Most közbejöttek elég súlyos anyagi gondok, és leálltunk. Ha kiszállós módszerrel "védekezünk" mennyi az esélye hogy terhes leszek?

Nem bírom az óvszert, de gyógyszert sem szeretném megint szedni, és a ciklusaim se rendszeresek.

Legjobb válasz: Nekem is van ismerõsõm akik évekig ezzel a módszerrel védekeztek, és nem lett baba, csak amikor már õk is akarták. Mi a párommal használtunk hüvelykúpot, még mielött babát szerettünk volna. Nálunk bevált.De csak 10 percet kell várni a felhelyezés után.A hangulatot tényleg megtudja ölni, ha nem vagytok kreatívak.De meg lehet oldani hogy ne szálljon el az ichlet. :)Ez csak akkor baj ha csak 1 gyors menetre vágytok.

Nekem is van ismerõsõm akik évekig ezzel a módszerrel védekeztek, és nem lett baba, csak amikor már õk is akarták. Mi a párommal használtunk hüvelykúpot, még mielött babát szerettünk volna. Nálunk bevált.De csak 10 percet kell várni a felhelyezés után.A hangulatot tényleg megtudja ölni, ha nem vagytok kreatívak.De meg lehet oldani hogy ne szálljon el az ichlet. :) Ez csak akkor baj ha csak 1 gyors menetre vágytok.
szia mi az elsõ gyógyszermentes hónapban is megszakítást alkalmaztunk és össze is jött egybõl a baba. 6, 5hós kisfiú anyukája
Embere válogatja! Én a harmadik alkalommal teherbe estem! Azért tudom ilyen pontosan, mert volt egy futo kaland az életemben aminek meglett a gyümölcse! mi is kiszállos modszerrel "védekeztünk"! Sajnos egyedül nevelem a kislányom, mert az apa nem ismeri el hogy õ az apukája! (Pedig ez olyan tuti, mint ahogy most itt ülök a gép elõtt)
http://blog.szexologia.eu/2007/09/03/pearl_index_fogamzasgat.. Itt vannak a különbözõ módszerek Pearl indexei. Eszerint egy év alatt van kb. 35 % esélyed, hogy terhes leszel.
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat. Én nem bánnám ha terhes lennék, csak a párom szeretne még várni még jobb lesz a helyzet. Az elsõ válaszolonak: fel a fejjel, és sajnálom hogy igy jártál :(
általában azért mûködik, ez elsõ sorban a párodon múlik, hogy mennyire fegyelmezett, meg hát azon, hogy mennyi elõváladéka szokott lenni. van olyan ismerõsöm, ahol évekig hibátlanul mûködik, másoknál már a második gyerek jön ezzel a módszerrel. hüvelykúpot ajánlanak még, ami megöli a spermát, igaz a hangulatot is, mert elõre kell fél órával felhelyezni... mi is gondban vagyunk, mi számolunk is mellette és figyeljük LH-val mikor érik a petesejt és ha szükséges kiegészítõ védekezést alkalmazunk, de minden olyan dolog, ami nem gyógyszer vagy óvszer viszonylag megbízhatatlan, szóval csak úgy alkalmazzátok ezeket, ha nem tragikus, ha kisbabátok lesz...
Mi is így védekeztünk, 6 év után összejött a baba, de nagyon örültünk neki :) , mert már tervbe volt. 5 hós kislány anyukája
Óvszerrel. A megszakítás nem teljesen biztonságos.
A kérdező hozzászólása: mindig ovszer?megszakitással igaz nem teljes a védelem, de azert nem reménytelen
Ha nem baj, ha jön a baba, akkor oké. Ha baj, akkor óvszer!
Látom, hogy baj. AKkor óvszer, spirál, pesszárium.
Egy barátnõm most 6 hónapos terhes. Megszakítással védekeztek. Ha nem akarsz babát menj biztosra. De úgy látom te már eldöntötted, ha úgy nyilatkozol, hogy nem reménytelen dolog. Ha ennyire szeretnél abortuszt hát akkor hajrá. Egyébként vannak közösülés elõtti kúpok, krémek. De ezek sem biztonságosak. Marad az óvszer, amit nem szeretnél. Esetleg nézz utána a méhen belüli eszközöknek. Egyébként milyen gondokat okozott?
Elsõ vagyok. Megszakítással csak úgy ha ismered a ciklusod. Az ovulációd körül a "veszélyes" napokon óvszer, a többiben be lehet vállalni úgy hogy megszakítással. De nem javaslom! bármikor bekövetkezhet "csúszás", lehet kétszer is peteérésed, spermát is tartalmazó elõváladék kerül a hüvelyedbe, stb....
Krémek/kúpok + naptár + megszakítás, avagy óvszer. A spirál egyáltalán nem megbízható. Kérhetsz fogamzásgátló injekciót, ha nem azért hagytad abba, mert probléma volt a hormonjaiddal. Hüvelygyûrû, pesszárium, vagy a párod elköttetheti magát. Én a helyedben beszélnék a nõgyógyásszal, aki a gyógyszert írta, hogy mi lehetne számodra/számotokra a legmegfelelõbb.

Elég az ha óvszerral védekezünk a barátnőmmel és elsülés elött kihúzom?

Így biztonságos az aktus?

Legjobb válasz: azért még szedhetne fogamzásgátlót a biztonság kedvéért.

azért még szedhetne fogamzásgátlót a biztonság kedvéért.
Statisztikailag így biztonságosabb, gyakorlatilag tök ugyanaz.
Nem, még így sem.
nekünk is a durex szakadt el. azóta mi abban nem bízunk. nemrég kezdtem el szedni fogamzásgátlót.
elsülés? :D mi ez egy puska? XD
Egy idõben nagyon sokszor használtam gumit, de egyszerûen nem jut eszembe a neve. Igaz, húzós az ára, de mondom nekem semmi gondom nem volt vele. Rohadt könnyû volt felhelyezni, és nem éreztem hogy rajtam van.
Nálunk is a Durex gumi szakadt el, valamint az egyik ismerõseimnél is. Nekem is kellett bevennem eseményutánit, azóta már inkább fogamzásgátló tablettát szedek. Az a legbiztonságosabb. 23/L
A kérdező hozzászólása: Igazából azért félünk mert régebben egy "Durex" márkájú óvszer elszakadt és esemény utánit kellett vennünk. Most áttértünk a gyógyszertári gumira és elég biztonságosnak tûnik
NE HÚZ KODD KI MI KOR JÓ
A kérdező hozzászólása: De azért így nagyobb az esélye annak hogy nem lesz terhes, mintogy óvszer használata mellett beleélveznék?
Pont akkor húznád ki mikor a legjobb??? Ne már! Óvszer azért egész jó, csak márkás legyen, ne made in china, és szakszerûen tett fel.
elvileg úgy is biztonságos lenne, hogyha rajtad van és elsülsz benne, de tényleg növeled a biztonságot és csökkented a kockázatát a szakadásból eredõ terhességnek, ha még ki is húzod elsülés elõtt. csak majd fogd a végét. (már a guminak)
Miért, mit akarsz még bevetni?
A kérdező hozzászólása: Ahoz képest hogy milyen nagy márka a Durex annyira ratyi minõségû..... A jelenlegi gumi tökéletes és megfizethetõ áron van

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!