Találatok a következő kifejezésre: Egymáséi leszünk valaha (1 db)

Egymáséi leszünk még valaha?

1 évig voltunk együtt barátn?mmel, boldogok voltunk. Õ 16 én 21 vagyok. Azért szakítot velem mert anyám majdnem hogy elüldözte az utálatával. A f? ok pedig az volt hogy rájött hogy neki még ki kell élni magát, de ennek ellenére azt mondja hogy együtt lenne velem csak most azt érzi hogy megvan kötve a keze, tehát nem tudja összehozni h ki is élje magát meg mellette komoly párkapcsolata legyen. Meg látni rajta hogy szeret még de azt mondja így jobb neki. És én nagyon szeretném hogy a jöv?ben még együtt legyünk mert Õ volt életem szerelme és még mindíg ezt érzem. Van még rá esély hogy egyszer még együtt leszünk??

Legjobb válasz: Az esély megvan rá, ha a lány is rájön, hogy te vagy élete szerelme. Még nagyon fiatal, nem akarja magát lekötni, sok dolgot ki akar próbálni. Lehet, hogy már nem szeret annyira, mint az elején... ebbe közrejátszhat anyud utálata is (senki sincs szivesen olyan családban, ahol nem kedveli), de lehet, hogy idõvel szeretne veled újra összejönni. De az is lehet, hogy talál valakit, akit akkor jobban fog szeretni. Szerintem most te is éld az életed meg õ is, aztán ki tudja mit hoz a jövõ...

Az esély megvan rá, ha a lány is rájön, hogy te vagy élete szerelme. Még nagyon fiatal, nem akarja magát lekötni, sok dolgot ki akar próbálni. Lehet, hogy már nem szeret annyira, mint az elején... ebbe közrejátszhat anyud utálata is (senki sincs szivesen olyan családban, ahol nem kedveli), de lehet, hogy idõvel szeretne veled újra összejönni. De az is lehet, hogy talál valakit, akit akkor jobban fog szeretni. Szerintem most te is éld az életed meg õ is, aztán ki tudja mit hoz a jövõ...
Persze :) Amint kiélte magát. Nem is tudom, nehéz döntés ez.. Én is voltam ilyen helyzetben, csak nálunk nem ez volt a döntõ ok. Nagyon nehéz igazából! Kettéválasztani a kettõt, eldönteni, h melyik fontosabb.. De ezt csak õ érzi, ha te megvárod, akkor elég sok esély van rá szerintem, h egyszer majd folytatjátok azt, amit abbahagytatok. Szép történet.. Szerintem beszéljétek meg, h mondjuk 1-2 még, esetleg 3, addig te is próbálj boldog lenni, viszont számolj azzal is, ha valamelyikõtök megtalálja közbe esetleg élete párját, és nem akar majd 3 év múlva szakítani az illetõvel. Benne van a pakliban, ez abszolut a sors döntése, hogyan kavarja majd a dolgokat a következõ években. Mikor majd sokára mindketten szabadok lesztek megint, majd akkor! Egyébként nem baj, ha addig õ is szerez még tapasztalokat, ami ugye tudjuk mire jó, megismeri önmagát is, a szerelmet is, és sokkal több élettapasztalata lesz! És ebbõl kifolyólag a ti kapcsolatotokat is sokkal jobban fogja majd kezelni!
1-2, vagy 3 ÉV , kimaradt :)
A kérdező hozzászólása: Én nagyon szeretnék vele újra összejönni de már a gondolatától is rosszul vagyok hogy lehet másé lesz :( Próbálom élni az életem de nagyon rossz nélküle! Különben egy hete volt a szakítás :(
Mi is szakítottunk a b.nõmmel.De sztem a felmelegítet kapcs nem biztos h ugyan olyan lesz.én is össze jönnék a régu b.nõmmel dehát...sors kezében vagyunk mind :)
hat azert lehet tipustol is fugg, de ha srac mondja h kiakarja szorakozni magat az eltarthat 10 evig is:) ) de ha csaj mondja, szerintem csak jar a szaja, ket pasi utan futna vissza hozzad, mikor meglatja mennyire atvernek a mucsok ferfiak)(tisztelet a kivetel:D)esetleg probald meg feltekennye tenni, ha tudja h futsz utana s teged akarmikor megkaphat lehet azert veszi olyan konnyen...de ne vidd tulzasba se am! s lehet eszbe kap s rajon...habar meg kene kicsit erjen az esze...16 evesen nem nagyon gondolsz komoly kapcsolatra...sok sikert
ugyancsak en..utolso hozzaszolo: ami anyudat illeti..en is pont 16 evesen szakitottam az eletem legnagyobb szerelmevel mert qaz anyja egy dilis volt, es nem engedte h jarjunk..ugyh tudom mit erzel..szerintem csillapitsd le anyudat mielott tonkretenne megjobban a dolgokat, s magyarazd el neki h biztos o is volt fiatala, s hagyja h eld nyugodtan az eleted, s tartsa tiszteletben a donteseid, megha lehet nem is tetszik neki a csaj. De ha szeretitek egymast NE adjatok fel amiatt...en feladtam...s azota huztuk vagy 5 evig neha titokban...nagyon tonkre tud tenni egy olyansmi


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Ha összejövök egy "átlagos" 16 éves lánnyal akkor lehet hogy 18-19 éves korára nagyon szép lesz?

Ugy értem el kezd trendin öltözködni,megcsinosodik meg minden. Mert ezt hallotam hogy a lányok akkorra kezdik a külsöjüket is nagyon "megformálni"

3

Van aki tudja, hogy örök második lehet a párja életében?

Hogy volt előtted valaki akit nem tudsz elfelejtetni vele?
Mesélj

19

Ha egy csajt sose bírok elhívni ha megkérdezem tőle, hogy nincs e kedve eljönni vmerre attól még próbálkozzak nála vagy inkább hagyjam rá?

1

Mit kéne tennem ezek után?

Kb. fél éve történt, de mai napig bennem van a tüske. Párom elkezdett mesélni az első nagy szerelméről, akivel együtt is élt 2 évig, aki egy nagyon szegény családból származott, és ő vett neki rendes ruhákat, mert rongyokban járt, jó életet biztosított neki, mégis a lány megcsalta őt, ráadásul a párom lakásában. Láttam rajta, hogy még ma is fájdalmas neki ez az akkori megaláztatás, csalódás. Azt válaszoltam neki, hogy nem az ő hibája, ettől ő nem rosszabb másnál, mert megcsalták, és vannak ilyen hálátlan ri...cok, akik a pénzre buknak, aztán nem becsülik meg amit kapnak.
A reakció viszont az volt, hogy szinte rám támadott, hogy nem volt r..c, mert még szűz volt, mikor összejöttek, és vegyem tudomásul, hogy nagyon sok pasi szerelmes volt a csajba. Néztem rá bambán, és mondtam, hogy: "de hát most mondtad, hogy a saját ágyadban csalt meg mással". Úgy nézett rám, mintha haragudna. Inkább elmentem. De mai napig bennem van a tüske. Szerintem semmi rosszat nem mondtam, inkább vigasztalni próbáltam, és jogtalannak érzem, hogy felemelte rám a hangját, és szembe szállt velem amiatt a senkiházi miatt. Mondtam neki, ha fáj az igazság, akkor meg ne panaszkodjon nekem, én nem fogok álszenteskedni. Ez a véleményem az ilyen nőkről és pont. Nem tudom mire vélni a dolgot a mai napig, és olykor még mindig haragot érzek. Hiába kedves, bújik, aranyos, mikor eszembe jut a dolog, úgy érzem, hogy ezzel is becsap, hogy nem valódi érzések. Valami "eltört" bennem. Megbeszélni nem akarja, hallani sem akar a dologról. Mit tegyek?

12

Lányok, megfordult már a fejetekben, hogy ha lesz gyereketek, akkor azt egyedül is felnevelhetitek? Mindenképpen együtt kell hozzá élni egy férjjel/élettárssal? Ha nem találjátok a szerelmet, akkor is bevállaljátok?

Én is lány vagyok.

22

Igaz az az "általánosítás", hogy a férfiak érzelmek nélkül is tudnak szexelni?

Nem az egyalkalmas dolgokra gondolok,hanem mondjuk ha valaki valakivel összejár...az teljesen érzelemmentesen csinálja? mondjuk lehet nézni női szemszögből is.Nők közt is vannak olyan lányok,akik érzelmek nélkül szexelnek egy bizonyos pasival folyamatosan?

30

Nagyon aggódok a volt barátom miatt. Mit tegyek?

Volt egy fiú akivel több mint egy évig jártunk. De kb 3 hónapja szakítottam vele, mert már nem szeretem. Elmúlt a varázs. Tudom ez nagyon szemeten hagzik, de igaz. A fiú, aki azt osztálytársam is azóta teljesen megváltozott. Életunt lett, nem érdekli semmi és rászokott a cigire. A barátaitól tudom, hogy még mindig szeret és hogy miattam ilyen. Tenni szeretnék érte valamit mert nem ezt érdemli. Mit csináljak?18l

5

Mért lett neki fontosabb a játék, mint az én társaságom (vagy bárkié)? ! Bővebben lent

Lassan 4 éve vagyunk együtt. Nem igazán veszekedünk, de én már ezt nem bírom amit jó fél éve művel. egyszerűen egy játékra annyira rá van függve, hogy nem bír meglenni nélküle. Én is játszom vele, de csak ha épp kedvem van, ha 1 héten egyszer akkor annyit. Én főzök, takarítok és segítek a családjának(náluk élek). Dolgozni jár egy ideje, ilyenkor fél napot együtt tudnánk lenni, de nem mert ő csak azért kel fel, hogy munka előtt mehessen 2 meccset. Arra nem méltat, hogy lejöjjön hozzám mikor például főzök. Játszik az utolsó percig és megy a buszhoz. Ha mégis megnézi, hogy élek e még, akkor csak azért mert éhes, és a beszélgetés témája az, hogy milyen meccse volt az előbb és már ment is vissza. A másik, hogy ha megkérem, hogy segítsen egyszerűen ordibál meg pofákat vág, hogy neki bármit is kell(akár csak annyit, hogy hozzon nekem a főzéshez vmit). Meg hogy én őt mért ugráltatom. Ezt én már nem bírom. Szívesebben vagyok anyósommal mint vele mert ő már rám sem néz. Ha itt fekszem mellette is a téma az, hogy nézzem meg, hogy ő milyen emberekkel játszik. Mi csináljak?

19

Szerintetek így erősebb a kapcsolatunk?

Sziasztok.Nemrég olyan kérdést tettem fel,hogy szakítsak vagy ne...szerencsére minden gond megoldódot.Tegnap találkoztunk,amikor bejött,nem az volt az első,hogy megcsókol,hanem szorosan megölelt,kb 5percet voltunk így,filmeztünk és rengeteget beszéltünk a jövőről.pl hogy ha szakítunk,mindig egymásnak ott leszünk jóban rosszban,legjobb barátok leszünk és egymás lelki társai.Nagyon örülök,hogy gondolkodtunk mindketten sokat,mert végülis rájöttem,hogy nincs miért szakítsunk,imádjuk egymást,és nem szakíthatunk minden veszekedés után :).Mi a véleményetek?

10

Ugye az nem szerelem, ha valakit úgy szerettem, hogy belsőleg nem is ismertem, nem tudtam róla semmit, de külsőleg oda voltam értem?

De ha ez nem szerelem, akkor miért voltam 2 évig oda érte? Ráadásul úgy, hogy havonta egyszer láttam, 2-szer beszéltünk csak, még akkor, amikor megtetszett, de utána soha.

Nem érdekel már ez a fiú egyáltalán, csak azt akarom tudni, hogy ez lehetett-e szerelem, vagy mi a franc volt ez?

4

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!