Találatok a következő kifejezésre: Egyre jobban a pocim (10 db)

A nagyon vékonyak!!!!Most örülsz dagadt?Ma harapok!
Én inkább az arcot nézem meg hogy az illetõ milyen belülrõl. Szerintem nem baj, de azért anoreksziás se legyél.:)
Egyik sem, na ezt buktad be!
fogadjunk te a pocakos vagy..
a pocak az jó
Tikk. Takk. Tikk. Takk. Tiki. Taki. Tiki. Taki. Bumm. Nos, a csapból is az folyik, hogy vékonynak lenni jó. Aranyközéputasság tökély. A pici plusz pedig... Fogalmam sincs. Az is jó. Vagy valami. De kit érdekel ha a tükre mindenkinek azt mondja hogy õ a legszebb.
én pl utálom ha teljesen lapos a lány hasa..kell zsír rá azért combra mellre se*ggre meg hasra.És eddig a java vékony volt :( szúrt a csont.
Nekem a nagyon vékonyak

21 hetes vagyok. Ha csak a hasam egyik oldalán érzek feszítést, és ot ki is emelkedik picit jobban a pocakom, az a baba, vagy az a keményedés?

Ilyenkor kissé csálé lesz a hasam, a fájdalom nem jelent?s, inkább csak kellemetlen.

Legjobb válasz: szia, Az a baba..:)) Tornázik. A keményedés az körbefogja a hasadat, és a hasad közepén lesz egy kis dombocska, ami utána szépen kilazul.. Sok boldogságot a bébihez!

szia, Az a baba..:) ) Tornázik. A keményedés az körbefogja a hasadat, és a hasad közepén lesz egy kis dombocska, ami utána szépen kilazul.. Sok boldogságot a bébihez!
Szia! Igen az a baba nekem is prudukálja magát szinte minden nap a jobb oldalra fekszik és kicsit akkor furi a hasam alakja is! Boldog baba várást! 22 hetes kismama

Anyukak, akik szoptattatok egy ideig es utanna tapszeres lett a baba nem fajt jobban a pocija a tapszertol?

Foleg az elso 3 honap erdekelne mert addig tart ez az orult hasfajas.

Legjobb válasz: a fiam 3 hétig szopott, addig ordított a hasfájástól. aztán tápszert kapott és elvágták a hasfájást.

a fiam 3 hétig szopott, addig ordított a hasfájástól. aztán tápszert kapott és elvágták a hasfájást.
Nekem a szopitól volt hasfájós, ahogy elkezdtem tápszerrel pótolni egyre jobb lett a helyzet, aztán 3 hónaposan megszûnt a hasfájás. Még mindig kettõs táplálású a lányom. :) De már kap gyümit is. 5 hónapos
Szia! Én csak két hétig tudtam szoptatni, tápszer lett a vége sajnos, és fájt is a babám hasa tõle. Ezért Infacolt adtam neki minden étkezés elõtt, és sokat segített neki, elmúlt a hasfájás, talán hamarabb is mint 3 hónap. Kellett egy kis idõ, míg a kis szervezete megszokta a tápszert.
Nekem is tápszeres, mellette szopizik is. Néha én is úgy érzem, hogy jobban megterheli a pociját a tápi. Nekem a védõnõ mondta, hogy ha nem is fáj a hasa, akkor is adhatok neki naponta Baby mecsek teát, hogy könnyítsem a pocakját. Mellette én is használom az infacolt. 2 hós.
A kérdező hozzászólása: Koszonom szepen a valaszokat. Most kezdtuk el a vegyes taplalast, szopi + tapszer de sajnos a tejem nagyon keves. Fejem is mint egy orult de hiaba. Ma is kin keserves 50 perc alatt sikerult kifejnem 40ml mindket mellembol egyuttveve. Mult heten meg 60-70ml tudtam kifejni. Erzem, hogy a fiam is nyugosebb nem lakik jol. Nem felek a tapszertol, a lenyeg, hogy egyen es kiegyensulyozott boldog baba legyen. Csak a hasfajastol tartottam mert neha vele sirok en is amikor faj a poci. Koszonem megegyszer mindenkinek!!

Fiúk! Melyik tetszik jobban egy csajon, a lapos has, pici poci vagy ha kockás?

Legjobb válasz: A legtöbb fiú a pici pocira szavaz, mert az szerintük nagyon szexis. :) Nekem volt már kockás hasam, lapos hasam, de mióta az évek alatt a kerek fenékhez pici poci párosult, aratok. :)

A legtöbb fiú a pici pocira szavaz, mert az szerintük nagyon szexis. :) Nekem volt már kockás hasam, lapos hasam, de mióta az évek alatt a kerek fenékhez pici poci párosult, aratok. :)
pici poci párti vagyok
hülye vagy ne hizz már rá :D:D
pici poci
lapos has. kockás kizárva, a pici poci jöhet még:P
lapos picipoci :) ) az olyan jó :)
Nekem tetszik a kockás is :D Csak a túl lapos nem, mint pl ez: http://metropolita.hu/wp-content/uploads/has_has2.jpg Ennek valahogy olyan nem egészséges, anorex beütése van. De ez pl. remek *.* (baloldali...) http://pink.ize.hu/_files/pics/00000/00000832.jpg
szexi kis pici poci :)
Általában alapos, izmosabb, kockás, de azért egyben kéne látni az embert (férfit, nõt) hozzá.
Lapos has enyhén kockás / csík has közepén (rectus vagy mijafas a neve :D )
Pici poci vagy lapos has sose tudtam dönteni :D
pici poci (:
A kérdező hozzászólása: Akkor a kemény munkával megszerzett kockahasammal mehetek a fenébe? Pasim is könyörög h tüntessem el, és teljesen feleslegesnek érzem ezek után a "szenvedéseket"...
szerintem is a pici poci :DD
Lapos.
pici poci a legjobb :)
Nálam a lapos a nyerõ.
Lány vagyok pici pocival.. És úgy örülök, hogy ez nektek tetszik :D :P Kicsit olyan megnyugtató.. :)
Én is pici poci mellett szavazok :)
http://www.bodyrock.tv/2012/01/26/day-4-week-4-the-30-day-ch.. kockás :D nem muszáj ennyire de nekem ez is tetszik :$

Egyre jobban viszket a pocim biztos a novestol? Meg fog latszani a picuron hogy meg meg vakargatom a pocim? Ha borotvalom a hasam ajjanal a puncimnal (bocsi hogy indiszkret vagyok) az meglatszodhat a picur arcan vagy valahol?

kerem segitsetek anyirra felek hogy valami roszat csinalok vele!!?!! 33 hetes kis mama vagyok.

Legjobb válasz: Még jó hogy ilyenkor már alszanak a fiatalok! vicceltem. Mi látszana meg rajta? borotvanyomokra gondolsz? A babona miatt kérdezed??? A babona hülyeség ebbõl a szempontból az azértlett kitalálva, hogy legyen min aggódni!

Még jó hogy ilyenkor már alszanak a fiatalok! vicceltem. Mi látszana meg rajta? borotvanyomokra gondolsz? A babona miatt kérdezed??? A babona hülyeség ebbõl a szempontból az azértlett kitalálva, hogy legyen min aggódni!
Nem fog meglátszani semmi. Vakarhatod a hasad és borotválhatod is a puncid. Nem látszik meg a babán. Az lehet, hogy meglátszana, ha nagyon megütnéd, mert annyira nem véd azért a magzatvíz, de ilyen kis dolgok egyáltalán nem látszanak majd!
A kérdező hozzászólása: nagyon szepen koszonom hogy segitettek. minden jot nektek !!!!!!
Ha nincsenek rajtad kiütések, akkor biztosan a növekedéstõl viszket a bõröd a pocidon, a feszülés miatt. Kenekegesd hidratáló krémmel. A többi meg csak babona! Hidd el, különben rengeteg kisbaba jönne a világra borotvanyomokkal a pofiján! Ja és akkor már ne is szexeljünk, mert nyomokat hagyhatunk a picin:) ?
Hogy megnyugtassalak, hozzám ma jön a kozmetikus.Én gyantáztatom, igaz, hogy egy kicsit fájdalmas, de 10 perc alatt kész és 3 hétig sima.
A kérdező hozzászólása: koszike nektek minden jot es jo gyantazast!!
Ha a babonának hinni lehetne, az én babám sebekkel, anyajegyekkel borítva születne. Kisebb koordinációs zavarral születtem. Sokszor neki megyek mindennek, elesek még a saját lábamban is, megégetem magam, stb. Napi szinten többször megütöm magam. Az elsõ babámmal rendszeresen hasra estem. Semmi baja sem lett :) ) Nyugodtan borotválkozz, tisztább vagy tõle. Én már nem érem el magam, nekem a párom csinálja. És olykor elõfordul, hogy megvág picit. Boldog babavárást!
A kérdező hozzászólása: koszi szepen es szep baba varast

A pocakom jobb oldalán kijött egy apró, picit érzékeny lila pötty, ami most szép csíkká kezdi kinőni magát, és egyre jobban fáj. Ez mi? Volt/van ilyenje valakinek?

Olyan lila, mintha beütöttem volna, de nem volt rá példa, és egyre jobban fáj.

Legjobb válasz: Szia! Gondolom a bõröd feszülésétõl megrepedt egy nagyobb hajszálér, ez lehet az oka a dolognak. Ne aggódj, ha a doki nem mondott rá semmit, biztosan normális. Boldog Pocakosodást! 36+1 heteske

Szia! Gondolom a bõröd feszülésétõl megrepedt egy nagyobb hajszálér, ez lehet az oka a dolognak. Ne aggódj, ha a doki nem mondott rá semmit, biztosan normális. Boldog Pocakosodást! 36+1 heteske
A kérdező hozzászólása: De miért akarja körbefutni a pocakomat, két irányba kezdet a pöttybõl csík futni.
Szia. Az a stria. Nekem is olyan a hasam sajnos. Lesz több is belõle. Sajnos néha fájhat is, mert nem csak a felsõ bõrréteg repedt. Nekem ezt anyósom mondta, aki szülésznõ. Nekem olyan csíkos lett a hasam, mint egy zebra, de nyugi, nem fájt mindegyik csík.
A kérdező hozzászólása: Nem repedt meg a bõröm, hanem alatta fut.
Ha nem fénylik, akkor valóban nem lehet stria, pedig elsõre én is erre gondoltam. Szerintem keress fel egy bõrgyógyászt !
Mert gondolom magasabb lettél. Hány éves vagy?
Mondjuk ha nem nagyon tudsz sportolni, nem hinném, h izmosodtál volna, de mindegy. A súlygyarapodás összességében valószínûbb, h attól van h nõttél.
A kérdező hozzászólása: OKé, köszönöm
De izmosodhattál is. Meg ezek szerint magasabb is lettél. Ezért nõtt a súlyod annak ellenére, hogy a pocid kisebb lett.
A kérdező hozzászólása: Hát, nem tudom, de a hasam kisebb lett és a súlyom nõtt, de az nem lehet, hogy izmosodtam? És tüdõproblémák miatt nem tudok sokat sportolni
Biztos magasabb lettél és a csontjaid is vastagabbak lettek. Elsõ voltam. Tegyél fel egy bikinis képet, hogy eltudjuk dönteni, milyen alakod van.
Második vagyok, az így egy kicsit más. Viszont 14 évesen nem kéne fogyókúráznod, inkább sportolni, és odafigyelni arra, h ne édességgel meg péksütivel tömd magad teli.
1.) Nem jól mérted (más helyen, v jobban összehúztad a mérõszalagot) 2.) Ha fogyókúra alatt 4 kg-t híztál, akkor ott elég nagy és alapvetõ hibák vannak.
A kérdező hozzászólása: 14 éves vagyok, és bocs, kifelejtettem, kb fél-egy cmt nõttem
Tömörödsz.

13 hetes terhes vagyok és 2 napja fájdogál, feszt a pocakom! Eddig is csinált ilyet, de nem ilyen intenzítással:-) létezik, hogy egyre nagyobb a babu is a méhem is egyre jobban terjeszkedik és ez okozza?

Ja és még valami, nagyon hamar kifáradok egy könnyű sétától is ez normális?

Legjobb válasz: Szia. Én 14 hetes vagyok és pár hete ez megy. A feszítés néha elmúlik, néha elõjön, de a séta...már egy kisebb bolti úttól is annyira elfáradok, hogy el tudnék ájulni :( Pihenni kell, állítólag jobb lesz. Boldog babavárást :)

Szia. Én 14 hetes vagyok és pár hete ez megy. A feszítés néha elmúlik, néha elõjön, de a séta...már egy kisebb bolti úttól is annyira elfáradok, hogy el tudnék ájulni :( Pihenni kell, állítólag jobb lesz. Boldog babavárást :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a megerõsítést miszerint ez normális! Ahogy mondod ájulás határig tudok elfáradni, bár ez az idõ is biztos rátesz! Boldog babavárást neked is :-)
Magnéziumot szedsz? :)
A kérdező hozzászólása: Sajnos laktóz érzékeny vagyok így csak elvétve tudom szedni ha nagyon feszül, mert ugye minden ilyen tabletta tele van laktózzal:-(
Elsõ vagyok, feküdj amennyit csak tudsz, ha teheted, az nagyon sokat segít.
engem nagyon megvisel. vagy zokogok, vagy hétfejû sárkányként tüzet okádok.
Egyszer igy egyszer ugy. Faradekonyabb lettem, es a koldokservemmel is vannak kissebb gondjaim. En is nagyon varom mar a talalkozas!A feszekrako oszton csak ugy dul bennem.Egy par napja csak pakolok es takaritok. Ma a kisagy is a helyere kerult.34+1 kismama
Én nagyon fáradékony vagyok és egyre sûrûbben és erõsebben jönnek a jóslófájások.A szeles idõ teljesen kikészít, eddig is nehezemre esett reggel kikelni az ágyból, de ma délig csak feküdtem.Ez van... Hogy várom-e a Kicsit?Hát...néha azt kívánom, bárcsak már a kezemben lenne, néha meg azt, hogy maradjon bent minél tovább, gyarapodjon még egy kicsit. Ami engem aggaszt, hogy nem bírok enni.Nektek is van ilyen? Sok boldogságot mindenkinek!
A kérdező hozzászólása: Magamra ismerek a mondataitokból kismamik! :) Nekem is ilyen problémáim vannak.Tényleg én is úgy vagyok, hogy egyik pillanatban nagyon várom a kis manókámat, a másik pillanatban meg arra gondolok hogy remélem bent marad minél tovább, hiszen neki is az a jó.Meg az a fészekrakó ösztön is igaz rám, egyfolytában pakolok, takarítok, mosok, és közben aggódok hogy nem felejtettem-e el valamit. :) Ti is sokkal feledékenyebbek vagytok vagytok, mióta várandósak lettetek?Tiszta téboly, néha még a legegyszerûbb dolgokat is elfelejtem.Ti vettetek légzésfigyelõt?Kinek mi a véleménye róla?

A második trimeszter végén normális hogy fájogat a pocakom? Fájhat azért mert már egyre jobban nő a baba és egyre nagyobb terhelésnek van kitéve a méhem?

23 hetes vagyok és mostanában fájogat a pocim,mivel ez az els? terhességem nem tudom hogy ez normális-e?F?leg az alhasam szokott ott ahol a bugyi is van, illetve nyomásra a pocim is, ahol a babuci van.Persze nem merem nyomkodni nehogy valami bajt okozzak neki odabent.Tény hogy mostanában elég sokat idegeskedtem a munkahelyem is megsz?nik és eléggé megviselt bennünket ez az egész.Lehet hogy a stressz is közrejátszott de mostmár itthon leszek és pihenek.

Legjobb válasz: Szia. a 23 hét az még nem a második trimeszter vége.. ill csak nem a vége. Nos nem épp természetes, de a stressz mindent megmagyaráz, szerintem, de csak laikusként mondhatom. Nem írtad, hogy ez most szúrkálás, vagy görcs jellegû, vagy csak olyan sejtetõs mensi elõtti valami. Nekem is nem rég kezdõdött olyan sejtetõs mensi szerû valami, de én már 10 héttel elõrébb vagyok durván. 32 hetes vagyok, és nekem azt mondta a doki, hogy még korai. szerintem kérdezz rá a dokinál is!!! Boldog babavárást! És stresszmenteset!

Szia. a 23 hét az még nem a második trimeszter vége.. ill csak nem a vége. Nos nem épp természetes, de a stressz mindent megmagyaráz, szerintem, de csak laikusként mondhatom. Nem írtad, hogy ez most szúrkálás, vagy görcs jellegû, vagy csak olyan sejtetõs mensi elõtti valami. Nekem is nem rég kezdõdött olyan sejtetõs mensi szerû valami, de én már 10 héttel elõrébb vagyok durván. 32 hetes vagyok, és nekem azt mondta a doki, hogy még korai. szerintem kérdezz rá a dokinál is!!! Boldog babavárást! És stresszmenteset!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!