Találatok a következő kifejezésre: Egyre kevesebb szexuális életünk és (2 db)

Egyre kevesebb a szexuális életünk és mikor nincs én nagyon kiborulok (fiu). Nagyon gáz ha kiborulok?

vajon mi lehet az oké, nagyon gáz ha okot keresek a dolgok miatt és ezt idegemben a barátnömre háritom magyxarán elmondom neki hogy nem értem mi a baj?

Legjobb válasz: Persze nincs gond elvileg , de bennem ijenkor mindig elöjön hogy okkal nins szex...pedig amugy igen jol megvagyunk..

A kérdező hozzászólása: Persze nincs gond elvileg , de bennem ijenkor mindig elöjön hogy okkal nins szex...pedig amugy igen jol megvagyunk..
megértelek, de nem kell kiborulni, bár nem ismerem a kapcsitokat, lehet már régóta így vagytok egymással, szex nélkül, szeritnem bezséld meg a barátnõddel ezt, hogy õt nem zavarja-e hogy nem vagytok együtt, vagy miért nem szeretné. Lehet valami lelki probléma áll a háttérben, amirõl nem szívesen bezsél. szóval mindenesetre ne borulj ki, próbáld meg higgadtan kezelni a helyzetet, a bezsélgetést! mindkettõtöknek jobb lesz, hisz kinek hiányzik a fezsültség egy kapcsolatban!
A kérdező hozzászólása: nem az hogy abszolzut nincs, csak szerintem kevesebb mint az elején volt...
Elhiszem, hogy rossz ez neked, hogy kevesebb a szex, de nem szabad kiborulni, mert szerintem ez se neked se a barátnõdnek nem jó. Gondolom, hogy megbíztok egymásba és így megtudjátok beszélni a dolgokat higgadtan, meg persze nem támad le egybõl ezzel a kérdéssel, hanem, hogy van-e vmi gondja amit esetleg nem mondott el neked, bánja-e vmi vagy ilyenek.... ÉS ha lelki eredetû a baj akkor szerintem megfog oldódni, de meg kell beszélni. Nem ismerem a kapcsitokat meg ilyesmi , de ha nem lelki eredetû a dolog, akkor talán a is lehet, hogy van neki vki más...bár ez csak feltételezés....Szerintem mindenkép beszéljétek meg! Sok sikert!
Szia! Nem kezdett el fogamzásgátlót szedni? Az is okozhat libidócsökkenést!
A fogamzásgátlónak pont az ellenkezõ hatást kellene kiváltania. Bár manapság ritka a hormontartalmú fogamzásgátló, inkább csak hormon hatásmechanizmusú fogamzásgátlók vannak forgalomban. Nehezen ismerik el a csajok, de amikor megemelkedik a hormonszint a vérükben, akkor nagyon is kívánják a szexuális együttlétet. A menstruációs idõszakban is pontosan ez történik. Megemeledik a hormonszint, és olyankor a nõk sokkal jobban kívánják a szexet... Más, etikai jellegû kérdéseket vet fel, hogy olyankor ki mit vállal be... -srác-
Az én fogamzásgátlóm tájékoztatójában pedig igenis benne van, hogy okozhat libidócsökkenést.
Lehet hogy csak fogyózól... ilyenkor is kicsit kevesebb ... vagy akár ki is maradhat ... Ha komolyan aggódsz akkor vegyél egy tesztet
Igen, vegyél egy tesztet vagy még jobb, ha elmész nõgyógyászhoz.
Mi lett a teszt eredménye? Az eltérõ vérzés utalhat terhességre, ha nem volt megfelelõ a védekezés.
A kérdező hozzászólása: Csináltam egy tesztet de negatív lett.De lehet, hogy késõbb kellet volna meg csinálni.Várok 2hetet és csinálok egy uj tesztet.
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen a válaszokat.
nah, terhes lettél?:D

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!