Találatok a következő kifejezésre: Egyszer volt a (772 db)

http://www.mnb.hu/Bankjegy_es_erme/ermeink/mnbhu_ermek Ugye nem te írtad a hibás pénzt? Csak azért, mert ez nem hibás. Nekem is van belõle 6 db.
valszeg csináltak egy párat pl én a napokban láttam egy újságban h lehet venni mátyás királyos 50 forintost 590 Ft-ért xD
Kossuth Lajos születésének 200. évfordulója alkalmából készítették. 990.ezer darabot vertek belõle 2002-ben. Kósa István tervezte. Ha Kossuth évszámai közt nincs kötõjel, akkor azt tedd el, mert ritka !
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! A leírás alapján sehol se lehet használni, és van rá 2 év garancia, de még sincs semmire. :D Azt esetleg tudod, hogy a 66 ezresek közt mi a különbség? Szóval, ha a nagyobb teherbírású is ugyanannyiba kerül, miért venne valaki ugyanannyiért kevesebb teherbírásút?
egyszeregy az kettõ
de piroska hülye volt ezért bor helyett sört hozott
Egyszerûen elküldte a bótba bóré, me a végin még el talál fogyni
inkább lement a szomszéd vízilóhoz de õ...
A kérdező hozzászólása: Piroskát már nem érdekelte az acél izé mert õ is megkívánta a bránert, de már kevés volt a hej és...
A kérdező hozzászólása: de a tesója is megkívánta a fazst így elkezdte õ is nyalni.
Hol az acélbetétesem?
Megjelent Csipkerózsika és azt kérdezte:
de a tesója közben egy krokodil mûbránerérõl nyalta a g*cit
A kérdező hozzászólása: A testvérét, mert eltévedt az erdõben és az nyúlanyó, mondta "keresd meg a tesódat"...
Elment a nyuszika az erdõbe megkeresni....
a viziló pedi lehányta me egy k*rva büdös részeg g*ci volt

Valaki please írja le az Egyszer volt, hol nem volt 2. évad 1 részének a részletes tartalmát?

Legjobb válasz: http://hu.wikipedia.org/wiki/Az_Egyszer_volt,_hol_nem_volt_e..

A kérdező hozzászólása: jó, ilyen rövid tartalmat én is tudok keresni, de azért köszi. olyasvalaki le tudná írni, hogy mi történt benne, aki látta azt a részt?

Három hònapja volt spontan vetélsem. Utolsò ciklusom 26napos volt, és most 9. napon probalkoztunk de csak egyszer, mivel a parom külföldön dolgozik. Van esély hogy teherbe estem? Mit gondoltok?

Legjobb válasz: Esély mindig van:-) Nekünk úgy jött össze, hogy egy hónapban csak egyszer voltunk együtt (abban a hónapban volt az esküvõnk és el voltunk havazva), akkor is a ciklusom 22. napján (késõi ovuláció volt) és összejött. Igaz, kevesebb az esély, de van!!

Esély mindig van:-) Nekünk úgy jött össze, hogy egy hónapban csak egyszer voltunk együtt (abban a hónapban volt az esküvõnk és el voltunk havazva), akkor is a ciklusom 22. napján (késõi ovuláció volt) és összejött. Igaz, kevesebb az esély, de van!!
A kérdező hozzászólása: De jò lenne :) mikor tesztelhetek szerintetek?

Az Egyszer volt, hol nem volt előzetese alatt megy egy szám. Mi a címe?

Mármint arra gondolok, ami az Ajánlóban van.

Legjobb válasz: A Rajzfilmre gondolsz. Ha igen melyikre? Ennek volt egy csomó változata amit különbözõ években adtak le. Pl.: Egyszer volt, hol nem volt Amerika, vagy a világûr, vagy az élet, vagy az ember, vagy a felfedezõk.

A Rajzfilmre gondolsz. Ha igen melyikre? Ennek volt egy csomó változata amit különbözõ években adtak le. Pl.: Egyszer volt, hol nem volt Amerika, vagy a világûr, vagy az élet, vagy az ember, vagy a felfedezõk.
A kérdező hozzászólása: Nem, a sorozatra, ami az m1-en megy.

Akinek terhesen még egyszer megjött a menstruációja, annak milyen volt? Ugyanolyan, mint szokott lenni, vagy másmilyen?

Legjobb válasz: Nekem volt vérzésem, de nem erös. barnázás meg egyszer enyhén piros. akinek erösebb annak is szerintem piros, de nem darabos. a darabos és nagyon erös görcsök azt jelentik hogy leválik a megvastagodott méhfal. a vérzésnek mindig oka van, nekem csak méhszáj volt érzékeny ezért volt ennyire enyhe, de az erösebb vérzés álltalában egy bevérzéstöl van, ami szigorú fekvést jelent.

Nekem volt vérzésem, de nem erös. barnázás meg egyszer enyhén piros. akinek erösebb annak is szerintem piros, de nem darabos. a darabos és nagyon erös görcsök azt jelentik hogy leválik a megvastagodott méhfal. a vérzésnek mindig oka van, nekem csak méhszáj volt érzékeny ezért volt ennyire enyhe, de az erösebb vérzés álltalában egy bevérzéstöl van, ami szigorú fekvést jelent.
Kérlek olvasd el ezt A-Z-ig, fontos! http://www.kismamablog.hu/terhesseg/problemak-a-terhesseg-al..
Nekem volt kb 3 honapig, de kiderult vegul is, hogy egy Haematoma volt. Szerencsere artalmatlan es felszivodott. Kisebb mennyisegu verzes, es 2-3 napig tartott
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönök minden eddigi segítséget, és a linket is! Az elsõ terhességemnél is még egyszer megjött, akkor nagyon erõs vérzésem volt, és iszonyatos görcseim, melyeket csak összegörnyedve bírtam ki.De akkor még nem gyanakodtam terhességre, így orvoshoz se fordultam.De minden rendben volt. Most ismét megjött a második babánál(akinek a léte még kérdéses, de minden jel erre utal), viszont most meg fordítva, a szokásosnál sokkal gyengébben, és barnább mint amilyen lenni szokott, de nem sokkal.

Az egyszer volt - című rajzfilm sorozatból volt egy szexuális felvilágosítással kapcsolatos epizód. Mi volt a rész címe vagy hol lehet elérni az interneten?

Legjobb válasz: A googleba beírod, hogy " egyszer volt az élet " és a 11. találatra rákattintasz. Azon az oldalon minden rész fenn van :)

A googleba beírod, hogy " egyszer volt az élet " és a 11. találatra rákattintasz. Azon az oldalon minden rész fenn van :)
Imádtam azt a sorozatot :D Hanyadik rész volt az?
A kérdező hozzászólása: köszönöm a választ :)
Én úgy emlékszem hogy szexuális felvilágosítás nem volt, csak azt mutatták hogyan születik a baba. Nekünk anno suliban a fogmosós részt vetítették :)

Milyen a szexuális beállítottságom? Sosem azt néztem hogy valaki fiú vagy lány, de mégis a lányok tetszenek, csak egyszer volt egy fiú 22 évesen akivel egyszer nagyon jót szexeltem. De az a fiú lányos volt.

szóval most már jegyben járok a párommal, és nem végyom fiúkra, vagy más lányyokra csak rá. viszont foglalkoztat ez a dolog, mert nem jó dolog ha az ember zaavarosnak érzi magát, még kkor sem ha mellegtte tudom mire vágyom.

Legjobb válasz: pedofil vagy

pedofil vagy
A kérdező hozzászólása: pffffff te meg buta, és tájékozatlan :) se jogi szemszögbõl, sem pedig biológiai szemszögbõl semmi közöm ahoz, aki pubertás kor elötti, másodlagos nemi jegyeket magán nem hordozó gyermekekhez vonzódik. nah az a pedo... nem én....
Biszex vagy.
A SZEXUÁLIS BEÁLLÍTOTTSÁG egy nemi vonzalom. Ez azt jelenti, hogy kihez vonzódsz, nem az, hogy te minek érzed magad. Miközben a NEMI IDENTITÁS abból áll, hogy miként látod magad a nemiség széles skáláján, illetve, miként fejezed ki magad. Ahogy a heteróknál, ez ugyan úgy a homóknál is megtalálható. A két fogalom nem ugyan az. Vannak pasisabb pasik és vannak nõiesebb pasik. Vannak nõiesebb csajok és vannak pasisabb csajok. A szexuális orientáció azt jelenti, hogy kihez vonzódsz. Az, hogy kihez vonzódik egy ember, nem mindig egyértelmû. Nem csak heterók és homók léteznek! Kinsey-nek van egy erõsen meghatározott elképzelése errõl: [link] Robyn Ochs biszex aktivista szerint: "A biszex ember elismeri magában a lehetõségét annak, hogy romantikusan vagy szexuálisan vonzódjon különbözõ nemû emberekhez, de nem feltétlenül azonos idõben, nem feltétlenül azonos módon, és nem feltétlenül azonos mértékben." Ochs már szinte végtelenített finomságú skálán mozog és nem csak 8 kategória létezik neki, és behoz más tényezõket is.
Szerintem trisexualis (férfiak, nõk, gyerekek), vagy quatrosexualis (férfiak, nõk, gyerekek, állatok) vagy.

Mennyi volt a legtöbb pénz amit egyszerre találtál és hol?

köszi

Legjobb válasz: Ismerõs talált egyszer 300 ezer forintnak megfelelõ eurót! Pénztárcástul. Megkereste az emberkét és visszaadta. Egy cég ügyvezetõje volt, amikor a parkolóba szállt ki a kocsiból kirántotta a tárcát az ismerõs meg utána pont oda állt be. Kérte,hogy fogadjon el valamennyit, de nem fogadta el. Megkérdezte a pasi, hogy van-e családja, gyereke! Mondta,hogy pont most várják a kislányukat. Elkérte a címét, és rá egy hétre kaptak egy csomagot. Kb. 50 ezer értékben volt babakelengye!:)

hát nekem a maximum egy százas volt... nem vagyok szerencsés alkat :D
90eurót egy pénztárcában, de iratok nélkül. Utcán. Lelkiismeretfurdalásom volt, de megtartottam. Megfeleztem barátommal.
Ismerõs talált egyszer 300 ezer forintnak megfelelõ eurót! Pénztárcástul. Megkereste az emberkét és visszaadta. Egy cég ügyvezetõje volt, amikor a parkolóba szállt ki a kocsiból kirántotta a tárcát az ismerõs meg utána pont oda állt be. Kérte, hogy fogadjon el valamennyit, de nem fogadta el. Megkérdezte a pasi, hogy van-e családja, gyereke! Mondta, hogy pont most várják a kislányukat. Elkérte a címét, és rá egy hétre kaptak egy csomagot. Kb. 50 ezer értékben volt babakelengye!:)
Tesómmal egyszer láttuk, hogy egy ezren hever a járdán. Épp jött egy bácsi, áá, nem vesszük fel, mégis hogy néz ki, hogy felvesszük a pénzt és elsétálunk vele.. Hát a bácsi felvette és elsétált. Késõbb aztán rájöttünk, hogy az az ezres a tesóm zsebébõl esett ki..... Ezen kívül szerintem nem nagyon volt. Ja de. Pénztárosként dolgoztam, és egyszer a papírkosárban találtam egy ezres étkezési jegyet, gondolom, a kolléganõ véletlenül a fedlapokkal együtt kidobta. Nem érdekeltek a kamerák, zsebre raktam.
9:09 vagyok Pár éve egyetemen automatából készültem pénzt kivenni, de voltak elõttem. Vártam, elment a srác, megyek oda, látom benne hagyta a pénzt a nyílásban.. Utánavittem, egy köszönöm nélkül kivette a kezembõl és egy "jaa, jóvan..." megjegyzéssel sarkonfordult és elment. Nem volt nagy összeg 20-30 ezer lehetett, de azért egy köszönöm vagy egy elismerõ pillantás jólesne ilyenkor az embernek.
Egyszer egy 10ezrest az utcán...
2000 HUF-ot szórakozóhelyen. A fater talált egyszer szûk egymilliót. Igaz, hogy õ tette oda, de elfelejtette, és évekkel késõbb akadt rá.
A kérdező hozzászólása: Szép történet! :)
A kérdező hozzászólása: Kellemes meglepetés lehetett neki! :D
A kérdező hozzászólása: eddig én nem igazán találtam nagy összegeket, a héten találtam egy 500-ast egy bevásárlóközpontban -ez volt a legnagyobb érték (de remélem lesz valaha több is :D).
Volt egy szerencsés hetem. Kedden találtam egy pénztárcát iratok nélkül, 6800 ft volt benne. Rá két nappal egy buszmegállóban találtam 1500 ft-ot, majd másnap reggel egy százast egy parkolóban. :)
A kérdező hozzászólása: Gratulálok, kedves 88%-os válaszoló! :D Hasonló szerencsét kívánok magamnak is! :P
A kérdező hozzászólása: Sajnálom, 0.11-es! Remélem elõkerülnek a papírjaid!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!