Találatok a következő kifejezésre: Egyre több van a (2090 db)

Hogy tudnám elfedni az anyajegyeket? Egyre több van a testemen az egyik nap még nincs a másik nap pedig már van és nagyon idegesítenek.. Mit tegyek ha a szüleim nem engedik hogy leszedessem?

Legjobb válasz: nekem is sok anyajegyem van és nemrég olvastam hogy àllitolag ha sokàig kened ricinusolajjal akkor eltünik még nem probàltam de majd kifogom ... egy probàt megér

nekem is sok anyajegyem van és nemrég olvastam hogy àllitolag ha sokàig kened ricinusolajjal akkor eltünik még nem probàltam de majd kifogom ... egy probàt megér
A kérdező hozzászólása: rendben köszi :) )
Amikor nagykorú lettem, megvolt az érettségi és elköltöztem távolabbra dolgozni és tanulni, fogtam magam és elmentem a bõrgyógyászatra, ahol utánaérdeklõdtem, és egyszerûen eltávolíttattam párat. Senki sem szólhatott bele. Max azt tudom javasolni, hogy cselekedj hasonlóképp, amikor már megteheted. Addig meg alapozóval, korrektorral tudod elfedni.

Mit kezdjek 14 hónapos babám meleg kiütéseivel? Egyre több van a testén, leginkább a hátán és a mellkasán, de már a pocakjára is terjedtek az apró, piros pontocskák.

Ugye egy nem allergia? El kéne menni dokihoz, csak épp nyaralni vagyunk...

Legjobb válasz: Szia. Szerintem ezekkel nem sok mindent lehet kezdeni,mert kislányom 13 hónapos,csak egy pelus van rajta,és még így is kijön itt ott a meleg kiütés :(

Szia. Szerintem ezekkel nem sok mindent lehet kezdeni, mert kislányom 13 hónapos, csak egy pelus van rajta, és még így is kijön itt ott a meleg kiütés :(
Vegyél a patikában mentolos hintõport, nekünk nagyon bevált! De lehet, hogy átmeneti nap allergiás lesz a picurka. Nyaralás után 2-3 napig amennyire lehet ne engedd napra, ki a melegre és akkor valóban csak átmeneti lesz. További jó pihenést! Merre pihentek? Mi csak augusztus közepén megyünk Balcsira. Szintén 14 hónaposommal. :D
Nekünk is ugyan ez volt, rohantunk a dokihoz. Jhonsons hintõport ajánlott, az nem csomósodik, kipróbáltuk és ténylej jó, 2 nap múlva nem volt rajta semmi!
Elsõ vagyok. Milyen jó hogy a 2-3 írta a hintõport, mert ez totál ki ment a fejembõl, hogy az jó rá. Szóval köszönöm én is a válaszokat :)
A kérdező hozzászólása: Köszi a gyors válaszokat! Egyébként Görögországban vagyunk. :) Nagyon meleg vannnnnn... :S
Jó nektek, kicsit irigyellek! :) Jó nyaralást!
A kérdező hozzászólása: Köszi :)

Egy babás anyukák! Akik egy szobában vannak a babával? Többi lent.

az érdekelne hogyha teherbe esnétek, hogy oldanátok meg azt hogy 2 baba elférjen veletek? azért 4 en egy szobában.. mert én most ezen agyalok. van egy nagy szobánk, velünk van a baba elférünk szépen. de ha mondjuk újra terhes lennék ( nem vagyok az) hogy férnénk el? monduk lenne 2 éves mire jönne a kistesó nem tudna aludni t?le, mert sír a pici baba meg miegymás.. macerás lenne. ti elgondolkodtatok már ezen,.?

Legjobb válasz: Mi szülõl válása után egy szobás lakásban voltunk anyuval, tesóval. Szeretjük egymást, és tök jó volt együtt ettünk, tv-ztünk, dumáltunk stb. Pedig már kamaszok voltunk tesómmal. De ez más szitu. Nekünk is egy szobánk van, a baba velünk. Józanul gondolkodva, amíg ez így van, nem szülök neki tesót. És nagyon szeretünk így élni. Ha terhes lennék, megtartanám, de költöznénk, csak pillanatnyilag jókora hitelbõl. Aki így van, mint mi, nem bízzák a véletlenre, hogy terhes lesz-e a nõ, vagy sem. (Max. bizonyos féle emberek.) Amúgy 2 olyan csládot családot is ismerek, ahol több szoba van, mégis egyben alszik a család, pedig a gyerek már iskolás.

Mi így vagyunk nagy szobánk ami a nappali, meg a kisszoba ott mostmár négyen vagyunk van egy francia ágy nekünk középen, mellette 20 cm-es hellyel a rácsos kiságy: 6 hetes kisfiúnké, mellette a pelenkázó(Egy deka hely sincs arról már) a másik oldalt a fal mellé befordítva a 2 éves kislányunk ágya, így még a másik sarokba elfér egy tévés szekrény, a 4. sarokba meg egy komód és így elférünk. Semmi gond ha sír is, hála isten nem jellemzõ, de azért van üvöltés néha, akkor a nagy fel sem veszi alszik tovább.
Nálunk három hálószoba van + nagy nappali, mégis négyen (két kicsi, a párom + én) egy szobában alszunk, egy 250-cm-esre alakított franciaágyon :-))) Szerintem nem ezen múlik.
Mi szülõl válása után egy szobás lakásban voltunk anyuval, tesóval. Szeretjük egymást, és tök jó volt együtt ettünk, tv-ztünk, dumáltunk stb. Pedig már kamaszok voltunk tesómmal. De ez más szitu. Nekünk is egy szobánk van, a baba velünk. Józanul gondolkodva, amíg ez így van, nem szülök neki tesót. És nagyon szeretünk így élni. Ha terhes lennék, megtartanám, de költöznénk, csak pillanatnyilag jókora hitelbõl. Aki így van, mint mi, nem bízzák a véletlenre, hogy terhes lesz-e a nõ, vagy sem. (Max. bizonyos féle emberek.) Amúgy 2 olyan csládot családot is ismerek, ahol több szoba van, mégis egyben alszik a család, pedig a gyerek már iskolás.
mi költöztünk... 8 hetes vagyok, a kicsi 2, 5 éves, most kerül át külön szobába, a picur ha megszületik velünk lesz egy szobában
rokonomék élnek így, négyen egyszobában. Ha a dédi meghal, akkor ott lesz a ház, de addig csak így. Hát, én sem tudnám. Ez nagyon megviseli az embert. Inkább nem szülök gyereket, ha csak ennyire futja. A szüleim válása után 4-en laktunk egy szobában. Mama, anya, tesóm és én. Senkinek nem kívánom ezt az érzést.
csak egy szobás a lakás? akkor majd a nagy megszokja, de ha van kis szoba vagy elötér, nappali, akkor aludjon ott a nagyobb, aztán nappalra meg elrakod az ágyat.
Felelõs gondolkodású ember nem vállal gyereket, ha nincs hely rá...
A kérdező hozzászólása: kedves utolsó és tervezett baba volt? vagy besikerült?.
A kérdező hozzászólása: elsõnek.. nem okoskodó válaszra voltam kiváncsi mert ez annak tûnt.. mégis van sok olyan család aki bevállal 3-4 gyereket is egy szobába csak azért kérdeztem.
Mi még szeptemberig 1 babásak vagyunk, de utána összesen 4-en leszünk.Jelenleg elférünk, de a kistesó miatt a számítógépet megszüntetjük és ha tudunk akkor laptopra cseréljük, így annak a helyére kerül a pici kiságya. Senki se így tervezi, hogy így leragad 1 szobánál, de ebben az országban ma már nehéz lakáshoz, házhoz jutni, akármennyire is gürizik az ember.És ha arra vártunk volna, sose lenne gyerekünk. Apósnál lakunk és gyûjtögetünk, hogy a felsõ 2 szintet felújítsuk és apóssal cseréljünk, hisz neki ez a szint is elég, ahol mi vagyunk jelenleg.
Nálunk egy baba van, és egyenlõre nem is tervezünk-többek közett pontosan a kérdésben leírtak miatt-másikat. A szobánk elég kicsi, mi úgy oldottuk meg, hogy galéria ágyat csináltattunk. Így szabadult fel hely és el lehet férni normálisan. Már amennyire egy kis szobában el lehet férni normálisan. Ezt mindenkinek csak ajánlani tudom, ahol szûkös a hely, és azért van annyi belmagasság, hogy alatta is el lehessen férni, és fent is azért fel lehessen ülni koppanás nélkül.
:) Mi nem foglalkoztunk ilyen apró- cseprõ dologgal! 4x4-es szobában voltunk elõbb 3-an, utána 4-en. Simán befért a mi ágyunk, a nagyobbé, a kiságy, szekrénysor, tv, fotelek, asztal, és még helyünk is marad. Amikor 1 éves lett a 2. lányunk, akkor átkerültek a másik szobába, ahol addig sógorom lakot. Télen megint nálunk aludtak, mert reggelre az õ szobájuk nagyon lehûlt. Van egy kihúzható gyerekkanapénk, azon aludtak egymás mellett éjfélig-akkor a kisebb átkerült a mi ágyunkra. Szuperül elfértünk egy szobában!
A kérdező hozzászólása: köszi szépen a válaszokat !!

Van egy srác, akivel már másfél éve együtt vagyunk, és mostanában egyre több köztünk a probléma. Az egyik az, hogy van egy "haverja" (lány), akivel állandóan ide-oda mennek, és szerintem a csaj azt gondolja, köztük több van, mint barátság. Okkal?

A legrosszabb benne, hogy a srác ezt tudja, de mégsem mondja meg a csajnak, hogy nem akar semmit.

Legjobb válasz: finoman célozgass arra a másik lányra, és szervezz kettõtöknek programokat, jó sokat.

finoman célozgass arra a másik lányra, és szervezz kettõtöknek programokat, jó sokat.

Valoszinuleg jegarpaim vannak mindket szememen. Virolexet raktam ra, mar most egyre tobb van. Arthattam neki a kremmel?

Legjobb válasz: Nekem a szemhéj belsején volt,azt csak mütéttel tudték eltévolitani.Szerintem keress fel egy szemészt,ö majd többet mond,hogy esetleg ártottál-e neki.

Nekem a szemhéj belsején volt, azt csak mütéttel tudték eltévolitani.Szerintem keress fel egy szemészt, ö majd többet mond, hogy esetleg ártottál-e neki.

A punnany dalszövegében a "Rokonokká válik az országnak lassan az egész 7 ker.! " sor értelmezhetõ e úgy, hogy a 7. ker. A zsidóságra utal (zsidónegyed) és egyre több minden a zsidók irányítása alatt van, egyre több felé vannak zsidók?

Ha nem, akkor mire utal?

Legjobb válasz: Nem kell mindenben a zsidó világárnyékkormány kezét látni. Az egész dalt értelmezd, ne egy sort, és akkor látod, hogy semmi köze ennek a zsidósághoz. Sokkal inkább a hétker bulinegyedére vonatkozik: itt lassan mindenki ismer mindenkit, mindenki dug mindenkivel (kb lyuksógorok lesznek, nem tudom, lányok esetében mi ennek a megnevezése)

Nem kell mindenben a zsidó világárnyékkormány kezét látni. Az egész dalt értelmezd, ne egy sort, és akkor látod, hogy semmi köze ennek a zsidósághoz. Sokkal inkább a hétker bulinegyedére vonatkozik: itt lassan mindenki ismer mindenkit, mindenki dug mindenkivel (kb lyuksógorok lesznek, nem tudom, lányok esetében mi ennek a megnevezése)
Szerintem a 7 szomszédos országra érti, de valóság nincs benne véleményem szerint
A kérdező hozzászólása: Igazad van, köszönöm. Az viszont baj, hogy ez jutott eszembe.
a punnany pécsi, ott a 7. ker. nem zsidó :)
09:41! Valóban baj, de erre csak azt tudom mondani: "a hiba az ön készülékében van"
Itt elég egyértelmûen a 7 kerrõl van szó. Elég sok bulihely van ott a 6-tal karöltve..

Mostanság nagyon keserű az életemen és egyre többet nyúlok a pohárhoz (házi pálinka), hetente mindig van egy alkalom, de van hogy csak 3-4 nap telik el. Legurítok általában 0, 5-1 liter közötti mennyiséget egy éjszaka. Jó út az alkoholizmus felé?

Nagyon jól esik, felszabadulok tőle, még ha a másnap kicsit kellemetlen is (a gond az hogy már az is egyre kevésbé kellemetlen, ezért is félek), úgy érzem szárnyalok, minden könnyű. Szóval félek. Egy 21 éves kétségbeesett fiú.

Legjobb válasz: Hát igen jó úton haladsz sajnos. Inkább kapd össze magad és hagy abba ezt az önpusztító és értelmetlen életmódot. Nekem is és másnak is rengeteg problémája van és mégsem alkoholizálok, drogozok stb.... Fiatal vagy és erõs! Ne tedd tönkre az életedet mert a problémáidat sem az alkohol sem más nem fogja megoldani, kizárólag te vagy erre képes!

Hát igen jó úton haladsz sajnos. Inkább kapd össze magad és hagy abba ezt az önpusztító és értelmetlen életmódot. Nekem is és másnak is rengeteg problémája van és mégsem alkoholizálok, drogozok stb.... Fiatal vagy és erõs! Ne tedd tönkre az életedet mert a problémáidat sem az alkohol sem más nem fogja megoldani, kizárólag te vagy erre képes!
Sajnos így indul az alkoholizmus, fõleg ha az ember hozzászokik. Kapd össze magad! Gondolj bele picit, mit old meg a pia? Pár óráig úgy érzed, enyhültek a gondjaid, kicsit happy a dolog, aztán reggel felkelsz, és ugyanott vagy, ráadásul még rosszabbul is, és ezzel el tudsz indulni a lejtõn! Nekünk volt alkoholista a családban, láttam a végletekig leépülni egy embert a pia miatt, nagyon szomorú látvány. Ne akarj egy ilyen egyszerû (és közel sem haszonra vezetõ) megoldáshoz nyúlni, inkább próbálj meg szembenézni a problémáiddal, ennyi idõsen még erõs vagy, és fiatal. Ne rontsd el az életed, mindenbõl van kiút! :)
Ha ezt a „felszabadulást” nem arra használod, hogy minél gyorsabban megoldd a gondjaidat, akkor egyenes út. Minél rendszeresebben iszol, annál kevésbé veszed észre, hogy tovább romlott az életed, és a végén már azért nem tudsz majd leállni az ivással, mert nélküle nincs erõd kimászni az egészbõl.
Megoldáshoz nem vezet az ivás, de elfeledteti a bánatot és akkor minden szép és jó. De ha egyszer nincs más megoldás, ha nem tudod megoldani a problémát soha, akkor nincs más lehetõséged mint az, hogy oldd a feszültségedet és ebben az alkohol az egyedüli ami segíthet.
a keserû életed még sokkal keserûbbé teszed a pálinkával :(
Szerintem meg épp ez az, hogy az alkoholtól nem lesz keserûbb az élet! Mert ha egyszer ténylegesen nincs megoldás egy adott problémára, akkor nincs más kiút, csak hogy oldjuk a feszültséget a pia segítségével, mert magától nem fog elmúlni. Nekem pl. segít mindig.
papám testvére ivott mint a gödény és öngyilkos lett...
21 évesen én is simán megittam ennyit, volt, hogy gyakrabban is, mint te. Mondjuk én jó kedvemben. Mindenki megtanulja, hol a határ. Majd elmúlik, a lényeg, hogy addig nincs baj, amíg minden gond nélkül megvagy pia nélkül, ha akarsz. És csak azért iszol, mert akarsz, vagy mert jól esik, és nem azért mert kell, mert függsz tõle.

Anyajegy problémám van! A vállamon nagyon sok van, de nem tudom eldönteni, hogy az anyajegy vagy szeplő? ! Mitől van az, hogy mindig egyre több van rajtam? Ezt meg lehetne még időben akadájozni?

Hallottam már arról az anyajegy lefagyasztásról! Ha valaki tudna arról is információt adni megköszönném!Sajnos nagyon sok kicsi van rajtam, a nagyobbakat majd le kell szedetnem. De a picikb?l mindig egyre több van. Az anyajegy levételénél vagy kivizsgálásánál vesznek t?lünk vért??

Legjobb válasz: Hát hasonló problémáim vannak, de egyenlõre igyekszem kordában tartani, már amennyire lehet. Az utcsó kérdésedre tudok igazán válaszolni, igen vesznek vért, legalább is tõlem anno vettek... és nem tudom lehet ez hülyeség, de én azt vettem észre, h akkor jelenik meg sok újabb kis anyajegy, mikor pl. kifekszek napra...

Hát hasonló problémáim vannak, de egyenlõre igyekszem kordában tartani, már amennyire lehet. Az utcsó kérdésedre tudok igazán válaszolni, igen vesznek vért, legalább is tõlem anno vettek... és nem tudom lehet ez hülyeség, de én azt vettem észre, h akkor jelenik meg sok újabb kis anyajegy, mikor pl. kifekszek napra...
Nekem is sok anyajegy van a vállamon.
A kérdező hozzászólása: Igen a naptól sok elõjön, meg a szolitól is. Nekem anya azt is mondta, mivel nagyon szõke a hajam, meg nekik is az volt és világos a bõrünk, így ezért is van rajtam sok!

24 évesen mit tegyek a gyulladt pattanások ellen? Egyre több van az arcomon.

Sziasztok! Tinikoromban is akadtak bõven pattanásaim, de a helyzet most már elviselhetetlen irányba kezd átállni. Az arcom mindkét oldalán nagy, gyulladt, és fájdalmas piros pattanások vannak, amiket ki sem lehet nyomni. Minden este zöldteás szappannal tisztítom le a bõröm, majd bõrradírozok is, és tonikkal is lekezelem, de semmit nem használ. Próbáltam különbözõ arcpakolásokat, de semmi sem használt eddig. Voltam már pajzsmirigyvizsgálaton is, de nem volt elváltozás. Az életem rendkívül stresszes, és problémás, nyilván ez is közrejátszik, de már nem tudom mit kezdhetnék ezzel. Van valakinek tapasztalata, tanácsa a témában? Köszönöm elõre is!

Legjobb válasz: Esetleg bõrgyógyászra nem gondoltál még? Vagy egy teljes hormonvizsgálatra?

Esetleg bõrgyógyászra nem gondoltál még? Vagy egy teljes hormonvizsgálatra?
Menj el bõrgyógyászhoz. Átmenetileg nekem segített mindig, amit felírt, csak pár hónap után immunis lesz rá a bõröm, és nem használ tovább. Bõrradírt meg ne használj minden nap, heti 1x, max 2x szabad. A napi használat csak ront a bõrödön. Ha agyonszárítod, attól se lesz jobb. Pedig a szappan, tonik, bõrradír, ez mind szárít. A bõrgyógyász is krémes lemosó szokott felírni zsíros bõrre is, mert ha szárítod még több zsírt termel, amiben megtelepednek a bacik és még több pattanást okoznak.
Súlyosabb akne ellen belsõ kezelés kell. A bõrgyógyász tud felírni gyógyszert ami használ, pl ilyen a Sotret, és hasonlók. Persze van más megoldás, de ha nem tudod betartani akkor hiába, pl méregteleníts, étkezz egészségesen, élj egészségesen, meg ki tudja mire érzékeny a bõröd, talán hanyagolnod kéne a tejtermékeket is, zsíros, fûszeres, olajos dolgokat.
Ichitolos, teafaolajos, vagy antibakteriális szappan, majd utána hidratálás. Igyál rengeteg vizet, zöld teát, csalán teát. Gyógyszertárakban pedig lehet kapni szalicilos rázókeverõs ecsetelõt is.
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm mindenkinek! Fogamzásgátlót nem akarok szedni, mert nincs most párkapcsolatom, ráadásul visszerek vannak a lábamon, így nem is merném bevenni a fogamzásgátlót. Hormonvizsgálatra fogok menni, mert biztos, hogy valami belsõ baj okozza. Hát kíváncsi leszek mit sikerül kideríteni, mert elég elkeserítõ a helyzet.. :/

24 hetes vagyok. A fenekemen piros, lilás csikok vannak. Kb.1cm lehet. Egyre több van belöle. Normális ez? Szülés után elmulik?

Legjobb válasz: Sokat híztál? Nekem ez striának (terhességi csík) tûnik. Kenni kell erõsen mert ha tényleg az akkor sajnos soha nem fog elmúlni csak halványodni de azt is csak akkor ha teszel érte.

Sokat híztál? Nekem ez striának (terhességi csík) tûnik. Kenni kell erõsen mert ha tényleg az akkor sajnos soha nem fog elmúlni csak halványodni de azt is csak akkor ha teszel érte.
Ez sajnos nem fog elmúlni, majd idõvel halványodik, meg az infraszanua is nagyon jó rá, majd szülés után...
A kérdező hozzászólása: Igen hiztam!Hát az nem jo ha nem mulik el.Pedig esténként kenegetem!:-( Ilyen van mindenkinek? Ezek után mit vegyek fel majd a strandon?:-) MAMA bugyit?:-)
Ez tutira terhességi csík! Sokan elkövetik azt a hibát, hogy csak a pocakjukat kenegetik, a feneküket, combjukat, melleiket nem, azok meg rosszabb esetben csíkosak lesznek (, persze nyilván ez is egyénfüggõ!). Szerintem tehát ne csak esténként kenegesd magad, hanem minimum reggel is, és este is. Ha már nem dolgozol és sokat vagy otthon, napközben is ha épp eszedbe jut, kend be. Ha nem akarsz drága krémekre költeni, használj esetleg babaolajat, vagy olívaolajat, ezek is jók. A lényeg, hogy a bõr gyakran legyen kenve, hogy nagyobb legyen ezáltal a rugalmassága.
Én szintén 24 hetes vagyok. Nekem már egy jó ideje megjelentek a terhességi csíkok annak ellenére, hogy már ideje korán elkezdtem kenegetni. Bár a popómon nem látok, de nekem a pocim már elég rendesen ki van két oldalt repedve, valamint a combom és a mellem is. Én eddig 5-6 kilót híztam. Sajna van aki hiába keni, mert ha hajlamos rá, akkor elõjön akkor is, ha egy kiló krémet nyom rá naponta! Megmondom õszintén kicsit engem is zavar, de tudod úgy vagyok vele, hog megéri. A strandon pedig nem érdekel, hogy mennyire fog látszódni. Az a fontos, hogy az én kicsi férjem így is nagyon szeret!!! :) Akinek meg nem tetszik, ne nézze!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!