Találatok a következő kifejezésre: Egyre több van a kezemen (23 db)

Egyre több szemölcs van a kezemen mit csináljak ellene?

Voltam már leszedetni de azóta csak több lett!

Legjobb válasz: Van egy ecsetelõ, amit recept nélkül lehet kapni, nem tudom a nevét, de ha bemész gyógyszertárba és kérsz ilyet akkor fognak ajánlani. Amirõl én beszélek az úgy néz ki mint egy szemcsepp. Az hatásos volt nálam. Amúgy meg nem értem h mért nem mész el dokihoz, és mondod meg neki h egyre több van, biztos ajánl vmi ecsetelõt.

Van egy ecsetelõ, amit recept nélkül lehet kapni, nem tudom a nevét, de ha bemész gyógyszertárba és kérsz ilyet akkor fognak ajánlani. Amirõl én beszélek az úgy néz ki mint egy szemcsepp. Az hatásos volt nálam. Amúgy meg nem értem h mért nem mész el dokihoz, és mondod meg neki h egyre több van, biztos ajánl vmi ecsetelõt.
Vérehullató fecskefû az ami hatásos... DE!!! Ha mész nyáron tengerpartra nyaralni a tengeri hínárt huzogassad rajta végig párszor. Kicsit nem annyira gusztusos, viszont annál hatásosabb módszer nincs, már a nyaralás végére NYOMA SEM LESZ! Nekem ezt egy lézerklinikán ajánlotta a nõvérke, mikor akartam idõpontot kérni, hogy leszedjék a többszáz(!) szemölcsöt. Nem kértem, kipróbáltam. Nem kevés pénzt spóroltam meg vele!
a vérehulló fecskefû jót tesz neki
Ha nagyon simogattad õket, lehetsz rühös is.Míg nem lát orvos, kenegesd Betadin oldattal!
ekcéma? allergia?
A kérdező hozzászólása: Elvileg nem vagyok se allergiás se ekcémás, de ugye nem bárányhimlõ?Szombatom falun voltam állatok közt lehet, hogy azér van?Pont most van szabin a háziorvosom.
Hát gyerekkorodban voltál bárányhimlõs? Ha igen, akkor nem az.
érintkeztél valami új anyaggal? új mosópor? új kaja, amit eddig nem ettél?
A kérdező hozzászólása: Voltam bárányhimlõs.Rühes biztos nem vagyok.Új anyaggal se érintkeztem.
mivan?
Milyen állatról beszélsz?
A kérdező hozzászólása: egy nyúl
Azért hullott ki a szõre, mert vagy vedlik, vagy valamilyen betegsége van... Jóbban teszed, ha orvoshoz fordulsz vele...
az én nyuszim akár mikor simogatom jön ki szõr hl kevesebb hol több attól függ vedlik-e és semmi baja nincs amíg nem foltokban van szõre akkor beteg am normális mert ha fél pl akkor több szõr jön le róla
ez benne van a természetében !De lginkább azt akarja hogy sitogas még! az egyém pl. bõkdõs!
és a ször meg azért van mert a szörük egy picit mindig hullik !meg idõszakonként vedlenek!


A kérdező hozzászólása: a végére azért írtam ki még 1 szer , mert nem engedte kiírni a kérdést.
kor?
A kérdező hozzászólása: 16-17 körül.
Hát attól függ hogy nekem is csak barát.e, vagy titokban már többet szerettem volna. Rám most az utóbbi igaz egy barátommal kapcsolatban, úgyhogy el se tudom mondani milyen boldog lettem volna. Érezte volna hogy hevesen ver a szívem. És persze én is megmondtam volna neki, hogy nagyon szeretem.
hát..ÉN megijednék. de persze az is befolyásolja a reakciómat, hogy én mit érzek.

Ha a pasi egy több mint 6 órás első tali vége felé arról kezd beszélni, hogy ő már soha nem lesz szerelmes senkibe, meg nem is tud szerelmes lenni, de utána meg küld egy sms-t, hogy jó lenne még találkozni, akkor most mi van?

:O Meg azzal jött, hogy ha a csaj azt mondaná, hogy újra össze akar jönni vele, akkor ő egyből ugrana, akkor mi a fityfenéért akar még velem találkozni? Ti elmennétek így egy második talira? Előre is nagyon köszi a válaszokat!

Legjobb válasz: Mármint egy csajjal járt életében eddig.

A kérdező hozzászólása: Mármint egy csajjal járt életében eddig.
A kérdező hozzászólása: és milyen indokkal mondjam le a második talit?
amíg van rá esélyed felejtsd el......így jársz a legjobban
A kérdező hozzászólása: õ 24, én meg 23.
Magam részérõl komolyan venném, amit mondott, és mivel nem fog szeretni, nem látna többet. Milyen már, aki ezzel nyit az elsõ randin? Jézus... Az elsõ randin nem akarok az exeirõl hallani, és késõbb se sokat. Nem vagyok az a "tárjuk fel a múltunkat" típus. Úgyis a kapcsolat során kiderül pár dolog, ami fontos vagy vicces, de rögtön az elsõ alkalommal fixálni, kinek milyen és hány kapcsolata volt, meddig tartottak és miért lett vége, és mit éreztünk... Bloáááh.
Vagy csak fiatalok vagytok még. :D
féltékennyé akar tenni és azért mondta azt a nyálas szöveget, hogy megessen rajta a szíved és ezért azt gondold, hogy "igazán megérdemli, hogy valaki szeresse"
A kérdező hozzászólása: és arra mondta, h annyira szerelmes volt abba a csajba, pedig már több mint 3 éve szakított vele a csaj, meg megcsalta õt egy másik pasival, meg hülyének nézte, de mégis azzal jött, h ha a csaj újra megkeresné, akkor õ örömmel összejönne vele újra, mert képtelen mást szeretni.
De aranyos. :D Szerintem hanyagold, exébe szerelmes.
Hát.... egyelõre nem válaszolnék, és ha tényleg felhív, valószínûleg kereken megmondanám, hogy abból, amit mondott, úgy látom, nem áll készen egy komoly kapcsolatra, én azonban ilyet szeretnék, úgyhogy inkább ne találkozzunk, mert túl nagy a különbség az elvárásaink és céljaink közt.
Szerintem szexi.:P L/15
Férfias. Számomra az pasi a gusztustalan, aki borotválja a lábát meg a kezét.
Férfias:) 19/L
Szerintem sem gáz(: Inkább az a fura, ha nincs
Ez legyen a legnagyobb gondod. :) Én vonzónak találom a szõrt egy férfin, szerintem szexis és férfias, és nekem egy férfias férfi kell. 19/L
Én nem szeretem, mondjuk tényleg jobb mintha borotválná. De ha amúgy jó pasi (nem kívülrõl értem), akkor nem jelent akadályt. L18
A kezérõl, lábáról semmiképp ne szedje le a szõrt. Egyedül az taszít, ha valakinek hatalmas hónaljkutyái vannak :-P 18/L

Tegnap éjjel összecsípkedte a karomat valami alvás közben és fel van dagadva. Ahol több van egy helyen, odateszem a másik kezem és meleg! Mi lehet ez?

És nagyon viszket. Meg mintha megdagadt volna kicsit, de nem vészesen. De tuti nem szúnyog.

Legjobb válasz: Akkor bolha, vagy ágyi poloska, vagy ki tudja mi...Esetleg mérgezett szúnyog.Nekem a kemotoxos szúgonyog csípésétõl lett ilyen az egész arcom, mehettünk az ügyeletre.Igaz, én még gyerek voltam akkor... Hideg borogatás, csípésre való kenõcs, kalcium tabletta segíthet.

Akkor bolha, vagy ágyi poloska, vagy ki tudja mi...Esetleg mérgezett szúnyog.Nekem a kemotoxos szúgonyog csípésétõl lett ilyen az egész arcom, mehettünk az ügyeletre.Igaz, én még gyerek voltam akkor... Hideg borogatás, csípésre való kenõcs, kalcium tabletta segíthet.
kend be Fenistillel és igyál Calcium pezsgõtablettát(napi 4-et lehet). Ha nem javul 2-3 nap alatt mutasd meg orvosnak, antibiotikumra is szükség lehet.
A kérdező hozzászólása: Még mindig nem múlt el, és eléggé vörös, viszket és dagadt. :(
A csípésbõl NEM LEHET megmondani, h mi volt, bármi lehet nem csak poloska. Pókcsípés is okozhat ugyanilyen tüneteket.
A kérdező hozzászólása: Félek a pókoktól, úgyh remélem nem. :( Vérfoltokat nem találtam szerencsére.. köszönöm a válaszokat!
Nos, ha poloska, akkor arra jellemzõ, hogy nappal jól elbújik, be a matracba, meg ágyrepedésekbe, mindenféle zugba, ahol nem találod meg.Bolti rovarirtóval befújni meg nem biztos, hogy jó ötlet, ezért mondtam a rovarirtókat kihívni.Poloskára utal az is, ha vérfoltocskákat találsz esetleg az ágynemûn.Esetleg még pók lehet, bár az kevésbé valószínû.
A kérdező hozzászólása: Bocsika, most ahogy kérdeztétek jobban megvizsgáltam és maga a csípés közepe ilyen sárgás (citromsárgás) és aztán körülette vörös és duzzadt. És több ilyen csípés van egy helyen. Na ez a pontos leírás. :)
A kérdező hozzászólása: Aha, kb. ilyesmi mint a képen, csak nem ennyire szétszórt. A jobb vállam van teli és nagyon viszket, meg a bal könyökömnél és ott jobban fel is dagadva. Ma kimostam minden ágynemûmet és újat húztam. De az ágyam mondjuk a régi... azt vhogy ki lehet takarítani vagy mit csináljak vele? Meg a lábamon is volt, de ott csak 1 darab, meg a combomon is. :( Meleg, viszket és dagadt. :(
Ha poloska, akkor az szívás, mert nagyon nehéz kipusztítani.Ha az, akkor jobb, ha rovarirtókat hívsz.
Én ágyipoloskára tippelek, a koliban nekem is ilyen volt. Linkelni akartam képet de nem engedi mert elvileg trágár:-S
A kérdező hozzászólása: Épp most kentem be Fenistillel, javaslatra. Ez tényleg hatásos ilyesmire? Meg épp most ittam 2 kalcium tablettát is. :) Most várok :(

Van egy olyan versenyem, hogy egyenesen vállmagasságban tartok egy energiaitalt OLDALRA nyújtva a kezemben, és az győz, aki a legtovább tartja. Milyen taktikák, esetleg trükkök vannak arra, hogy több ideig megtartsam?

Legjobb válasz: forgasd a kézfejed,így nem csak ugyan azok az izom rostok dolgoznak a vállban,késõbb kezdesz görcsölni. az is elõny ha elõtte megiszod így könnyebb lesz a doboz. :D

forgasd a kézfejed, így nem csak ugyan azok az izom rostok dolgoznak a vállban, késõbb kezdesz görcsölni. az is elõny ha elõtte megiszod így könnyebb lesz a doboz. :D
Ha sok idõ van a versenyig, akkor válassz a tartandó tárgynál 1-2x nehezebb súlyt és azzal gyakorolj.
figyelj az egyenletes, mély levegõvételre, hogy a statikus izommunka következtében az izmod folyamatosan oxigénhez jusson amivel talán kicsit tovább bírod :)
A kérdező hozzászólása: megveszem és leírom , meddig bírtam
A kérdező hozzászólása: Énis jártam kickboxra, az jó :D
Jah én nem megyek, nem azért kérdeztem :D Csak szoktunk ilyet csinálni kickbox edzésen, aztán kíváncsi voltam, hogy megállnám e a helyem egy ilyen versenyen!
A kérdező hozzászólása: :D hÁT JA
A kérdező hozzászólása: És erre jobb ha lessz valami trükköm,
hát akkor edzés rá, gyakorold csak figyelj rá hogy mire jön a verseny a vállad kipihent legyen.
A kérdező hozzászólása: Jösz a versenyre mi? XD De amúgy még nemtudom, meddig, még megkell venni az energiaitalt, hogy gyakoroljak.
Megkérdezhetem hogy te meddig tudod tartani?
A kérdező hozzászólása: Nem lehet forgatni, mert ki lessz nyitva a teteje és nem szabad kiönteni sem. :D
A kérdező hozzászólása: Megvan és köszönöm a válaszokat. :)

Van egy Labrador Retriever kiskutyam aki nemsokara lesz 3 honapos es mindig raharap a kezemre, a bokamra, es mar tobb ruhamat ki is szakitotta! HOGY LEHETNE LESZOKTATNI?

Legjobb válasz: Én még nem, találkoztam olyan 3 hónapos blökivel,aki ne ezt csinálta volna. Erélyesen rá kell szólni. De idõ kell hozzá mire leszokik róla.

Én még nem, találkoztam olyan 3 hónapos blökivel, aki ne ezt csinálta volna. Erélyesen rá kell szólni. De idõ kell hozzá mire leszokik róla.
A kérdező hozzászólása: Ok Koszonom!!!
A kérdező hozzászólása: Varom a tovabbi commenteket!!! :)
A kérdésed alatt általában hasonló kérdéseket találsz. Ezersokan kérdezik állandóan , amit te is leírtál. Vedd a fáradtságot és szemezgess a válaszok között.
Spórolok neked egy kis idõt: Ne engedd neki.
Mi jutifalattal szoktattuk le. ha rákap a naci szárára, szolj rá, hogy Nem szabad! told el magadtol, és adj neki juti falit, és közben dícsérd meg, hogy milyen ügyes! Nálunk elég hamar megtanulta.Nagyon okosak, hamar rájön, hogy mit szeretnél tõle! :)
én úgy csináltam mikor az én kutyámat tanítottam, hogy fél kézzel megfogtam az orrát és a száját és a másik kezemmel pedig meglegyintettem picit az orrát.azután már csak kicsit megemelem a kezem és tudja, hogy nem szabad harapdálni.
Adj neki valami rágcsálni valót pl labda, rongy vagy valami, hogy azt rágcsálja, mivel még kicsi, ha játszol vele, simogatod akkor téged is rágcsál, szólj rá és kész, késõbb leszokik róla.
Türelmesnek kell vele lenni és nyugodtnak.Nem szabad ordibálni vele.Kenjél egy kis vajat a kezedre és hagyd hogy lenyalja akkor megtanulja hogy a bõr nem olyan mint a szõr és nem fog harapni.

Van egy 5 hónapos kutyusom. Mivel nálunkfele most kezd elmenni a hó, így egyre többet tudok vele foglalkozni. Kinti kutyus. Mit szóltok alábbi két kérdésemhez?

Azt vettem észre, hogy miután kellőképpen lefárasztom és végigfekszik a még mindig 30 centis havon, valamelyik játékát rágcsálva, szóval ha én suttogva azt mondogatom neki hogy "vau" vagy szintén suttogva mondom neki, jó hosszan hogy "haaa" akkor odasompolyog mellém és ha történetesen én is végig vagyok nyúlva egy heverőn akkor elkezdi nyalogatni a hajam, a fülem és kedvesen dugja az orrát az én orromhoz. Máskor sosem fordul ez elő, csak amikor ezt a két sóhajtásszerű suttogott szót meghallja. Habár ilyenkor nagyon kedvesnek tűnik, nem merem sűrűn csinálni, nehogy összefüggésben legyen a falkavezérséggel... Ez is volna a kérdésem, hogy szerintetek ilyenkor ő azt érzi hogy át kell vegye a vezér szerepét? Máskor nincs gond vele, engedelmes, olyan 85%-ban behívható, ezen még dolgozunk, hallgat rám, egy kicsit még szertelen és játékos de mivel kölyök még, ez nem olyan gond, beszéltem kutya-oktatóval és azt mondta hogy ez normális még az ő korában. És még valami: az oktatóval megbeszéltem azt is hogy hamarosan indul az iskola és esetleg beíratnám hozzá a kutyust. Egy dolog viszont szeget ütött a fejembe: amikor megkérdeztem, hogy miként folyik a leszoktatása arrol hogy idegenektől elvegye az ételt, vagy a földről felszedje akkor arra az volt a válasza, hogy az én jelenlétemben, idegenek bevonásával és amikor elveszi akkor azonnal kapja a pofont! Na, szerintem kell legyen más módszer is, én ebbe nem megyek bele, kicsi kedves kutyámat nem fogom pofozni. Golden retriever egyébként, de ez nem hiszem hogy számítana.

Legjobb válasz: Az elsõ kérdésedre azt mondanám, hogy ennek nincs semmi köze a falkavezérséghez. Szerintem azért megy oda, mert épp ez, hogy számára szokatlan az, hogy ilyen hangok jönnek felõled és érdekli, kiváncsi. Nem hiszem, hogy ettõl romlana a presztizsed. :) A másik kérdésedre: az a baj, hogy az idegenekkel való ételmegtagadás az egyik legnehezebb dolog egy kutyával, és leginkább csak a negatív megerõsítés segít. Ezt nem igazán tudod pozitív megerõsítéssel megértetni a kutyával, mivel az ösztönében van az, hogy az ételt meg kell enni, mert nem tudhatja mikor lesz legközelebb. Ettõl függetlenül én sem verném a kutyámat, szóval én inkább hanyagolnám ezt a dolgot, mivel vagy nagyon erõs negatív hatás éri, vagy nem tanulja meg.

Az elsõ kérdésedre azt mondanám, hogy ennek nincs semmi köze a falkavezérséghez. Szerintem azért megy oda, mert épp ez, hogy számára szokatlan az, hogy ilyen hangok jönnek felõled és érdekli, kiváncsi. Nem hiszem, hogy ettõl romlana a presztizsed. :) A másik kérdésedre: az a baj, hogy az idegenekkel való ételmegtagadás az egyik legnehezebb dolog egy kutyával, és leginkább csak a negatív megerõsítés segít. Ezt nem igazán tudod pozitív megerõsítéssel megértetni a kutyával, mivel az ösztönében van az, hogy az ételt meg kell enni, mert nem tudhatja mikor lesz legközelebb. Ettõl függetlenül én sem verném a kutyámat, szóval én inkább hanyagolnám ezt a dolgot, mivel vagy nagyon erõs negatív hatás éri, vagy nem tanulja meg.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!