Találatok a következő kifejezésre: Egyszerűen nem kiigazodni (6 db)

Most tetszem neki, vagy nem? Tudom, millió ilyen kérdés volt már, de egyszerűen nem tudok kiigazodni a fiún. Azt hittem, hogy kiismertem a srácokat, de úgy látszik mégsem. Nőknek egy külön értelmező kéziszótárt kellene készíteni a férfiakról. 21/L

Tetszik egy srác már nagyon régóta és találkoztunk is, igaz baráti társaságban. Sokat nem beszélgettünk, de néha azt vettem észre, hogy hosszú ideig rám néz. Ha pedig elkaptam (véletlenül) a tekintetét, hirtelen gyorsan elfordítja a fejét és ezt legalább 3-szor eljátszotta. De közben nem volt velem hajlandó beszélgetni, igaz én sem tudtam vele beszélgetni, annyira zavarban voltam. Csak mosolyogtam és néha kérdeztem t?le valamit.

Legjobb válasz: A válaszom egy határozott...Talán! Szerintem ha egy érett belevaló határozott lány vagy akkor elé állsz és megkérdezed tõle h mit gondol rólad, és érez e valamit irántad mert a viselkedése ezt mutatja.

A válaszom egy határozott...Talán! Szerintem ha egy érett belevaló határozott lány vagy akkor elé állsz és megkérdezed tõle h mit gondol rólad, és érez e valamit irántad mert a viselkedése ezt mutatja.
Fél az elutasítástól. Te is tudsz kezdeményezni, úgyhogy hajrá. :) Én meg nõkrõl kérnék egy kéziszótárt. :D
Van külön értelmezõ kéziszótár, kék! Ott van a piros értelmezõ kéziszótár nõkrõl, mellett...
Az hogy elkapja a fejét az egyértelmûen annak a jele, hogy tart tõled, mert idegen vagy neki vagy szépnek érez. Nem mer rád nézni, tart ttól hogy kialakul az szemkontaktus. Ne kezdeményezz te ez a legfontosabb!
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! Remélem lesz még alkalmam megfigyelni a viselkedését, amit irányomban tanúsít. :)

Én már egyszerűen nem tudok kiigazodni azon, hogy mi egészséges, és mi nem. Egyik nap még ez, másik nap már nem, harmadnap mégis, honnan lehet azt tudni 100%osan, hogy mi az ami káros, és mi nem?

Most nem csak ételekre gondolok, hanem samponokra, tusfürdőkre, szappanokra, kozmetikumokra, mosószerekre, stb.

Legjobb válasz: Ezt sehonnét! Mindenki maga nyomozza ki meg dönti el! Én nagyanyáim szokásait böngészem, õk mit, ettek ittak használtak. A napokba volt egy blog, az almáról írtak mennyire mérgezett, de a mamám mégsem attól az akkori matadorral permetezett növényektõl halt meg, és 92 éves korában

Ezt sehonnét! Mindenki maga nyomozza ki meg dönti el! Én nagyanyáim szokásait böngészem, õk mit, ettek ittak használtak. A napokba volt egy blog, az almáról írtak mennyire mérgezett, de a mamám mégsem attól az akkori matadorral permetezett növényektõl halt meg, és 92 éves korában

Nem értem a 15 éves lányom gondolkozását. Egyszerűen nem tudok kiigazodni azon hogy mit akar. A ti lányotok is ilyen gondolkozású?

A 15 éves lányom mostanában magassarkú mániás lett. Hetekig könyörgött nekem hogy had vegyen magassarkút. Most megengedtem neki, persze szigorúan csak hosszú nadrághoz hordhatja. Tegnap elkezdtük tervezgetni a báli ruháját és kitalálta hogy ? tornacip?t szeretne venni hozzá. Én meg órákig azt magyaráztam hogy báli ruhához kell a magassarkú és akkor miért könyörgött annyit ha most meg nem azt akar felvenni a ruhájához? Egyszer?en nem értem most mit akar. A ti lányotok is ilyen? Engednétek ezt neki?

Legjobb válasz: A trend és a divat megköveteli, hogy egymáshoz nem illõ, meghökkentõ ruhadarabokat vegyél fel. Namármost a tornacipõs báliruha bármilyen meglepõ, de trendi és divatos és ajnározni fogják a lányodat a kis barátnõi, ha meglátják, hogy mennyire vagány és csúcsszuper. Rémes, de így van. De tudod, hogy van ez: csak legyen már vége a kamaszkornak... ;)

A trend és a divat megköveteli, hogy egymáshoz nem illõ, meghökkentõ ruhadarabokat vegyél fel. Namármost a tornacipõs báliruha bármilyen meglepõ, de trendi és divatos és ajnározni fogják a lányodat a kis barátnõi, ha meglátják, hogy mennyire vagány és csúcsszuper. Rémes, de így van. De tudod, hogy van ez: csak legyen már vége a kamaszkornak... ;)
Ez nem baj.amolyan divatnak nevezhetõ :D . hát ha igy érzi jól magát, legyen. vannak határok, de ez belefér, most ez a menõ :D
ugyancsak a 21 éves lány a 07-29 15:32 -vel egyetértek. nekem sem volt valami jó az izlésem 15-17 éves koromban... aztán jött csak meg az eszem. és nem tudom mennyire hatott volna meg ha valaki megmondja h szarul öltözök... azért próbálkozni lehet. 10 centis sarkot is akkor kezdtem el hordani, amikor kb 16-18 voltam, fokozatosan egyre magasabbakat. elõtte is magasban jártam, de nem 10cm+ azt is tanusíthatom, hogy a lábamnak nem tesz jót (de a szépségért meg kell szenvedni ugyebár) és ha csak hóbort, akkor még ez a veszély sem femyegeti..
A lányod lázad, mert abban a korban van. Lehet idén is egy új cipõt szeretne ;)Szóval komolyan. Azt hiszem, ha tornacipõt akar felvenni a báli ruhához, akkor nem tesz semmi rosszat, legfeljebb meghökkentõt. Meg akarja mutatni ott is kicsit, hogy õ egy egyéniség. Na és az is. Ha felmeri venni, szerintem még sokra viszi. Az jó, hogy megbeszéli veled és még meg is mutatja. Ha nem a cicijét pakolja a kirakatba és nem azzal lázad, hogy belõve megy a bálba, nincs baj. Ebben érdemes engedni, mert itt a bizalomról is szó van. Elõtted föl meri vállalni magát. Ki fogja nõni, szelídülni fog, néhány éven belül megérti a társasági íratlan törvényeket.
Elég fura, de nyugi, ezek csak múló hóbortok szerintem. Majd egy-két év és rájön, hogy milyen nevetséges volt! Amikor én voltam ekkora, én is elég bután öltözködtem, de most már szégyellem magam miatta :)
A 2. vagyok és nem gondolom, hogy attól kényszerül valaki 17 évesen abortuszra, mert alkalmanként felvesz magas sarkú cipõt és térd fölött érõ szoknyát (nem azt mondtam, hogy a fenekét kell mutogatni)! Sajnos olyanok is tudnak felelõtlenek lenni, akik mindig farmerban és tornacipõben járnak. Nekem is volt 15 évesen magas sarkú cipõm, egyszerûen mert oda voltam érte. Amikor olyan ruha volt rajtam felvettem, máskor meg sima cipõ volt rajtam. Azt sem értem, ha valakinek nem kényelmes, akkor miért viseli? Magával tol ki, vagyis a lábával. Nem kötelezõ abban lenni. Ésszel!!! Írtátok, hogy a báli ruha meg a tornacipõ együtt "trendi", hát szerintem meg hülyén néz ki, de errõl egy 15 évest elég nehéz meggyõzni. Nem baj, vegye fel, nem dõl össze a világ, legfeljebb furcsán néznek rá, de lehet, hogy éppen ez a cél. Aztán pár év múlva lehet, hogy õ is jót mosolyog majd rajta. Megtanulja, hogy hová milyen szerelésben illik menni. Buliba, diszkóba, moziba lazán, esküvõre, bálba, színházba meg csinosan, alkalomhoz illõen. A tornacipõ ez esetben nem az, de mindegy. Ez legyen a legkisebb gondja az édesanyának a kamasz lányával! 34 éves anyuka
én sem engedném neki, hogy magassarkút hordjon..barátnõm is kb 14 éves kora óta hord magassarkút, most 17éves de bája hogy olyan fiatal kora óta magassarkút hord, mert az egész lába elvan deformálódva..LÁTVÁNYOSAN..és már nem tud mit csinálni vele..:S 17/L
Ha passzol a báli ruhához a tornacipõ akkor szerintem sem gáz, de ha pl a ruha lila és zöld-sárga tornacipõt vesz fel az szerintem gáz. Meg tényleg függ a ruha hosszától. És szerintem is inkább a magassarkúval van a gond, bár ha csak ilyen pici sarka van az még talán oké, de ha ilyn 10cmes az már gond. Hagyd rá.Még úgyis meggondolja magát hameg nem akkor sem a világ vége lesz. Szerintem egyálltalán nem tûnik szigorú anyának, sõt. Inkább odafigyelõ. 15L
ha báliruhához tornacipõt akar felvenni, hát vegyen. trendi kiscsaj. a magassarkú problémásabb, egyáltalán nem tesz jót egy kamaszlánynak, akinek még fejlõdnek a csontjai, növésben van. én a helyedben nem törõdnék a tornacipõs hóborttal, de nem vettem volna neki magassarkút, mert tönkreteszi a lábát
15/L Szerintem nem gáz ha torna cipõt akkar fel venni hozzá persze ahogy az elözõ írta függ a ruha hosszától
függ hogy milyen báli ruháról van szó, ha térd alatti akk sportcipõt semiképp nem ildomos fellvenni, ha térd felletti (vagy térdigérõ) mehet a sportcipõ de a magassarkú úgyszintén... anyám divattervezõ...(aztán még a báltól is függ, ha elökellõ akk nehogy sportcipõben menjen!!!)
15/L :D:D nem vagy szigorú nem értek egyet a 2. válaszolóval.. nem kell hogy elkanászodjon miniszoknyáig.. gondolom az édesanyja nem akarja 17 évesen abortuszra vinni.. mert ez úgy is oda fajulna magassarkús miniszoknyás téma.. dee sztem rövid nadrággal térd fölé max 5 cm vel nem vészes :) :) pedig egy báli ruha ami elegáns nem illik tornacipõvel, elsõ válaszolónak igaza van mai világba az trendi ami nem illik össze.
A kérdező hozzászólása: Teljesen komolyan gondolja a tornacipõt. A barátnõje is itt volt amikor beszélgettünk róla, mivel ma itt alszik. És szerinte is tök jól fog kinézni. Már tavalyi ruhájánál is szóba került de az apja (volt férjem) vett neki egy gucci cipõt születésnapjára és inkább abban ment el. De akkor még nem gondolta ennyire komolyan. Amúgy szerintem nem vagyok szigorú. Csak nem szeretném ha miniszoknyához vagy rövidnadrághoz magassarkút hordana. Nekem az olyan ******. Vagy szerintetek régimódi vagyok? Ez most már természetes?
A bálig meg fogja még gondolni magát. Esetleg valamelyik barátnõjét hívd el elõtte, hogy õ is nézze meg a készülõ báli ruhát, a cipõ téma úgyis elõ fog kerülni. Akkor majd kiderül, komolyan gondolja-e. Szerintem nem, csak téged akar bosszantani. Egyébként nem vagy hozzá túl szigorú? Egy 15 éve lánynak kikötni, hogy csak nadrághoz viselhet magassarkút...(amit egyébként is hosszasan kellett kikönyörögnie), finoman szólva is elég konzervatív dolog. Mondom én, aki szintén nem valami liberális.
Vegyél neki magsarkú torna cípõt lehet kapni.


Egyszerűen nem tudok kiigazodni magamon. Más is van így?

Elevitet szedek,és hol 3 -4 napig nincs székletem,hol meg 3-4 napig hasmenésem van.24 hetes vagyok.Ez már végleg így lesz?

Legjobb válasz: Szerintem hagyd abba az Elevit-et, hacsak nem a dokid akarja, hogy szedjed. 24 hetesen már minek szedni? Én a terhességem elsõ 3 hónapjában szedtem csak azért, hogy ne menjen el a baba és borzasztó székrekedést okozott.

Szerintem hagyd abba az Elevit-et, hacsak nem a dokid akarja, hogy szedjed. 24 hetesen már minek szedni? Én a terhességem elsõ 3 hónapjában szedtem csak azért, hogy ne menjen el a baba és borzasztó székrekedést okozott.
Sajnos ez a terhesség velejárója.Nálam így volt végig.
Én abba hagynám az elevitet-mondjuk nem is kezdtem volna el-nem hallottam jókat róla.de amúgy más kismama viti is megfog , mert magasabb a vas tartalom, pláne ha még szedsz rá vasat.Nekem az jött be ha két narit megeszek este, vagy megiszom a levét.Akkor reggel tutis lesz eredmény..próbáld ki -hátha segít neked is.26hetes kismama
Szia. Nekem is így van, de semmi köze az Elevithez. Szerintem. Mert én mnindig elfelejtem szedni. :-) És ugyanígy vagyok.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm csajok, nem szeretném abbahagyni, mert nagyon hiszek az elevitben, meg nem mindig tudok egészségesen táplálkozni, legalább ebbe benne van ami kell a babónak.Boldog babavárást nektek is, azért az vígasztal hogy nem vagyok egyedül:-)
Én az Elevittõl voltam rosszul és olyan fekete volt a székletem, hogy az már túlzás, próbáld ki, hogy legalább 1-2 napig nem szeded, hogy tényleg ettõl van-e, szerintem nem normális, nekem tök rendben van a székletem, mióta nem szedem, bár én még csak a 11. hétben vagyok.

Ezek a cipők jól néznek ki, vagy inkább gáz, ha valaki ilyet hord? Én annyira nem értek már a divathoz, pedig csak 23 éves vagyok, de egyszerűen a mai világba nem lehet kiigazodni.

Szerintetek?

Legjobb válasz: Nekem speciel nem tetszenek ezek a cipõk. Igazából nem is kell hogy érts a divathoz, az a fontos hogy Neked tetsszen egy adott darab. Mert hiába divatos valami ha az Neked nem áll jól vagy nem tetszik és hiába mondanak valamit divatja múltnak ha te azt szereted. Mert tudod, a divat folyton változik, de a stílus az ami örök.:) Találd meg a saját stílusodat és a szerint öltözködj, ne törõdj azzal éppen mi a divatos és mi nem.

Nekem speciel nem tetszenek ezek a cipõk. Igazából nem is kell hogy érts a divathoz, az a fontos hogy Neked tetsszen egy adott darab. Mert hiába divatos valami ha az Neked nem áll jól vagy nem tetszik és hiába mondanak valamit divatja múltnak ha te azt szereted. Mert tudod, a divat folyton változik, de a stílus az ami örök.:) Találd meg a saját stílusodat és a szerint öltözködj, ne törõdj azzal éppen mi a divatos és mi nem.
Ezek inkább alkalmi cipõk, bár ma már ezzel sokan nem törõdnek. A magas sarok miatt csak alkalmakra hordható, mindennapi használatra nagyon kényelmetlen.
Elsõnél a pont! :)
sztem béna, bár én fiú vagyok. azért lehet h a te lábadon jól állna, de sztem kicsit "giccses"
ne haragudj, de ezek rémrondák... soha nem húznék ilyen rémséget a lábamra. 19L
A rózsaszin nekem túl sok, de más szinben nekem nagyon tetszik. Más kérdés, hogy lerohadna a lábam ilyen magas sarokban járni egész nap.
Mindegyik színben tetszik, csak rózsaszínben nem.
Az elsõ gondolatom az volt, hogy borzalmas, de jobban belegondolva ha van ízlésed és fel tudsz hozzá öltözni, na meg tudsz ekkora sarkokon járni, akkor csinos és nagyon egyedi. Kivéve a rózsaszín, az mindenhogyan rettenetes. :)
Ahogy betöltõdött a kép, és húzom lefele, hogylássam mirõl is van szó, még nem láttam csak a csuka felsõ részét, na mondom , ez Krox papucs. Arról azt kell tudni, hogy egy kutyát nem szaratnák rá, olyan ócska okádalom. Aztán látom, hogy nem Kox papucs, de dizáynban arra hajaz, szóval nem vagyok mégsem elájulva tõle. De a fehér az vállalható viszont, vagy a fekete, de nem leszel az útca királya benne szerintem. A rózsaszín az rettenet ronda darab. Olyan malacos.

Most mi van? Help! Van egy srác, nem tudok egyszerűen kiigazodni rajta. Sokszor észreveszem, hogy bámul, engem néz, találkozik a tekintetünk, egymásra mosolygunk.

Már a szüleim és mások is észrevették, hogy folyamatosan néz. Máskor pedig szinte észre sem vesz. Õ kezdeményezi a beszélgetéseket, meg minden. Most bejövök neki, vagy sem?

Legjobb válasz: Hány évesek vagytok? Biztos tetszel neki, de nem elég csak a külsõ! Ne félj tõle, ne szorongj, légy önmagad mellette, menjetek el valahová és majd összejön:) sok sikert:)

Hány évesek vagytok? Biztos tetszel neki, de nem elég csak a külsõ! Ne félj tõle, ne szorongj, légy önmagad mellette, menjetek el valahová és majd összejön:) sok sikert:)
A kérdező hozzászólása: 15:) Köszönöm a bíztatást!!
Jaja...biztos tetszel neki. Ha õ is neked, akkor biztasd...beszélgessetek, és igen légy laza és önmagad. Ennyi, innen távolról.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!