Találatok a következő kifejezésre: Egyre jobban attol, mi lesz (2 db)

Egyre jobban felek attol, mi lesz ha megszuletik a babam! Hogy kell fektetni? Furdetni? s meg rengeteg kerdesem van.. Hol fogjak nekem ezeket elmondani? Hol talalok valaszokat?

Legjobb válasz: Az anyukád,a babás barátnõid,a doktorod,a védõnéni vagy itt a tapsztalt kismamák. 29 hetes kismami

Az anyukád, a babás barátnõid, a doktorod, a védõnéni vagy itt a tapsztalt kismamák. 29 hetes kismami
minden jön magától!rögtön tudtam mit kell tennem az elsõ babámnál.a kórházban megis kérdezték hogy van már gyermekem mert jobban csináltam mindent mint akinek már volt.
Nyugi ezen mindenki átisik.Majd minden jön öszönösen!
EGyrészt jön ösztönösen, de azért jó, ha megosztod gondolataid valakivel. Elsõdlegesen a védõnõd dolga ezeket elmondani, bezsélni mindenrõl, akár megmutatni is. Keress terhestanfolyamot, ott filmet mutatnak, babán élõben megmutatják, és bármit megkérdezhetsz. Azonkívül a legjobb szerintem a már babával rendelkezõ olyan kismama megkérdezése, akiben bízol. Olvass sokat, a neten is rengeteg infó van, keress tanfolyamot, beszélj a védõnõvel és ne félj, mindneki átesik ezen:-)
Ugyanez aggaszt engem is! Anyukám, babás barátnõim stb. nem lesznek velem, amikor kezdenem kell valamit a picivel, az elmondás pedig nem ugyanaz! Én keresni fogok felkészítõt, ahol legalább mûanyag babán megmutatják és ki is próbálhatom, bármilyen hülyén hangzik is esetleg...
Bennem is van ilyen félelem:Engem azzal nyugtatnak, hogy ösztönösen jön majd minden. Addig is, egy kis segítség: http://videa.hu/main.php?page=search&w=tanfolyam&x=0&y=0 http://www.onlineakademia.hucourse.php?id=12&PHPSESSID=76530..
Ajánlom Neked az "egy suttogó titkai" címû könyvet! Én most azt kezdtem el olvasni és nem bírom letenni. :) 13 hetes ikerterhes vagyok, bevallom az elején én is kétségbe estem, hogy úúúristen két gyerek. De mostanra tökéletesen biztos vagyok abban, hogy semmi problémám nem lesz! A könyv csak megerõsített benne, érdemes elolvasnod hidd el!!! Boldog babavárást!
Ahhoz a magyar nép birka, hogy bármi ellen fellépjen, megy a nyomorban tovább, úgyhogy nem kell mitõl félned!
A kérdező hozzászólása: úgyértem, hogy ide is berepül 1-2 bomba, mivel ha jól tudom itt van rakétapajzs.
Akkor az cumi...
A kérdező hozzászólása: am nem értek hozzá, de sokan rebesgetik, hogy az amik csak fenyegetnek és putyin csak nevet ezeken...harci konfliktus meg nem érdekük...új hidegháború van folyamatban. De most valahogy jobban függenek egymástól a felek...kitudja lehet, hogy már volt megállapodás, csak mi nem tudjuk. Ki tudja mennyit ferdít a média, na és, hogy mi az igazság.
Nyugi van. Ahol ez az egész folyik az kb. 1000-1500 km-re van Mo. keleti határaitól. Ráadásul nem hiszem, hogy háborúvá fog fajulni a dolog.
Ukrajna csak ürügy, a világ két vezetõ atomhatalma Oroszország és Amerika, addig nem hagyják abba az ellenségeskedést amíg valaki meg nem nyomja a piros gombot. De az szinte biztos, hogy ez nem most, és nem itt lesz. De ha igen, szokásunkhoz híven a vesztes oldal mellé állunk, és megint mi szívjuk meg az egészet.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!