Találatok a következő kifejezésre: Egyszeri anyasági kb (7 db)

Ma adtam be az igénylésem a GYES-re és egyszeri anyaságira, kb. mennyi idő múlva kapok pénzt? Tapasztalat?

Legjobb válasz: pff inkább nem mondom......2-3 hónap. Nem normális dolog az biztos hogy pont mikor a legnagyobb szüksége lenne az adózó embereknek az állam segítségére akkor tolnak ki vele a legjobban......azért szorítok!

pff inkább nem mondom......2-3 hónap. Nem normális dolog az biztos hogy pont mikor a legnagyobb szüksége lenne az adózó embereknek az állam segítségére akkor tolnak ki vele a legjobban......azért szorítok!
Nekem az anyasági 2 hét múlva jött. Én tgyást kaptam elõször, most gyedet, de a beadást követõ hónap 3-ig utalják.
Én hétfõi napon adtam be, azon a héten pénteken megkaptam az anyaságit, következõ kedden a gyest. Ha minden rendben van a papírokkal és nem kérnek hiánypótlást kb 3héten belül megkapod, de ezt elmondja az ügyintézõ is, én is annó tõle kérdeztem meg.
Egy hét elteltével megkaptam minden jogosultságot a MÁK-tól.
Én személyesen vittem be az Államkincstárba és mivel rendbe volt minden melléklet két nap múlva a számlámon volt a pénz.
A kérdező hozzászólása: Én is személyesen vittem be és elvileg hiánytalan. Remélem hamar megkapjuk. Köszi a válaszokat!

Igénylést követően kb. mikor kaptátok meg az egyszeri anyaságit? És a gyest, családit?

Meik megyében laksz?

Legjobb válasz: Szolnok megyei vagyok, mindent személyesen intéztem, nem bíztam a postára. Az egyszeri anyasági talán két hét se volt és megérkezett, a családi pótlék is még abban a hónapban, gyest még nem igényeltem, gyedet a következõ hónapban kaptam meg.

Szolnok megyei vagyok, mindent személyesen intéztem, nem bíztam a postára. Az egyszeri anyasági talán két hét se volt és megérkezett, a családi pótlék is még abban a hónapban, gyest még nem igényeltem, gyedet a következõ hónapban kaptam meg.
Szolnokon intézem, személyesen Ha jól emlékszem keddi napon mentem be, kitöltöttem mindent és mondták, hogy csütörtökön van utalás, szinte azonnal megkaptam az egyszeri anyaságit és a családi pótlékot
Pest megye; anyasági 2 héttel igénylés után, CSP-t a következõ hónapban GYES-t nem igényeltem


Ha elküldtem postán a családi potlék, egyszeri anyasági támogatás ill. GYES igénylö papirokat kb. mennyi idő mire ki postázzák?

Legjobb válasz: Nekem az anyaságit másfél hét múlva, a családit és a gyást pedig kb. 3 hét múlva postázták! (Békés megye)

Nekem az anyaságit másfél hét múlva, a családit és a gyást pedig kb. 3 hét múlva postázták! (Békés megye)
Nekem az anyaságit kb. egy hónap, a családi pótlékot és GYES-t 2 és fél hónap múlva postázták elõször...

A szülési pénzt "egyszeri anyasági támogatást" kb. mennyi időre kapjuk meg?

Legjobb válasz: Kell hozzá az anyakönyvi, az 1 hét. Plusz mire valaki (hozzátartozó aki el tud menni) megigényli, és utalják. Nekünk kb 1 hónap volt.

Kell hozzá az anyakönyvi, az 1 hét. Plusz mire valaki (hozzátartozó aki el tud menni) megigényli, és utalják. Nekünk kb 1 hónap volt.
De ha megvan a születési anyakönyvi, meg a baba tajszáma, akkor a párod is eltudja intézni meghatalmazással, a helyi államkincstárnál, ahova tartozol, ott fõl tudja venni kézpénzbe, mi is így csináljuk majd.Ha pesti vagy a teve utcába, a rendõr palota mellett van a hivatal. Jó babó várást.37 hetes kismama
Nekem 6 nap múlva jött!Türelem!
Amikor mi beadtuk, azt mondta az ügyintézõ, hogy elvileg 30 nap az ügyintézés menete. Persze ennél elõbb kaptuk meg mi is.
Gyorsan küldték. Úgy rémlik 1-2 héten belül volt még.
Én postán kértem, kb 2 hét alatt megjött.De úgy tudom aki számlára kéri annak elõbb megvan.Telefonálj rájuk.
dec 8-án adtam be és 15-én megkaptam számlára..Szerintem a napokban te is megkapod.:)
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat!

Egyszeri anyasági támogatást kb. Mennyi időn belűl postázzák?

Legjobb válasz: Állítólag 1 hónap, kíváncsi vagyok, én egy hete adtam fel az igénylésem.

Állítólag 1 hónap, kíváncsi vagyok, én egy hete adtam fel az igénylésem.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!