Találatok a következő kifejezésre: Egyutt voltam bnommel, (5 db)

A kérdező hozzászólása: Meg feje is fáj csöppöt(mintha zsibbadna)
Ne aggódj, a tabi elintézte amit el kell...
egy jó tanács ha nem akar babát zuhanyozza ki magát ez hatásos!jó bõ vizzel mossa ki magát!ez tuti!!!
Az elõttem válaszoló valószínûleg nagyon fiatal és tapasztalatlan. Nehogy hallgasson rá bárki is! Az ondó hihetetlenül életképes és olyan helyeken "bújik meg" a hüvelyben ahol nem tudod kimosni. Mit gondolsz, ha ez mûködne, akkor miért vennének az emberek méreg drága fogamzásgátlókat és óvszereket. Ha lehet ne terjeszd az ilyen primitív tanácsokat!!

Mult heten voltam egyutt a bnommel szerdan, hetfo ota kesik neki? a teszt kimutatna, hogy terhes e?

gumival vedekeztunk nem lyukadt ki 22/f

Legjobb válasz: a szerdai szex óta még be se ágyazódott volna...elõtte mikor voltatok együtt? mert elõzõ együttlétbõl is teherbe eshetett és azt már mutatná a teszt.

a szerdai szex óta még be se ágyazódott volna...elõtte mikor voltatok együtt? mert elõzõ együttlétbõl is teherbe eshetett és azt már mutatná a teszt.
A kérdező hozzászólása: csak akkor voltunk egyutt, beteg volt a bnom korhazban volt elotte ket hettel mert mutottek cisztaval
akkor nem ezért késik neki. de ha attól megnyugodtok, csináljatok tesztet, aztán irány a doki.

Egy hete együtt voltam a bnőmmel és issmeretlen okból kiszakadt a gumi. De közbe meg volt neki! lehet terhes?

mikor végeztünk egyb?l vattával felnyúltam neki és amit tudtam kiszedtem,majd mondtam neki h mossa ki..segíthet ez vmit?? másnap viszont mikor tusolt a gumi teteje kiesett bel?le:/ most nem tudjuk mi van,de mondom úgy csináltuk h közbe megvolt neki....a szülei nem örülnének neki,ezért nem tudjuk mi legyen....segítsetek!!!! köszi

Legjobb válasz: Menzesz alatt is teherbe lehet esni de tök mind1..

Menzesz alatt is teherbe lehet esni de tök mind1..
mérnem próbáltad WC pumpával kiszedni belõle? az biztosabb megoldás
Teherbe lehet esni menzesz alatt is, de kicsi az esélye. Ilyen esetben nem szoktak 72 órást adni, . mert nagyobb annak a kockázata, hogy vmi baja lesz a tablettától, mint a terhességnek. Tesztet csak 14. nap után érdemes csinálni.
A nõgyógyász írja fel, nektek kell kiváltan. Kb. 6000 Ft-ba kerül, de már bõven lekéstetek róla, mert 72 órán belül kll bevenni. Szerintem nem valszínû, hogy terhes a barátnõd, de mindenképp járjatok utána. (teszt, nõyógyász)
A kérdező hozzászólása: esemény utáni tablettát vény nélkül is ki adják?? és körülkbeli mennyibe kerül??
Ezek a tünetek a menstruáció miatt is érezhetõek.
A kérdező hozzászólása: mondja h fáj a feje, sokat eszik, meg fája a hasa, de ilyen korán még nem jelentkezik tünet...igen sajnos arról már lekéstünk:/
Üdv! Igen elvileg menstruáció alatt is teherbe lehet esni. Mondjuk az esemény utáni tablettáról már lekéstetek. Azt max. 72 órán belül kell alkalmazni. De mindenképpen nõgyógyászhoz kellene fordulnotok. Mert minél korábban nézik meg, hogy terhes-e annál könnyebben tudtok valamit tenni.
El kell menni nõgyógyászhoz, aki megvizsgál, ha kell, akkor ad esemény utáni tablettát!
A kérdező hozzászólása: vettünk tesztet de még nem csin meg mert úgy tudom az aktus követõ 10 12.napon mutat valamit, ez egy hete volt
Ha jól tudom, menstruáció alatt nem lehet teherbe esni, mert a hüvelybõl távozó vér kimossa az ondót. De nem vagyok 100%-ig biztos benne, vegyetek tesztet a biztonság kedvéért.
17:19- legjobb hozzászólás (Y)

Olvastam hogy a misszonárius póz "gyilkos" a kezdők számára. Voltunk együtt a bnőmmel és nem bírtam túl sokáig. Gondolom a tapasztalatlanság miatt. Amúgy ha orálisan csinálja bírok 30-40 percet simán. Milyen pózokat ajánlotok igy az elején?

Legjobb válasz: Vagy próbáld úgy hogy elõtte kézzel kielégít, aztán te is kényezteted egy kicsit amitõl bepörög, jobbe setben el is megy aztán mikor megint harckész vagy adhatsz a testének, még egyszer biztos nem fog olyan hamar összejönni.

Vagy próbáld úgy hogy elõtte kézzel kielégít, aztán te is kényezteted egy kicsit amitõl bepörög, jobbe setben el is megy aztán mikor megint harckész vagy adhatsz a testének, még egyszer biztos nem fog olyan hamar összejönni.
Figyusz! Én azt olvastam valahol, és saját tapasztalatom is többnyire igazolja, hogy az megy el hamarabb, aki mozog. ill. aki többet mozog. Tehát válasszatok olyat, pl lovaglás, ahol te kicsit tovább bírhatod. Na de ezért kell a gyakorlás! Meg nem kell az elsõ hullámra felülni, és rögtön elmenni, amint kezd jó lenni! Meg kell tanulni élvezni a dolgot, de még nem elmenni. Késleltetni. Tudni, hogy mikor kell kicsit megállni, hogy még lehessen folytatni! stb.
Nálunk a misszionárius az egyik legkevésbé "gyilkos" ilyen szempontból. A kutya.. és állva hátulról sokkal inkább.. :)

Egyutt voltam a bnommel, nem vedekeztunk, de en meg az elovaladek elott abbahagytam a dolgot. Ez 3 napja volt, es elvileg neki ezen a heten meg kellene jonnie, de o azt mondja h nem erzi azt, h meg fog neki jonni. Mit tehetunk?

Legjobb válasz: kivárjátok a menzeszt,nincs mese. De egyébként kicsi a valószínûsége annak hogy a mensi hetén teherbe esik a bnõd, mivel már megvolt a peteérés. Máskor ne játszatok ilyet!

kivárjátok a menzeszt, nincs mese. De egyébként kicsi a valószínûsége annak hogy a mensi hetén teherbe esik a bnõd, mivel már megvolt a peteérés. Máskor ne játszatok ilyet!
Mindenképpen védekezzetek legközelebb! Azért is késhet ám mert fiatal korban még nem rendszeres, tehát ez elõfordul egyébként is, valamint a stressz is okozhatja, azaz izgul hogy nem fog megjönni, és emiatt nem jön meg neki, ördögi kör. A lényeg hogy nyugi kicsi az esély a terhességre, ha mégsem jön meg a menszi belátható idõn belül, akkor vegyetek tesztet, hátha az megnyugtatja. (rossman, dm vagy tesco, cora, nem muszály patikában)
A kérdező hozzászólása: Mindketten tudjuk, h keshet, csak most nagyon parazok.
ennyi idõ után még egy esetleges terhesség miatt meg kellene jönnie, az csak a következõ mensit befolyásolja majd.szal sztem ez valami mástól van, de attól még lehet baj.
Szerintem várjatok addig a napig amíg meg kellene jönni és még utána egy pár napot mert lehet h a stressz miatt fog késni neki!!!!! De ha túlságosan sokat késik és még nem vagytok túl idõsek beszéljétek meg a szüleitekkel vagy mennyetek el egy orvoshoz, amíg nem lecc túl kéésõ!!!!!!
hat semmit megvarjatok mig megjon ha nem az gaz

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!