Találatok a következő kifejezésre: Egymáséi leszünk valaha (1 db)

Egymáséi leszünk még valaha?

1 évig voltunk együtt barátn?mmel, boldogok voltunk. Õ 16 én 21 vagyok. Azért szakítot velem mert anyám majdnem hogy elüldözte az utálatával. A f? ok pedig az volt hogy rájött hogy neki még ki kell élni magát, de ennek ellenére azt mondja hogy együtt lenne velem csak most azt érzi hogy megvan kötve a keze, tehát nem tudja összehozni h ki is élje magát meg mellette komoly párkapcsolata legyen. Meg látni rajta hogy szeret még de azt mondja így jobb neki. És én nagyon szeretném hogy a jöv?ben még együtt legyünk mert Õ volt életem szerelme és még mindíg ezt érzem. Van még rá esély hogy egyszer még együtt leszünk??

Legjobb válasz: Az esély megvan rá, ha a lány is rájön, hogy te vagy élete szerelme. Még nagyon fiatal, nem akarja magát lekötni, sok dolgot ki akar próbálni. Lehet, hogy már nem szeret annyira, mint az elején... ebbe közrejátszhat anyud utálata is (senki sincs szivesen olyan családban, ahol nem kedveli), de lehet, hogy idõvel szeretne veled újra összejönni. De az is lehet, hogy talál valakit, akit akkor jobban fog szeretni. Szerintem most te is éld az életed meg õ is, aztán ki tudja mit hoz a jövõ...

Az esély megvan rá, ha a lány is rájön, hogy te vagy élete szerelme. Még nagyon fiatal, nem akarja magát lekötni, sok dolgot ki akar próbálni. Lehet, hogy már nem szeret annyira, mint az elején... ebbe közrejátszhat anyud utálata is (senki sincs szivesen olyan családban, ahol nem kedveli), de lehet, hogy idõvel szeretne veled újra összejönni. De az is lehet, hogy talál valakit, akit akkor jobban fog szeretni. Szerintem most te is éld az életed meg õ is, aztán ki tudja mit hoz a jövõ...
Persze :) Amint kiélte magát. Nem is tudom, nehéz döntés ez.. Én is voltam ilyen helyzetben, csak nálunk nem ez volt a döntõ ok. Nagyon nehéz igazából! Kettéválasztani a kettõt, eldönteni, h melyik fontosabb.. De ezt csak õ érzi, ha te megvárod, akkor elég sok esély van rá szerintem, h egyszer majd folytatjátok azt, amit abbahagytatok. Szép történet.. Szerintem beszéljétek meg, h mondjuk 1-2 még, esetleg 3, addig te is próbálj boldog lenni, viszont számolj azzal is, ha valamelyikõtök megtalálja közbe esetleg élete párját, és nem akar majd 3 év múlva szakítani az illetõvel. Benne van a pakliban, ez abszolut a sors döntése, hogyan kavarja majd a dolgokat a következõ években. Mikor majd sokára mindketten szabadok lesztek megint, majd akkor! Egyébként nem baj, ha addig õ is szerez még tapasztalokat, ami ugye tudjuk mire jó, megismeri önmagát is, a szerelmet is, és sokkal több élettapasztalata lesz! És ebbõl kifolyólag a ti kapcsolatotokat is sokkal jobban fogja majd kezelni!
1-2, vagy 3 ÉV , kimaradt :)
A kérdező hozzászólása: Én nagyon szeretnék vele újra összejönni de már a gondolatától is rosszul vagyok hogy lehet másé lesz :( Próbálom élni az életem de nagyon rossz nélküle! Különben egy hete volt a szakítás :(
Mi is szakítottunk a b.nõmmel.De sztem a felmelegítet kapcs nem biztos h ugyan olyan lesz.én is össze jönnék a régu b.nõmmel dehát...sors kezében vagyunk mind :)
hat azert lehet tipustol is fugg, de ha srac mondja h kiakarja szorakozni magat az eltarthat 10 evig is:) ) de ha csaj mondja, szerintem csak jar a szaja, ket pasi utan futna vissza hozzad, mikor meglatja mennyire atvernek a mucsok ferfiak)(tisztelet a kivetel:D)esetleg probald meg feltekennye tenni, ha tudja h futsz utana s teged akarmikor megkaphat lehet azert veszi olyan konnyen...de ne vidd tulzasba se am! s lehet eszbe kap s rajon...habar meg kene kicsit erjen az esze...16 evesen nem nagyon gondolsz komoly kapcsolatra...sok sikert
ugyancsak en..utolso hozzaszolo: ami anyudat illeti..en is pont 16 evesen szakitottam az eletem legnagyobb szerelmevel mert qaz anyja egy dilis volt, es nem engedte h jarjunk..ugyh tudom mit erzel..szerintem csillapitsd le anyudat mielott tonkretenne megjobban a dolgokat, s magyarazd el neki h biztos o is volt fiatala, s hagyja h eld nyugodtan az eleted, s tartsa tiszteletben a donteseid, megha lehet nem is tetszik neki a csaj. De ha szeretitek egymast NE adjatok fel amiatt...en feladtam...s azota huztuk vagy 5 evig neha titokban...nagyon tonkre tud tenni egy olyansmi


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Miért van az, hogy már nagyon szeretnék kapcsolatot, viszont amikor arra kerül a sor, hogy megismerkedhetnék valakivel, elmegy tőle a kedvem?

Tehát nagyon vágyok már arra, hogy valakivel együtt lehessek, de amikor találkozásra kerülne a sor, félek, úgy vagyok vele, hogy "á, mégsem kell ez nekem ez az egész". Miért?

5

Hogyan lazuljak el a pasim mellett?

Általában laza vagyok. Nem szoktam szorongani csak ha kettesben vagyunk. Hogy lazuljak el?

2

Annyitól miért áll fel a pasim, mert simogatom a combját?

Ülünk normális körülmények közt. Tv nézés vagy bármi közben.. Elkezdem a körmömmel gyengéden húzogatni a combján vagy a térdén a kezem, amitől kirázza a hideg:D
Utána meg ,,nyőg''(uhh), hogy feláll neki, és, hogy csináljam méf..
Idióta:DDD
Mindenkinél így van ez? Vagy csak én fogtam ki, egy ilyen kanos disznót?:D
Ezt természetesen csak szarkazmussal mondom, mert imádom:D

13

Nagyon ciki egy ilyen ajándék a barátomnak?

6

Hogy magyarázzam meg a páromnak, hogy az hogy orálisan kielégített engem egy csaj, az nem megcsalás, hiszen hozzá sem nyúltam!?

24

Egy fiúbarátom bepróbálkozott nálam. Nemet mondtam, de azóta többet érzek iránta, ő viszont nem keres már. Felejtsem el?

Egy éve barátok vagyunk. Múltkor együtt aludtunk, átölelt, puszilgatott, csókolóztunk is, és ő bepróbálkozott többel is, de azt nem hagytam. Viszont tovább ölelgetett,puszilgatott,de mikor másnap elköszöntünk,olyan volt,mintha hirtelen ismét csak barátok lennénk... Ennek már lassan 1 hete, és azóta sem keresett. Nyilván csak le akart fektetni és azt gondolta, hogy belemegyek. Én viszont azóta elkezdtem érezni iránta valamit. Nem mondom,hogy szerelem,de több a barátságnál. Most mit csináljak? Próbáljam elfelejteni és szüntessem meg vele a kapcsolatot egy ideig?
19/L

2

Tudtok nekem olyan könyvet mondani mint a mi A Macskám A Családom és a Fiúkban van?

Olyan pasi kéziszótár félét :D ami segít megérteni a fiúk gondolkodását

8

Miért lett társadalmi elvárás, hogy legyen mindenkinek valakije?

Nem vagyok már 20 éves, de sok mindenkitől hallom, hogy van valakim? Miért nincs? Akkor kiszemelt?
Azt sem tudom kínomban, hogy mit válaszoljak az ilyen kérdésekre. Nekem nem kell barátnő. Tökéletesen ki tudom magam elégíteni, a nők másra amúgy sem jók. Nem is értem miért van túlhype-olva ez a társkeresési téma.

20

Ez most már mindig ilyen rossz lesz amíg meg nem kapom?

Beleszerettem egy lányba és nem tudom kiverni a fejemből, folyton rá gondolok és alig tudok valami másra rákoncentrálni. Ez most már így lesz? Hogyan kezdeményezhetnék nála?-régebb óta ismerem de nem tudom mit gondol rólam.
15F

3

Mit kellene tennem ha nem akarok megállapodni hanem ismerkedni de akit megtaláltam meg elengedni nem tudom?

Barátnőmben rengeteg mindent szeretek és olyan amilyen. Van amit nem szeretek , pár helyzetet és szokását, de összeségében igen. Viszont nem hiszem hogy képes lennék végleg mellette maradni még nem tudom hogy ez az ami kell nekem vagy sem. Másokban tuti hogy a benne megismert tulajdonságok legkedvesebb részeit keresném, de mégis csak ő az első és nehéz eldönteni hogy mit tehetnék ilyen esetben. Kétségbeejtő a helyzet hiszen ha elengedem többé nem kaphatom vissza... De azt meg nem érzem hogy kétségek nélkül mellette tudnék maradni végleg...

5

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!