Találatok a következő kifejezésre: Egyre erősebben a (86 db)

Miért zúg egyre erősebben a gépem?

Amikor bekapcsolom a gépet csak nagyon kicsit zúg, de amikor egyre többet használom folyamatosan, a zúgás egyre erősebb, hangosabb... Miért lehet ez?

Legjobb válasz: Mert ahogy melegszik, úgy nõ a hûtõventilátor fordulatszáma, ami nagyobb zajt eredményez.

Mert ahogy melegszik, úgy nõ a hûtõventilátor fordulatszáma, ami nagyobb zajt eredményez.
Ez attól is függ, hogy milyen zúgásról van szó. Lehet a HDD is, ha nagyon töredezett a winyód. De a ventilátorok kopásából is eredhet, amit ideiglenesen némi kenéssel orvosolni lehet. De fel kell készülni a cserére.
A kérdező hozzászólása: nem lehet töredezett mert 2 hetente töredezettség-mentesíteni szoktam, akkor pedig a ventilátor lehet a baj köszi a rendes választ :) )
Zúghat a táp is, hangosan nyikoroghat a venti (csapágyas), illetve csipoghat a merevlemez stb. Ha viszont venti, akkor lehet, hogy nagyon poros a gép.
Én egyszerûbb, de annál gyakoribb problémára gyanakszok, mégpedig arra hogy iszonyat poros a géped. Mivel bekapcsolás után a ventilátoron és a hõelvezetõ fémrácson összefüggõ porréteg alakul ki a számítógép gyorsan felmelegszik ezért a hûtõk nagyobb teljesítményen dolgoznak. Megoldás: Lekapni a gép oldalát, kibelezni majd kiporolni. Vedd ki az összes ventilátort, fújd ki rendesen majd a procira rászerelt "fémtömböt" is szedd ki és fújd ki. (Egy tiszta ecset segíthet a takarításban.)
Számitástechnikai boltban lehet kapni sürített levegõs palackot. Azzal kifújod és kész.
A kérdező hozzászólása: köszi mindenkinek a rendes válaszokat elfogadom :)

Miért nyomjuk egyre erősebben a távirányító gombjait ha kifogyóban az elem? :D

Legjobb válasz: Én egyszer földhöz vágtam a távirányítót. Istenért se akartak mûködni a gombok, nem tudtam átváltani, hangot feljebb venni és nagyon ideges lettem és földhöz b..tam :D Ilyen régi távirányító volt, amibe egyesével voltak a gombok belerakva és kiesett az összes gomb :D éjjel ott puzzle-oztam a gombokkal.. jó volt :D Másnap kiderült, hogy csak az elem volt lemerülve :D

Én egyszer földhöz vágtam a távirányítót. Istenért se akartak mûködni a gombok, nem tudtam átváltani, hangot feljebb venni és nagyon ideges lettem és földhöz b..tam :D Ilyen régi távirányító volt, amibe egyesével voltak a gombok belerakva és kiesett az összes gomb :D éjjel ott puzzle-oztam a gombokkal.. jó volt :D Másnap kiderült, hogy csak az elem volt lemerülve :D
:O Ezen most én is elgondolkodtam.Majd írok ha rájöttem!
Bocs, Orion akart lenni
....vagy régi videoton ;-)
11:16....a tv-d véletlenül nem egy tesla color 431? és 9 voltos elemmel mûködik a távirányítója?
Nos erre van egy jó válasz. Nekem volt olyan távirányítóm, amiben "lemerülõben" volt az elem, és ha erõsebben nyomtam akkor volt hogy mûködött. Elemcsere után azt hittem, hogy jobb lesz, de nem. Szétszedtem és hát a több év alatt összegyûlt kosz miatt nem érintkezett rendesen. Egy kis körömlakklemosóval megtisztítottam a nyáklapot és láss csodát mûködött. Úgyhogy abból kiindulva, hogy egy távirányítóba kb 3 évente kell cserélni elemet, ugyanezen idõ alatt el is koszolódik. Legalább is ez az én elképzelésem....
*gombokat
Nem tudom, de ez tényleg így van. Az enyémbõl is tegnap fogyott ki, és erõsen nyomkodtam a gondokat :DD
Mert idióták vagyunk?
azert mert idegbajosak vagyunk :)
A kérdező hozzászólása: nekem is volt olyan tesla tv-m :D meg volt egy videoton aminek egy nagy kocka távirányítója volt :D
Nemtom, kezdeményezz.
márpedig ha ez a reakció mikor meglátod, akkor igen is van ott valami... csak nem mered magadnak bevallani, elõször magaddal kell tisztázni mit is szeretnél, és aztán jöhet a "kezdeményezz!" szöveg amit azt elõttem lévõ igen kedvesen és segítõkészen írt neked -.- na hajrá :)
A kérdező hozzászólása: Az a baj, hogy jártunk is...1 napot bírtam vele, utána megmondtam neki, hogy legyen vége mert nem érzek semmit...de mostmeg csak szenvedek:S

Csütörtök óta vagyok beteg és ez egyre csak rosszabb. Miért fáj hátrafelé a bordámnál egyre erősebben amikor köhögök?

Csütörtök óta beteg vagyok (láz, hasmenés, hányinger, torokfájás, fejfájás. ) pénteken elmentem az orvoshoz, és azóta csak rosszabul vagyok:S Nagyon köhögök, hangom alig van, a torkom még mindig fáj. Szerintetek miért fájhat jobb oldalt, nem is az oldalam hanem inkább hátrafelé a bordámnál amikor köhögök. De néha csak úgy magától belenyilal a fájdalom:S Szerintetek ez mi/miért lehet?

Legjobb válasz: Én mellhártyagyulladásra tippelnék. Orvos látott már azóta, amióta rosszabbul vagy?Tüdõ RTG.-re elküldött?

Én mellhártyagyulladásra tippelnék. Orvos látott már azóta, amióta rosszabbul vagy?Tüdõ RTG.-re elküldött?
Édesanyám most kezd lábadozni ebbõl a szörnyûségbõl, kb 3 hétig tartott. A mostani jeleidbõl ez a dolog átment tüdõgyulladásba, és nem egyszerû megfázásról van szó. Tehát holnap reggel orvos!!!!
A kérdező hozzászólása: Sziasztok!Elõször is köszönöm a válaszokat! Elsõ válaszoló: nem voltam orvosnál péntek óta, és tegnap kezdett el nagyon fájni hátrafelé a bordámnál.. második válaszoló:elõször én is a tüdõgyulladásra gondoltam, de valakit megkérdeztem és azt mondta, hogy ha az lenne, annyira fájna, hogy nem bírnék felkelni..de pl:most amikor takarítottam nagyon fájt, és gyengének érzem magam.. tehát..holnap elmegyek az orvoshoz, és remélem, hogy semmi komoly nem lesz.. :)

36 hetes vagyok és egyre erősebben fáj a hasam alja ez még jósló? Ti is így vagytok 36 hetes kismamák?

Legjobb válasz: Szia! Én 37 hetes kismama vagyok de nekem is ez van most nem tudom mi van:) Állítólag ma meleg front van!

Szia! Én 37 hetes kismama vagyok de nekem is ez van most nem tudom mi van:) Állítólag ma meleg front van!
A kérdező hozzászólása: nekem a két oldalt nagyon fáj és többször megyek nagyvécére is pénteken leszek 37 hetes dec 23 ra vagyok kiírva utolsó menszim elsõ napja márc 16-án volt és te?
Én is 36 hetes vagyok, nekem semmi.... Se jósló, se semmi... :)
Szia!én ma töltöttem a 37.-dik hetet és nekem is néha olyan erõs jóslóim vannak hogy azt hiszem menni kell de aztán elmúlik!van olyan hogy úgy érzem hogy meg akar jönni valamikor csak nyilalgat de van olyan hogy elég erõsen is fáj!védõnõm szerint ez mind jósló fájás és akkor induljak korházba ha szabályosan 10 percenként jönnek mert akkor ha szabályos az már vajúdás(legalábbis nekem ezt mondta)!amúgy én dec. 20-ra vagyok kiírva!
Szia! Én 37 hetes kisbaba vagyok és nekem nem fáj!!! Menj el orvoshoz üdv:télapó
Inkább menj orvoshoz, mint itt találgassunk!
10 év után nem lökõdik ki. Valószínûleg felfáztál és begyulladt a veséd. Irány az urológia
Menstruáció elõtt is fájhat, nekem akkor szokott...
A kérdező hozzászólása: nekem még soha nem fájt elõtte.. de lehet ez is az oka.
Attól függ hogy hol?
A kérdező hozzászólása: mikor hogy.. úgy érzem hogy minden hol ha megfogom oldalt egy kicsit erõsebben akkor ott ha alul akkor meg ott..
Jajj te csaj, de semmit ne írsz ki, mert ha 14 éves vagy akkor biztos a növés miatt, ha idõsebb vagy akkor más tényezõk miatt is fájhat.
Mivel mindenki másmilyen, vannak akiknek fáj a növés miatt vannak, akiknek viszont nem, szóval simán lehet! Nyugi, viszont tudom milyen érzés.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat!!:)
Szerintem igen!
Ez nem feltétlenül igaz. Lehet hogy abból a tantárgyból amibõl érettségizel, pont a gyengébb iskolában van egy köcsög tanár. Én inkább azt javasolnám hogy a tanárokat érdeklõdd meg az adott iskolákban. Sok sikert!!!:D
Azt nem fogja tudni megérdeklõdni, hogy ki fogja vizsgáztatni. Igen, egy gyengébb iskolában gyengébb a követelmény, több pontot kaphatsz ugyanarra.
A gyengébb iskolákban leszarják, hogy mennyit tudsz, nem érdekli õket, hogy tovább akarsz tanulni, mert azt hiszik, hogy elég neked az érettségi. Én béna szakközépbe jártam, végigbeszéltem az idõkeretet, mégis 50/30 pontot kaptam. Aztán az õszi érettségin a város legjobb, de az országban is a legjobb 12 között lévõ iskolában érettségiztem, sokkal rosszabbnak találtam a feleletemet, mégis 48 pontot kaptam.

Mennyire normális jelenség egy 6 hetes terhességnél a petefészek szurka? Hol az egyik, hpl a másik szúrkál. Hol enyhébben, hol erősebben, mintha tűvel böködnének, Nem folyamatosan, néha néha, de zavar. Normális ez?

Legjobb válasz: Szia! Kitartás, ez még egy ideig lesz is. Nekem is van és én is ebben az hétben vagyok. Ez egy teljesen normális tünet, a mindjárt megjön érzéssel együtt. Lazíts! Jó babavárást!

Szia! Kitartás, ez még egy ideig lesz is. Nekem is van és én is ebben az hétben vagyok. Ez egy teljesen normális tünet, a mindjárt megjön érzéssel együtt. Lazíts! Jó babavárást!
Normális, ne aggódj! Nekem is fájt elég sokat az elsõ 15 hétben, néha le kellett feküdnöm, annyira fájt. Én felemeltem a magne B6-ot (védõnõ tanácsára) 3x2-re. Pihenj le egy kicsit, ha nagyon fáj. Jó baba várást! 22 hetes kismama
Szia én 6 hetesen tudtam meg hogy terhes vagyok, én is éreztem ezeket a majdnem megjön dolgokat, de aztán elmúlt.Pihenj sokat, hamarosan úgyis rád tör a krónikus álmosság :-)
Szia! Én 9 hetes terhes vagyok, és még mindig érzem. Normális, mivel nõ a méhed, és a szalagok is nyúlnak. A mindjárt megjön érzések nekem inkább akkor vannak, amikor a mensim idõpontja lenne.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!