Találatok a következő kifejezésre: Egyre több van a kezemen mit (13 db)

Egyre több szemölcs van a kezemen mit csináljak ellene?

Voltam már leszedetni de azóta csak több lett!

Legjobb válasz: Van egy ecsetelõ, amit recept nélkül lehet kapni, nem tudom a nevét, de ha bemész gyógyszertárba és kérsz ilyet akkor fognak ajánlani. Amirõl én beszélek az úgy néz ki mint egy szemcsepp. Az hatásos volt nálam. Amúgy meg nem értem h mért nem mész el dokihoz, és mondod meg neki h egyre több van, biztos ajánl vmi ecsetelõt.

Van egy ecsetelõ, amit recept nélkül lehet kapni, nem tudom a nevét, de ha bemész gyógyszertárba és kérsz ilyet akkor fognak ajánlani. Amirõl én beszélek az úgy néz ki mint egy szemcsepp. Az hatásos volt nálam. Amúgy meg nem értem h mért nem mész el dokihoz, és mondod meg neki h egyre több van, biztos ajánl vmi ecsetelõt.
Vérehullató fecskefû az ami hatásos... DE!!! Ha mész nyáron tengerpartra nyaralni a tengeri hínárt huzogassad rajta végig párszor. Kicsit nem annyira gusztusos, viszont annál hatásosabb módszer nincs, már a nyaralás végére NYOMA SEM LESZ! Nekem ezt egy lézerklinikán ajánlotta a nõvérke, mikor akartam idõpontot kérni, hogy leszedjék a többszáz(!) szemölcsöt. Nem kértem, kipróbáltam. Nem kevés pénzt spóroltam meg vele!
a vérehulló fecskefû jót tesz neki
Ha nagyon simogattad õket, lehetsz rühös is.Míg nem lát orvos, kenegesd Betadin oldattal!
ekcéma? allergia?
A kérdező hozzászólása: Elvileg nem vagyok se allergiás se ekcémás, de ugye nem bárányhimlõ?Szombatom falun voltam állatok közt lehet, hogy azér van?Pont most van szabin a háziorvosom.
Hát gyerekkorodban voltál bárányhimlõs? Ha igen, akkor nem az.
érintkeztél valami új anyaggal? új mosópor? új kaja, amit eddig nem ettél?
A kérdező hozzászólása: Voltam bárányhimlõs.Rühes biztos nem vagyok.Új anyaggal se érintkeztem.
A kérdező hozzászólása: a végére azért írtam ki még 1 szer , mert nem engedte kiírni a kérdést.
kor?
A kérdező hozzászólása: 16-17 körül.
Hát attól függ hogy nekem is csak barát.e, vagy titokban már többet szerettem volna. Rám most az utóbbi igaz egy barátommal kapcsolatban, úgyhogy el se tudom mondani milyen boldog lettem volna. Érezte volna hogy hevesen ver a szívem. És persze én is megmondtam volna neki, hogy nagyon szeretem.
hát..ÉN megijednék. de persze az is befolyásolja a reakciómat, hogy én mit érzek.


Van egy 5 hónapos kutyusom. Mivel nálunkfele most kezd elmenni a hó, így egyre többet tudok vele foglalkozni. Kinti kutyus. Mit szóltok alábbi két kérdésemhez?

Azt vettem észre, hogy miután kellőképpen lefárasztom és végigfekszik a még mindig 30 centis havon, valamelyik játékát rágcsálva, szóval ha én suttogva azt mondogatom neki hogy "vau" vagy szintén suttogva mondom neki, jó hosszan hogy "haaa" akkor odasompolyog mellém és ha történetesen én is végig vagyok nyúlva egy heverőn akkor elkezdi nyalogatni a hajam, a fülem és kedvesen dugja az orrát az én orromhoz. Máskor sosem fordul ez elő, csak amikor ezt a két sóhajtásszerű suttogott szót meghallja. Habár ilyenkor nagyon kedvesnek tűnik, nem merem sűrűn csinálni, nehogy összefüggésben legyen a falkavezérséggel... Ez is volna a kérdésem, hogy szerintetek ilyenkor ő azt érzi hogy át kell vegye a vezér szerepét? Máskor nincs gond vele, engedelmes, olyan 85%-ban behívható, ezen még dolgozunk, hallgat rám, egy kicsit még szertelen és játékos de mivel kölyök még, ez nem olyan gond, beszéltem kutya-oktatóval és azt mondta hogy ez normális még az ő korában. És még valami: az oktatóval megbeszéltem azt is hogy hamarosan indul az iskola és esetleg beíratnám hozzá a kutyust. Egy dolog viszont szeget ütött a fejembe: amikor megkérdeztem, hogy miként folyik a leszoktatása arrol hogy idegenektől elvegye az ételt, vagy a földről felszedje akkor arra az volt a válasza, hogy az én jelenlétemben, idegenek bevonásával és amikor elveszi akkor azonnal kapja a pofont! Na, szerintem kell legyen más módszer is, én ebbe nem megyek bele, kicsi kedves kutyámat nem fogom pofozni. Golden retriever egyébként, de ez nem hiszem hogy számítana.

Legjobb válasz: Az elsõ kérdésedre azt mondanám, hogy ennek nincs semmi köze a falkavezérséghez. Szerintem azért megy oda, mert épp ez, hogy számára szokatlan az, hogy ilyen hangok jönnek felõled és érdekli, kiváncsi. Nem hiszem, hogy ettõl romlana a presztizsed. :) A másik kérdésedre: az a baj, hogy az idegenekkel való ételmegtagadás az egyik legnehezebb dolog egy kutyával, és leginkább csak a negatív megerõsítés segít. Ezt nem igazán tudod pozitív megerõsítéssel megértetni a kutyával, mivel az ösztönében van az, hogy az ételt meg kell enni, mert nem tudhatja mikor lesz legközelebb. Ettõl függetlenül én sem verném a kutyámat, szóval én inkább hanyagolnám ezt a dolgot, mivel vagy nagyon erõs negatív hatás éri, vagy nem tanulja meg.

Az elsõ kérdésedre azt mondanám, hogy ennek nincs semmi köze a falkavezérséghez. Szerintem azért megy oda, mert épp ez, hogy számára szokatlan az, hogy ilyen hangok jönnek felõled és érdekli, kiváncsi. Nem hiszem, hogy ettõl romlana a presztizsed. :) A másik kérdésedre: az a baj, hogy az idegenekkel való ételmegtagadás az egyik legnehezebb dolog egy kutyával, és leginkább csak a negatív megerõsítés segít. Ezt nem igazán tudod pozitív megerõsítéssel megértetni a kutyával, mivel az ösztönében van az, hogy az ételt meg kell enni, mert nem tudhatja mikor lesz legközelebb. Ettõl függetlenül én sem verném a kutyámat, szóval én inkább hanyagolnám ezt a dolgot, mivel vagy nagyon erõs negatív hatás éri, vagy nem tanulja meg.

Tegnap éjjel összecsípkedte a karomat valami alvás közben és fel van dagadva. Ahol több van egy helyen, odateszem a másik kezem és meleg! Mi lehet ez?

És nagyon viszket. Meg mintha megdagadt volna kicsit, de nem vészesen. De tuti nem szúnyog.

Legjobb válasz: Akkor bolha, vagy ágyi poloska, vagy ki tudja mi...Esetleg mérgezett szúnyog.Nekem a kemotoxos szúgonyog csípésétõl lett ilyen az egész arcom, mehettünk az ügyeletre.Igaz, én még gyerek voltam akkor... Hideg borogatás, csípésre való kenõcs, kalcium tabletta segíthet.

Akkor bolha, vagy ágyi poloska, vagy ki tudja mi...Esetleg mérgezett szúnyog.Nekem a kemotoxos szúgonyog csípésétõl lett ilyen az egész arcom, mehettünk az ügyeletre.Igaz, én még gyerek voltam akkor... Hideg borogatás, csípésre való kenõcs, kalcium tabletta segíthet.
kend be Fenistillel és igyál Calcium pezsgõtablettát(napi 4-et lehet). Ha nem javul 2-3 nap alatt mutasd meg orvosnak, antibiotikumra is szükség lehet.
A kérdező hozzászólása: Még mindig nem múlt el, és eléggé vörös, viszket és dagadt. :(
A csípésbõl NEM LEHET megmondani, h mi volt, bármi lehet nem csak poloska. Pókcsípés is okozhat ugyanilyen tüneteket.
A kérdező hozzászólása: Félek a pókoktól, úgyh remélem nem. :( Vérfoltokat nem találtam szerencsére.. köszönöm a válaszokat!
Nos, ha poloska, akkor arra jellemzõ, hogy nappal jól elbújik, be a matracba, meg ágyrepedésekbe, mindenféle zugba, ahol nem találod meg.Bolti rovarirtóval befújni meg nem biztos, hogy jó ötlet, ezért mondtam a rovarirtókat kihívni.Poloskára utal az is, ha vérfoltocskákat találsz esetleg az ágynemûn.Esetleg még pók lehet, bár az kevésbé valószínû.
A kérdező hozzászólása: Bocsika, most ahogy kérdeztétek jobban megvizsgáltam és maga a csípés közepe ilyen sárgás (citromsárgás) és aztán körülette vörös és duzzadt. És több ilyen csípés van egy helyen. Na ez a pontos leírás. :)
A kérdező hozzászólása: Aha, kb. ilyesmi mint a képen, csak nem ennyire szétszórt. A jobb vállam van teli és nagyon viszket, meg a bal könyökömnél és ott jobban fel is dagadva. Ma kimostam minden ágynemûmet és újat húztam. De az ágyam mondjuk a régi... azt vhogy ki lehet takarítani vagy mit csináljak vele? Meg a lábamon is volt, de ott csak 1 darab, meg a combomon is. :( Meleg, viszket és dagadt. :(
Ha poloska, akkor az szívás, mert nagyon nehéz kipusztítani.Ha az, akkor jobb, ha rovarirtókat hívsz.
Én ágyipoloskára tippelek, a koliban nekem is ilyen volt. Linkelni akartam képet de nem engedi mert elvileg trágár:-S
A kérdező hozzászólása: Épp most kentem be Fenistillel, javaslatra. Ez tényleg hatásos ilyesmire? Meg épp most ittam 2 kalcium tablettát is. :) Most várok :(

Ha a pasi egy több mint 6 órás első tali vége felé arról kezd beszélni, hogy ő már soha nem lesz szerelmes senkibe, meg nem is tud szerelmes lenni, de utána meg küld egy sms-t, hogy jó lenne még találkozni, akkor most mi van?

:O Meg azzal jött, hogy ha a csaj azt mondaná, hogy újra össze akar jönni vele, akkor ő egyből ugrana, akkor mi a fityfenéért akar még velem találkozni? Ti elmennétek így egy második talira? Előre is nagyon köszi a válaszokat!

Legjobb válasz: Mármint egy csajjal járt életében eddig.

A kérdező hozzászólása: Mármint egy csajjal járt életében eddig.
A kérdező hozzászólása: és milyen indokkal mondjam le a második talit?
amíg van rá esélyed felejtsd el......így jársz a legjobban
A kérdező hozzászólása: õ 24, én meg 23.
Magam részérõl komolyan venném, amit mondott, és mivel nem fog szeretni, nem látna többet. Milyen már, aki ezzel nyit az elsõ randin? Jézus... Az elsõ randin nem akarok az exeirõl hallani, és késõbb se sokat. Nem vagyok az a "tárjuk fel a múltunkat" típus. Úgyis a kapcsolat során kiderül pár dolog, ami fontos vagy vicces, de rögtön az elsõ alkalommal fixálni, kinek milyen és hány kapcsolata volt, meddig tartottak és miért lett vége, és mit éreztünk... Bloáááh.
Vagy csak fiatalok vagytok még. :D
féltékennyé akar tenni és azért mondta azt a nyálas szöveget, hogy megessen rajta a szíved és ezért azt gondold, hogy "igazán megérdemli, hogy valaki szeresse"
A kérdező hozzászólása: és arra mondta, h annyira szerelmes volt abba a csajba, pedig már több mint 3 éve szakított vele a csaj, meg megcsalta õt egy másik pasival, meg hülyének nézte, de mégis azzal jött, h ha a csaj újra megkeresné, akkor õ örömmel összejönne vele újra, mert képtelen mást szeretni.
De aranyos. :D Szerintem hanyagold, exébe szerelmes.
Hát.... egyelõre nem válaszolnék, és ha tényleg felhív, valószínûleg kereken megmondanám, hogy abból, amit mondott, úgy látom, nem áll készen egy komoly kapcsolatra, én azonban ilyet szeretnék, úgyhogy inkább ne találkozzunk, mert túl nagy a különbség az elvárásaink és céljaink közt.

Mit tegyünk? Egy üzletház gondja a fûtés fizetése. Város leggazdagabb embere kezében van aki 2011-re is kér pótlást, idén több mint 2x es díjat! Ügyvédek szakértõk átnézték, irreálisnak tartják, de nem mernek tenni! Juszt mûsora már nincs!

Legjobb válasz: Teljesítsetek szerzõdés szerint. Ha nem tetszik a szerzõdés, mondjátok fel a megállapodott feltételekkel, és keressetek másik helyet. Mi is a kérdés igazából?

Teljesítsetek szerzõdés szerint. Ha nem tetszik a szerzõdés, mondjátok fel a megállapodott feltételekkel, és keressetek másik helyet. Mi is a kérdés igazából?
Keresetek másik helyett vagy fizessetek más megoldás nincs.
szét vágásra de a szétvágás csak ideiglenes megoldás végleges megoldás a nulásgép
olló
A kérdező hozzászólása: szétvágásra vagy levágásra gondolsz? :D
Ahogy nõ a hajam nekem is belegabalyodnak néha a tincsbe új szálak (nem jó helyrõl) és én szétvágom.Szóval tényleg olló a nullásgépet felejetsd el :DD
A kérdező hozzászólása: jólvan, köszönöm :)
horgold szorosra a toveket ott ahol oszeno, ha meg mar oszenott vagd szet olloval ovatosan es horgold be.

Mit csináljak, ha egyszerre több csaj is tetszik, és Én is tetszek 1-2 lánynak. közben meg van egy komoly kapcsolatom, ami kezd átcsapni "unalmasba". Dobjam fel a kapcsolatunkat valamivel, vagy váltsak?

20 éves vagyok! Ha azt mondjátok dobjam fel valamivel, akkor monjdátok meg mivel!! ötleteket várom!!

Legjobb válasz: Hát ha unalmasnak tartod, szerintem ez már jobb nem lesz. Erõltetni fölösleges. 20 éves vagy, még annyi minden vár rád, ne kösd le magad, ha nem érzed így jól magad. Én is 20 voltam, amikor az elsõ pasimat (5 év volt) leléptettem, mert teljesen ellaposodott, õ nem akart szórakozni, én akkor még akartam. Nem bántam meg a döntésem, mert utána nagyon sok jó történt az életemben, közben megtaláltam azt aki azóta a férjem.

Hát ha unalmasnak tartod, szerintem ez már jobb nem lesz. Erõltetni fölösleges. 20 éves vagy, még annyi minden vár rád, ne kösd le magad, ha nem érzed így jól magad. Én is 20 voltam, amikor az elsõ pasimat (5 év volt) leléptettem, mert teljesen ellaposodott, õ nem akart szórakozni, én akkor még akartam. Nem bántam meg a döntésem, mert utána nagyon sok jó történt az életemben, közben megtaláltam azt aki azóta a férjem.
ha mér most unjátok egymást, akkor ezt felesleges húzni. 20 éves vagy, nem 20 éve házas :) ha már most sem az igazi, mi lesz késõbb? búcsúzzatok el szépen, és ne töltsd a fiatal éveidet egy "van, de minek" kapcsolatban. 29/N
gruppen
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Akkor meg lesz a "fájdalmas búcsú jelenet"

Van egy srác aki a legjobb barátom már 4 éve mindent megbeszélünk egymással és most kezd kiderülni hogy az utóbbi időben mindketten többet érzünk egymás iránt.Mit csinálhatnék? Tanácstalan vagyok.

Én félek attól hogy ha esetleg nemm?ködne a dolog akkor a barátságunkra is hatással lesz és azt nemakarnám.De viszont szeretem nagyon és nemis tudok nagyon másra gondolni és ha rágondolok másé lesz :S:S áhh:(Segitsetek mittegyek.

Legjobb válasz: Hát igen, ha nem lépsz akkor valaki elhappolja elõled. De legalább örökre barátok maradtok... Már ha a barátnõje engedi. Barátként tehát szinte tuti, hogy elvesztetted, ez van. Szóval malmozz örökké ezzel a hülye dumával, hogy "jaj, de a barátságunk ne lássa kárát" és nem csak a barátságát bukod el, vagy legyél bátor és lehet, h megvan életed párja. Jaj, de nehéz választás...

Hát igen, ha nem lépsz akkor valaki elhappolja elõled. De legalább örökre barátok maradtok... Már ha a barátnõje engedi. Barátként tehát szinte tuti, hogy elvesztetted, ez van. Szóval malmozz örökké ezzel a hülye dumával, hogy "jaj, de a barátságunk ne lássa kárát" és nem csak a barátságát bukod el, vagy legyél bátor és lehet, h megvan életed párja. Jaj, de nehéz választás...
Ugyanígy voltam én is. És az utolsó félévben már közelebb kerültünk, mégis sokat gondolkodtam rajta hogy összejöjjünk e, majdnem túl sokat gondolkoztam és majdnem elveszítettem. De még idõben beszéltünk és össze is jöttünk. Több mint fél éve vagyunk együtt, és tudom hogyha valamikor mégis szakítunk barátok maradunk. Most a õ a pasim is akit szeretek és a legjobb barátom is. Én belevágnék a helyedben mielõtt késõ lenne, sztem megéri! Sok sikert!:)
Szia! Ha Õ is ugyanígy érez, ahogy Te, akkor próbáljátok meg! Persze barátságból nagyon ritkán lesz tartós szerelem, és tönkre is teszi a arátságot ez tuti. De hát barátot nagyon sokat lehet szerezni:P szerelmet sokkal ritkábban. Kockáztatni meg mindig kell. :) Sok sikert!
Szerintem mindenképp beszéljétek meg.. sose titkold el az érzéseidet .egyáltalán fennáll az jelenleg hogy másé lehet? ha igen akkor lépj azonnal mert elhappolják elõled ez biztos ha nemáll ez fent akkor még van egy kis levegõvételnyi idõd de akkor is mihelyt lehet mondd el neki az semmivel se jobb ha magadba tartod!
Nem rég kerültem én is ilyen szituációba. Egy hajszál választott el, hogy összejöjjünk...de nem beszéltük meg kellõ képpen, és egy ideig a barátságunk sem volt a régi. Szerencsére most kezd minden visszaállni a helyére. Mindenféleképpen BESZÉLD MEG vele, hogy mit érzel, és hogy õ mit érezd. Ha tényleg érzed azt a valamit(és már biztosan tudod, hogy azt szerelemnek hívják) ne hagyd hogy elmenjen!!!
Szia! Velem is volt hasonló szitú. A sráccal nagyon-nagyon jóban voltunk, mondhatni a legjobb barátok, mindent megbeszéltünk, éjszakékat tudtunk átdumálni. Egyszercsak rájöttem, hogy ez több, mint barátság. Finomam a tudtára adtam. Õ is ugyanígy érzett. De akkor abba is maradt a téma. Elutaztam 1 hónapra, addig nem nagyon tudtunk bezsélni. Ez nyáriszünetben volt. Augusztus végén beszéltünk újra, de csak annyit kérdezett, hogy mikor lesz az évnyitó? és lelépett. Aztán elkezdtünk szépen lassa újra egyre többet beszélgetni. De még mindig nem ugyanolyan a kapcsolat, mint az elején. Nagyon sajnálom ezt. Úgy érzem, hiba volt elmondani. De aztán rájöttem, hogy mit éreztem iránta. Nem volt az szerelem, semmi hasonló. Egyszerûen egy lelkitársra találtam :) Ez töb mint barátság. Szerintem ha nagyon jó a kapcsolat köztetek, nem érdemes kockáztatni. S.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!