Találatok a következő kifejezésre: Ehetek aszalt és (2 db)

Ehetek aszalt gyümölcsöket? és ha igen mindennap vagy csak bizonyos napokon?

Legjobb válasz: Én ugytudom hogy nem.. sok a cukortartalma.. inkább a nyers gyümölcsöket fogyaszd.sok sikert

Én ugytudom hogy nem.. sok a cukortartalma.. inkább a nyers gyümölcsöket fogyaszd.sok sikert
A 90 napos diéta honlapján is fel van téve ez a kérdés, ott a honlap készítõi válaszoltak és ott az van, hogy lehet gyüminapon aszalt gyümölcsöt enni.
Én mindig aszalt gyümölcsöt eszek.Ebédre banán chipset rágcsálok 10-15dkg-ot, vagy 20dkg aszalt sárga barackot.Nem tapasztaltam káros hatását a fogyásra tekintettel.
Gondolom olyan aszalt áfonyát használnak, amit nem cukorral aszalnak.
A paleóban nincs szénhidráttilalom, rengeteg szénhidráttartalmú étel engedélyezett, igen. Sok paleós blogon rengeteg szénhidrátgazdag étel van, vagy elõadja a blogger, hogy napi több banánt eszik. Ez ilyen. Simán lehet szénhidrátgazdagon paleózni. Gyümölcslimitrõl nem hallottam, gondolom, az emberre van bízva, mint annyi sok más. Azt sem írják elõ, hogy sok zsírt egyél. Azt se, hogy húst egyél. Bár gondolom, az aszalt gyümölcsöket kisebb mennyiségben ajánlják (de tökmindegy, hivatalosan mit mondanak, azokból ajánlatos nem bezabálni és kész), ahogy a nyersvegánok is, hisz az igen szénhidrátgazdag.
Én még nem találkoztam olyan aszalt vörös áfonyával, ami ne lett volna + cukrozva! :( Használj inkább mirelit sima áfonyát. Az aszalt gyümölcsökbõl amúgy könnyû túlenni magunkat sajnos. (elég koncentrált a cukor tartalmuk) A gyümölcsöknél arra érdemes figyelni, hogy ne reggel és éhgyomorra egyed lehetõleg. Normális mennyiségû (néhány db, nem kilószám) gyümölcs fogyasztása az ég világon semmi problémát nem okoz!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!