Találatok a következő kifejezésre: Egyszer vagy jön a (33 db)

Egyszer vagy többször jön a férfiaknál előváladék?

Amikor feláll a fiúknak ugye kijön az el?váladék,és amikor eltelik egy kis id? utána is kijön, de még a magömlés el?tt:)

Legjobb válasz: többször jön belõle nemcsak egyszer :)hisz meg kell tisztítani járatott a többieknek :D

többször jön belõle nemcsak egyszer :) hisz meg kell tisztítani járatott a többieknek :D
Legalább annyiszor, mint a nõknél!
Többször is jöhet, de nem kötelezõ. Onnan kezdve, hogy izgatod, számolnod kell vele, hogy valami jöhet. Akármikor.

Mennyi ideig áll el a hütőben az anyatej? Amit este lefejtem másnap vacsira még megkaphatja, vagy már nem? Ha nap közben fejek, azokat összeönthetem? Mert egyszerre nem jön le olyansok ami elég lenne neki egy evésre.

Legjobb válasz: szia.lehet lepontoztok érte de én ugy csinálom h mindig reggel veszek elõ egy üres üveget abba öntöm amit aznap lefejek.és azt adom neki oda másnap.eddig nem volt belöle gond remélem ezutan sem lesz..

szia.lehet lepontoztok érte de én ugy csinálom h mindig reggel veszek elõ egy üres üveget abba öntöm amit aznap lefejek.és azt adom neki oda másnap.eddig nem volt belöle gond remélem ezutan sem lesz..
A kérdező hozzászólása: köszi a választ
Hûtõben 2 napig és össze öntheted nyugodtan, meg kell is, hogy egyenletes legyen, tehát egyformán zsíros. Mélyhûtõben fél évig szabad tárolni.
Egy fejés teje 24 óráig tárolható a sima hûtõben. Ha a baba sokat enne, összeöntheted a 2 akár 3 fejést is. Egyébként jobb, ha nem, mert így tudod, melyiket mikor fejted. Akkor pedig végképp nem szabad összeönteni, ha már a baba beleivott az üveg tartalmába. Fagyasztóban 3 hóig, -18 fok alatt akár fél évig is tárolhatod.
Tõlem egy anyuka vitte el mindig a lefejt tejet, fejés után a hûtõben tároltam. Estétõl másnap délutánig amit lefejtem mindig összeöntöttem, s délután mindig elvitték a tejet. Ezt a tejet kapta a baba még aznap, illetve másnap, amíg futotta.
Nekem azt mondta a védõnõ, hogy a frissen lefejt tejet ne öntsem a már hûtõben tárolthoz. Amúgy 24 óráig áll el elvileg a hûtõben a tejcsi, fagyiban állítólag 6 hónap, de a fagyasztottra ott sem szabad hozzáönteni. Én így tudom. 12 hetes baba anyuja
Hivatalosan is anyatejleadó vagyok. Kétnaponta jönnek a tejért, addig a hûtõben kell tárolnom, és nem szabad lefagyasztanom. Azaz több, mint 48 órát kibír az anyatej a hûtõben, nem romlik meg. Én azért a kicsimnek csak frissen fejt tejet adok. Ha már három óránál idõsebb a tej, akkor újat fejek neki.


Már lassan fél éve tart, hogy oktalanul vannak napjaim mikor egyszerre semmi kedvem, ideges vagyok egyben szomorú rám jön a sírhatnék kivagyok stresszezlek a semmin. Mitől lehet ez?

Fél éve ért véget egy másfél éves kapcsolatom azóta új barátom van szeretem ?t 3 hónapja vagyunk együtt. Els? hónapban az el?z? barátom hiányzott kivotam stb... de a mostani barátom segített túl vagyok ezen nem is hiányzik már semmi. Minden köztünk tökéletes.

Legjobb válasz: Kikészültél idegileg. Sportolj valamit és szedjél vitaminokat.

Kikészültél idegileg. Sportolj valamit és szedjél vitaminokat.
A kérdező hozzászólása: Próbáltam de semmi se történt :\ úgy érzem nagyot változtam minden amit szépnek boldognak találtam úgy már nem érdekel :\ nem fog meg semmi :\ hiányzik ez egész azok a régi érzések. a mostani barátommal is mióta együtt vagyok elejétõl megszokott lett és már nem tudom szeretem de az érzéseim úgy eltûntek semmit se érzek senki semmi iránt. :\ lehet azért mert egybõl új kapcsolatom lett. De más dolgok iránt is eltûntek az érzéseim megszokott minden.
1. irányjelzõ relé. 2. lehet gyújtás pl (ha benzines)
Az irányjelzõhöz még lehet eloxidálódott érintkezõ valamelyik ágon, izzónál. Tipikusan akkor nõ duplájára az egyik oldali irányjelzõ villogási sebessége, ha a másik oldalon kiégett, vagy nem érintkezik az izzó.
Irányjelzöd egyszer jó egyszer nem, most tenyleg ez a helyzet. Valoszinü izzoszálszakadásod van, és a wolframszál neha, néha a rázkódástól megszakad , majd ujra érintkezid.
A kérdező hozzászólása: Köszi....utána nézek..!!

Holnap egyszerre jön a családi a gyessel? Először kapom a gyest és kiváncsi vagyok?

Legjobb válasz: igen,de nem holnap kapjuk,csk holnap utalják.kedden lez számlán

igen, de nem holnap kapjuk, csk holnap utalják.kedden lez számlán
Holnap még csak utal a MÁK, majd kedden lesz a számlán, igen, egyszerre. Minden hónap elsõ munkanapján utalnak, nem pedig 1-jén.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen

Kisfiamnak egyszerre jön a 4 nagyrágó foga, éjjel félóránként ébred, sírdogál. Hatásos lenne éjszakára Nurofen kúpot adnom neki? Vagy valami más ötlet?

Legjobb válasz: Én szirupot adok a kislányomnak, amikor ennyire durva, sajnos az 40 perc, mire hat, és két órán át hat csak... Ismételni egy éjszakán belül nem szoktam. :o( A fogzás ilyen...

Én szirupot adok a kislányomnak, amikor ennyire durva, sajnos az 40 perc, mire hat, és két órán át hat csak... Ismételni egy éjszakán belül nem szoktam. :o( A fogzás ilyen...
Cataflam csepp. Durva, (csak receptre) de üt...
Elvileg a bank jelzálogot tetetett a házadra, így nem tudod átíratni a gyerekeidre.
Amig a hitelt teljesen ki nem fizeted, addig a haz nem a tied. Addig elvileg a banke. Ezert nem tudod atiratni senkire sem, csak akkor majd, ha mindent kifizettel.
Ahogy mondják, nem tudsz te már rendelkezni a házaddal, ha a bank tett rá jelzálogot. A jelzálog-hitelintézeteket az általuk alapított jelzálogjog (önálló zálogjog) biztosítékául a zálogjog megalapítása (megszerzése) idõpontjától jogszabály alapján megilleti az elidegenítési és terhelési tilalom az ingatlanon (1997. évi XXX. tv. 5. § (2) bek.) De ha ez nem lenne, akkor is tudna foglalni, csak téged kirakni nem tudna a házból, amíg élsz. De hát pont az ilyen okosságok elkerülésére van ez így kitalálva.
Mivel a bank "elidegenítési, terhelési tilalma" van az ingatlanodon azóta, amióta hitellel terhelted, így kizárólag csak bank hozzájárulásával adhatod el, írhatod át másra a tulajdonjogot. Ezt az engedélyt megadja ugyan a bank, de csak azzal a feltétellel, hogy az új tulajdonos is vállalja a zálogkötelezett szerepét, vagy visszafizeti a teljes tõketartozást, tehát semmi értelme trükközni.

Csajok! Tartotok egyszerre két pasit vagy akár többet? Ha igen hogy csináljátok hogy az egyik pasi nem találkozik össze véletlenül vagy nem jön rá a másikra?

Kort írjatok légyszíves.

Legjobb válasz: Nagyon sok lány van, akinek egyszerre több pasija is van. Fordítva meg még inkább igaz, hogy a jó pasik háremet tartnanak szinte, a családjuk mellett. Itt meg jönnek a kérdések, hogy ha ugyanannyi nõ van nagyjából, mint amennyi férfi, akkor miért van az, hogy a legtöbb 20 on éves lány kapcsolatban van, a legtöbb huszonéves pasi meg szingli. Hát úgy, hogy egy jó pasinak egyszerre akár 3 csaja is lehet.

Tehát, kedves 63%-os, véleményed szerint az élet egyenlõ a lelkiismeret teljes hiányával? Mily szép is ez.
Nagyon sok lány van, akinek egyszerre több pasija is van. Fordítva meg még inkább igaz, hogy a jó pasik háremet tartnanak szinte, a családjuk mellett. Itt meg jönnek a kérdések, hogy ha ugyanannyi nõ van nagyjából, mint amennyi férfi, akkor miért van az, hogy a legtöbb 20 on éves lány kapcsolatban van, a legtöbb huszonéves pasi meg szingli. Hát úgy, hogy egy jó pasinak egyszerre akár 3 csaja is lehet.
Szeretö tartásához intelligencia szükséges. Ennek megléte esetén, hosszútávon is kivitelezhetö a dolog... ;)
Tartani állatokat szoktak.
Ennek mi értelme? Jó híred lenne utána, nem mondom...
Ilyen lenne tudnának egymásról, ha így is bevállalják... :D 20/N
ùgy, hogy aki komolyan üzi, az nem 20-as korosztály, és tudja, mi az az ÈLET!
Egy nõt szerintem az visz rá ilyesmire, hogyha elhanyagolja õt a párja meg durván bánik vele...így akkor nincs miért hogy lelkiismeretfurdallása legyen a nõnek. 28/N
A kérdező hozzászólása: Nem mondom hogy szép dolog egyszerre több csajt vagy pasit tartani, mert nem az, de ha egyszer párkapcsolatban vagy akkor nehogymár mással is kikezdj pláne úgy hogy azok egymásról nem tudnak o.O Lehet hogy úgy gondolják sokan hogy élni tudni kell, meg hogy még nem akarjátok lekötni magatokat, de hát akkor legalább tudjanak egymásról a felek mert ha kiderül nem lesz jó vége :/ És sztem a pasik azok a leginkább akik több nõt tartanak egyszerre és könnyen elcsábulnak egy csinos csaj láttán de ez akkor sem megoldás így. Persze a nõk sem angyalok, de kb az 50 százaléka tud nemet mondani ha jól érzi magát a párkapcsolatában!
A kérdező hozzászólása: De aki ezt csinálja annak hogy a fenébe nincs lelkiismeret furdalása? Hogy tud éjjelente aludni nyugodtan vagy úgy bármi? :O
A kérdező hozzászólása: Félreértés ne essék én nekem nincs több pasim, nekem egy van de már több mint 1 éve. De van egy bnõm aki bár már fél éve észhez tért de ezelõtt egyszerre több pasija is volt, mai napig nem értem mire volt jó. Talán csalódott olyan személyben régebben akit nagyon szeretett és ezért úgy döntött másokon fogja letölteni a haragját. De ez csak egy tipp.. Az meg hogy tartani állatokat szoktak hát errõl az a vélemény hogy "jó nagy állat" márpedig az aki csalja a párját egy vagy több személlyel..
Nekem egyszer volt két pasim, ugyanazon megyében, de két különbözõ, egymástól tök messzi városban.Rövid távon tudod titkolni, hosszú távon biztos bukta.Engem egy sms kevert gyanúba például. Jó, ez elég régen volt, szinte gyerek voltam még, azóta nem csináltam ilyet, de nem is ajánlom.Egyrészt kockázatos, másrészt utána képbe jön a lelkiismeret.
A kérdező hozzászólása: Ez igaz.
NEm, miért kellene - inkább az a szokatlan, hogy egyszerre jött ki kettö.
Én úgy vettem észre egyre ritkább a "szokványos"fogzási sorrend a babáknál, olyan, mint az "átlagos" érés és mozgásfejlõdés. :) Semmi sem kötelezõ a fogacskák sorrendjénél;elõbb-utóbb mind kinõ.Az én 1 éves kisfiam most 4 fognál tart:alsó egyesek(egyszerre 7 hónaposan);jobb alsó2-es(egyedül 10 hónaposan);jobb felsõ 2-es(egyedül 1 évesen), és most várjuk a bal felsõ 2-est(napokon belül).Elõtted van a kép? :D :D :D Tiszta Mónika Show!
Nekem elõttem van :DDDD Biztos tök ari!!!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!