Találatok a következő kifejezésre: Egyszerűen nem a (1980 db)

Att függ hány éves vagy
Azért 1 jó tanács ne legyél túl barátkozó se mert az is hátrány lehet és akk fuccs !!! :)
A kérdező hozzászólása: hát igen ribi sok van, de a Missautókell abból több van..! :) köszi a válaszokat
de igen megfelel csak a normális lányoknál kell próbálkozni nem pedig a ribiknél ! hajrá! sok sikert :)
Akkor csak átlagos? :D Mert a csajoknak az sem felel meg manapság
A kérdező hozzászólása: nemtudom mi a ronda és mi a szép, de nem tartom magam ronda palinak.. :) )
Lehet hogy ronda vagy?
A kérdező hozzászólása: ohh :D :$
Hát mint csaj, illik segítenem többi nõtársam egy ilyen rendes fickóhoz:D
A kérdező hozzászólása: veszek erõt magamon..megpróbálkozok vele..! :) köszi a válaszokat! ;)
Gondolj bele, hogy maximum nem jön össze. Sok lány van.. Emellett elsõnek inkább barátkozz egy lánnyal, mintsem ráhajts. Tuti módszer!
A kérdező hozzászólása: hát jófej vagyok, meg minden..de nincs mán bennem meg az ami régebben :( (merészség)
Óh, akkor semmi gond. Legyél egy rendes jófej srác, és normális csajokra menj csak, persze ha kapcsolatot akarsz. Ha dugni, akk rib*idetektor on :P
A kérdező hozzászólása: 19
A kérdező hozzászólása: megfogadom a tanácsod! ;) PL ;)

Tisztara elment az eszem, nemtudom mit gondoljak. Felreertettem a jeleket vagy csak tul egyszeru es egyszeruen nem jovok be neki?

Sziasztok! Nagyon fontos lenne a segitsegetek!Szoval kezdem is: Mivel a faluban ahol lakok nem volt olyan suli amilyet en szerettem volna igy busszoznom kell naponta 20 km.(De ez nem lenyeges).Viszont a busszon van egy szep aranyoska lanyka akivel sok szemezes volt kozottunk es nem tudtam nem eszrevenni hogy sokszor csak engem nez(Pl: beszelget a baratnoivel de engem nez).A helyzet az hogy eleg kis szimpatikus leanyka es az oszinteseget bevalva nekem tetszik...Hogy lehet e koztunk komolyabb kapcsolat e vagy sem azt nem tudom! Nos tehat nemreg volt egy helyzet amikor vartam a buszt es o is csak o egy picivel arabb allt tollem.Odamentem hozza(a baratnoi nem voltak ott) es beszelgettem vele.Persze semmi komoly nem volt(Tehat nem vallottam neki szerelmet) de legalabb megadtam a kezdo inditot!Azota reggelente is sokszor nezzuk egymast de nem igen fejlodott sokat koztunk a helyzet.Ma beszelgettem vele sms-be ahol megkoszontem neki a mai segitseget(ideadta a telefonjat h irjak egy smst) majd meghivtam egy uditore.De nem igen akarta elfogadni.Majd kesobb ezt irta vissza: ''Hat nem megyek el,mert akkor ugy ereznem h megcsalnam azt az erzest amit mas irant erzek,de ha hozol egyet a suliba elfogadom h ne haragudj meg''. Ez volt az a pillanat amikor teljesen osszezavarodtam.Mostmar en se tudom eldonteni hogy valojaban mit is szeretne:-?.Latszolag bejovok neki es az hogy allandoan engem nez meg egy indok az arra hogy azt mondjam h bejovok neki,viszont ez az sms-e utan mar nemtudom mit gondoljak. Igaz azota eltelt egy kis ido.Ma ismet elhivtam valahova de ugyancsak visszautasitott:L azt irta hogy majd maskor de nem igeri..Oszinten fogalmam sincs mit gondoljak.Ja es persze kiderult az is hogy tetszik neki valaki.De nem gondolnam azt hogy en lennek hiszen akkor utalt volna rea. Szerintetek felreertettem a jeleket vagy csak nem meri bevallani nekem hogy kicsit tobb vagyok neki mint egy ismeros a busszrol? Kerlek minnel tobb valaszt irjatok es bovitett mondatba.(Ne csak ket harom szobol alljon). UI:ELNEZEST AZ EKEZETEKERT,SAJNA NEM MINDIG TUDOM BEALLITANI!:(

Legjobb válasz: Mást szeret.

Mást szeret.
A kérdező hozzászólása: koszi...igazad van.
Szerintem jelen pillanatban mondj le róla. Én úgy látom elég egyértelmûen visszautasította a közeledésedet, és ha tovább erõlködnél akkor csak kellemetlenül érezné magát, mivel gondolom nem akar megbántani, vagy bunkó lenni veled, hiszen te is kedves voltál hozzá. Ha meg meggondolja magát, akkor majd jelzi valahogy, de tényleg ne erõltesd, nincs éretlme.
Szerintem meg a nézés még semmit sem jelent. Butaság ennyibõl bármit is leszûrni. Más érvet nem mondtál, hogy miért tetszenél neki.
Ne add fel! Biztos jobban bír téged, mint egy ismerõst, csak félénk lehet!
Attól függetlenül, hogy hûséges valaki máshoz, nyilvánvaló, hogy tetszel neki. Ilyen van, az még nem biztos, hogy ez vezet is valahová, lehet, hogy ennél több nem lesz részérõl, a pozitívum, hogy õszinte volt, nem hitegetett, és egy biztató jel, hogy nem mehetek, de ha odahozod elfogadom... tehát nem azt mondta, hogy "nem", hanem hagyott kiskaput, ami nõi nyelven azt is üzenheti, hogy most nem, de még ne add fel!
A kérdező hozzászólása: igazatok van...de pl ha visszautasit az ciki lenne..
A lányok amúgy is félreérthetõek , néha olyanokkal is jópofiznak , flörtölnek aki szóba se jöhetne , férfiként azt mondom h a f*sz se érti õket :D
Másba szerelmes, elég egyértelmû a dolog. Buszon amúgy se túl okos dolog csajozni, bár ez a szubjektív véleményem. Ha nagyon kell a csaj csináld azt amit a #2. mondott, ha nem akkor keress mást. :)
Ami mindenképp szükséges lenne, szemtõl szemben megkérdezni, hogy mit gondol, mit érez, mit akar. Ez a legtisztább, és ne hagyj neki kibúvót, hogy mismásoljon! Valószínû, hogy bejössz neki, csak gondolom az a másik valaki jobban felkeltette az érdeklõdését. De erre majd õ adja meg a választ. Ha nem akar igazán még ebbe sem belemenni, akkor ez is egy válasz, amivel azt üzeni neked, "szállj le rólam!". Ennyi.
A lányoknál fontosabb a hûség még akkor is ha még nem is járnak a sráccal. Ne add fel a reményt, mert ha már nem lesz a képben a srác, ott leszel neki te! ;)
7. vagyok, és nõ! És továbbra is tartom, hogy nem volt egyértelmû az elutasítás.
Mindenképp kell bizonyíték ahhoz, hogy szakítsatok?
mióta kell bizonyíték a szakításhoz?
A kérdező hozzászólása: Szeretem, és nekem kell bízonyiték ahoz, hogy biztos legyek benne. Mert így titkon reménykedem, h még sem csal meg, amire kevés esélyt látok viszont. Mivel az "eszemre" hallgatok inkább, mint a szívemre, mert van egy nõi büszkeségem, ezért nem akarom tovább folytatni a kapcsolatott, ha megcsal, hiába is szeretem. Fura egy eset.
És õ szeret téged?
És ha kiderült, hogy megcsalt, akkor bizotsan kidobod? Szerintem ha boldog Veled, akkor nem csalt meg. Ha nem vagytok boldogok, nincs közöttetek érzelmi kapcsolat, na meg kiegyensúlíozott sex, akkor dobd ki; ha van bizonyíték, ha nincs. 24L
A kérdező hozzászólása: Azt mondja, hogy szeret. Hát a kapcsolatunk, nem felhõtlen... régota vagyunk együtt, rengeteg volt a kavarás, családom ellenezte (talán még most is kicsit), rengeteg problémánk van ami miatt nehezen tudunk jól meglenni. A legtöbb problémáról viszont nem mi tehetünk. A szex jól müködne, és jól müködik ha van idõ, nyugodt hely, és ketten vagyunk. Sajnon ez ritkán adodik meg, így ritkán van jó szex is, amibõl szintén következtetek, hogy megcsal.
A kérdező hozzászólása: Ha tudnám biztosra, hogy megcsal, mindent megtennék, hogy kutudjam dobni, mert inkább legyen utána magányos és ugy szenvedjek, mint hogy szenvedjek tovább mellette. Mert úgy gondolom, aki 1X megcsal, az többször is megtud csalni.
Csald meg te is.Biztos ami biztos. Aztán szerezz bizonyítékot, hogy õ is megcsal téged, majd lepjétek meg 3-an, amikor megteszi: Smith and Wesson...és te.
És mibõl gondolod, hogy megcsalt?? Milyen árulkodó jelek vannak?


Tényleg ilyen nehéz. Én 1 év múlva kimegyek külföldre, van ismerõs, aki tud segíteni.
Külföld. Körülöttem mindenki sorba megy ki. Jövõre én is !! De jo lesz :-)
kiegészítés: ugyan tömegszakma, de nagyon sokan gyenge tudásúak. Így az akinek van tudása, az ki tud törni.
az informatikus pedig tömegszakma. akárcsak a programozó. ha jó tudásod van, gyakorlatod referenciáid, akkor találnál vele melót.
ez egy hülyeség, sokan vannak akik nem találnak melót és rámondják inkább, hogy azért nem mert nincs ismeretsége. nekem még nem kellett ismeretség, hogy melót találjak. persze lehet mondani, hogy szerencse, de nem hiszem, hogy az lenne. nyilván valami tömegszakmában nehezebb.
nehéz nem nehéz, attól függ mi a szakmád és mennyi a gyakorlatod. mi a végzettséged, mihez értesz?
23:58 - valóban, informatikus nõként tényleg tömegszakma...
23:41 - Tévedés, attól függ, hogy KIT ISMERSZ.
A kérdező hozzászólása: Miért fognám rá?Ismerettség nélkül igenis nehéz és nem a seggemen ülök hogy majd csak lesz valami...

Mi történik velem? Járok egy csajjal. Nagyon szeretem őt, és lenne kedvem sokat kamatyolni, de hirtelen egyik napról a másikra egyszerűen - nem az van, hogy nem kívánom szinte mindig rá gondolok - egyszerűen alig akar felállni a szerszámom.

Szerintem - ismerve a temperamentumát - ez elég érzékenyen érinti ?t. Igazándiból amikor hozzám bújik, csókolgat akkor iszonyatosan gyorsan akció kész vagyok. Viszont egyébként a nap folyamán alig ágaskodik, pedig egy szál tangában ott szaladgál el?ttem. Mi lehet a baj? Egyre jobban szeretném, és egyre jobban nem megy. Mit tehetek?

Legjobb válasz: Szerintem normális, hogy nem mászkálsz egész nap álló farokkal, de ha zavar, akkor nem tudok megoldást...

Szerintem normális, hogy nem mászkálsz egész nap álló farokkal, de ha zavar, akkor nem tudok megoldást...
Kevesebbet rohangáljon elõtted hiányos öltözékben. jah és a Viagra ;)
Figyi, ha hozzád bújik és akkor mûködik a dolog, akkor mi a baj?
Szerintem ez normális. Megszoktad már tangában. Azért a pasik is nyilván ráunnak arra, hogy ugyanazt a nõt látják mindennap más bikiniben. Poszteren pl, most ne kapcsolatot vegyünk alapul:D A tekintetük egy idõ után átsiklik felette, elmennek a kép mellett. Ugyanez lehet a pároddal is. Normális, hogy kívánod õt, de minden órában nem csinálhatjátok. Hozzászoktál már, hogy ott van melletted, és bármikor megkaphatod. Próbáld ki majd akkor, ha nem lehet akció:D Egybõl kapósabb lesz számodra. Egyébként szerintem ne problémázz ezen, ha amúgy mindig akcióra kész vagy, amikor kell. Szerintem kissé túlzás is, ha a pasi a nap minden percében olyan...
Ha 20 év körül vagy, akkor ez ûberciki. ha elmúltál már 40...akkor is. XD
A kérdező hozzászólása: 31 éves vagyok, és még csak néhány hete járunk együtt. Nem szeretném, ha azt hinné, nem szeretem.

Beleszerettem a legjobb lány barátomba de sehogy sem tudom neki elmondani egyszerüen nem megy :/ nagyon szeretem! és azért jó lenne vele tudatni hogyan mondjam el neki?

Legjobb válasz: Ha nagyon nem megy, akkor egyszerüen ird meg neki. Aztán majd megbeszélitek. Elõbb-utóbb túl kell esned a vallomáson. Szánd rá magad, lehet hogy nincs is félnivalód, és õ is belemegy abba hogy járjatok.

Ha nagyon nem megy, akkor egyszerüen ird meg neki. Aztán majd megbeszélitek. Elõbb-utóbb túl kell esned a vallomáson. Szánd rá magad, lehet hogy nincs is félnivalód, és õ is belemegy abba hogy járjatok.
Csak egyszerûen mikor vele vagy.. öleld meg és mond neki, hogy szeretlek !!
A kérdező hozzászólása: az a baj hogy nem merem megírni neki mert utálja az olyan fiúkat akik az ilyet nem személyesen teszik meg. Félek hogy ha megírnám neki akkor mindent elrontanék
ne, szerintem se írd meg, én is utálnám, és nem is lehet rá rendesen reagálni, ahogy az elõttem írta valaki öleld meg és úgy mond neki mert úgy könnyebb lesz ha nem nézel a szemébe
A kérdező hozzászólása: 2. válaszoló ez nem is rossz ötlet :) aranyosnak aranyos :) de valamiért félek az egésztõl más lányoknál könyû volt mindig :) már egy éve szeretem lassan :) de még nem tudtam elmondani neki inkább próbáltam elfolytani és más lányokkal foglalkozni ez idõ alatt volt 3 barátnõm de egyiket sem szerettem :/ :( csak is õt
én is kedvelek egy lányt és külsõre is esetem, ritka az ilyen, de én tudom, hogy õ más fiúra vágyik, szóval nem könnyû ez, én megértelek
Ha nagyon nem megy szóban, akkor írd le levélben. Add oda neki, és majd válaszol szóban. Egyébként hány évesek vagytok? :) 16/L
15/l ugyan ez volt pár napja velem.a legjobb barátom írta, hogy szeret...ééééés hát én is szeretem(évek óta) szóval örültem neki nagyon. Annyit írt, hogy többet érez irántam a barátságnál, szeret. Élõbe ezután simán akármi lehetett volna, például kapásból megölelem, stb.. de így, hogy írta nem tudtam olyat válaszolni amibõl kivette volna hogy én is.Szóval én azér azt ajánlom hogy személyesen:)

Miért nem tudunk párommal le üllni beszélgetni? Ha megfenyegetem hogy elmegyek a gyerekkel ö csak a vállát rángatja meg azt mondja hogy nem fél töle ha elhagynánk? Egyszerüen nem tudom hogy mit csináljak pedig 3 év után is szerettem!

Legjobb válasz: megprobálom!! igaz nem hiszem hogy kibirná egyével ezelött haza mentem anyukámhoz de egy oráig sem birta!! egyszerüen nem tudom mit csináljak nem megyünk sehova nem beszélgetünk valami tanács!!

szerintem ezt a kapcsolatot csak te akarod, õ nem.
A kérdező hozzászólása: megprobálom!! igaz nem hiszem hogy kibirná egyével ezelött haza mentem anyukámhoz de egy oráig sem birta!! egyszerüen nem tudom mit csináljak nem megyünk sehova nem beszélgetünk valami tanács!!
Hogyne bírná ki. Ha fontosak lennétek neki, nem így viselkedne. Tudja jól, bármit tesz sosem hagyod el.
rendesen is szoktatok beszélgetni vagy csak fenyegetõzéssel, veszekedéssel?
"...egyével ezelött haza mentem anyukámhoz de egy oráig sem birta!!..." Jaja, hiányzott neki a házvezetõnõ és a szakácsnõ, valamint a felszolgáló személyzet. ..
Elég egyértelmû a játszma. Bár nem írtad, de gondolom nem foglalkozik veled/veletek, netán még agresszív is. Te üres fenyegetésekkel próbálod sarokba szorítani - õ látja, hogy nem váltod be, ezért blöffnek veszi és nem foglalkozik vele. Szólj, ha valamit rosszul mondtam!
Akkor mije vagy? A társa? :-DDDDDD Ébredj már fel...
Próbáld meg. 2 hétre szülõkhöz vagy nagyihoz akárhova. Hm?
A kérdező hozzászólása: nem agresziv!! igy van nem foglalkozik velünk!! nem vagyok a szakácsnöje!!
A kérdező hozzászólása: lehet hogy azt gondolja hogy nem hagyom el!! :-(
Sehogy sem beszélgetnek. Te max pótmama vagy bejárónõ vagy. Egyszer biztos megunod. A kérdés az, hogy mikor. Addig meg csak öregszel és öregszel és öregszel, és öregszel. Majd egyszer csak feleszmélsz, hogy egy vénasszony lettél és nem is éltél igazán. Életed arról szólt, hogy kiszolgálj másokat. Nos ne kövesd el a néném hibáját. Õ 50 évesen vált el a férjétõl, mert egyedül élt egy házasságban. Közben meg kereshetett volna magának új társat és élhetett volna boldogan is. Most már veszett fejsze nyele.
Nem fenyegetõzni kell, hanem felnõttként viselkedni, ha õmiatta ez nem megy, akkor meg cselekedni, nem átmenni hisztérikába. Én nõ létemre nem tudok komolyan venni egy fenyegetõzõ nõt, amikor látszik, hogy csak duma. Akkor nyisd ki a szádat, ha komolyan is gondolod. Legközelebb ha azt mondod, elmentek, akkor cuccolj is össze és menj el a gyerekekkel valahová. Bár ha én kerülnék ilyen helyzetbe (nem nagyon tudom elképzelni, de legyen), inkább az õ cuccait pakolnám össze és tenném ki az ajtó elé, mert ha én megyek el, az neki kényelmesebb (kivéve persze, ha az övé a lakás, akkor nem paterolnám ki)
Ja, hogy már volt, hogy megtetted. Egy óra után visszamenni hülyeség. Kevés idõ arra, hogy tényleg elgondolkozzon. Min. egy hétvégére egyedül hagynám. Az egy órás intervallum még az a kategória, amikor azt érzi, nem is volt komoly. Hiszen megerõltetés nélkül sikerült visszasírnia magát. Mondjuk ezt is túlzásba lehet vinni, az egyik rokonom elköltözött 1 hónapra a családjától, a férje és a gyerekei (jó, nem voltak már kicsik, 16 és 18 évesek voltak) az utolsó két hétben már minden nap vittek neki frissen fõtt ételt, a férje ajándékokat, volt, hogy szerenádot is csaptak neki... :D Meg levelet írtak, hogy miért is fontos nekik az anyjuk, mit nem értékeltek, min fognak változtatni, ugyanígy a férj is írt ilyen levelet. Komolyan, az már nem volt normális. Szóval azért ne lendülj át a ló túlsó oldalára.
A kérdező hozzászólása: nem egy ora után mentem visza hozzá hanem késöbb!! szoktunk normálisan is beszélgetni ha olyan kedve van!! tudjátok gyerekel nem olyan könyü lépni 1 röl a másikra!!
azt hiszi blöffölsz, rugd tökön
Tanácsokat vártál, megkaptad! Ha nem tetszik, arról nem tehetünk.

Csirkecomb van itthon, milyen egyszerű ételt lehetne belőle készíteni, ami nem a megszokott pörkölt vagy egyszerű sült hús?

Legjobb válasz: Csirkecombból kötelezõ az alábbi ételt kipróbálni: leveszed a bõrt, helyette baconba csomagolod. Lerakod egy tûzálló tálba (nem kell kivajazni), és leöntöd tejföllel, meg morzsolt márványsajttal. Egy kis darab márványsajt 250-300 Ft. Az bõven elég négy-hat combra. Olyan finom lesz sütés után, de olyan.... Hmmmm!

Csirkecombból kötelezõ az alábbi ételt kipróbálni: leveszed a bõrt, helyette baconba csomagolod. Lerakod egy tûzálló tálba (nem kell kivajazni), és leöntöd tejföllel, meg morzsolt márványsajttal. Egy kis darab márványsajt 250-300 Ft. Az bõven elég négy-hat combra. Olyan finom lesz sütés után, de olyan.... Hmmmm!
Krumplit vagosd fel kiskockára, helyezd rá a besózott combokat , tehetsz rá foghagymát, majorannát és egykis olajjal locsold meg.Tegyél rá alufóliát és rakd be 200 fokos sütõbe. Fél óra mulva vedd le a fóliát és pirítsd még l0 percig.Sajtot is tehetsz rá, vagy tejszínt.
csontozd ki, a csont helyére tegyél sonkát vagy szalámit, kolbászt, egy darabka sajtot.panírozd be és rántsd ki. a csontok jól lesznek a valamilyen zöldségleves alaplevének.
A kérdező hozzászólása: De aranyosak vagytok, hogy ennyi receptet küldtetek! Szuper lesz, mert sok húst eszünk de már elég unalmas volt :) Köszönöm szépen, kipróbálgatom õket :)

Egyszerűen sehol nem tudom megnézni (vagy egyszerűen letölteni) A velencei kurtizán c. filmet. Mit csináljak? Segítene valaki?

Sem moovie.hu, sem semmilyen másik oldal...

Legjobb válasz: Küldtem privátot a megoldással kapcsolatban.

Küldtem privátot a megoldással kapcsolatban.
A kérdező hozzászólása: köszönöm és válaszoltam! :)

Facebook ellen hol hogyan lehet panaszt tenni? Lehet-e egyáltalán? egyszerüen letiltották a fiokom, nem tudok belépni, egyszerüen lekapcsoltak, nem csináltam semmit, bár szerintük lehet igen! mi a fenét lehet tenni!

Legjobb válasz: Elég, ha megfenyegeted õket, szerintem azonnal visszaadják az összes pénzt, amit eddig te fizettél a facebook használatáért!

Elég, ha megfenyegeted õket, szerintem azonnal visszaadják az összes pénzt, amit eddig te fizettél a facebook használatáért!
A kérdező hozzászólása: # 1/1 Idõpont ma 15:56 ha humornak viccnek szántad a válaszod, köszönöm, de nem vagyok vicces hangulatban!!!!!
Csak nem õk tiltottak le. Nem lehet, hogy véletlen felfüggesztetted a fiókod? Kérdezted az ismerõseidet, hogy látni-e az ismerõseik között?
A kérdező hozzászólása: nem függesztettem fel véletlen, és megnéztem egy ismim lapján nincs fotó sem, és nem vagyok elérhetõ. az a bajom, hogy irtam nekik emailt, de ezt a hülye szokvány szövegeket küldik, nem tudok belépni, igy aztán mivel válaszra sem méltatnak az okát sem tudom meg. legalább megirnák hogy milyen rossz fát tettem a tüzre szerintük, de ezt sem tudom meg, mert az idétlen automataszövegeket küldözgetik, ezzel semmit sem érek.! Sok ismerõsöm is van akikkel ott kapcsolatban voltam, és sok munka is volt a feltett dolgokkal, stb.stb. semmilyen tiltott dolgot nem csináltam, dehát õk ettõl még simán kreálhatnak valami bakit hogy elkövettem.....ugyhogy eléggé ideg vagyok!
A kérdező hozzászólása: ezt találtam, velem is ez történt!!! http://hvg.hu/tudomany/20130311_facebook_szemelyi_igazolvany
Ez de hülyeség..


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!