Találatok a következő kifejezésre: Elárul valamit fiú (2 db)

Lányok, számít, ha egy srác motorozik? Mármint úgy figyelemfelkeltésként, hat rátok? Elárul valamit a fiú személyiségéről? Vagy pont hidegen hagy?

Nem motorral szeretnék 'csajozni', csupán érdekel, hogy ha motorja van egy srácnak, akkor az ad valami okot, hogy ránézzenek, vagy nem? Amióta sportmotorral rohangászok le se tudom magamról vakarni a n?ket... Aztán ezért érdekel. (Mert lehet, hogy csak a bolygók állása kedvez nekem:))

Legjobb válasz: Jajj Honda NSR50 az egy p.csköszörû! :D Legalább valami hozzá illõ hangja lenne... Érdekes, én a Simsonnal is tudtam csajozni :D

Jajj Honda NSR50 az egy p.csköszörû! :D Legalább valami hozzá illõ hangja lenne... Érdekes, én a Simsonnal is tudtam csajozni :D
Engem nem igazán érdekel...ha van neki, akkor van, ha nincs akkor nincs. Tõlem lehet neki, csak nehogy felboruljon egyszer vele. Én félek az ilyen jármûvektõl, nem ülnék fel rájuk semmi pénzért, szóval nekem nem számít, mert úgyse akarok vele menni sehova. (úgy értem, hogy nem kell, hogy elszállítson különbözõ helyekre.) :D 17L
pasi vagyok és igen, a csajok de még az idõsebb nõk is buknak a motorokra.beöltözöm a motoros-bõrszerkóba aztán sokszor odaszólnak teljesen ismeretlen csajok h nem viszel egy kört? -és nem konkrétan a motorra értik ;)
Én nem vagyok nagy motoros, haverommal megyek néha, de mikor megállunk minden nõ minket néz:) Szal lehet vele csajozni jól, persze nem egy Simsonnal.
engem is nézegetnek a pinák(biciklin) aztán mikor látják h nem csak az van akkor mégjobban néznek! nagymotoros vok! :D
Hát én pl. jobban megnézek egy kocsit (nem az ilyen "menõ piros sportkocsira" gondolok). De vannak olyanok is, akik megnézik a motorosokat. Tudod a nagy hangjuk miatt ... :D
A kérdező hozzászólása: 1: Pont ez!:D Én is tapasztaltam, bõrdzsekibe egybõl elõjön ez a szituáció:D
A kérdező hozzászólása: http://www.sportbikerider.us/Pics71/honda-nsr50-90-536178.jpg Ez azért nem egy Simson:)
azért most elképzeltem jelenetett motorozik egy faszi és erre menne csajhoz menõ minden csaj odáig van erre srác leveszi a sisakot és bûn ronda a gyerek gci mekkora lenne :D: :D D: :D :D :D áhh azta krva :DDD:DDD

Elárul valamit a fiú méreteiről, h milyen méretű alsónadrágot hord, illetve honnan lehet megállapítani, mekkora méret jó rá?

Legjobb válasz: Szerintem a csípõtöl,testalkattól függ az alsónadrág mérete,mivel a nemiszerv lankadt állapotban nem olyan nagy hogy az szabja meg az alsónadrág méretét.

Szerintem a csípõtöl, testalkattól függ az alsónadrág mérete, mivel a nemiszerv lankadt állapotban nem olyan nagy hogy az szabja meg az alsónadrág méretét.
Ah egyik barátnõmmel kifejtettük.Van a hús és a vér farok.A húsfarok az lankadt állapotban viszonylag nagy, de merevedéskor nem nõ meg "nagyon".Van a vérfarok, ami lankadt állapotban szinte elbújik a szõrben, de mihelyt izgalomba jön akkor hatalmasra megnõ eredeti önmagához képest.Így nem mész sokra az alsógatya mérettel.No meg az fûgg a fenékmérettõl is.(Nem kicsit.) Ha pontosabb becslést akarsz, akkor nézd az orrát:) Az egész jól be szokott jönni, és mindig jókat mulatunk vele csajokkal:) Eddig nem sokat tévedtünk.
Felmérések szerint, a hüvelyk és mutató ujj derékszögbe(mint egy pisztoly forma) így az átló mérete 99%-ban megegyezk a merev állapottal.
Most ggatyát akarsz venni? :) Mert ha igen akkor bátran kérd az eladó segítségét, megmondod miylen magas kb és miylena testalakata, aztán mutat majd gatyákat. Az orról meg annyit, h nekem az nem jött be. Nagy orrú exbarátom méretét ott lenn biztos nem a nozijáról kapta :D
Én tudok egyszerûbb megoldást.Én megkérdeztem a pasimat hogy mennyi a mérete :) És vettem neki alsót karácsonyra :D
A kérdező hozzászólása: köszi mindenkinek :) az igazság meg az, h tudom a méretét, de az a testalkatához mérten elég nagy szerintem...(XL) és mivel még nem voltam vele (meg mással sem), kicsit megrémisztett.
Ne rémísszen! Ha nagyon belelovalod magad, még a végén kellemetlen csalódás ér, a pasidat meg megsérted a lelkében.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!