Találatok a következő kifejezésre: Egyszerűen nem a párommal (92 db)

Egyszerűen elviselhetetlen a párom anyja! Hogyan oldjam meg a problémát? Nem akarom megbántani se őt, se a páromat.

A párom anyja az elmúlt időszakban egyre elviselhetetlenebbé vált, egyszerűen ott próbál keresztbe tenni nekem, ahol csak tud. Korábban jónak mondható volt a kapcsolatunk, bár már kezdem azt hinni, hogy csak megjátszotta magát, mert a szemembe most se mond semmit, folyton a hátam mögött kavar. A párom előtt minden szavamat megkérdőjelezi (alapvető kijelentéseimbe köt bele), a randijainkat folyamatosan tönkreteszi, a hátam mögött arra buzdítja a páromat, hogy nyugodtan hagyjon el, lesz majd még nő az életében, na meg hogy költözzön vissza hozzá nyugodtan, majd ő vigasztalja stb. Úgy kell elképzelni a szitut, hogy mondjuk egy kölyökkutyára annyit mondtam, hogy "nagyon aranyos", erre anyuka kb. egy órán keresztül arról faggatta a páromat, hogy "mit jelentsen ez? mit akart ezzel mondani?" Ha megbeszélünk egy randit párommal, akkor ő tuti megjelenik a helyszínen, vagy ha nem tudja "hova kell menni", akkor jönnek a telefonhívogatások, hogy "mi van már velünk, hol vagyunk?", ha kikapcsoljuk a telefont, akkor vagy 20 SMS, hogy milyen felelőtlenek vagyunk, minek nekünk telefon, ha nem lehet elérni, ha baj van...Több alkalommal kérdezte meg páromtól, hogy "na és mit főzött neked? ehető volt?" erre jön majd a ráadás: "ha lenne időm megtanítanám főzni, hogy normális ételt ehess". Életében nem kóstolta a főztömet, fogalma nincs róla, hogyan is főzök, csak elhatározta, hogy ott saraz, ahol tud. És ezek csak a legenyhébb dolgok, amiket felsoroltam. Nem nagyon bírom már elviselni ezt a nőt, de nem akarom megbántani a barátomat, így nem szólok be az anyjának se. Nem képes felfogni, hogy egy kapcsolatban két ember van, nem két ember, meg az egyiknek az anyja! Szerintetek beszéljek vele, hogy állítsa le magát vagy mit tegyek? Célozgatni már próbáltam, de vagy nem vette a lapot vagy csak eljátszotta, hogy nem érti a célzást. De félek, hogy ha megkérem fogja magát vissza, még abból is az jönne le neki, hogy én milyen bunkó, gonosz vagyok és továbbra is folytatná ezt a szurkálódást...

Legjobb válasz: Elõzõnek igaza van, beszélj a barátoddal, de az is beválhat ha leülsz az anyjával és egyenesen megkérdezed, hogy mégis mi baja van veled? Onnan mehet a szájkarate, csak arra vigyázz, hogy ne tegyél sértõ megjegyzéseket, csak érvelj!

Elõzõnek igaza van, beszélj a barátoddal, de az is beválhat ha leülsz az anyjával és egyenesen megkérdezed, hogy mégis mi baja van veled? Onnan mehet a szájkarate, csak arra vigyázz, hogy ne tegyél sértõ megjegyzéseket, csak érvelj!
Sajnállak, és ez még csak rosszabb lesz, ha gyereketek is lesz, mert akkor meg majd az unokát akarja kisajátítani, úgy nevelni, ahogy õ szeretné, hasonlítgatni a fiához stb... Az elõttem szólónak van igaza, jobb a békesség, a pároddal kell ezt megbeszélni. Nem könnyû eset az ilyen anya, még most is gyerekként kezeli a fiát, és féltékeny mindenki másra aki csak közel kerül a fiához. Egyértelmû, hogy el akar üldözni, ne hagyd magad. A párodnak kellene határozottan, de nem sértõen beszélni vele, és elmondani, hogy ez az õ döntése, és, hogy ne akarja irányítani az életét, mert már nem gyerek.
Szerintem ezt nem az anyóssal kéne megbeszéni hanem pároddal hogy ez igy neked nagyon kellemetlen tudod hogy nem akar rosszat de téged ez nagyon zavar és beszéljen az anyjával hogy egy kicsit maradjon ki az életetekbõl mert ez sok.Ha a párod nem anyuci pici fia biztosan meg fogja érteni és beszél vele... hogy ne piszkáljon állandóan. De tarts ki elöbb utobb kénytelen lesz elfogadni megbékélni veled akár akar akár nem, mivel ez nem az õ döntése hogy a fia kit választ
A kérdező hozzászólása: Ma megemlítettem páromnak, hogy engem mennyire zavar az anyukája viselkedése. Állítólag õ nem vett észre semmi ilyesmit, valószínûleg én reagálom túl - amit azért kétlek, ha csak a tényeket nézzük, azok érzelmi hatásait kizárva is eléggé durva szerintem a helyzet. Minden esetre azt mondta, beszél az anyjával, megkéri, hogy hagyjon nekünk némi teret, illetve rákérdez, hogy hogyan viszonyul hozzám és miért foglalkozik annyit azzal amit mondok, teszek stb. Kíváncsi leszek a válaszra, illetve, hogy egyáltalán elismeri-e, hogy ránk van akaszkodva, vagy szokása szerint megsértõdik, hogy ilyeneket mondunk róla, és visszatámad, hogy én el akarom tõle idegeníteni a fiát, azért kérem páromat, hogy beszéljen vele.
Hát nem irigyellek. Még az évfordulós vacsorán is megjelent? Pedig az intim esemény lenne, hogy nyugodtan kettesben beszélgessetek. Ez már túl sok! Az ágyba nem akar mellétek feküdni? Na, csak várj, még majd kitalálja, hogy odaköltözik hozzátok. Le kell állítani mielõbb! A párodat nem zavarják, az ilyen és ehhez hasonló dolgok?
A kérdező hozzászólása: Másik városban élünk, csak sajnos napi járótávolságra a kedves anyukától, aki komolyan is veszi a "napi" távolságot... Ezért is volt érdekes húzás tõle, amikor megjelent az évfordulós vacsoránkon az étteremben, megállt az asztalunk mellett, mondván nem volt kedve fõzni, így eljött a KEDVENC éttermébe vacsorázni. Életében nem járt még azon a helyen. Távolabbra költözni sajnos nem tudunk, anyagilag nem állunk olyan jól, hogy odébbálljunk, illetve a munka is ide köt mindkettõnket, plusz engem még a suli is. Így kénytelen vagyok elviselni, hogy nap mint nap hívatlanul beállít, nem kopog, csak benyit hozzánk és köszönés helyett csak sipít, hogy ha õ nem jönne, akkor mi sosem látogatnánk meg...Megjegyzem, hetente egyszer náluk ebédelünk, akkor meg az a baja, hogy mennyi macera van a családi ebédekkel; ha felajánlom, hogy segítek, akkor "nem gondolom, hogy nem képes egyedül ellátni a dolgát". Tudnám, hogy mit akar...Kezdem azt hinni, hogy élvezi a mártírszerepet.
Kérdésedböl ugy látszik önálloan, függetlenül éltek. Távolság? Lehet, hogy ezt kell növelni? Ne szidd az "anyosodat" a párod elött, de tedd világossá, hogy kettötök kapcsolatába az anyja nem fér bele és nincs csak ..... (Van ilyen, hogy anya és fia nem vagy nehezen tudnak levállni egymásrol. Ha a párod már nagyfiu, megoldja. Ha nem tudja megoldani, nem érdemes küzdened egy kisfiuért. Hagyd!)
Én is tuti a párommal beszélnél a helyedben. Megmondaná neki, hogy ezek számomra kellemetlen dolgok, és örülnék, ha néha kiállna mellettem, megvédene. Akkor háta az anyja is abbahagyja. Ha nem, akkor meg mondja meg neki konkrétan, hogy ne b.szogasson.
Lehet hogy hallott rólad valamit és azért utált meg idösebb korban sokat pletykálnak.. vagy pedig egyszerüen fél hogy komolyabbra fordultak a dolgok köztetek és elveszti a fiát miattad..de ez elöbb utobb igy is bekövetkezik hiába próbál csinálni bármit is hát hülye egy felfogása lehet az asszonynak az biztos engem sem szeretnek a párom szülei és probálkoztak egy két dologgal de 3 év után ugy látom kezdik feladni :D
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen az eddigi válaszokat! Akkor majd diszkréten megkérem a páromat, hogy valahogy tudassa az anyukájával, hogy ez így nem a legmegfelelõbb. Csak nem értem, hogy miért 3 év után jutott eszébe engem szekálni, eddig egy rossz szót nem szólt rólam, most meg mindenrõl az jut eszébe, hogyan piszkálhatna vele. Az unoka kisajátításától nem félek, ugyanis minden hónapban zaklat, hogy "ugye megjött már? mert a legszörnyûbb dolog lenne, ha gubancként besikeredne egy gyerek". Már azt is mondta, hogy ha teherbe esnék, nyilván nem tarthatnánk meg a gyereket, mert még nem állunk készen rá! Nem mintha neki bármi köze lenne az én babámhoz!!! Mondjuk ez volt az a kijelentése, ami után kis híján a torkának ugrottam...
Elõször megkérdezed a fiúd, hogy mi baja az anyjának veled. Erre úgy is azt mondja a fiúd hogy õ szerinte nincs semmi baja veled, tök jól kijöttök. Akkor megkérdezed az anyját is hogy mi baja veled.
Valószínûleg az anyja a fia életét éli, mivel a sajátja fölött már elvesztette az irányítást...És, hogy te bejöttél a képbe, fél, hogy elveszti az fia("saját") élete feletti irányítást, ezért a sok próbálkozás h kézben tartsa a dolgokat.

Miért nem tudunk párommal le üllni beszélgetni? Ha megfenyegetem hogy elmegyek a gyerekkel ö csak a vállát rángatja meg azt mondja hogy nem fél töle ha elhagynánk? Egyszerüen nem tudom hogy mit csináljak pedig 3 év után is szerettem!

Legjobb válasz: megprobálom!! igaz nem hiszem hogy kibirná egyével ezelött haza mentem anyukámhoz de egy oráig sem birta!! egyszerüen nem tudom mit csináljak nem megyünk sehova nem beszélgetünk valami tanács!!

szerintem ezt a kapcsolatot csak te akarod, õ nem.
A kérdező hozzászólása: megprobálom!! igaz nem hiszem hogy kibirná egyével ezelött haza mentem anyukámhoz de egy oráig sem birta!! egyszerüen nem tudom mit csináljak nem megyünk sehova nem beszélgetünk valami tanács!!
Hogyne bírná ki. Ha fontosak lennétek neki, nem így viselkedne. Tudja jól, bármit tesz sosem hagyod el.
rendesen is szoktatok beszélgetni vagy csak fenyegetõzéssel, veszekedéssel?
"...egyével ezelött haza mentem anyukámhoz de egy oráig sem birta!!..." Jaja, hiányzott neki a házvezetõnõ és a szakácsnõ, valamint a felszolgáló személyzet. ..
Elég egyértelmû a játszma. Bár nem írtad, de gondolom nem foglalkozik veled/veletek, netán még agresszív is. Te üres fenyegetésekkel próbálod sarokba szorítani - õ látja, hogy nem váltod be, ezért blöffnek veszi és nem foglalkozik vele. Szólj, ha valamit rosszul mondtam!
Akkor mije vagy? A társa? :-DDDDDD Ébredj már fel...
Próbáld meg. 2 hétre szülõkhöz vagy nagyihoz akárhova. Hm?
A kérdező hozzászólása: nem agresziv!! igy van nem foglalkozik velünk!! nem vagyok a szakácsnöje!!
A kérdező hozzászólása: lehet hogy azt gondolja hogy nem hagyom el!! :-(
Sehogy sem beszélgetnek. Te max pótmama vagy bejárónõ vagy. Egyszer biztos megunod. A kérdés az, hogy mikor. Addig meg csak öregszel és öregszel és öregszel, és öregszel. Majd egyszer csak feleszmélsz, hogy egy vénasszony lettél és nem is éltél igazán. Életed arról szólt, hogy kiszolgálj másokat. Nos ne kövesd el a néném hibáját. Õ 50 évesen vált el a férjétõl, mert egyedül élt egy házasságban. Közben meg kereshetett volna magának új társat és élhetett volna boldogan is. Most már veszett fejsze nyele.
Nem fenyegetõzni kell, hanem felnõttként viselkedni, ha õmiatta ez nem megy, akkor meg cselekedni, nem átmenni hisztérikába. Én nõ létemre nem tudok komolyan venni egy fenyegetõzõ nõt, amikor látszik, hogy csak duma. Akkor nyisd ki a szádat, ha komolyan is gondolod. Legközelebb ha azt mondod, elmentek, akkor cuccolj is össze és menj el a gyerekekkel valahová. Bár ha én kerülnék ilyen helyzetbe (nem nagyon tudom elképzelni, de legyen), inkább az õ cuccait pakolnám össze és tenném ki az ajtó elé, mert ha én megyek el, az neki kényelmesebb (kivéve persze, ha az övé a lakás, akkor nem paterolnám ki)
Ja, hogy már volt, hogy megtetted. Egy óra után visszamenni hülyeség. Kevés idõ arra, hogy tényleg elgondolkozzon. Min. egy hétvégére egyedül hagynám. Az egy órás intervallum még az a kategória, amikor azt érzi, nem is volt komoly. Hiszen megerõltetés nélkül sikerült visszasírnia magát. Mondjuk ezt is túlzásba lehet vinni, az egyik rokonom elköltözött 1 hónapra a családjától, a férje és a gyerekei (jó, nem voltak már kicsik, 16 és 18 évesek voltak) az utolsó két hétben már minden nap vittek neki frissen fõtt ételt, a férje ajándékokat, volt, hogy szerenádot is csaptak neki... :D Meg levelet írtak, hogy miért is fontos nekik az anyjuk, mit nem értékeltek, min fognak változtatni, ugyanígy a férj is írt ilyen levelet. Komolyan, az már nem volt normális. Szóval azért ne lendülj át a ló túlsó oldalára.
A kérdező hozzászólása: nem egy ora után mentem visza hozzá hanem késöbb!! szoktunk normálisan is beszélgetni ha olyan kedve van!! tudjátok gyerekel nem olyan könyü lépni 1 röl a másikra!!
azt hiszi blöffölsz, rugd tökön
Tanácsokat vártál, megkaptad! Ha nem tetszik, arról nem tehetünk.
nem, de, ha téged ez izgat, akkor nyald ki még a szart is belõle.:)
Ami nem fáj, ami mindkettõtöknek jó, az mehet! Ne mond- játok el senkinek, az emberek néha olyan elutasító, értet- len hülyék tudnak lenni! De nincs is semmi közük hozzá!
Undoritó válaszok. Pedig a kérdésre egyszerü a válasz: a szexben azt kell csinálni ami mindkettötök örörmét szolgálja.Ha élvezitek akkor nem tartozik senkire és tegyétek. Egyébként biztos, hogy rengetegen csinálják csak nem merik leirni.
ha meg be is szarik akkor ingyen csoki nem kell a szomszédtól lopni

18 éves lány vagyok és 3 éve van párkapcsolatom. A párom 19 éves. és mikor összejöttünk rá ő pár nappal már mondta hogy kicsim vagy akármit. én 3 év alatt nem mondtam neki semmit. Egyszerűen nem jön ki pedig nagyon szeretem a páromat. Mit csináljak?

smsben és msnen mindig írom neki hogy picim vagy szivem vagy kicsim, de szavakban nem jön ki. egyszer?en nemértem miért kb mindennap bennem van h szeretném neki mondani de olyankor elpirulok és elkezd verni a víz.. nemértem miért van.. a párom azt mondta ?t nem zavarja, mert ilyen vagyok elfogad így. de ? kb minden második mondatában becéz valahogy 3 éve folyamatosan. és soha nem szolít a rendes nevemen. Renáta.. de még annyit se mondd soha hogy Reni.. mindig csak vmi aranyos becézés.. mit kéne csinálnom hogy elmúljon ez a rossz érzés és végre olyan könnyen vegyem, mint akárki más és úgy szólítsam ahogy épp szeretném.. ? mert mikor hülyeségeket beszélek akkori csak annyit mondd hogy kicsim vagy akármi semmi többet szal rám szól.. és fordított esetben én inkább elkezdek belemerülni a témába ahelyett hogy énis csak ennyit mondanék mer akkor egyb?l tudná hogy hülyeséget beszél :S

Legjobb válasz: én sem becéztem soha a férjemet,pedig nem lenne rossz de valahogy nem jön a számra,sztem ne problémázz ezen,vagyunk ezzel igy páran,a telómban kiscicámnak van elmentve de amugy nem mondom neki:)

én sem becéztem soha a férjemet, pedig nem lenne rossz de valahogy nem jön a számra, sztem ne problémázz ezen, vagyunk ezzel igy páran, a telómban kiscicámnak van elmentve de amugy nem mondom neki:)
én is ccsak annyit tudok mondani h Nyuszó, vagy Nyuszkó ! :S nem tudom miért, egyszerüen nem tudom kimondani h Szivem, vagy valami! :) )
A kérdező hozzászólása: köszi :) így máris jobb kicsivel :) azért éreztem furin magam mer semelyik ismerõsõmnek nincs ilyen baja :S és egyszerûen azt hittem nekem van valami bajom :S de ezekszerint nem csak én vagyok így vele :) :S
én csak szivizek..de az ugy jön hogy akárkinek mondom. a páromra soha egyetlen becécést sem mondtam.maximum a nevét cifráztam. bence pl: bencusskám. de semmi nyuszi kicsim picim életem:)
mikor mondta hogy szeretlek, alig bírtam kifacsarni a fogaimm közül egy halovány "énis"-et, attól függetlenül, hogy fülig szerelmes voltam belé. Becézés? Jézus sohasem ment! A nevén se szólítani. Max. Édes. Az is csak msn-en. Mi ilyenek vagyunk, elég zárkózottak ebben a témában, szerintem nincs mit tenni. Egy 14 éves lány
Mindenki más....én 1 év utàn mondtam elõször páromnak hogy:"bírlak":) 4 éve eggyütt vagyunk és van egy kislányunk is....nekem sem megy ez az érzelgõsdi!!!ha barátodat nem zavarja akkor ezen ne problémázz!
A humor a megoldás. Elõször találj ki valami szokatlant. Pl: Édesdrágabocimackóm, az ilyenek vagy ehez hasonlók eveszik a dolog élét és ezáltal átmenetet képeznek a kétfajta hozzá-állás között. Ha ez megvan képes leszel kimondani, hogy szivem. Gyakorlati elõnyökkel is jár, egy szexi becézéssel eléggé fel lehet izgatni egy fiut vagy rá tudod venni dolgokra. 16/f

Egész nap egyedül otthon lévő anyukák, hogyan oldjátok meg egy mindenfelé rohangáló, eleven, direkt csínytevő, akaratos 1, 5-2 éves mellett azokat a napi feladatokat, amikor egyszerűen nem tudtok mellette lenni pár percig?

Gondolok itt arra, hogy minden otthon lév? anya életében vannak olyan helyzetek, amikor pár percig nem lehet közvetlenül mellette a gyerek. Például zuhanyozik, wc-re megy, padláslétrán felmászik, pincéb?l zöldséget hoz föl - a jeges úton tele kézzel -, vagy bármi olyat is csinál, amit egyszer?en lehetetlen a gyerekkel együtt. Én is próbálok mindent a gyerekkel együtt csinálok, de van, ami lehetetlen. Ti hogy oldjátok meg ilyenkor, hogy addig a gyerek ne csináljon valami veszélyeset?

Legjobb válasz: kiságy,ne tudjon kimászni persze gurulóba tenni olyan szobában,ahol nem tesz kárt magában adni neki vmi olyat,ami lefoglalja pár percre mindenképp vagy akkor csinálni amikor alszik

kiságy, ne tudjon kimászni persze gurulóba tenni olyan szobában, ahol nem tesz kárt magában adni neki vmi olyat, ami lefoglalja pár percre mindenképp vagy akkor csinálni amikor alszik
Én próbálok minden olyan otthoni munkát elvégezni akkor , amikor a gyereket ebéd után lefektetem.Általában este megfõzöm a másnapi ebédet, így délelõtt jól kifárasztom a játszón, vagy ha olyan az idõ játszóházba, vagy itthon, így ebéd után legalább 2 órát alszik.Vásárolni vele szoktam, , hát az kicsit nehézkes, nem mondom.De vele csak a nagyon szükséges dolgokat veszem meg, és délután amikor a párom hazajön, akkor szoktam a nagyobb bevásárlást csinálni.
szia!Másfél éves a fiam. Zuhanyozni úgy szoktam hogy beviszem magammal, bezárom az ajtót és addig kipakolhatja fürdõszoba szekrényt:) Kádba beállok, így látom meg beszélek hozzá! A wc nem gond, nyitva hagyom az ajtót, addig ott áll és bámul, vagy hoz autókat:) A többit alvásidõben, vagy sehogy. Vásárolni velem jön.
wc-re és fürdõbe jön velem... egyébként én is úgy idõzítek, hogy aludjon a picur (17 hónapos). Délután/este vasalok, sütök (bár szerencsére a sütõhöz nem nyúl, de az ördög nem alszik). Boltba Apával járunk hármasban, és néha megkérem Anyukámat (szerencsére közel laknak), hogy vigyázzon a fiamra.
Engem Anyukám délelõtt betett a járókába, én ott imádtam játszani, és tudott fõzni, pelenkát mosni, vasalni, stb. És az összes ismerõs, szomszéd, rokon ezt csinálta. Sajnos a mai gyerekekkel ezt nem lehet megcsinálni.:-( Az unokaöcsémmel próbáltuk, de kimászott a járókából. Vittük mindenfelé, vagy ketten vigyáztunk rá felváltva. Nehéz volt, leszívja az ember energiáját rendesen.
nálam ezek közül a csak a wc játszik szerepet, ott meg nyitva hagyom az ajtót :) boltba együtt megyünk mindig. egyébként mindig ott van, ahol én, max. ha forró vizet öntök ki, vagy forró olajba rakok valamit, akkor arréb rakom a babát :) zuhanyozni mindig este szoktam.takarításban részt vesz, kifejezetten szereti. ha mosogatok vagy fõzök, azt viszont utálja, akkor van, hogy sír, hisztizik, de ezért nem fogom a kiságyba rakni. 15 hónapos
nálunk a lakás egyszintes, szerencsére lépcsoprobléma így nincs.amikor a fiam mászni kezdett, igyekeztem ugy átpakolni a szekrényeket, polcokat, hogy ha véletlenul probálkozna, magában és semmiben sem tegyen kárt. wc -ajtot nyitva szoktam hagyni. zuhanyzákor a furdoajtot is, így bármikor szolhatok hozzá, vagy utánama johet, ha keres és foleg, hallom merre van és mit csinál. bevásárolni mindig egyutt járunk, idojárástol fuggoen(kocsi, bicaj vagy auto nagybevásárlásra).az erkélyrol ha kell valami, nyáron nem gond, ilyenkor meg kisurranok és vissza. a kertbe is jott velem mindig. egy, ami probléma lehet, az a pincelejáro, elég meredek, az udvarrol nyílik, itt figyelni kell rá. de magammal sosem viszem, ha valami kell lentrol a fozéshez, elozo este felhozom, míg apával van a kicsi.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! Sajnos mi a kiságyat már rég elbontottuk. Még 9-10 hónapos sem volt, már ki tudott mászni belõle. Felhúzta magát karral és már félig kint volt fent. Mivel a szomszédunk gyereke így esett ki a kiságyából, így nem kockáztathattam. Emiatt szóba sem jött a hagyományos járóka sem. Volt viszont egy nagyobb és magas falú járóka, ahova le tudtam tenni, igaz, nagyon rosszul viselte a "bezártságot", de legalább biztonságban volt. Mostmár viszont vége ennek is, mert nagyfiú. Csak sajnos a lakás elég elõnytelen kialakítású ilyen szempontból, sok a lépcsõ felfelé (padlásszoba), lefelé (pince, ahol a mosókonyha van). Úgyhogy küzdök. Valahogy megoldom, de elég nehéz tele kézzel a csúszós lépcsõkön lefelé lavírozni és még õt is irányítgatni.

Van egy friss kapcsolatom és nagyon szeretem a párom. Van neki egy mostohaapja, akit mindenki utál. Mostmár én is. Egyszerűen kibírhatatlan. Eddig az anyukájával jóban voltam, de a mostoha hatására már nem szeret. Mit tegyek? Van megoldás?

A párom anyja meg rajong érte, és minden úgy van, ahogy a mostoha mondja. Már nem is járok a páromékhoz miatta.Nem szeretnek már, pedig nem tettem semmit.

Legjobb válasz: Ismerõs szitu. Engem a párom apja nem szeret. 4 év alatt annyit beszéltem vele, hogy csókolom-szia. De nem érdekel, én szoktam menni akkor is, elvégre nem miattuk megyek, hanem a párom miatt. Azt meg mostanra kifejezetten élvezem, hogy rossz szemmel néznek rám. Ki nem .....le? :D

Ismerõs szitu. Engem a párom apja nem szeret. 4 év alatt annyit beszéltem vele, hogy csókolom-szia. De nem érdekel, én szoktam menni akkor is, elvégre nem miattuk megyek, hanem a párom miatt. Azt meg mostanra kifejezetten élvezem, hogy rossz szemmel néznek rám. Ki nem .....le? :D
A kérdező hozzászólása: igen, én is így vagyok vele, hogy nem miattuk megyek. de hát az milyen már, hogy fújnak rám, és látom a szemükben, hogy mit keresek ott. a legfájobb mondom, h nem csináltam semmit.ez mind a mostohaapja mûve.és cska azért lett ez, mert vasárnap csukott ajtónál voltunk délután háromig.hihetetlen, mi?ezek után már az párom anyja azt mondta, h a barátnõd nem úgy viselkedik, ahogy kéne.hát a pofám leszakadt mikor ezt meghallottam
Én sem tettem semmit. Szerintem velem az a bajuk, hogy a szülei elég konzervatívak. Idõsek is, mert a párom kései gyerek. Azért is sokat kellett küzdeni, hogy nálam aludhasson, pedig 19 volt mikor összejöttünk. Meg az sem tetszik a párom szüleinek, hogy mi jobb anyagi helyzetben vagyunk (az én családom) mint õk, és azt mondják nem illünk össze, mert "mindenki a maga rangjához méltó párt válasszon". :S Elég gáz.

Miert van az, hogy az esetek tobbsegeben csaljak egymast a parok, egyszeruen miert nem hagyjak abba a kapcsolatot es kesz?

Ti hogy vagytok vele? Ti is megcsaltatok legalabb egyszer a parotokat?Csok is szamit most.

Legjobb válasz: Ez a gyenge emberek szokása.Én is mindig azon a híven voltam,hogy ha Véletlenül valaki más megtetszene,akkor szakítanék a párommal,de semmiképp sem csalnám meg.De amikor megtetszik valaki más már,akkor az is bizonyítja,hogy a jelenlegi párkapcsolat nem mûködik. Nálam az volt,hogy elromlott a kapcsolatom,és azt hittem,hogy valaki megtetszett nekem.Persze nagyon össze voltam zavarva,úgyhogy inkább szakítottam.Akire azt hittem tetszik,az persze mégsem tetszett,nem is jöttem vele össze,a páromat nem csaltam meg.Sõt eddig még senkit sem csaltam meg,nem is fogok!

Ez a gyenge emberek szokása.Én is mindig azon a híven voltam, hogy ha Véletlenül valaki más megtetszene, akkor szakítanék a párommal, de semmiképp sem csalnám meg.De amikor megtetszik valaki más már, akkor az is bizonyítja, hogy a jelenlegi párkapcsolat nem mûködik. Nálam az volt, hogy elromlott a kapcsolatom, és azt hittem, hogy valaki megtetszett nekem.Persze nagyon össze voltam zavarva, úgyhogy inkább szakítottam.Akire azt hittem tetszik, az persze mégsem tetszett, nem is jöttem vele össze, a páromat nem csaltam meg.Sõt eddig még senkit sem csaltam meg, nem is fogok!
Nem soha. És nem is fogom, ezt ki merem jelenteni. Ez akaraterõ és állóképesség próba. Aki enged a kísértésnek az gyenge mind lelkileg és testileg. Nekem ne mesélje be azt senki hogyha a kapcsolat egyik vagy másik tagja csalja a másikat ott minden rendben van. Ha minden rendben van akkor ilyen nincs. Ha járok egy lánnyal, illetve ha a barátnõmnek nevezem akkor számomra más lány nem létezik. Ez kb olyan hogy 1 személy egy adott idõben csak 1 autót tud vezetni. 22/f
Média?
A kérdező hozzászólása: Tessek?
A kérdező hozzászólása: Csak tudni szeretnem miert van ez. Amugy enis parkapcsolatban elek masfel eve es tudni szeretnem hogy egy atlag kapcsolatban jelen van a megcsalas is?Mert remelem az enyemben nics.
hülyeség ez az esetek többségében.
A kérdező hozzászólása: Akkor vedd ugy ahogy szeretned csak mar normalis valaszokat kernek:-S. Amugy meg sok pasitol hallottam h eleg reg ota egyutt vannak a baratnojukkel es jol elvannak de megis csaljak a baratnojuket. Ok meg azt mondjak ha rakerdezek hogy miert hogy ez a normalis:) )
Na és ezután csodálkozva néznek rám, amiért nem vagyok házasságpárti és nem is akarok ilyesmit. Minek? Az ilyenek miatt nem kell nekem és nem is akarok. Én egyenes ember vagyok, nem bírom ha a hátam mögött csinálnának ilyet. Én sem hazudnék. Az meg hogy folyamat a kapcsolat alatt csalják a párjukat, undorító. Kell a halálnak akkor párkapcsolat. Én legalább nem hazudok és nem csapok be senkit. És nem töröm össze. 20L
Teljes mértékben osztom az utolsó véleményét! Csaltak már meg. A mai napig nem értem ennek az egész megcsalásos dolognak a lényegét? Mire jó, hogyha van valakid, de mással is dugsz? És vannak, akik azt mondják szerelmesek, csak részegek voltak, csak megtetszett nekik hirtelen, stb. idióta kifogások! Amint megtetszene nekem valaki más ÚGY, akkor korrekten szakítanék a párommal, de inkább hagynám a francba, megpróbálnám vele megbeszélni. Magamba letisztázni, hogy mi változott meg, miért vonzódok máshoz. Az esetek többségében úgyis kiderül, hogy fellángolás. Aztán el lehet ezen filozofálni, hogy ha igazán szerelmes az ember, akkor nem tetszik meg neki más, de hát láttam már ilyet, de el kell felejteni azt a harmadik személyt és két lehetõség van, vagy bánod, hogy hagytad menni és a pároddal maradtál, vagy nem bánod, mert minden folytatódik úgy, ahogy eddig. Én mindig is hûséges lány voltam, normális felfogással... És tényleg nem értem mire jó a megcsalás! Csak és kizárólag gonosz emberek tudják megtenni. Én valahogy nem élvezném a másik fájdalmát, amikor megtudja, hogy végig csaltam, vagy csak egyszer... Nem bírnék tükörbe nézni.

22 hetes kismama vagyok, és az a problémánk a párommal, hogy egyszerűen nem tudunk együtt lenni, mert nem nedvesedek rendesen. Mit tegyünk? Ez a terhességtől van? El fog múlni?

Síkosítót nem szeretnénk használni, de viszont így egyszer?en nem megy a dolog, pedig mindketten szeretnénk. Már nem tudom mire gondoljak. Akinek van ilyen jelleg? tapasztalata kérem írja le a véleményét. El?re is köszönöm.

Legjobb válasz: Már azt hidtem hogy csak én küszködök ezzel a problémával,nekünk sem megy a sex. Lelikleg kivánom a párom, csak sajnos a testem nem akar engedelneskedni.Én sem nedvesedek be, megoldjuk másképp, tudom hogy a páromat ez nagyon zavarja, egy kicsit feszült is a hangulat, de megérti és megoldjuk másképp. Az elsõ 3 hónapban gondolni sem tudtam a sexre, most lenne kdvem hozzá, de sajnos nem megy . 26 hetes kismami

Már azt hidtem hogy csak én küszködök ezzel a problémával, nekünk sem megy a sex. Lelikleg kivánom a párom, csak sajnos a testem nem akar engedelneskedni.Én sem nedvesedek be, megoldjuk másképp, tudom hogy a páromat ez nagyon zavarja, egy kicsit feszült is a hangulat, de megérti és megoldjuk másképp. Az elsõ 3 hónapban gondolni sem tudtam a sexre, most lenne kdvem hozzá, de sajnos nem megy . 26 hetes kismami
A kérdező hozzászólása: Azt olvastam, hogy tudat alatt féltjük a babát, és azért nem akar engedelmeskedni a szervezetünk. Remélem el fog múlni, mert még 3 és fél hónap szülésig, és utána még legalább hat hét, hát elég hosszú...
Hát, sok sorstásam van akkor nekem is. Én a 25 hetes vagyok, és nekem sem megy. Volt pár alkalom, amikor még másnap is fájt a hasam az együttlét után, és ez tart vissza. Nagyon sajnálom a páromat, de meg tudjuk oldani máshogy. A lényeg az, hogy tudjátok megbeszélni a problémát, és mindkettõtök számára jó megoldást találni rá! Ha ez sikerül, akkor túl tudjátok vészelni ezt a "kevéske" idõt. :) Boldog babavárást!
Szerintem próbáljátok meg esetleg az együtt fürizést vagy zuhanyozást. Egymás testének a mosdatása, simogatása elég kellemes kis élmény, ráadásul a meleg ellazít és az agy jobban kikapcsol. Arról nem is beszélve, hogy vizes leszel, esetleg tusfürdõs, ami jól csúszik és nem baj, ha bekerül a hüvelybe, mint ahogy esetleg lehet gond a síkosítónál. Én 14 hetes 5 napos vagyok, én sem kívánom a szexet, csak a gyengédséget, de ilyen kis trükkökkel azért megoldjuk valahogy idõnként, pl most szombaton is nagyon bejött :) . Ja, és a férfiakat annyira fel is izgatja a közös fürizés, hogy gyorsabban el is mennek.
Én ajánlanám a sikosítót.Kérdezd meg a dokidat, biztos tud olyat ajánlani ami használható terhesség alatt ( szerinetem bármelyiket lehet használni).
Nyugi, nemsokára megszülsz, addig meg bírja már ki... Szerintem, ha te is akarod, akkor azért próbáljátok ki a síkosítót, nem az ördögtõl van...

Ha a párom csiklóját izgatom akkor miért nevet? Azt mondja hogy egyszerűen ezt nem lehet kibírni.

Az előző páromnak csikló orgazmusa is volt, tehát nem én csinálom rosszul. A mostani páromnak ha elkezdem izgatni a csiklóját akkor egy idő után remeg a lába és elkezd nevetni, majd eltolja a kezem. Nem értem hogy ilyenkor mi történik. Állítása szerint érzékeny lesz és azért tolja el. De miért nevet? (nem egyszer történt) Nem kioktatást várok! Hanem csak egy magyarázatot, vagy tapasztalatot.

Legjobb válasz: Vannak nekem is olyan pillanatok, ez nem állandó, hogy ha egy bizonyos módon közeledik a testemhez a párom, akkor csikis leszek és én is nevetek össze vissza, mert csikis, ahogy hozzám ér. De alapvetõen ha nem ilyen módon ér hozzám, így nem jelent gondot ez a csiklói izgatásnál. Talán olyan pontokon is érinted elõtte, ami érzékeny neki, ami csikis. Ezeket a pontokat kerüld vagy próbálj hozzá máshogyan közeledni. Az is lehet, hogy nincs úgy ráhangolódva a dolgokra.

Vannak nekem is olyan pillanatok, ez nem állandó, hogy ha egy bizonyos módon közeledik a testemhez a párom, akkor csikis leszek és én is nevetek össze vissza, mert csikis, ahogy hozzám ér. De alapvetõen ha nem ilyen módon ér hozzám, így nem jelent gondot ez a csiklói izgatásnál. Talán olyan pontokon is érinted elõtte, ami érzékeny neki, ami csikis. Ezeket a pontokat kerüld vagy próbálj hozzá máshogyan közeledni. Az is lehet, hogy nincs úgy ráhangolódva a dolgokra.
Ugyanígy vagyok, mint a barátnõd. Nekem is sokszor túl érzékeny ott és nem bírom elviselni, ha hozzá érnek. Van ilyen.
A kérdező hozzászólása: Nekem is eszembe jutott már ilyen hogy nincs még eléggé benne a dolgokban de mikor 1, 5 óra petting után se lenne? Meg mikor szex közben próbálom akkor se lenne? Egyébként a párom egyáltalán nem csikis tehát sehol semmilyen testrésze! Csak a csikló! Ami elég érdekes számomra....
Szerintem zavarban van tõle. Bizonyos testhelyzetben a láb ilyenkor beremeg, ez kellemetlen, esetleg cikinek érzi, talán kicsit szégyenlõs is ebben a helyzetben. Vannak nõk, akiknek ebben a szituációban nehéz ellazulni, legyél türelmes!
Minden nõ más. Az exem imádta ha a mellbimbóját faltam, begerjedt tõle, a mostani barátnõmnek meg olyan csikis, hogy puszit sem adhatok rá :D ez van, alkalmazkodj.
A kérdező hozzászólása: Nem hiszem hogy kellemetlenül érezné magát, bármit meg enged.... A lába pedig tényleg attól remeg be ha a csiklóval bármit csinálok. Ma leült az ölembe és oda tettem az ujjam a csiklójára. El húztam rajta az ujjam balról jobbra és abban a pillanatban meg remegett a lába. Ezzel szórakoztunk egy darabig mert õ is kinevette. Õszintén nem tudok hogy mitõl lehet mert sehol nem találtam még hasonló problémával foglalkozó cikket. Viszont más lánnyal már beszéltem aki ugyan így érez. Ezért olyan furcsa számomra hogy létezõ dolog de nem találok róla semmit. Egyébként köszönöm a válaszokat! :D

A párom már 1 éve nem feküdt le velem. Nem csalt meg, viszont egyszerűen nem közeledik felém. Nekem hiányzik a szex. Pasik tömkelege tesz ajánlatot, én meg tartom magam, hogy ne csaljam meg. Mit csináljak?

Legjobb válasz: ÚÚR isten!! háát le a kalappal jól bírod....a többség már szakított volna, de legalább is tuti lett volna a párja mellett kalandja. Én azt javaslom hagyd el!!!! Ez nem lesz jobb... 27/F

ÚÚR isten!! háát le a kalappal jól bírod....a többség már szakított volna, de legalább is tuti lett volna a párja mellett kalandja. Én azt javaslom hagyd el!!!! Ez nem lesz jobb... 27/F
Orvos látta már?
Dugj mindenkivel, aki rád kattan. Ezt a hülyét pedig rúgd ki, de izibe...
A kérdező hozzászólása: Én megpróbáltam már beszélni vele, elmondtam nyíltan, hogy szükségem van a szexre. Nem változott semmi azóta sem. Szóval már tanácstalan vagyok. Vagyis inkább azt mondanám, hogy ez az 1 év sok volt, és elmúltak az érzelmeim is iránta. Csak szeretet van. Úgy érzem, hogy ezt nem tudja visszacsinálni...
Nem tudom, érdemes lenne tudni, hogy ez hogy kezdõdött. Úgy értem fokozatosan ritkultak az együttlétek, vagy egyszer csak hopp, teljes stop egy évig. Nem tudom mitõl lehet, igazából lehet valamiféle lelki baj ami kihat a szexuális vágyra, nem tudom. De amúgy...Én nem lennék biztos pl abban sem h nem csalt/csal meg. _Nem akarok szemét lenni, de attól h az ember mond vmit, még nem 100% h úgy is van. Ez pl már olyan magyarázat lenne, ami megáll a lábán. Minden esetre menjetek el orvoshoz, szexuálpszichologushoz, vagy vmi ilyesmihez, és érezze h mellette állsz.
A kérdező hozzászólása: Igazából fokozatosan maradt el. Én haza jöttem munkából, õ meg elment itthonról a tesójához. És ez minden nap így volt. Sokszor beszéltem vele, hogy ne hagyjon egyedül, de nem hatott, és közben a szex is elmaradt teljesen. Most is azt mondja, hogy szeret. De én már képtelen vagyok bármire is :-( szeret, de szex nélkül. Hogy megcsal vagy nem? nem hiszem. De már jobb lenne, ha kiderülne, hogy megcsal, mert akkor meg tudnék nyugodni....
Hát itt két eset van, vagy valóban félredug, vagy valami szervi baja van és impotens. Nem tudom hány évesek vagytok?
A kérdező hozzászólása: 31 évesek vagyunk mind a ketten. 7 év kapcsolat, és jó volt minden, 2 éve kezdõdött ez az egész, de egy éve nem nyúl hozzám egyáltalán. De ha van valakije, miért nem akarja, hogy elhagyjam? Miért mondja, hogy szeret, és nem tud nélkülem élni? Nagyon rossz, és nem tudom mit csináljak...
31 évesen még kezdhetsz új életet. És õ is. De nagyon annak a határán vagytok, hogy már csak megszokásból, beletörõdésbõl is együtt maradjatok. Ha beleöregedtek a kapcsolatba, akkor elõbb-utóbb a szerelem mellett a szeretet is elmúlik. Neki így kényelmes, hiszen õ semmit nem veszített, õ "mondott le" a szexrõl. Ez csak neked hiányzik. Szépen lassan elkezdtek majd veszekedni és már egy fedél alatt sem tudtok majd élni. Lehet, hogy a megcsalás nem a legjobb ötlet, de ha már beszéltél vele, és semmi változás, 1 éve semmi kapcsolat, akkor lehet, hogy szeretõ után kellene nézni. Olyan után, akitõl nem csak szexet kapsz, hanem szerelmet is. Akivel esetleg új életet is kezdhetsz, ha szükséges... Nem vagy köteles így élni a hátralévõ életedben. 31 évesen még nem vagy öreg, de már fiatal sem, sok idõ áll még elõtted ahhoz, hogy lemondj a testiségrõl. Van közös gyereketek?
Szerintem követeld ki, amire vágysz. Mondd el, hogy rengeteg férfi tesz neked ajánlatot, de te õt akarod. Elég ritka, hogy egy férfi ne kívánjon egy nõt. Megcsalni szerintem hülyeség, inkább akkor szakíts vele és keress más partnert. De ne csald meg.
El kéne menni orvoshoz. Ha õ lát problémát, akkor pszichológushoz.
allj be apacanak
A kérdező hozzászólása: :-) jah, orvos nem látta. Fogalmam sincs, hogy mi van vele. Nem vagyok kövér, más pasik rám vannak kattanva, õ meg rám se néz. Mikor el akartam hagyni, akkor meg sírt, hogy szeret ne menjek el.
A kérdező hozzászólása: Természetesen beszéltem vele, és azt mondja, hogy nem tudja, hogy miért nem kíván. Mindent megcsinál itthon, segít mindenben, azt mondja, hogy szeret, csak éppen a szexet nem kívánja.
próbálj te kezdeményezni... csábítsd el, mássz rá ;)
Sztem kezdetnek kérdezd meg, h miért!
Miért nem fekszik le veled? Ok?
Szerintem rájött hogy b*zi, és fél bevallani neked
Ha már 1 év eltelt és még mindig megcsalna, akkor már biztosan vagy bevallotta volna, vagy pedig elhagy... Az elsõ dolog ez ügyben egy orvos, de elõtte beszélj róla, neki és nyugtasd meg! Nembiztos, h már nem szeret, hidd el, sõt, szerintem igenis szeret! Elvégre veled van!;)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!