Találatok a következő kifejezésre: Egyutt voltam bnommel, nem (2 db)

Olvastam hogy a misszonárius póz "gyilkos" a kezdők számára. Voltunk együtt a bnőmmel és nem bírtam túl sokáig. Gondolom a tapasztalatlanság miatt. Amúgy ha orálisan csinálja bírok 30-40 percet simán. Milyen pózokat ajánlotok igy az elején?

Legjobb válasz: Vagy próbáld úgy hogy elõtte kézzel kielégít, aztán te is kényezteted egy kicsit amitõl bepörög, jobbe setben el is megy aztán mikor megint harckész vagy adhatsz a testének, még egyszer biztos nem fog olyan hamar összejönni.

Vagy próbáld úgy hogy elõtte kézzel kielégít, aztán te is kényezteted egy kicsit amitõl bepörög, jobbe setben el is megy aztán mikor megint harckész vagy adhatsz a testének, még egyszer biztos nem fog olyan hamar összejönni.
Figyusz! Én azt olvastam valahol, és saját tapasztalatom is többnyire igazolja, hogy az megy el hamarabb, aki mozog. ill. aki többet mozog. Tehát válasszatok olyat, pl lovaglás, ahol te kicsit tovább bírhatod. Na de ezért kell a gyakorlás! Meg nem kell az elsõ hullámra felülni, és rögtön elmenni, amint kezd jó lenni! Meg kell tanulni élvezni a dolgot, de még nem elmenni. Késleltetni. Tudni, hogy mikor kell kicsit megállni, hogy még lehessen folytatni! stb.
Nálunk a misszionárius az egyik legkevésbé "gyilkos" ilyen szempontból. A kutya.. és állva hátulról sokkal inkább.. :)

Egyutt voltam a bnommel, nem vedekeztunk, de en meg az elovaladek elott abbahagytam a dolgot. Ez 3 napja volt, es elvileg neki ezen a heten meg kellene jonnie, de o azt mondja h nem erzi azt, h meg fog neki jonni. Mit tehetunk?

Legjobb válasz: kivárjátok a menzeszt,nincs mese. De egyébként kicsi a valószínûsége annak hogy a mensi hetén teherbe esik a bnõd, mivel már megvolt a peteérés. Máskor ne játszatok ilyet!

kivárjátok a menzeszt, nincs mese. De egyébként kicsi a valószínûsége annak hogy a mensi hetén teherbe esik a bnõd, mivel már megvolt a peteérés. Máskor ne játszatok ilyet!
Mindenképpen védekezzetek legközelebb! Azért is késhet ám mert fiatal korban még nem rendszeres, tehát ez elõfordul egyébként is, valamint a stressz is okozhatja, azaz izgul hogy nem fog megjönni, és emiatt nem jön meg neki, ördögi kör. A lényeg hogy nyugi kicsi az esély a terhességre, ha mégsem jön meg a menszi belátható idõn belül, akkor vegyetek tesztet, hátha az megnyugtatja. (rossman, dm vagy tesco, cora, nem muszály patikában)
A kérdező hozzászólása: Mindketten tudjuk, h keshet, csak most nagyon parazok.
ennyi idõ után még egy esetleges terhesség miatt meg kellene jönnie, az csak a következõ mensit befolyásolja majd.szal sztem ez valami mástól van, de attól még lehet baj.
Szerintem várjatok addig a napig amíg meg kellene jönni és még utána egy pár napot mert lehet h a stressz miatt fog késni neki!!!!! De ha túlságosan sokat késik és még nem vagytok túl idõsek beszéljétek meg a szüleitekkel vagy mennyetek el egy orvoshoz, amíg nem lecc túl kéésõ!!!!!!
hat semmit megvarjatok mig megjon ha nem az gaz


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!