Találatok a következő kifejezésre: Egyre kevesebb szexuális életünk és mikor (1 db)

Egyre kevesebb a szexuális életünk és mikor nincs én nagyon kiborulok (fiu). Nagyon gáz ha kiborulok?

vajon mi lehet az oké, nagyon gáz ha okot keresek a dolgok miatt és ezt idegemben a barátnömre háritom magyxarán elmondom neki hogy nem értem mi a baj?

Legjobb válasz: Persze nincs gond elvileg , de bennem ijenkor mindig elöjön hogy okkal nins szex...pedig amugy igen jol megvagyunk..

A kérdező hozzászólása: Persze nincs gond elvileg , de bennem ijenkor mindig elöjön hogy okkal nins szex...pedig amugy igen jol megvagyunk..
megértelek, de nem kell kiborulni, bár nem ismerem a kapcsitokat, lehet már régóta így vagytok egymással, szex nélkül, szeritnem bezséld meg a barátnõddel ezt, hogy õt nem zavarja-e hogy nem vagytok együtt, vagy miért nem szeretné. Lehet valami lelki probléma áll a háttérben, amirõl nem szívesen bezsél. szóval mindenesetre ne borulj ki, próbáld meg higgadtan kezelni a helyzetet, a bezsélgetést! mindkettõtöknek jobb lesz, hisz kinek hiányzik a fezsültség egy kapcsolatban!
A kérdező hozzászólása: nem az hogy abszolzut nincs, csak szerintem kevesebb mint az elején volt...
Elhiszem, hogy rossz ez neked, hogy kevesebb a szex, de nem szabad kiborulni, mert szerintem ez se neked se a barátnõdnek nem jó. Gondolom, hogy megbíztok egymásba és így megtudjátok beszélni a dolgokat higgadtan, meg persze nem támad le egybõl ezzel a kérdéssel, hanem, hogy van-e vmi gondja amit esetleg nem mondott el neked, bánja-e vmi vagy ilyenek.... ÉS ha lelki eredetû a baj akkor szerintem megfog oldódni, de meg kell beszélni. Nem ismerem a kapcsitokat meg ilyesmi , de ha nem lelki eredetû a dolog, akkor talán a is lehet, hogy van neki vki más...bár ez csak feltételezés....Szerintem mindenkép beszéljétek meg! Sok sikert!
Szia! Nem kezdett el fogamzásgátlót szedni? Az is okozhat libidócsökkenést!
A fogamzásgátlónak pont az ellenkezõ hatást kellene kiváltania. Bár manapság ritka a hormontartalmú fogamzásgátló, inkább csak hormon hatásmechanizmusú fogamzásgátlók vannak forgalomban. Nehezen ismerik el a csajok, de amikor megemelkedik a hormonszint a vérükben, akkor nagyon is kívánják a szexuális együttlétet. A menstruációs idõszakban is pontosan ez történik. Megemeledik a hormonszint, és olyankor a nõk sokkal jobban kívánják a szexet... Más, etikai jellegû kérdéseket vet fel, hogy olyankor ki mit vállal be... -srác-
Az én fogamzásgátlóm tájékoztatójában pedig igenis benne van, hogy okozhat libidócsökkenést.

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Lányok, az mennyire normális gondolat, ha barátnőm van és hagyom hétvégén lustálkodni az ágyban míg én készítek kaját neki és beviszem? Mivel jutalmaznátok engem? :-D

9

Van egy fiú akivel már rég óta ismerjük egymást, de neki is van barátnője meg nekem is van barátom, és mégis olyat érzünk egymás iránt, h több mint barátsag, de kevesebb mint szerelem! Mit csináljunk?

3

Egy 16 éves lánynak van esélye egy 41 éves férfinél a feleséggel szemben?

Vagy csak szexre használja? A házasságuk nem jó.

46

Mit gondoltok az olyan lányokról, akik csak nyitott "kapcsolatban" tudnak gondolkodni, mert szükségük van más fiúkkal is összefeküdni, cserébe a barátjának is megengedi, hogy bármikor összefekhet más lányokkal?

Vagyis a lány már a kapcsolat elején kijelenti ezt. Szüksége van egy állandó partnerre, akire mindig számíthat, de ha elkapja a hév, akkor nem akar gátat szabni az ösztöneinek.
Ti összejönnétek egy ilyen lánnyal?

21

10 millió forintért szakítanál a pároddal?

Elméleti kérdés. Indokold.

21

Elhagyjam? El vagyok keseredve.

Jól megvoltunk a barátommal, de a napokban volt egy megjegyzése, hogy a nagy mellek tetszenek neki.
Nekem kicsi van, csúnya nagy mellbimbókkal :(
Az előző pasim folyton csúfolta őket, nem is voltam vele sokáig (voltak más, durvább dolgai is)
Nem tudok mit tenni, nincs pénzem plasztikára...
bánt hogy így többször felhozta
Keressek mást? Eddig úgy éreztem, ezt leszámítva nem vagyok rossz nő de ez totál levitt az életről

9

Mennyi idő után feküdjek le a barátommal?

Most 2 hónapja vagyunk együtt és én nem akarom elsietni

9

Õszintén! Fiúk, járnátok olyan lánnyal, aki elég csúnyácska, viszont nagyon értelmes és kedves, aranyos mindenkivel?

8

El kellett volna mondanom h voltam?

Az akkori barátommal 4 évig voltunk együtt,az utolsó 1,5 év maga volt a pokol. Megcsalt,ha el akartam hagyni zsarolt,terrorba tartott. Aztán mikor talált egy olyan lányt akit komolyan vett,akkor kidobott. Nagyon megviseél az egész szakitás,volt h napokig nem ettem,ha ettem vmit azt ki is hánytam.Egyszer rosszul lettem a város központba és mentőt hivtak nekem a járókelők,akkor derült ki h terhes vagyok. Azonnal műteni kellett mivel ikerterhességem volt,de az egyik magzat méhen kivül ágyazodott be,igy a méhen belülit is kikaparták.
Anyukám jött be azonnal a kórházba hozzám,rajta kivül nem is tudja senki h terhes voltam. Ennek már 3 éve.
Fogalmam sincs hogyan de most megtudta az exem. Van egy gyanúm h hogyan,de lényegtelen ez most. Olyan üzeneteket kaptam tőle h én megöltem a gyerekét,stb... Neki erről tudnia kellett volna stb...

14

Lehet pasija vagy csaja, 1 rendelleneséggel született vagy beteg fiúnak! Lánynak?

17

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!