Találatok a következő kifejezésre: Egyre jobban attol, (22 db)

Féltek attól, hogy babátok egyszer csak felnő és nagyon akaratos/erőszakos/hisztis/gonosz gyerek lesz? Sajnos kislányom jelleme kezd kibontakozni, megmutatkozni, és egyre jobban hasonlít az anyósomra, aki nagyon nehéz ember szóval nagyon félek.

Legjobb válasz: Határozott nevelés. Bizz magadban, és sokat tudsz segiteni neki. Amugy nem tudom ,mennyi idõs a kicsi, de az egy év körüli babák majdnem mind iyenek, ugyhogy ebbõl ne indulj ki!

Határozott nevelés. Bizz magadban, és sokat tudsz segiteni neki. Amugy nem tudom , mennyi idõs a kicsi, de az egy év körüli babák majdnem mind iyenek, ugyhogy ebbõl ne indulj ki!
szia! az alaptermészetét nem tudod megváltoztatni, de neveléssel sokat fnomíthatsz rajta. az enyém is nagyon kis türelmetlen, akaratos, izgõ-mozgó stb, de szerintem sokat számít , hogy mindig türemes vagyok hozzá (na jó, majdnem mindig, hisz emberbõl vagyok én is) :) , és szelíden de határozottan leszerelem, amikor hisztizik. most 13 hós.
igen a határozottság itt a kulcsszó. ha rákezd valami kis disznóságra rögtön ottlégy és állítsd le, tudja hol a határ. az elején nehéz lehet, de majd kamaszkorában megköszönöd magadnak, hogy nem hagytál mindent rá
Kitartás, határozottság, következetesség a kulcsszó. Igen a genetika sokat számít, de neveléssel kissé "letörhetõ a szarva" a kis rosszcsontnak. Az enyémnek is hasonló paraméterei vannak. :)
én ettõl nem félek. az egy dolog, mit ad a genetika, de ezen azért neveléssel nagyon sokat lehet változtatni.
A kérdező hozzászólása: Még csak 8 hónapos és már egy igazi kis boszi :)
Menj el orvoshoz, es megnezi neked mi lehet a problemad, szerintem ne halogasd tovabb!!!
Ez lehet az aranyér tünete is. Mindenképpen orvos.
Semmi esetben sem lehet az orvos kivizsgálását elkerülni, feltétlenül javaslom, a mielõbbi orvoshoz menést.Ebben õ tud csak tanácsot adni, sok rétû betegség okozója lehet a végbélnek a viszketése!
Lehet gomba is, orvoshoz muszály elmenned, majd ír ki neked vmi kence-ficét.
Az durván hámosító krém- értsd ; szárít.....! A níveát ajánlom inkább, az nagyon jó sok mindenre...:)
Nem akarlak ijesztegetni, de nagy valószínûséggel bélférged van.
Az a baj hogy olyan retkes vagy hogy beleragadt a szar....
A kérdező hozzászólása: UTOLSÓ ELÕTTINEK:köszönöm szépen, hogy megosztottad velem a tapasztalatodat!!!!!!

Egyre jobban felek attol, mi lesz ha megszuletik a babam! Hogy kell fektetni? Furdetni? s meg rengeteg kerdesem van.. Hol fogjak nekem ezeket elmondani? Hol talalok valaszokat?

Legjobb válasz: Az anyukád,a babás barátnõid,a doktorod,a védõnéni vagy itt a tapsztalt kismamák. 29 hetes kismami

Az anyukád, a babás barátnõid, a doktorod, a védõnéni vagy itt a tapsztalt kismamák. 29 hetes kismami
minden jön magától!rögtön tudtam mit kell tennem az elsõ babámnál.a kórházban megis kérdezték hogy van már gyermekem mert jobban csináltam mindent mint akinek már volt.
Nyugi ezen mindenki átisik.Majd minden jön öszönösen!
EGyrészt jön ösztönösen, de azért jó, ha megosztod gondolataid valakivel. Elsõdlegesen a védõnõd dolga ezeket elmondani, bezsélni mindenrõl, akár megmutatni is. Keress terhestanfolyamot, ott filmet mutatnak, babán élõben megmutatják, és bármit megkérdezhetsz. Azonkívül a legjobb szerintem a már babával rendelkezõ olyan kismama megkérdezése, akiben bízol. Olvass sokat, a neten is rengeteg infó van, keress tanfolyamot, beszélj a védõnõvel és ne félj, mindneki átesik ezen:-)
Ugyanez aggaszt engem is! Anyukám, babás barátnõim stb. nem lesznek velem, amikor kezdenem kell valamit a picivel, az elmondás pedig nem ugyanaz! Én keresni fogok felkészítõt, ahol legalább mûanyag babán megmutatják és ki is próbálhatom, bármilyen hülyén hangzik is esetleg...
Bennem is van ilyen félelem:Engem azzal nyugtatnak, hogy ösztönösen jön majd minden. Addig is, egy kis segítség: http://videa.hu/main.php?page=search&w=tanfolyam&x=0&y=0 http://www.onlineakademia.hucourse.php?id=12&PHPSESSID=76530..
Ajánlom Neked az "egy suttogó titkai" címû könyvet! Én most azt kezdtem el olvasni és nem bírom letenni. :) 13 hetes ikerterhes vagyok, bevallom az elején én is kétségbe estem, hogy úúúristen két gyerek. De mostanra tökéletesen biztos vagyok abban, hogy semmi problémám nem lesz! A könyv csak megerõsített benne, érdemes elolvasnod hidd el!!! Boldog babavárást!


Ha csak szexuális kapcsolatom van egy fiúval, attól még belémszerethet később, ha jobban megismer?

Legjobb válasz: Kizártnak tartom, hogy ha már lefeküdtél vele! Lehet, hogy szeret veled szexelni, de soha nem fog beléd szeretni. mert már megtörtént volna!!!

Kizártnak tartom, hogy ha már lefeküdtél vele! Lehet, hogy szeret veled szexelni, de soha nem fog beléd szeretni. mert már megtörtént volna!!!
Eltévesztetted a sorrendet. Elõbb megtetszik, utána megszeretem és legvégül a szex. Ha õ szerelem nélkül szexelt veled, akkor õ csak tárgynak, szexpartnerek tart téged. Nem valószínû hogy komolyabb szándékai lennének, vagy idõvel döbben rá hogy szeret is. Inkább azt hiheti, könnyen kapható lány vagy, akin idõvel talán osztoznia is kellene más fiúkkal.
Én mondok egy ellenkezõ példát: A jelenlegi párommal jópár hónapig csak laza kapcsolatban voltunk, egyikünk sem akarta komolyabban venni a másikat, mindketten voltunk mással is, amit még ráadásul meg is beszéltünk egymással. De a szexen kívül azért sokat beszélgettünk és tudni kell, hogy már elõtte is, régóta jó barátok voltunk. Nem volt szerelem elsõ látásra, nagyon lassan szerettük meg egymást, de annál mélyebben! És ez mostmár évek óta tart! Ettõl függetlenül azt tanácsolom, hogy ne éld bele magad! A mi esetünk pont az a kivétel, ami csak erõsíti a szabályt! Nem valószínû, hogy valaha is többet akarna tõled!
Velem is megtötrént! Most nagyon szerelmesek vagyunk!:)

Ha megtámad egy kutya és ráütök egy nagyot valamivel, attól elszalad vagy jobban bedühödik?

Legjobb válasz: Ez szerintem kutya függõ. :) Egy agresszívabb fajta lehet bedühödne jobban.

Ez szerintem kutya függõ. :) Egy agresszívabb fajta lehet bedühödne jobban.
Kutyája válogatja , erre nincs szabály. De ha már megtámadt és kéznél van valami bot akkor érdemes megpróbálni, inkább minthogy megharapjon.
Ez a két lehetõség van :D Vagy begõzöl és rosszabbul jársz, vagy elmenekül :D
Ha megtámad, akkor kapd el a nyakát és törd ki. Egybõl meghal.

Depesszios vagyok meg szeretnék halni eddig csak azért nem lettem ongyilkos mert a családokra gondoltam, hogy ez, gogy esne nekik, de egyre inkább ez szeretnék lenni csak egy dolog van, amitol jobban lennék, de attol tartok ez lehetetlen mit tegyek?

Legjobb válasz: Halihó, 1. Nemtudásod végzetes. Nincs halál, ugyanúg yélsz a fizikai test után csak 100x jobban szenvedsz. Ezt az öngyilkosságot felejtsd el mert nem tudod magad megölni. Tanúlj az Igazságról, amíg nem tudod ki vagy addig jut csak eszedbe ilyen hüjeség. 2. Úgy tudom az alvásmegvonás minden depisnek killer application - biztosan mûködik. 3. Földmunka, kertészkedés, nehéz fizikai munka - biztosan mûködik! 4. Segítség kérés! Kérj, vannak csodák amiket másoktól kaphatsz. (orvos, pszihológus, reiki, pránanadi itc....) 5. Imádkozz. Mûködik! Hajrá :) T.

Halihó, 1. Nemtudásod végzetes. Nincs halál, ugyanúg yélsz a fizikai test után csak 100x jobban szenvedsz. Ezt az öngyilkosságot felejtsd el mert nem tudod magad megölni. Tanúlj az Igazságról, amíg nem tudod ki vagy addig jut csak eszedbe ilyen hüjeség. 2. Úgy tudom az alvásmegvonás minden depisnek killer application - biztosan mûködik. 3. Földmunka, kertészkedés, nehéz fizikai munka - biztosan mûködik! 4. Segítség kérés! Kérj, vannak csodák amiket másoktól kaphatsz. (orvos, pszihológus, reiki, pránanadi itc....) 5. Imádkozz. Mûködik! Hajrá :) T.
szerintem ezt a megoldást választani egyenlõ a megfutamodással....megoldani, felülkerekedni, túlélni na az valami....ne feledd minden ami nem öl meg az MEGERÕSÍT
Szia.Akármilyen problémája van is az embernek, nem az öngyilkosság a megfelelõ megoldás.A depresszió is csak egy betegség, melyen felül kell kerekedned.valószínû a te szüleid sem azért neveltek fel, hogy te megöld magad.Na ne légy már buta.Illetve a szeretteidet teljesen megbántod ezzel, és még a probléma sem oldodik meg a te haláloddal, csak másra hárítod igy átt.De ha te meghalsz a problémák ugyanugy fenn állnak majd csak már akkor nem rád, hanem a gyermekedre, vagy szüleidre stb.Ma Magyarországon minden 3-dik ember depressziós.Tudom annak is több fajtája van.De uralkodni kell magadon.Gondolj bele ha ma minden 3-dik ember megölné magát.Butaság.... nem így kell felfogni.Ismerem a betegséget, hisz apukámnak is igy kezdõdött.És 10-15 év után paranoid skizofrénia lett belõlle.De uralkodott az érzésein, és tudtak rajta segíteni.és a halálát nem sajátkezüleg végezte.Hanem a szíve adta fel a szolgálatot.Ugyhogy ne magad sajnáltasd, mert neked kell uralkodnod magadon.Hanem akiket itt hagysz azokat sajnáld.Mert minden gondodat rájuk hagyod.Ne légy önzõ.Ja és mielõtt kifikáznátok, minden depresszio mögött valami problema van.Pl: házassági gondok, tanulás, válás, anyagi nehézségek, hitelek, stb.....
Nincs olyan probléma amit ne lehetne megoldani! Hidd el, én már csak tudom... Nagyon szeretnék segíteni hasonló gondolkodású embereken! Egy igaz barát már hatalmas elõrelépés ebben, ha melletted vannak olyanok akik támogatnak, és segítenek! akikkel mindent megbeszélhetsz! Én biztos vagyok abban , hogy rövid idõn belül ki tudnék bárkit rángatni ebbõl a depibõl!! Ha segítségre van szükséged, keress nyugodtan! Nóri (28)
Minden városban van mentálhigiénés gondozó. Erõsen javaslom, hogy keress fel egyet, sürgõsen. Én is szenvedek ettõl a betegségtõl, naponta többször gondolok öngyilkosságra és eddig azért nem tettem csak meg, mert nem lenne rá módom perpillanat. Mostanában rosszabbul lettem egy szerelmi gubanc miatt és mivel a régi orvosom elment az osztályról, kénytelen voltam elmenni. DE elmentem, megbeszéltem az orvossal a helyzetet, kaptam gyógyszert és gyakorlatilag már az elsõ tablettánál éreztem a hatását. Ha pedig te, vagy a családod úgy áll anyagilag, hogy megengedhetitek magatoknak, menj el magánrendelésre, mert a pszichoterápia borzasztóan sokat tud segíteni!
Ne azon gondolkozz, hogy miért érdemes meghalnod, hanem azon, hogy miért érdemes élned.Elhiszem, hogy sok gondod lehet, de hidd el nem ér semmi annyit, hogy eldobd az életet magadtól.Beszélgess el egy baráttal, a szüleiddel vagy keressetek fel pszichológust.Csinálj sok olyan dolgot, amit szeretsz és egyél sokat a szabadba.Szerezz be eg kisállaltot azok mindig felvidítják az embert. :)
Fizikai munka, színes háttér a képernyõn, és a környezetedben még több szín, leginkább a sárga elõtérbe hozása. Heti két nap virraszd át az éjszakát! Szedjél vitaminokat, és ásványi anyagokat, leginkább magnéziumot, és igyál sok vizet!
Nem szenvedhet jobban senki se aki öngyilkos lesz az élet egy rohadt szenvedés igazán utána már csak jobb lehet a semmibe

Sok kapcsolatban van az, hogy az egyik fél jobban szereti a másikat? Attól még lehet az a kapcsolat életre szóló?

Legjobb válasz: Minden kapcsolatban valaki kicsit jobban szeret. Sosincs két egyformán szeretõ ember benne, ez után lép be a tolerancia fogalma.

Minden kapcsolatban valaki kicsit jobban szeret. Sosincs két egyformán szeretõ ember benne, ez után lép be a tolerancia fogalma.
Több ilyen kérdést láttam már, de sehol sem magyarázta meg a kérdezõ, hogy mi a szeretés mérõfoka, mivel lehet összemérni az egyik és a másik fél érzéseit. Erre itt sem lesz válasz.
persze, miért ne lehetne bár egyre ritkábbak az életre szóló kapcsolatok
Attól függ hogy milyen a lány.
sima egyeneset inkább, meg a hullámosat. a nagyon göndört annyira nem. de volt már akinek jól állt.
Ha jól áll neki akkor lényegtelen.
Egyenes! A göndör alig áll jónak bárkinek is!
mindegy csak ne legyen tetves és korpás
sima
Sima vagy hullámos. Ha nagyon göndör, nehezebb beletúrni vagy simogatni, mert beleakad az ujjam. :)
Háát, ez nagyon függ a lánytól. Mint ahogy a fekete, vagy a szõke haj sem áll mindenkinek jól.
Inkább sima, de van akinek a göndör áll jól. Amúgy meg én se az alapján választok párt :)
Sima
A göndör hajat jobban szeretem, de nem az alapján választok párt...

RX50be ha beleteszem egy RS125ös gyertyáját attól jobban fog menni? árthat neki?

Aprilia rs50 50ccm és Rs125 125ccm. vélemények?

Legjobb válasz: mitõl menne jobba? szerintem be se indulna és ha nem is árt neki biztos nem tesz jót

mitõl menne jobba? szerintem be se indulna és ha nem is árt neki biztos nem tesz jót
Nem fog jobban menni. Viszont ha nem megfelelõ hõértékû, nem fog rendesen mûködni - vagy kormolódik, vagy túlhevül.
A kérdező hozzászólása: "lehet be se indulna" látom te is csak képen láttál dugattyút.
ezt kikérem magamnak én legalább nem gyertyacserével tuningolom a motorom nagyokos
Utolsó ez nagy volt :D És teljesen jogos. :D Amúgy kérdezi, miért menne jobban? vehetsz bele irídiumos vagy 4 pólusú gyertyát is, akkor sem fog jobban menni. Ennyi erõvel ha egy Ezres GSXR 3. hengerébõl kiveszed a gyertyát, attól még jobban fog menni az RX-ed? :D
Kérdezõ*
Ha gyárilag egy pólusú való bele, akkor lehet hogy bitangszar lesz két vagy több pólusúval.
13 ÉVESEN??? 13 évesen festik magukat és magassarkút hordanak? Uramisten... =/ Én 13 évesen még a közelében nem voltam ezeknek, pedig nem vagyok öreg... de egy jó tanács: szerintem épp elég, ha 15-16 évsen akarsz tetszeni a fiúknak.... 18/L
Szerintem meg elég szar osztályba jársz. Bár mindkettõ sablon, semmi egyediség nincs a mostani tinikben...
ne félj ez a mai világ f*szsága hidd el õk azt hiszik ez szép és jó és hogy ettõl jobban bejönnek a fiúknak. közbe idétlen az aki többnek akar kinézni mint ami majd nyilván eljön a szemfesték és a t*köm se tudja miknek az ideje de majd 16-17 évesen magas sarkú ugyan már normálisan se tudnak járni sok x lábú
Majd jól tropára megy a bõrük a sok kencétõl. Egyébként meg minden zsáknak meg van a maga foltja vannak fiúk, akik pont a te stílusodra buknak. Az agyonfestett csajok taszítják a srácokat, ki akar fülig festékes lenni egy smárolás után? Az ilyen csajok hamar akarnak felnõni, azt hiszik így milyen felnõttesek pedig a nagyobb csajok simán kiröhögik õket. Sajnos nem soknak van önálló egyénisége te ragaszkodj a sajátodéhoz és ne add fel magad pláne ilyen libák miatt meg olyan pasik miatt se, akik a külsõségekre buknak.
Pár hete a húgom nyolcadikos ballagásán jártam. Döbbenten vettem észre, hogy sok osztálytársnõjének, aki festi magát, durvább szarkalábai vannak a szeme körül, mint nekem, pedig 26 éves vagyok! :o Vastagon állt rajtuk a smink, és látszott, hogy rendszeresen szoliznak is, valószínûleg már évek óta (azaz kb. 13 éves korukban kezdhették, ahogy a kérdezõ írja), sõt dohányoznak! A pasik miatt ennyi idõsen ne aggódj, viszont arra mindig gondolj, hogy amit teszel a bõröddel, azt megjegyzi, mindennek van következménye. A tiéd még hosszú ideig szép lesz és friss, a "nagylányoké" pedig akár már pár év múlva leharcolt és ráncos...
Maradj olyan amilyen vagy. Ha valakinek tetszenél akkor magadért szeressen. Egyébként is én is 13 éves vagyok , mondjuk én sminkelem magam de csak szempillaspirállal ennyi elég lenne neked is. Úgy öltözködök én is ahogy mondtad , mondjuk az a póló lányos. Szóval a ruhád mintája és színe legyen lányos és akkor nem lesz szükséged a magassarkúra. :)
Talán még jobban is fogsz tetszeni nekik. :)
Ne félj. Tetszeni fogsz nekik.
5év múlva keress meg. :D
Hát youtube-on is láttam, hogy ilyen 12-13 évesen bloggerkerdek. (SMINK blog). És több kencét használnak magukon, mint én, így a 17 felé közelítve. Eszméletlen. Nekem sem tiszta az arcom, de nem használok alapozót. Elég a korrektor. Bõrradírt, tonicot használok. De 13 évesen, könyörgöm, minek? Megtalálod életed párját, de ne 13 évesen akard ezt. Hanem mondjuk 15-16.
Egy cipõben járunk ! Én is 13 éves lány vagyok és az osztályom nagyrésze sminkeli magát , de én is inkább a sportosabb cuccokat szeretem és sportcipöben farmerben és pólóban jobban érzem magam , de szerintem nem érdemes ezzel foglalkozni a lényeg hogy jól érezd magad a bõrödbe és mindig önmagadat add !! :)
De fogsz :) És így magadnak adod ki magadat, tehát ha beléd szeretnek lehetsz önmagad, ami szerintem fontos.
Figyelj ezek lesznek azok a nõk amelyik ki vannak élve korán kezdik buli pasik szemceruza stb. késõig sorolhatnám de figyelj ha valaki beléd fog szeretni azért lesz mert nem egy vagy a sok közül és olyannak fog szeretni amilyen vagy és nem a külsõ számít hanem a belbecs ami benned van és nem az amit mutatni tudsz lehetsz plasztik szõke szolárium barna méteres körmökkel egy izmos pasit átkarolva késõbb ha úgy érzed jól magad és ne próbálj meg senkinek sem meg felelni vagy ne enged magad megváltoztatni egyetértek a helyzeteddel meg szerintem is egyszerûbb felkapni reggel egy farmert egy pólót és az elnyûtt nikedat nem a tükör elõtt szenvedni hogy meleg van elfolyik a sminked stb. nem értek ehhez de hiddel megtalálod egyszer az igazit és egy szó, mint 100 úgy fog szeretni mint senki és AMILYEN VAGY !!!!
ÉN pontosan ugyan ilyen vagyok mint te csak 14 éves, de már nálam is az osztályból szinte mindenkin 2 tonna festék van, és azt hiszik hogy nagyon szépek meg minden, de láttátok volna õket mikor strandoltunk osztálykiránduláson 7. ben !A fiúk lefröcskölték öket és volt akirõl csak úgy folyt a smink. Cink... Ja és kajánál smink mélkül nem õk voltak a leg vonzobb emberek, higy már 2 éve csak kisminkelve láttuk õket és úgy szoktuk meg. Mindent egybevéve tök felesleges még szal maradj az aki vagy... :)
Te csinálod jól, ne is kövesd õket. Õk 20 évesen kiégett ribik lesznek, neked meg csak akkor kezdõdik az igazi habzsi-dörzsi;)
én is ugyan így öltözködöm mint te :) és a suliból sok fiúnak tetszem így, a kifestett majom lányoktól hánynak.. !
13 évesen ez a normális.:) ) és pont ezért fogsz nekik tetszeni.mert így nem állhatsz be a sorba a barbibabák mellé.:)
Úristen, végre egy normális lány, aki nem azt kérdezi, hogy 13 évesen milyen magassarkút vegyen fel!!! Ennyi idõsen szerintem tök normális a tornacipõ+csõfarmer+póló összeállítás. Nem veled van baj, az osztálytársaid öltözködnek k*rvásan. Majd ha az osztálytársaidat leszólítják az utcán, vagy neadjisten valami rosszabb történik velük a kinézetük miatt... Maradj ilyen!!! Ne változz meg más kedvéért! Különben is: ha egy fiú nem szeret úgy, ahogy vagy, akkor sehogy! Nem érdemes miattuk görcsölni. Majd jön egyszer egy srác, akinek pont te vagy az ideális! U.i: Én még most se veszek fel magassarkút, max. alkalmakra. Szerintem 13 évesen gáz. Ha beszólnak, amiért te nem ilyen cuccokban jársz, állj ki határozottan a véleményed mellett és figyeld meg: fel fognak rád figyelni a fiúk is! Hajrá, remélem segítettem :) 14/L
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a tanácsokat! :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!
Tegyél rájuk magasról. Ha jobban megfigyeled õket, láthatod, hogy az intelligenciaszintjük nagyjából egy plüssállatéval vetekszik, ne állj be a sorba! Festeni festheted magad - ésszel. Ezalatt azt értem, hogy ha pattanásos vagy, esetleg van néhány heg az arcodon, azt elfedheted korrektorral, esetleg szempillaspirált is használhatsz, de ennyi. Magassarkút ennyi idõsen maximum ünnepségekre vegyél fel!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!