Találatok a következő kifejezésre: Egymáséi leszünk valaha (1 db)

Egymáséi leszünk még valaha?

1 évig voltunk együtt barátn?mmel, boldogok voltunk. Õ 16 én 21 vagyok. Azért szakítot velem mert anyám majdnem hogy elüldözte az utálatával. A f? ok pedig az volt hogy rájött hogy neki még ki kell élni magát, de ennek ellenére azt mondja hogy együtt lenne velem csak most azt érzi hogy megvan kötve a keze, tehát nem tudja összehozni h ki is élje magát meg mellette komoly párkapcsolata legyen. Meg látni rajta hogy szeret még de azt mondja így jobb neki. És én nagyon szeretném hogy a jöv?ben még együtt legyünk mert Õ volt életem szerelme és még mindíg ezt érzem. Van még rá esély hogy egyszer még együtt leszünk??

Legjobb válasz: Az esély megvan rá, ha a lány is rájön, hogy te vagy élete szerelme. Még nagyon fiatal, nem akarja magát lekötni, sok dolgot ki akar próbálni. Lehet, hogy már nem szeret annyira, mint az elején... ebbe közrejátszhat anyud utálata is (senki sincs szivesen olyan családban, ahol nem kedveli), de lehet, hogy idõvel szeretne veled újra összejönni. De az is lehet, hogy talál valakit, akit akkor jobban fog szeretni. Szerintem most te is éld az életed meg õ is, aztán ki tudja mit hoz a jövõ...

Az esély megvan rá, ha a lány is rájön, hogy te vagy élete szerelme. Még nagyon fiatal, nem akarja magát lekötni, sok dolgot ki akar próbálni. Lehet, hogy már nem szeret annyira, mint az elején... ebbe közrejátszhat anyud utálata is (senki sincs szivesen olyan családban, ahol nem kedveli), de lehet, hogy idõvel szeretne veled újra összejönni. De az is lehet, hogy talál valakit, akit akkor jobban fog szeretni. Szerintem most te is éld az életed meg õ is, aztán ki tudja mit hoz a jövõ...
Persze :) Amint kiélte magát. Nem is tudom, nehéz döntés ez.. Én is voltam ilyen helyzetben, csak nálunk nem ez volt a döntõ ok. Nagyon nehéz igazából! Kettéválasztani a kettõt, eldönteni, h melyik fontosabb.. De ezt csak õ érzi, ha te megvárod, akkor elég sok esély van rá szerintem, h egyszer majd folytatjátok azt, amit abbahagytatok. Szép történet.. Szerintem beszéljétek meg, h mondjuk 1-2 még, esetleg 3, addig te is próbálj boldog lenni, viszont számolj azzal is, ha valamelyikõtök megtalálja közbe esetleg élete párját, és nem akar majd 3 év múlva szakítani az illetõvel. Benne van a pakliban, ez abszolut a sors döntése, hogyan kavarja majd a dolgokat a következõ években. Mikor majd sokára mindketten szabadok lesztek megint, majd akkor! Egyébként nem baj, ha addig õ is szerez még tapasztalokat, ami ugye tudjuk mire jó, megismeri önmagát is, a szerelmet is, és sokkal több élettapasztalata lesz! És ebbõl kifolyólag a ti kapcsolatotokat is sokkal jobban fogja majd kezelni!
1-2, vagy 3 ÉV , kimaradt :)
A kérdező hozzászólása: Én nagyon szeretnék vele újra összejönni de már a gondolatától is rosszul vagyok hogy lehet másé lesz :( Próbálom élni az életem de nagyon rossz nélküle! Különben egy hete volt a szakítás :(
Mi is szakítottunk a b.nõmmel.De sztem a felmelegítet kapcs nem biztos h ugyan olyan lesz.én is össze jönnék a régu b.nõmmel dehát...sors kezében vagyunk mind :)
hat azert lehet tipustol is fugg, de ha srac mondja h kiakarja szorakozni magat az eltarthat 10 evig is:) ) de ha csaj mondja, szerintem csak jar a szaja, ket pasi utan futna vissza hozzad, mikor meglatja mennyire atvernek a mucsok ferfiak)(tisztelet a kivetel:D)esetleg probald meg feltekennye tenni, ha tudja h futsz utana s teged akarmikor megkaphat lehet azert veszi olyan konnyen...de ne vidd tulzasba se am! s lehet eszbe kap s rajon...habar meg kene kicsit erjen az esze...16 evesen nem nagyon gondolsz komoly kapcsolatra...sok sikert
ugyancsak en..utolso hozzaszolo: ami anyudat illeti..en is pont 16 evesen szakitottam az eletem legnagyobb szerelmevel mert qaz anyja egy dilis volt, es nem engedte h jarjunk..ugyh tudom mit erzel..szerintem csillapitsd le anyudat mielott tonkretenne megjobban a dolgokat, s magyarazd el neki h biztos o is volt fiatala, s hagyja h eld nyugodtan az eleted, s tartsa tiszteletben a donteseid, megha lehet nem is tetszik neki a csaj. De ha szeretitek egymast NE adjatok fel amiatt...en feladtam...s azota huztuk vagy 5 evig neha titokban...nagyon tonkre tud tenni egy olyansmi


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Attól félek, hogy elhagy ha meglát alapozó nélkül. Mit tegyek?

Összejöttem egy sráccal és azon gondolkodunk, hogy a hétvégén náluk alszom. Viszont nem nagyon szeretném ha meglátna alapozó nélkül, mivel kissé pattanásos a bőröm, nem annyira durva a helyzet, de én nem szeretem így magam. Nagyon félek, hogyha meglát így, már nem is akar többé semmi komolyabbat. Nagyon félek.

7

Miért van ez a töménytelen megcsalás a mai világban?

Tudom hogy a férfiak is milyenek szeretőt keresnek meg minden,de mivel fiú vagyok ezért saját szemszögből nézem a dolgot olvasgatom a neten társkeresőket meg akár máshol annyi nő van aki házasság vagy párkapcsolat mellett keres mást pl hogy csak éjszaka ér rá vagy ki akar valami újat próbálni meg sorolhatnám aztán évekig is tartanak szeretőt vagy váltogatják a párjuk meg nem sejt semmit vagy van hogy az is azt csinálja,de ha a másik nem tesz rosszat ez a dolog ám nem fer miért nem szakít vagy válik el az ilyen,én pl szeretnék barátnőt de az az érzés nem hiányzik hogy meg tudjam hogy titokban folyton csalnak.

9

Szerintetek hülyeség emmiatt dobni a pasimat?

Az zavarja a páromat, hogy "kemény" zenét hallgatok (Children of Bodom, Slipknot, Cannibal Corpse stb.) Azt mondja, hogy őt nem az zavarja, hogy rocker vagyok, hanem az , hogy miért pont ezeket bandákat szeretem, mert hogy ott van még százezer olyan banda, ami metál, és mégse olyan "hányingerkeltő" . Ez engem dühít. Hogy olyan kicsinyes és gyerekes egy ember, hogy ezen fennakadjon? SOHA nem hallgattam a jelenlétében hangosan őket, mert tudtam , hogy zavarná. Ennek ellenére ő ebbe is beleszól. Azt mondta, hogy ha nem fogok ezekről leszokni akkor fel is út le is út. Ezután kidobtam. Rosszul tettem? én 17 ő 19

14

Hogyan írjak rá?

Tettszik nekem egy fiú, akinek talán én is tettszem, szoktunk néha beszélgetni, (de nem csak mi ketten)hanem amnikor sokmindenki ott van. Még nem nyilvánvaló az egész. De mindjárt itt a szünet face-n ismerősök vagyunk, de még nem beszéltünk... Hogyan kezdjem el? "Szia, hogy vagy? Szia jó, és te? Jól"...(és kifogytunk a témából A mi a kedvenc színed-típusból, már kinőttünk. Léccy segítsetek fontos lenne

10

Most akkor, hogy tovább?

Van egy lány akibe évek óta szerelmes vagyok. Eddig rám se hederített, de egy fél éve egyre többet beszélünk. Nem vagyok egy nagyon jó képű, de tett már utalásokat arra, hogy szeret. Tegnap volt az osztálytársunk szülinapi bulija. Még táncoltunk is együtt. Most így ebben a helyzetben nem tudom mit tegyek. Még annyit hozzátennék, hogy ő nem egy plázap***a hanem okos, szép, jó tanuló. Kérlek csak NORMÁLIS válaszokat adjatok.

3

Lányok, nagyra értékelitek a pasitoktól, ha lábat csókol nektek?

4

Szerintetek gáz-e ha én 14 és fél évesen egy 13 éves fiúval járok aki max 250km-re lakik tőlem? (minden hónapban találkozunk).

3

Fiúk számotokra milyen lenne a tökéletes lány?

Úgy értem külsőre mi az ideális számotokra? És belsőre ?

7

Nem értem őt. Szerintetek mit csináljak?

Van egy nagyon jó fiúbarátom (ő 24 én 22 éves vagyok). 4hónappal ezelőtt egyik este megcsókolt, de én mondtam, hogy lassítsunk és meglátjuk mi lesz. Ez idő alatt én végül teljesen beleszeretem. Õ viszont hol úgy viselkedik, hogy oda van értem, hol pedig azt az érzést kelti bennem, hogy mégis csak barátok vagyunk. (Történtek köztünk dolgok, de még nem szexeltünk)
Soha nem mondtuk ki, hogy most mi együtt vagyunk, bár mindig azt mondta fontos vagyok neki, igazából arra várok, hogy ő lépjen, mert én biztos nem fogok, hiszen a viselkedésétől teljesen össze vagyok zavarodva.
Sok munkája van, és az egyetem is közrejátszik ezért mindig hagyok neki időt, ha szüksége van rá, így van hogy sokáig nem találkozunk, de akkor helyette mindig egész nap chatelünk. Mikor elutazik, minden nap írogat. Mindig elmeséli mi van vele és épp hova megy. Ezeket ugyan úgy megtenné, ha csak barátként nézne rám? Miért csinálják ezt a pasik? A rossz az, hogy megőrjít ez a kettősség. Próbáltam vele beszélni, de mindig mást mond, mint ahogy cselekszik. Próbáltam továbblépni, de szeretem és nem tudok másra nézni addig, amíg reménykedek.

5

Ha én szakítottam, mert már nem volt olyan jó vele, akkor miért hiányzik?

Sok vita volt, ő hazudott és elegem lett, dobtam. Már 3 hete történt, de nem bírok másra gondolni, csak ő jár a fejemben, hogy vajon mit csinál, mi van vele. Hiányzik, és nagyon nehéz elengedni a terveket, és mindent egyedül csinálni, amit együtt akartunk.
Õ szakítás után néhány nappal még írt, hogy szeret és velem akar lenni, de megint nem tett érte semmit, csak néha rám írt. Azóta úgy hallom már randizik is.
Nekem még nem megy az ismerkedés...
Ez volt az első szakításom? Lehet azért ilyen nehéz? Vagy mert én tényleg szerettem, ő meg sosem szeretett igazán? Mit csináljak?

4

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!