Találatok a következő kifejezésre: Egyre kevesebb szexuális életünk és mikor (1 db)

Egyre kevesebb a szexuális életünk és mikor nincs én nagyon kiborulok (fiu). Nagyon gáz ha kiborulok?

vajon mi lehet az oké, nagyon gáz ha okot keresek a dolgok miatt és ezt idegemben a barátnömre háritom magyxarán elmondom neki hogy nem értem mi a baj?

Legjobb válasz: Persze nincs gond elvileg , de bennem ijenkor mindig elöjön hogy okkal nins szex...pedig amugy igen jol megvagyunk..

A kérdező hozzászólása: Persze nincs gond elvileg , de bennem ijenkor mindig elöjön hogy okkal nins szex...pedig amugy igen jol megvagyunk..
megértelek, de nem kell kiborulni, bár nem ismerem a kapcsitokat, lehet már régóta így vagytok egymással, szex nélkül, szeritnem bezséld meg a barátnõddel ezt, hogy õt nem zavarja-e hogy nem vagytok együtt, vagy miért nem szeretné. Lehet valami lelki probléma áll a háttérben, amirõl nem szívesen bezsél. szóval mindenesetre ne borulj ki, próbáld meg higgadtan kezelni a helyzetet, a bezsélgetést! mindkettõtöknek jobb lesz, hisz kinek hiányzik a fezsültség egy kapcsolatban!
A kérdező hozzászólása: nem az hogy abszolzut nincs, csak szerintem kevesebb mint az elején volt...
Elhiszem, hogy rossz ez neked, hogy kevesebb a szex, de nem szabad kiborulni, mert szerintem ez se neked se a barátnõdnek nem jó. Gondolom, hogy megbíztok egymásba és így megtudjátok beszélni a dolgokat higgadtan, meg persze nem támad le egybõl ezzel a kérdéssel, hanem, hogy van-e vmi gondja amit esetleg nem mondott el neked, bánja-e vmi vagy ilyenek.... ÉS ha lelki eredetû a baj akkor szerintem megfog oldódni, de meg kell beszélni. Nem ismerem a kapcsitokat meg ilyesmi , de ha nem lelki eredetû a dolog, akkor talán a is lehet, hogy van neki vki más...bár ez csak feltételezés....Szerintem mindenkép beszéljétek meg! Sok sikert!
Szia! Nem kezdett el fogamzásgátlót szedni? Az is okozhat libidócsökkenést!
A fogamzásgátlónak pont az ellenkezõ hatást kellene kiváltania. Bár manapság ritka a hormontartalmú fogamzásgátló, inkább csak hormon hatásmechanizmusú fogamzásgátlók vannak forgalomban. Nehezen ismerik el a csajok, de amikor megemelkedik a hormonszint a vérükben, akkor nagyon is kívánják a szexuális együttlétet. A menstruációs idõszakban is pontosan ez történik. Megemeledik a hormonszint, és olyankor a nõk sokkal jobban kívánják a szexet... Más, etikai jellegû kérdéseket vet fel, hogy olyankor ki mit vállal be... -srác-
Az én fogamzásgátlóm tájékoztatójában pedig igenis benne van, hogy okozhat libidócsökkenést.

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Vannak itt olyan srácok, akik életük egy szakaszában lúzerek voltak a csajoknál, de rájöttek hogy mi a hiba és sikeres csajozókká váltak?

Ha igen, akkor mi jelentette az áttörést nektek?

9

Vannak e itt Hungarista leányzók, csajok mi a véleményetek a Hungarista srácokról?

Csak úgy kíváncsiságból. :)

133

Hogyan lesz egy szájra adott csókból nyelves/francia csók?

kezdő vagyok és elég béna.lehetőleg normális válaszokat kérnék.előre is köszönöm!

4

Miért érzem úgy, hogy valaki más helyett szeretem?

Imádom a párom, de semmi közös nincs bennünk. Nem tudunk együtt táncolni, nincs közös témánk, a párkapcsolatunkon, és a szokásos mindennapi apróságokon kívül, nem jó vele a szex... Akármit mondok neki, nem hallgat rám, gyerekként kezel, mert fiatalabb vagyok nála, nem tisztel engem.
Mostanában folyton úgy érzem, hogy elhamarkodottan döntöttem, hogy valaki másnak vagyok rendelve, akit nem találtam meg, mert mást szerettem helyette, és nem kerestem. Muszáj léteznie valakinek... aki.. aki nem ilyen. Aki hozzám való.

8

Nem vagyok képes párkapcsolatot kialakítani. Hogyan változtassak ezen?

Kicsi koromban túlsúlyos és beszédhibás voltam. Az osztályaimban állandóan csúfoltak, kirekesztettek és emiatt senki nem mert velem barátkozni (az egyik alsós tanárom még "buzdította" is őket erre).
Gimnáziumban már jobb volt a helyzet (nem csúfoltak, csak néha), de nehezemre esett bárkivel kapcsolatot kialakítanom (akár barátit is). Talán mivel régebben a fiúk csúfoltak elsősorban velük nem igazán ismerkedtem, hanem inkább lány barátokat szereztem (megismerkedtem a legjobb barátnőmmel).
Most egyetemre járok, lefogytam (a beszédhibám egy idő után senkinek sem tűnik fel) és elkezdtek érdeklődni a fiúk utánam... De akárhányszor randira hívnának én lekoptatom őket és elmenekülök, mert bennem van az, hogy én úgyse vagyok elég jó senkinek és a végén ők is csak megszégyenítenének. Mit tegyek most??? 19 éves lány vagyok, soha nem volt még pasim, még csak nem is csókolóztam senkivel sem. Ez egyszerűen szánalmas :-(

5

A barátomnak nemsokára szülinapja lessz és megszeretném lepni valami különlegessel de semmi ötletem sincs tudnátok segiteni?

14

Komolyak a Barátom szándékai, vagy csak kihasznál?

A barátommal egy hete vagyok együtt.Még nem vállaltuk fel a suliban .Amikor kettesben vagyunk ,csók közben csukva van a szeme, és közben magához szorít .Csók után mindig mélyen a szemembe néz .

7

Jogosan vagyok elkeseredve? Szerintetek?

Privát üzenet írjon akit érdekel! :)

4

Mi lehet a baj velünk?

Szeretkeztünk a barátommal és a nemi szerveink reakcióba léptek egymással. Viszketünk, fura kiütések jelennek meg neki, nekem csak kellemetlen érzés.
Elmentünk nőgyógyászhoz, bőrgyógyászhoz, nemi beteg gondozóba senki nem talált semmit, minden negatív, semmi rendellenes. Õ kapott egy krémet és nem vettem hüvelytablettát és krémet.
Valami ötlet hogy ne szenvedjünk emiatt, járt már valaki hasonló cipőben?

5

A nőknél miért a megcsalás a megoldás a "nem foglalkozik velem" problémára?

Miért nem lehet mondjuk megbeszélni vagy szakítani?
Már csak azért a kérdés, mert minden nő a fentivel indokolja a megcsalást.

6

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!