Találatok a következő kifejezésre: Ehetek görögdinnyét alatt (1 db)

Ehetek görögdinnyét szoptatás alatt?

A véd?n?m azt mondta,hogy sárgadinnye tilos,és a görögdinnye sem tesz túl jót egy 1hónapos picinek.Én viszont nagyon kívánom a görögdinnyét.Persze,ha nem lehet,akkor nem eszem.

Legjobb válasz: egyél! Semmi bajod nem lesz és a babának sem , a magokat ne edd meg, mert az felfujódást okoz, de maga a dinnye szinte sima tiszta víz és kis gyümölcscukor..semmi egyéb.

egyél! Semmi bajod nem lesz és a babának sem , a magokat ne edd meg, mert az felfujódást okoz, de maga a dinnye szinte sima tiszta víz és kis gyümölcscukor..semmi egyéb.
Nekem 2 hónapos a babám én mind a kettõ félét eszem de semmi baja nincs a babámnak.
Állítólag hasmenést okozhat. Nekünk nem okozott. Sõt...örültem volna a kakának...... Judy
Szia. Egyél nyugodtan. Az én babám 2 hós és naponta eszem mindkét dinnyefajtát kuty abaja. Egészségedre!!


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Akik nem szoptattak: milyen tejapasztó gyógyszert kaptatok a dokitól? Mennyi idő alatt hatott? Volt valamilyen mellékhatása?

1

Mikortól ülhet a baba sport vagy esernyőre csukható babakocsiba ami nem teljesen függőleges?

3

Befelé forduló mellbimbók, esélytelen a szoptatás természetes úton. Milyen mellszívót próbáljak hogy legalább üvegből tudjon anyatejet enni?

7

Urticát és görögszéna kapszulát lehet együtt szedni tejnöveléshez?

2

Ki hány dl teát iszik meg? (mely fajta szoptatos teát? ) és hány filterrel késziti el,

3

Elapadt a tejem. Rossz anya vagyok?

2. hónap után egyszerűen elapadt. Addig is nagyon rossz volt, gyakran nem volt elég, de utána egyszerűen elapadt. Próbáltam sok mindent, állandóan ittam laktoherb teát, próbáltam azt, hogy akkor csak cicire teszem a babát, hátha megindul az, de sajnos nem (kitartóan próbálkoztam). Elmentem orvoshoz, de mint kiderült, lelki okai vannak. Most tápszeres a babám, de állandó jelleggel megkapom idegen emberektől, hogy biztos az én hibámból apadt el, miféle anya vagyok én. Miért miféle vagyok? Nem érzem magam hibásnak, nem tehetek róla.

7

Ha volt valakinek tejláza, megosztaná a tapasztalatait?

8

Szoptatós melltartó 800. - vagy 10ezer forintért? Nagy a különbség? Mik a tapasztalatok?

10

Hol lehet kapni nektár sört?

2

2 hónapja nem szoptatok, mégsincs menzeszem, mitől lehet?

Szerintetek mitől lehet, hogy nem jött még meg a menzeszem? Kisfiam februárban töltötte a 2-t, márciusig szopizott. Januárban megjött,de azóta semmi. Bár a menzeszekkor szokásos pattanásaim megjelennek,amikor meg kellene jönnie. Teszt 1hete volt negatív.

1

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!