Találatok a következő kifejezésre: Egyre jobban attol, mi (5 db)

Ahhoz a magyar nép birka, hogy bármi ellen fellépjen, megy a nyomorban tovább, úgyhogy nem kell mitõl félned!
A kérdező hozzászólása: úgyértem, hogy ide is berepül 1-2 bomba, mivel ha jól tudom itt van rakétapajzs.
Akkor az cumi...
A kérdező hozzászólása: am nem értek hozzá, de sokan rebesgetik, hogy az amik csak fenyegetnek és putyin csak nevet ezeken...harci konfliktus meg nem érdekük...új hidegháború van folyamatban. De most valahogy jobban függenek egymástól a felek...kitudja lehet, hogy már volt megállapodás, csak mi nem tudjuk. Ki tudja mennyit ferdít a média, na és, hogy mi az igazság.
Nyugi van. Ahol ez az egész folyik az kb. 1000-1500 km-re van Mo. keleti határaitól. Ráadásul nem hiszem, hogy háborúvá fog fajulni a dolog.
Ukrajna csak ürügy, a világ két vezetõ atomhatalma Oroszország és Amerika, addig nem hagyják abba az ellenségeskedést amíg valaki meg nem nyomja a piros gombot. De az szinte biztos, hogy ez nem most, és nem itt lesz. De ha igen, szokásunkhoz híven a vesztes oldal mellé állunk, és megint mi szívjuk meg az egészet.
Menj el orvoshoz, es megnezi neked mi lehet a problemad, szerintem ne halogasd tovabb!!!
Ez lehet az aranyér tünete is. Mindenképpen orvos.
Semmi esetben sem lehet az orvos kivizsgálását elkerülni, feltétlenül javaslom, a mielõbbi orvoshoz menést.Ebben õ tud csak tanácsot adni, sok rétû betegség okozója lehet a végbélnek a viszketése!
Lehet gomba is, orvoshoz muszály elmenned, majd ír ki neked vmi kence-ficét.
Az durván hámosító krém- értsd ; szárít.....! A níveát ajánlom inkább, az nagyon jó sok mindenre...:)
Nem akarlak ijesztegetni, de nagy valószínûséggel bélférged van.
Az a baj hogy olyan retkes vagy hogy beleragadt a szar....
A kérdező hozzászólása: UTOLSÓ ELÕTTINEK:köszönöm szépen, hogy megosztottad velem a tapasztalatodat!!!!!!

Egyre jobban felek attol, mi lesz ha megszuletik a babam! Hogy kell fektetni? Furdetni? s meg rengeteg kerdesem van.. Hol fogjak nekem ezeket elmondani? Hol talalok valaszokat?

Legjobb válasz: Az anyukád,a babás barátnõid,a doktorod,a védõnéni vagy itt a tapsztalt kismamák. 29 hetes kismami

Az anyukád, a babás barátnõid, a doktorod, a védõnéni vagy itt a tapsztalt kismamák. 29 hetes kismami
minden jön magától!rögtön tudtam mit kell tennem az elsõ babámnál.a kórházban megis kérdezték hogy van már gyermekem mert jobban csináltam mindent mint akinek már volt.
Nyugi ezen mindenki átisik.Majd minden jön öszönösen!
EGyrészt jön ösztönösen, de azért jó, ha megosztod gondolataid valakivel. Elsõdlegesen a védõnõd dolga ezeket elmondani, bezsélni mindenrõl, akár megmutatni is. Keress terhestanfolyamot, ott filmet mutatnak, babán élõben megmutatják, és bármit megkérdezhetsz. Azonkívül a legjobb szerintem a már babával rendelkezõ olyan kismama megkérdezése, akiben bízol. Olvass sokat, a neten is rengeteg infó van, keress tanfolyamot, beszélj a védõnõvel és ne félj, mindneki átesik ezen:-)
Ugyanez aggaszt engem is! Anyukám, babás barátnõim stb. nem lesznek velem, amikor kezdenem kell valamit a picivel, az elmondás pedig nem ugyanaz! Én keresni fogok felkészítõt, ahol legalább mûanyag babán megmutatják és ki is próbálhatom, bármilyen hülyén hangzik is esetleg...
Bennem is van ilyen félelem:Engem azzal nyugtatnak, hogy ösztönösen jön majd minden. Addig is, egy kis segítség: http://videa.hu/main.php?page=search&w=tanfolyam&x=0&y=0 http://www.onlineakademia.hucourse.php?id=12&PHPSESSID=76530..
Ajánlom Neked az "egy suttogó titkai" címû könyvet! Én most azt kezdtem el olvasni és nem bírom letenni. :) 13 hetes ikerterhes vagyok, bevallom az elején én is kétségbe estem, hogy úúúristen két gyerek. De mostanra tökéletesen biztos vagyok abban, hogy semmi problémám nem lesz! A könyv csak megerõsített benne, érdemes elolvasnod hidd el!!! Boldog babavárást!


Depesszios vagyok meg szeretnék halni eddig csak azért nem lettem ongyilkos mert a családokra gondoltam, hogy ez, gogy esne nekik, de egyre inkább ez szeretnék lenni csak egy dolog van, amitol jobban lennék, de attol tartok ez lehetetlen mit tegyek?

Legjobb válasz: Halihó, 1. Nemtudásod végzetes. Nincs halál, ugyanúg yélsz a fizikai test után csak 100x jobban szenvedsz. Ezt az öngyilkosságot felejtsd el mert nem tudod magad megölni. Tanúlj az Igazságról, amíg nem tudod ki vagy addig jut csak eszedbe ilyen hüjeség. 2. Úgy tudom az alvásmegvonás minden depisnek killer application - biztosan mûködik. 3. Földmunka, kertészkedés, nehéz fizikai munka - biztosan mûködik! 4. Segítség kérés! Kérj, vannak csodák amiket másoktól kaphatsz. (orvos, pszihológus, reiki, pránanadi itc....) 5. Imádkozz. Mûködik! Hajrá :) T.

Halihó, 1. Nemtudásod végzetes. Nincs halál, ugyanúg yélsz a fizikai test után csak 100x jobban szenvedsz. Ezt az öngyilkosságot felejtsd el mert nem tudod magad megölni. Tanúlj az Igazságról, amíg nem tudod ki vagy addig jut csak eszedbe ilyen hüjeség. 2. Úgy tudom az alvásmegvonás minden depisnek killer application - biztosan mûködik. 3. Földmunka, kertészkedés, nehéz fizikai munka - biztosan mûködik! 4. Segítség kérés! Kérj, vannak csodák amiket másoktól kaphatsz. (orvos, pszihológus, reiki, pránanadi itc....) 5. Imádkozz. Mûködik! Hajrá :) T.
szerintem ezt a megoldást választani egyenlõ a megfutamodással....megoldani, felülkerekedni, túlélni na az valami....ne feledd minden ami nem öl meg az MEGERÕSÍT
Szia.Akármilyen problémája van is az embernek, nem az öngyilkosság a megfelelõ megoldás.A depresszió is csak egy betegség, melyen felül kell kerekedned.valószínû a te szüleid sem azért neveltek fel, hogy te megöld magad.Na ne légy már buta.Illetve a szeretteidet teljesen megbántod ezzel, és még a probléma sem oldodik meg a te haláloddal, csak másra hárítod igy átt.De ha te meghalsz a problémák ugyanugy fenn állnak majd csak már akkor nem rád, hanem a gyermekedre, vagy szüleidre stb.Ma Magyarországon minden 3-dik ember depressziós.Tudom annak is több fajtája van.De uralkodni kell magadon.Gondolj bele ha ma minden 3-dik ember megölné magát.Butaság.... nem így kell felfogni.Ismerem a betegséget, hisz apukámnak is igy kezdõdött.És 10-15 év után paranoid skizofrénia lett belõlle.De uralkodott az érzésein, és tudtak rajta segíteni.és a halálát nem sajátkezüleg végezte.Hanem a szíve adta fel a szolgálatot.Ugyhogy ne magad sajnáltasd, mert neked kell uralkodnod magadon.Hanem akiket itt hagysz azokat sajnáld.Mert minden gondodat rájuk hagyod.Ne légy önzõ.Ja és mielõtt kifikáznátok, minden depresszio mögött valami problema van.Pl: házassági gondok, tanulás, válás, anyagi nehézségek, hitelek, stb.....
Nincs olyan probléma amit ne lehetne megoldani! Hidd el, én már csak tudom... Nagyon szeretnék segíteni hasonló gondolkodású embereken! Egy igaz barát már hatalmas elõrelépés ebben, ha melletted vannak olyanok akik támogatnak, és segítenek! akikkel mindent megbeszélhetsz! Én biztos vagyok abban , hogy rövid idõn belül ki tudnék bárkit rángatni ebbõl a depibõl!! Ha segítségre van szükséged, keress nyugodtan! Nóri (28)
Minden városban van mentálhigiénés gondozó. Erõsen javaslom, hogy keress fel egyet, sürgõsen. Én is szenvedek ettõl a betegségtõl, naponta többször gondolok öngyilkosságra és eddig azért nem tettem csak meg, mert nem lenne rá módom perpillanat. Mostanában rosszabbul lettem egy szerelmi gubanc miatt és mivel a régi orvosom elment az osztályról, kénytelen voltam elmenni. DE elmentem, megbeszéltem az orvossal a helyzetet, kaptam gyógyszert és gyakorlatilag már az elsõ tablettánál éreztem a hatását. Ha pedig te, vagy a családod úgy áll anyagilag, hogy megengedhetitek magatoknak, menj el magánrendelésre, mert a pszichoterápia borzasztóan sokat tud segíteni!
Ne azon gondolkozz, hogy miért érdemes meghalnod, hanem azon, hogy miért érdemes élned.Elhiszem, hogy sok gondod lehet, de hidd el nem ér semmi annyit, hogy eldobd az életet magadtól.Beszélgess el egy baráttal, a szüleiddel vagy keressetek fel pszichológust.Csinálj sok olyan dolgot, amit szeretsz és egyél sokat a szabadba.Szerezz be eg kisállaltot azok mindig felvidítják az embert. :)
Fizikai munka, színes háttér a képernyõn, és a környezetedben még több szín, leginkább a sárga elõtérbe hozása. Heti két nap virraszd át az éjszakát! Szedjél vitaminokat, és ásványi anyagokat, leginkább magnéziumot, és igyál sok vizet!
Nem szenvedhet jobban senki se aki öngyilkos lesz az élet egy rohadt szenvedés igazán utána már csak jobb lehet a semmibe

28 hetes kismami vagyok és nagyon nehezen jutok ellegendő levegőhöz! Volt egy autóbelesetem, és késöbb kiderült, hogy inhalációs sprayt kell használonom, de attól sem vagyok jobban! Mi tegyek, hogy elegendő levegőhöz jussak én? Babának így nem ártok?

Legjobb válasz: Ha a babától nem kapsz elég levegõt, az "normális", mert kezdi nyomni a belsõ szerveidet. Nekem is így volt. De ha úgy érzed, hogy nem ez a gond, ha tényleg nagyon nehezen kapsz levegõt, akkor inkább kérdezd meg az orvosodat.

Ha a babától nem kapsz elég levegõt, az "normális", mert kezdi nyomni a belsõ szerveidet. Nekem is így volt. De ha úgy érzed, hogy nem ez a gond, ha tényleg nagyon nehezen kapsz levegõt, akkor inkább kérdezd meg az orvosodat.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!