Találatok a következő kifejezésre: Egyutt vagyunk egyutt (4875 db)

20 éves vagyok de édesanyám még mindig nem enged meg szinte semmit. Azt sem engedi, hogy párommal akivel már több hónapja együtt vagyok együtt töltsünk egy hétvégét. De szinte semmi egyebet nem enged se buli se semmi. Mit lehet tenni?

Legjobb válasz: Amíg otthon laksz nem nagyon tehetsz semmit. Tûrsz, vagy veszekedhetsz. Kénytelen leszel önállósodni, ha nem tetszik a helyzet. Az õ háza, az õ vára.

Amíg otthon laksz nem nagyon tehetsz semmit. Tûrsz, vagy veszekedhetsz. Kénytelen leszel önállósodni, ha nem tetszik a helyzet. Az õ háza, az õ vára.
Jogos! 1. Szeded a cuccod és megállsz a saját lábadon. 2. Megbeszéled anyáddal, hogy nem megfelelõ a helyzet és így meg így meg így legyen.
nagykorú vagy, költözz el és nõj fel!
tudod annak idején engem is elég szigorúan fogtak, de nem tiltottak, hanem észérvekkel alátámasztva nem engedtek meg dolgokat! nem fenyegetõztek. utáltam õket, dühöngtem. felnõttem, és igazuk volt. a kortársaimhoz képest hihetetlenül jól sikerült vagyok, és semmirõl nem maradtam le. még most is fiatal vagyok!
Engem is kiborít anyám csak az a cink, hogy nem vagyok nagykorú. A te helyedben én lelépnék minél elõbb. Amúgy 20 éves vagy, azt teszel amit akarsz...nincs beleszólása.
20 éves vagy és még mindig anyukád mondja meg , mit csinálj??????Állj a sarkadra és éld a saját életedet. Ha a barátoddal komoly a kapcsolat akkor költözz hozzá vagy költözzetek össze egy albérletbe. Dolgozzatok suli mellet és így el tudjátok tartani magatokat.Ráadásul nem kell anyádat hallagtnod.
Konnyu mindenkinek azt mondania, hogy koltozzon el.Mi van, ha nem futja neki lakberre?
Miért, ha a tiltása ellenére elmész a pasiddal, mit tesz? Kihívja a rendõrséget? Nagykorú vagy, azt teszel amit akarsz. Legyél kemény. Nem kell engedélyt kérned, közöld hova mész, mikor vagy várható. Ennyi. Ügyesen! Ha most nem állsz a sarkadra, még 30 évesen is õ fog irányítani.
Nekem is ez volt. Februárban különbözõ okok miatt (amit a szüleim is megértettek) eljöttem a páromhoz, és azóta nem szólhat bele semmibe. Õk szeretnék ha visszaköltöznék, de még nem tettem meg. És nem is szándékozom. Párom jól keres, megvan mindenünk, akkor minek költözzek vissza, ha otthon rosszabb? Már csak beszélni kellene velük, de nem merek lépni, mert tudom, hogy ki fog törni a 3. világháború, ha bejelentem, hogy nem költözök haza, és erre nem igazán van ingerem...szóval megy az idõhúzás, de igazából ez meg nem old így meg semmit, csak mindenki feszültebb lesz. Neked is azt tudom tanácsolni, hogy ha a párod jobban keres, akkor költözzetek össze! Én járok fõsulira, kapom a szociális támogatást, ami havi 20-30ezer ft, ebbõl van egy kis pénzem, de amúgy párom fizet mindent. Nem jövünk ki rosszabbul, mintha egyedül lakna. Sok sikert! 20/L
A kérdező hozzászólása: Igen ez a probléma, h nincs még elég pénzem költözésre. Apámhoz meg nemtudok menni mert az élettársa kihajítana.
Utolsó vagyok. Még azt kifelejtettem, hogy nekem anyám azt mondta, hogy ha magamtól nem megyek haza akkor odajön páromhoz és hazarángat, meg tavaly azt mondta hogy inkább lelöveti bérgyilkossal a páromat, minthogy odaköltözzek hozzá. Szóval nálunk ilyen durva a helyzet, ezért sem akarok hazamenni. 10 percre lakunk a szüleimtõl, hévvel egy megálló. Ez igazán nem távolság, én minden nap hazajövök, mégse elég ez neki. Majd megszokják. Ez van. :)
20 évesen már nem vagy gyerek.Az életnek pedig nem csak szép oldala van.Vagyis szerelem és párkapcsolat, hanem nehéz oldala is, ez pedig a saját magad eltartása.A kulcsszó a munka!Ha saját magad ura vagy, akkor soha többé senki nem szólhat bele az életedbe!
ismerös! de nekem a bulit engedik azért! kb 1évben 2cer ha nálunk aludhat barátom idén 1cer aludt itt ja és akkor is külön szoba, viszont ha én megyek barátomhoz akkor velealszzok(máásik városban él)és azt nem tudja anyu de sztem azota rájött:) nálam ezek ugy alakultak ki h minél idösebb vagyok egyre engedkéenyebb. apád élettársa mért dob ki?mi köze hozzád nem ö dönti el hanem apád és nem teheti meg a nöje h csak ugy kirajon simán leosztanám h huzzon el ö:D ha meg mégsem megy akkor esetleg nagyszülök?
hát ha albérletre nem telik és kénytelen vagy továbbra is anyukáddal élni, akkor is azt tudom mondani: felnõtt ember vagy. NINCS joga beleszólni a dolgaidba. állj a sarkadra és mond meg neki, hogy szereted és tiszteled õt, de vegye tudomásul, hogy felnõttél és el tudod dönteni, kivel alszol. helyesbítek: TE döntöd el egyedül, kivel alszol.
Most mondjam azt h én 22 évesen vagyok ebben a helyzetben....?Csak nálunk anyámnak konkrét kiszemeltje van számomra és azt tolja felém, mint állat, leszarva azt, h én esetleg mással, vagy egyedül akarok lenni... De én is azt tudom mondani, h állj a sarkadra!!! Én 4 hónapja küzdök anyámmal..lassan vége....érzem...
Igen ez elég gyakori eset, már elég sokat olvastam.Fél, hogy egyedül marad.Úgy értelmezem csak ti ketten éltek együtt.Anyukádnak nincsen párja.Mondd meg neki, hogy ne féljen nem hagyod magára, de így mivel nem hagy élni el fogsz költözni tõle.Vállalj munkát és lássa, hogy igenis lépni fogsz.Teszel a céljaidért.Jó esetben meg fog ijedni és hamarosan engedni fog.
14:50-es vagyok Megmondanátok, miért lettem így lepontozva?
Basszus... Állj a sarkadra, menj a barátodhoz és bulizni is.... Ha nem enged az anyád be utána akkor majd ráérsz gondolkozni. Egy kiadós ordibálós veszekedés jót tenne a kapcsolatotoknak. Hidd el!(anyukáddal)

Szeretem a barátomat, akivel 2 éve együtt vagyok, együtt is élünk. Ennek ellenére a szexhez semmi kedvem nincs vele. Mit csináljak?

Nem szeretnék szakítani, szeretem őt, csak a szex nem megy. Az a baj, én úgy gondolom, az emberek alap járaton poligám típusok.Nehéz össze egyeztetnem azt, hogy mennék is ( 21 vagyok), meg maradnék is csak vele..:/ De tényleg nagyon szeretem

Legjobb válasz: Nézd, beszélnetek kell a kapcsolatotok jövõjérõl. Nem lenne szerencsés, ha megcsalás lenne a vége. Feltételezem, hogy a normális kommunikáció hiánya eredményez felejthetõ szexet.

Nézd, beszélnetek kell a kapcsolatotok jövõjérõl. Nem lenne szerencsés, ha megcsalás lenne a vége. Feltételezem, hogy a normális kommunikáció hiánya eredményez felejthetõ szexet.
Próbáljatok ki valami újdonságot szex téren, hátha attól újra akarsz szeretkezni vele!
ha így gondolod, akkor miért vagy állandó párkapcsolatban? könnyebb lenne, ha hasonló felfogású emberekkel létesítenél alkalmi kapcsolatot vagy tartósabbat, mert õk nem vennék rossz néven ha félre mész
A kérdező hozzászólása: Mert szeretem õt, és õ 100% ban monogám :)
Ez a nagyon szeretem õt eléggé kierõltetett mondat volt a részedrõl. Látszik, hogy a "100%-ba szereted" is arra utal, hogy te se vagy benne biztos. Tuti, hogy van valaki aki az igazi neked, de nem ez a fickó. Azt vettem ki a mondandódból, hogy azért vagy vele, mert nem mersz lépni. Reménykedsz, hogy az érzéseid elmélyülnek, holott csak magadat és õt áltatod. Talán azért, mert nem akarsz szomorúságot okozni neki, vagy magadnak. Odakötöd hozzá magad, holott te se akarod a szíved szerint. Valószínû, hogy a családodban történt egy válás és azt a szituációt így próbálod ellensúlyozni. Végül is a te életed, azt teszel vele amit akarsz.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az eddigi válaszokat! Nem, én tényleg szerelmes vagyok belé.Azért írtam így le, mert olvastam hasonló kérdéseket, ahol azt mondták a válaszolók, valószínûleg a kérdés feltevõje már nem szerelmes.
A poligámok nem orrba-szájba kúrnak másokkal és hanyagolják a partnerüket, hanem megosztják az örömöket. Ha te a barátoddal nem akarsz szexelni, másokkal viszont kipróbálnád az nem poligám hajlam.

A parommal tobb mint egy eve egyutt vagyunk. Egyutt is elunk kozos a kassza. Most kitalalta a parom hogy kulon kasszan legyunk. En ezt hatarozottan visszalepesnek erzem. Valoban az?

Hozzateszem hogy semmi tobbet nem varok a kapcsolatuktol ugyertem nem akarunk hazassagot es gyereket sem tervezunk!

Legjobb válasz: költekezel mint az állat, mi? :DDD

költekezel mint az állat, mi? :DDD
Igen visszalépés... Vagy szakítani akar, vagy tényleg sokat költesz. Nyisd ki a szemed, és gondold újra a kapcsolatot.
Mindig kell egy kis külön kassza.
Vagy visszalépés, vagy pedig õ keres többet de te 2x annyit költesz.
A kérdező hozzászólása: Nen koltekezem csak a alapveto elethez valo dolgokat veszem. . de jo hogy az embereknek ez az elso ami eszebe jut.
Ha nem akarsz se gyereket , se házasságot, akkor amúgy ez csak egy alkalmi kapcsolat. 37 / F
Egy ismerõsöm és a párja is közös lakásban élnek, õk is külön kasszában vannak, de ez nem nehezíti meg az elétüket, együtt vannak és szeretik egymást. azt ajánlom kérdezd meg miért akarja a külön kaszsát, és beszéljétek át a dolgot:)

16 éves lány vagyok. A pasimmal már 1éve együtt vagyunk, még nem volt köztünk szex. De ő akarja. Én is akarom, de azért féltek. Néha azt érzem hogy nagyon fiatal vagyok még ehhez, néha pedig már úgy érzem hogy már kész vagyok rá. Mit tegyek?

Azt szeretném ha segítenétek. Nem tudom hogy mit tegyek....?

Legjobb válasz: Hallgass a szívedre!Ha nem akarod,ne csináljátok,ha úgy érzed készen állsz rá,akkor hajrá!Védekezni el ne felejtsetek!;) Sok sikert!

Hallgass a szívedre!Ha nem akarod, ne csináljátok, ha úgy érzed készen állsz rá, akkor hajrá!Védekezni el ne felejtsetek!;) Sok sikert!
Érthetõ, hogy félsz, de ha már egy éve együtt vagytok, gondolom szeretitek egymást és megbíztok egymásban. Ha pedig komoly a kapcsolat nem hinném, hogy korai lenne a szex. Azért ennyire nem korfüggõ a dolog.( Jó azért ne 13évesen)DE 16évesen egy komoly kapcsolatban nem korai. Beszélgessetek errõl ha neked az segít, de ha kívánod és készen állsz rá akkor semmi akadálya az együttlétnek. A védekezésre figyeljetek oda, és akkor semmi baj nem lehet. Remélem szép lesz az elsõ. :)
Nem fogom azt mondani, hogy ha már együtt vagytok egy éve, akkor itt az ideje. Nem értek ezzel egyet. Miért lenne itt az ideje, honnan tudják azt mások? Akkor van itt az ideje, amikor igazán, õszintén, magad miatt, kétségek nélkül akarod. Amikor nem a barátodnak kell rábeszélnie, hanem annyira kívánod, hogy már te magad mászol rá, hogy végre együtt legyetek, amikor már a falat kaparod a vágytól iránta. Amíg ez az idõ el nem jön, addig teljesen nyugodtan várhatsz a fenekeden, mert csak kíváncsi vagy, ami meg normális. Nem kell, hogy bárki rábeszéljen arra, amit nem akarsz, mert csak a barátod akarja.
Nem kell rá felkészülni, egyszer ha együtt lesztek egy ágyikóba akkor majd megy minden szépen magától:)
Szerintem 16-évesen már nem vagy fiatal a szüzességed elvesztéséhez. Pont normális 16-évesen elveszíteni. :) 14/F
Ja es anyad apad mit szólna ?! Azt hogy: de jo a lanyunk mar tul van ?vagy mi?!am ez a jarasodon islehet latni asztan ezt!
Szia !lehet hogy mar keso amit írok , de neeeeee ted ezt meg! 1 ev mi az semmi egy lepke fing! 16 evesen nem vagy meg semmi! Inkabb legy turelmes! Latod a nagyoknal is van hogy 1 ev utan derul ki hogy nem megy nekik a kapcsolatuk ! Szerintem a lelkednek se lesz ez jo... ! 20 evesen eszedbe jut hogy nagyon hulye voltal! Lehet hogy nem is az lesz a ferjed aki most van neked! Legyel mar eszes egy kicsit! Vard meg a 18 legalabb!
Ja, törvénybe van iktatva, vagy mi, hogy utána már ciki...
Nos, sztem is pettingeljetek elõtte! Megismeritek egymás testét, minden rezdülését. Kielégülni ugy is lehet, SÕT KELL IS! És ha már gyakoroltatok egy párszor, egymásra vagytok hangolódva, mehet tovább. Igaza van az elõttem irónak, gumi mindig legyen nálatok! És egy észrevétlen átmenettel már lehet is élesben folytatni...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen az eddigi tanácsaitokat!
Szia. Én azt tudom tanácsolni, hogy ha igazán szereted, ne félj, az se biztos, hogy fájni fog. Ha a kapcsolatotok elért a pontra, kész vagy rá. Én is ebben a helyzetben voltam, és én túl sokáig húztam a félelmeim miatt... te ne tedd ezt, mert rámehet a kapcsolatotok!
Áthidaló megoldásként pettingeljetek. Nem csak, hoyg megismeritek egymás testét, reakcióit, de ez ki fogja elégíteni a szex iránti kíváncsiságod, mégsem drasztikus dolog, és a barátodat is "lenyugtatja" egy idõre. Amíg nem érzed száz százalékosan azt, hogy minden gátlásod szertefoszlott, és õrülten kívánod magát a szexet, é scsak valami homályos érzés tör fel Benned idõnként, amit lehet, hogy csak az okoz, hogy már mindenki más szexel, csak Te nem (ami nem igaz) - addig úgysem lesz jó. Szánjatok a pettingre, kézzel kielégítésre, orális szexre heteket, hónapokat. Nagyon fontos a kölcsönösség, a barátod is juttasson el az orgazmusig. Persze óvszer legyen Nálatok, hogy ha elragad Benneteket a hév, ne legyen baj belõle! De ne félj kimondani az érzéseidet, hogy ez most jó vagy nem jó, ne hagyd, hogy csak "megtörténjenek" Veled a dolgok- amit nem vagy nem 100 százalékig akarsz, arra mondj nem-et. Utólag bepótolni még mindig mindent lehet, de ha beleméyg valamibe, amit nem is akarsz igazán, és szar lesz, azt utólag nehezebb helyrehozni.
Ha úgy érzed akkor még nem vagy kész.Semmit ne tegyél, majd felnõssz valamikorra.

Az ovu tesztet hogyan kell értelmezni, mikor a legmegfelelőbb ha együtt vagyunk?

Azért értetlenkedek ezen ennyit ,mert a páromnak kicsit kevés a spermája ,de jó min?ség? nekem meg peteérési bajom van és így ovu tesztet szeretnénk használni.De mikor a legoptimálisabb együtt lenni?

Legjobb válasz: Akkor pozitív ugye, mikor erõsebb a 2. csík, vagy ugyanolyan erõs mindkettõ. A pozi teszt napján, és az azt követõ negatív napon érdemes együtt lenni. Ha ti egymás után 2 napon nem akartok, akkor a pozi teszt napját semmiképp ne hagyjátok ki, mert a pozu teszt után 24-36 órán belül megreped a tüszõ, és érdemes megelõzni, hogy a kiskatonák már lesben álljanak! Mert ha csak a negatív napon vagytok együtt, könnyne lehet, hogy már megrpeedt, vagy még nem úsztak fel a katonák, és mire odaérnének, már elöregszik a pete. De ha a pozi napon együtt vagytok, akkor veszítenivaló már nincs, úgyhogy a negatív napon is együtt lehettek nyugodtan... Néhány 100 utánpótlás is számít, a milliók mellé! :) Sok sikert!

Akkor pozitív ugye, mikor erõsebb a 2. csík, vagy ugyanolyan erõs mindkettõ. A pozi teszt napján, és az azt követõ negatív napon érdemes együtt lenni. Ha ti egymás után 2 napon nem akartok, akkor a pozi teszt napját semmiképp ne hagyjátok ki, mert a pozu teszt után 24-36 órán belül megreped a tüszõ, és érdemes megelõzni, hogy a kiskatonák már lesben álljanak! Mert ha csak a negatív napon vagytok együtt, könnyne lehet, hogy már megrpeedt, vagy még nem úsztak fel a katonák, és mire odaérnének, már elöregszik a pete. De ha a pozi napon együtt vagytok, akkor veszítenivaló már nincs, úgyhogy a negatív napon is együtt lehettek nyugodtan... Néhány 100 utánpótlás is számít, a milliók mellé! :) Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: köszönöm az egyértelmû választ:) sokat segítettél! szép napot!

Ha csak napközben vagy délelőtt vagyunk együtt, akkor az előző napi esti vagy az aznapi esti ovulációs tesztet kell figyelni?

Tehát az esti teszt eredménye az aznapi, vagy a következ? napinak számít?

Legjobb válasz: En mondok neked egy jo tanacsot. Amikor pozitiv lesz a teszt ketnaponta legyetek egyutt. Tehat ha mondjuk egy nap egyutt voltatok es este pozi lesz a teszt akkor masnap reggel ne legyetek egyutt ekkor is pozitiv lesz a teszt (mert kb 2 napig szokott pozi lenni). Utanna ismet legyetek egyutt, ekkor este mar negativ lesz. Nekunk igy jott ossze!

En mondok neked egy jo tanacsot. Amikor pozitiv lesz a teszt ketnaponta legyetek egyutt. Tehat ha mondjuk egy nap egyutt voltatok es este pozi lesz a teszt akkor masnap reggel ne legyetek egyutt ekkor is pozitiv lesz a teszt (mert kb 2 napig szokott pozi lenni). Utanna ismet legyetek egyutt, ekkor este mar negativ lesz. Nekunk igy jott ossze!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a jó tanácsot!

Mik azok a dolgok amit még megtehet a férjetek? gondolok ilyenre hogy kocsmázás diszkó . esetleg vagy sörözés haverokkal. Vagy füvezés. :- ( és emellett ti mentek kikapcsolódni vagy együtt? Hogy zajlik?

Legjobb válasz: Én annak a híve vagyok, hogy ilyen szempontból két hasonló ember párkapcsolata tud igazán jól mûködni. Kellemetlen, ha az egyik fél állandóan menne a haverokkal szórakozni, a másik meg emiatt otthon szomorkodik, mert õ a közös programokat igényelné jobban. Mi szerencsére egyformák vagyunk a férjemmel, jobban szeretünk együtt szórakozni, mint külön a haverokkal. De már eleve a baráti körünk is olyan, hogy inkább õk is a párjukkal együtt járnak el akár baráti társaságba is. Tehát a legtöbb esetben egyértelmû, hogy együtt megyünk és jól is érezzük magunkat így.

Én annak a híve vagyok, hogy ilyen szempontból két hasonló ember párkapcsolata tud igazán jól mûködni. Kellemetlen, ha az egyik fél állandóan menne a haverokkal szórakozni, a másik meg emiatt otthon szomorkodik, mert õ a közös programokat igényelné jobban. Mi szerencsére egyformák vagyunk a férjemmel, jobban szeretünk együtt szórakozni, mint külön a haverokkal. De már eleve a baráti körünk is olyan, hogy inkább õk is a párjukkal együtt járnak el akár baráti társaságba is. Tehát a legtöbb esetben egyértelmû, hogy együtt megyünk és jól is érezzük magunkat így.
bármikor mehet bárhová, csak tudjam, hogy jól van. Értem ezalatt, ha megmondja, mikor jön, akkor addigra vagy jöjjön, vagy telefonáljon, hogy jól vagyok, maradok. Ha nem mond idõpontot, legalább néhány óránként telefonáljon haza 4-5 óránként mondjuk. Tudom, hepciásnak tûnök, de támadták már meg, és izgulok, ha nem tudok róla. Nem az a gond, ha megy, hanem ha nem tudom, minden rendben van-e. Ha hónap végén nincs lóvé, azért azt meg szoktuk beszélni. Én is megyek a barátnõimmel, van, hogy hetente, ebbõl nincs vita.
Nálunk szerencsére ebbõl nincs gond. Természetesen gyakran csinálunk közös programokat, de nem csinál belõle nagy ügyet a feleségem, ha hetente-kéthetente elmegyek a barátokkal, kollégákkal sörözni. Engem se zavar, ha õ pedig "csajos hétvégét" csinál a barátnõivel. A lényeg, hogy jól érezze magát.
Azért nem lehet csajos este, mert szeretné megtartani a biztos pontját (jól bevált bejárónõt)az-az téged.Úgy, hogy közben õ él, mint marci hevesen.Az én férjem is ezt csinálta.Végül már kifejtette, hogy õ élni akar.Erre én rávágtam, hogy akkor élj, mehetsz!(Erre nem számított).El is váltunk hamarosan.Nem bántam meg.
Ezeket, amiket felsoroltál, egy tizenéves suhanc megteheti.Egy férjtõl azonban mást várna el egy (normális) feleség.Ha néha elmegy egy kulturált vendéglátó helyre(nem lebuj kocsmába), meginni egy(!)sört a haverokkal és beszélgetni, vagy meccsre, vagy horgászni, vagy egyéb még normális kategóriába beleszorítható dolog miatt kiruccanni, az nem baj.De füvezés, kocsmázás, párja nélkül diszkózás, na az nálam válóok lenne biztosan.
Szép lenne ha vitatéma lenne itthon a sörözés a haverokkal! Nálunk a hegymászás az amin vita szokott lenni, oda nem szívesen engednek el, de azért kiharcolom. :)
A kérdező hozzászólása: igen fél roma származásúak vagyunk mindketten de nem élünk ugy mint a cigányok és mi is lenézzük és elítéljük szégyeneljük õket akik nem élnek normális életet. dolgozó emberek vagyunk .bár most nekem nincs munkám de itthon tevékenykedem.nem élünk úgy nem is valljuk annak magunkat.mért?
Cigány vagy, már bocsánat, vagy a férjed az?
Nem értem miért hagytad, hogy idáig fajuljanak a dolgok. Már a kezdetektõl fogva be kellett volna vonni a ház körüli dolgokba, gyereknevelésbe. (mondjuk arról is megvan a véleményem, aki nem képes magától felfogni, hogy a gyereknek nemcsak anyja, hanem apja is van, akinek ugyanúgy kötelessége a nevelése...) Ha van valaki közelebbi rokonod, barátnõd szervezzetek egy hétvégés kiruccanást a gyereket meg ahgyd ott a férjedre, lásd el munkával úgy , hogy ne legyen ideje, energiája szórakozni menni...
üdv a klubban 2 kis gyerekünk van apuka meg egy héten 1-2 szer elmegy haverokkal sógorommal apósommal kocsmázni, bulizni, egész éjjelre mostanában már csak reggel jön haza olyan 4-5 fele. nem tudom mi lesz ebbõl. velem sehova nem szeret menni mert nyûg vagyunk neki hogy sok idõ míg elkészülünk õ csak felveszi a kabátját és már indul is ahova akar, .én speciel a babánk megszületése óta 6 hónapos nem voltam sehol, de nem, is tudnék menni. hova, kivel mikor? õ nem tiltja hogy menjek, de hát vicces..hova is mehetnék bulizni a kisbabám és a nagytesó mellett majd 30 évesen, ? ...szánalom.hu
Én ezt biztosan nem bírnám. Ha nem próbálna meg változtatni otthagynám. Nem arról van szó, hogy eljár, az én párom is elmegy heti egyszer a barátaival inni, hajnalban jön haza, ez szerintem teljesen rendben van. De heti 4 az nagyon durván sok egy családos embernek. A másik, hogy te nem mehetsz sehova. Szerintem alap, ha õ eljár, néha te is eljárhass a barátnõiddel. Nálunk én is csinálok külön programot a barátnõimmel, igaz ritkábban. Meg a megcsalás dolog... Hát nekem ezek nem férnének bele!
A kérdező hozzászólása: kedves utolsó megpróbálok még vele maradni megoldani de ha nem megy nekem is ez marad csak.. nem birom már.
A kérdező hozzászólása: igen én sem bezárni szeretném ..de tulzás...és nekem is szükségem lenne kikapcsolódásra.. mért nem együtt megyünk.. mért nem akarja?? ha pedig nem tud velem .. vagy nem akr vinni mert pasis estét akr akkor nekem mért nem lehet csajos este??
Én csak azt szeretném megkérdezni, hogy mindehhez honnan van ennyi pénzetek? Mert a kocsmázás is drága buli, a füvet sem az árokparton szedi, szóval ezt a pénzt, amit a saját szórakozására elkölt, ezt Tõletek veszi el. Egy-egy ilyen kikapcsolódás árából más egy ebédet ki tud hozni. Mert azt sem hiszem el, hogy mindig a haverok fizetnek, néha neki is ki kell nyitnia a pénztárcáját - és azt a pénzt éppenséggel költhetné rátok is.

Szerelmes, de nem akar elvenni. Miért? 8 éve vagyok együtt a barátommal, ő 24 éves. Azt mondja ő szeret, de még nincs erre felkészülve, mert fiatal. Viszont 8év után tudnia kéne, hogy én vagyok-e az igazi

Õ életem szerelme, de ha nem kéri meg a kezem, tovább kell hogy lépjek.Ezek szerint nem szeret eléggé?Nem akarom elpocsékolni a fiatalságom, h aztán 5 év múlva elhagyjon, és 30 évesen ott leszek egyedül.

Legjobb válasz: Hát azzal én sem értek egyet teljesen,hogy aki már 15-16 éves kora óta együtt van a párjával nem lesz hosszú életû a kapcsolata.Én pl nagyon sok ilyen párt ismerek,hogy 15éves koruk óta együtt vannak a mai napig már 25-30 éves házasok és a mai napig imádják egymást,sõt irígylésre méltó a házasságuk!Köztük vannak a szüleim is! Viszont tényleg van olyan is,hogy bizonyos idõ elteltével rájönnek arra az ilyen párok akik korán megismerték egymást,h még "nem élték ki magukat"(nem csak szex terén) Szerintem ez 50-50%,mert van aki már egész fiatal korában megtalálja az igazit.Lehet hogy ez most hülyén hangzik,de ha tényleg szeretitek egymást akkor pl neked miért olyan fontos az a papír és pl neki mit dominálna már az a papír?Ezzel sokat nem segítettem,de ha valóban szeret akkor idõvel elfog venni meglátod!Együtt éltek már?Mert mondjuk ha már együtt is éltek akkor tudhatná h szinte már olyan mintha házasok lennétek,akkor meg nem kellene már félnie!

Hát azzal én sem értek egyet teljesen, hogy aki már 15-16 éves kora óta együtt van a párjával nem lesz hosszú életû a kapcsolata.Én pl nagyon sok ilyen párt ismerek, hogy 15éves koruk óta együtt vannak a mai napig már 25-30 éves házasok és a mai napig imádják egymást, sõt irígylésre méltó a házasságuk!Köztük vannak a szüleim is! Viszont tényleg van olyan is, hogy bizonyos idõ elteltével rájönnek arra az ilyen párok akik korán megismerték egymást, h még "nem élték ki magukat"(nem csak szex terén) Szerintem ez 50-50%, mert van aki már egész fiatal korában megtalálja az igazit.Lehet hogy ez most hülyén hangzik, de ha tényleg szeretitek egymást akkor pl neked miért olyan fontos az a papír és pl neki mit dominálna már az a papír?Ezzel sokat nem segítettem, de ha valóban szeret akkor idõvel elfog venni meglátod!Együtt éltek már?Mert mondjuk ha már együtt is éltek akkor tudhatná h szinte már olyan mintha házasok lennétek, akkor meg nem kellene már félnie!
a házassági anyakönyvi kivonat jelenti számodra a megváltást? nem értelek
Én nem hiszek abban, hogy az emberek összejönnek 14-15 évesen, és aztán majd örökké együtt lesznek. Szerintem ha elvesz ha nem, 30 évesen egyedül fogsz maradni. Nem akarok rosszindulatú lenni, de ez a véleményem, és fõleg azért, mert voltam a te cipõdben csak 5 évvel... Már most mutatkoznak a konfliktusok, késõbb ez csak kiélezõdik. 21/L
Még tényleg fiatal, én sem mondanék 25 évesen igent a páromnak, mégha 8 éve vagy még több éve szeretnénk egymást.Sajnos bármi jöhet, a válás meg elég hosszadalmas és bosszús lehet.
Mi az hogy elvenni? Így akarod bebiztosítani magad? Szar ügy!! 8 év után tudja is!!! Hogy nem te vagy az igazi. Nem 5 év után akar ott hagyni hanem most fog.
Mert szemét. Ez van. Néha ráfaragtok, most is ez történt. Felejtsd el.
Én értelek, énis ezt tenném. Mármint, ha tényleg nem tudja ennyi idõ alatt eldönteni, hogy én vagyok-e neki az igazi, akkor valoszinüleg nem én vagyok... akkor minek rabolni egymás idejét? 8 év az nagyon nem kevés! Értemén a "nem a papír számít" elv hirdetõit is, de számomra ez nagyon fontos, és ha a páromnak nem, ezegy olyan dolog ami szakítást indokol. Õ tudja, hogy te ezt szeretnéd?
az elõttem válaszolónak teljesen igaza van!!!
hát ez a "fiatalon összejövünk és együtt maradunk" dolog ember és kapcsolatfüggõ. nekem rokonaim már 15 évesen összejöttek, most 7 éve, hogy együtt vannak. és nincs semmi baj, boldogok. de van egy haverom, akik szintén összejöttek 16 évesen, de 27 évesek voltak, hogy el is váltak. szerencsére gyerek még nem volt. szóval ez ember és kapcsolatfüggõ. az viszont, hogy nem akar elvenni, nem biztos hogy azt jelenti, hogy nem szeret. lehet, hogy anyagilag most úgy érzi, még várjatok. de az is lehet, hogy most így is jól megvagytok, akkor minek az a papír? talán ha szervezel neki egy romantikus estét vagy hétvégét, egy üveg pezsgõ, vagy bor kíséretében nyugodtan, megértõen beszélgess el vele, hogy mi a terve, mit szeretne, és ha a közeljövõben nem akarja megkérni a kezed, akkor miért nem? de persze ne ess neki, éreztesd, hogy te csak kíváncsi vagy és szeretnéd tudni, hogy õ mit akar. hidd el, akkor biztosan megtudjátok beszélni. lehet, hogy csak meglepinek akarja. nem tudhatod. mindenképp beszélj vele, ne hagyd el, ne is gondolkodj ilyenen ennyi év után. persze, ha azt mondja, hogy fél, mert nem biztos, hogy téged akar vagy ilyesmi, akkor viszont érdemes elgondolkodni, hogy tovább lépj. de én azt javaslom, hogy szépen, nyugodtan, megértõen beszélgessetek el errõl, mert ez fontos dolog, komoly döntés. 28/L
Ez egy baromság, hogy akkor biztos nem szeret eléggé. Miért pont az a normális szerinted, hogy ideje megkérnie a kezed? Az õ döntése miért nem számít? Nem értem a magadfajtákat; ha egy boldog kapcsolatban élsz, mi az istenért kell azon hápogni, hogy ha nem kér meg, tovább kell lépned.. ez ökörség. Bár, ha rákényszeríted, akkor meg õ fog lelépni.. Amúgy 30 évesen sem állna meg az élet, ha épp egyedül lennél. Ha te igazán szeretnéd õt, elfogadnád -akár nehezen is- hogy neki ez korai. Mi értelme lenne egy olyan házasságnak, ami összejön, mert TE azt akarod, aztán pár év múlva elváltok és õ joggal érvelhetne azzal, hogy õ megmondta.. Ha viszont te a fiatalságod elpocsékolásának tartod azt, hogy boldogok legyetek együtt, de egyelõre papír nélkül, akkor jobb lenne, ha tényleg mást keresnél.. 23N
Igenis létezhet olyan, hogy valakik 14-15 évesen összejönnek és együtt maradnak életük végéig. Pont tegnap olvastam itt valamelyik kérdésnél egy válaszban, hogy 33/35 évesek, 19 éve együtt vannak, abból 12 házasságban, 2 szép gyerekük van, de még most is imádják egymást és pl. naponta szexelnek. Szerintem nem arról van szó, hogy nem szeret eléggé, csak valóban fiatal még. Sajnos benne van a pakliban, hogy meglát mást, de ez mindig benne van mindenkinél. Próbáld vele megbeszélni ezt a dolgot, hogy pontosan miért is nem akar még elvenni, hogy mit ért azon, hogy még fiatal ehhez. Konkrétan kérdezz rá, hogy azért mondja- e, mert arra vár, hogy esteleg meglát egy "jobbat", mert akkor valóban nincs értelme tovább várnod rá Neked sem. De lehet, hogy csak attól fél, hogy ha most összeházasodtok, akkor már jönnek is a gyerekek, és akkor vége a fiatalos éveinek, nem járhat el ugyanúgy szórakozni, haverokkal lenni stb...
Inkább te nem szereted !!! Ha szereted akkor esküvõ meg lakodalom nélkül is szeresd. Azt hiszed ha elvesz akkor soha nem hagyhat el. Elég kis buta vagy.

Sürgös! A völegényemmel 3éve vagyunk együtt! Holnap együtt szilveszterezünk ritka mikor együtt alszunk! Szerintetek mien legyek holnap?

Ugy értem!Hogy sminkeljem ki hogy öltözzek fel fehérnem? és vele mien legyek ott nálluk!Hogy megkivánjon hogy elvarázsoljam mert az utóbbi id?ben kicsit sok volt a stressz!

Legjobb válasz: Holnap én is Párommal leszek! [Mi 1,5 éve vagyunk együtt=)] - Smink: fekete szemceruza, füstõs szemek -> szerintem nagyon szexi, és a pasiknak is bejön :) ha merészebb vagy, akkor vörös rúzs - Fehérnemû: szerintem a színe mindegy, csak valami új legyen / ha nincs új szetted, akkor vegyél fel hozzá egy magassarkú cipõt - Ruha: szerintem tökmindegy, én Páromhoz kicsit csinosabban megyek... de úgyis lekerül - Vetkõztesd le, egy sállal (vagy akármivel) kösd be a szemét! Majd kezdd el csókolgatni, mindig más helyen! :) Izgalmas, mert nem tudja, hogy mikor hova csókolsz. Orálisan is kényesztesd! :) Elõtte esetleg közös fürdõ és hátmasszázs =)Ha akarja, engedd neki, hogy Õ is kényesztessen! Legyél felszabadult, élvezd a szexet, és dicsérd!! Remélem jól fog sikerülni! =) Kiváncsi vagyok, majd írd meg, ha gondolod! =) 18L

Holnap én is Párommal leszek! [Mi 1, 5 éve vagyunk együtt=)] - Smink: fekete szemceruza, füstõs szemek -> szerintem nagyon szexi, és a pasiknak is bejön :) ha merészebb vagy, akkor vörös rúzs - Fehérnemû: szerintem a színe mindegy, csak valami új legyen / ha nincs új szetted, akkor vegyél fel hozzá egy magassarkú cipõt - Ruha: szerintem tökmindegy, én Páromhoz kicsit csinosabban megyek... de úgyis lekerül - Vetkõztesd le, egy sállal (vagy akármivel) kösd be a szemét! Majd kezdd el csókolgatni, mindig más helyen! :) Izgalmas, mert nem tudja, hogy mikor hova csókolsz. Orálisan is kényesztesd! :) Elõtte esetleg közös fürdõ és hátmasszázs =)Ha akarja, engedd neki, hogy Õ is kényesztessen! Legyél felszabadult, élvezd a szexet, és dicsérd!! Remélem jól fog sikerülni! =) Kiváncsi vagyok, majd írd meg, ha gondolod! =) 18L
Utolsó vagyok! Húzd ki a szemed fekete szemceruzával, szemhéjadra sötét szemhéjfesték, szempillaspirál és kész is :)
legyél kicsit merészebb. fekete fehérnemû, piros körmök, legalábbis vmi szép szinre kifestve, erõsebb smink, és légy igazi k.rva az ágyban. ezt most nem rossz értelemben értem. érted, h h értem. :)
szexi, de csak ha te is akarod
A kérdező hozzászólása: köszönöm fõleg az utolsó válaszolónak! Kár hogy nem nagyon tudok füstös szemet varázsolni amugy uj lesz a fehérnemû méég nem látta
A kérdező hozzászólása: köszike ;)

Akkor most mi a jobb? Ha minden nap együtt vagyunk, akár többször is, vagy ha kihagyunk 1-2 napot?

Nyilván teherbeesési szempontból gondolom az együttléteket :D Kinek hogy sikerült?

Legjobb válasz: Az a jó, ha akkor vagytok együtt amikor ti érzitek azt, mikor vágytok egymásra, és elkap a vágy. Mi másfél évet próbálkoztunk, és egy spontán essünk egymásnak együttlétböl jött össze. Másodiknál 3 hónapot vártunk, de ott már egyáltalán semmit nem néztem, igazából nem is tudom mikor estem teherbe, akkor voltunk együtt mikor együtt akartunk lenni.

Az a jó, ha akkor vagytok együtt amikor ti érzitek azt, mikor vágytok egymásra, és elkap a vágy. Mi másfél évet próbálkoztunk, és egy spontán essünk egymásnak együttlétböl jött össze. Másodiknál 3 hónapot vártunk, de ott már egyáltalán semmit nem néztem, igazából nem is tudom mikor estem teherbe, akkor voltunk együtt mikor együtt akartunk lenni.
Szia!Egyetértek az elsõ válaszolóval, de ha mindenképpen számolgatni szeretnétek, akkor 2-3 naponta legyetek együtt.:) Egyébként én 1x kíváncsiságból rákérdeztem a nõgyógyászomnál, hogy hány naponta érdemes együtt lenni teherbeesés céljából, és azt mondta, hogy 3-5 naponta!!!Sok sikert!:)
Szia!Én is pont tegnap kérdeztem rá, mert nagyon szeretnénk babát, és õ is 3 napot mondott.Sõt a páromat most fogják vizsgálni és a doki 3eggyütlét mentes nap utáni "mintát" kér a vizsgálathoz :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!